سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

چگونه هر روز بهتر از دیروز باشید


هر روز 1440 دقیقه است. این یعنی ما در هر روز 1440 بار فرصت داریم که یک تاثیر مثبت بگذاریم. متاسفانه بسیاری از ما به راحتی این فرصت ها را از کف می دهیم و حتی متوجه از بین رفتن شان نمی شویم. چرا؟ چون درگیر روزمرگی شده ایم.





مجله پنجره خلاقیت:
هر روز 1440 دقیقه است. این یعنی ما در هر روز 1440 بار فرصت داریم که یک تاثیر مثبت بگذاریم. متاسفانه بسیاری از ما به راحتی این فرصت ها را از کف می دهیم و حتی متوجه از بین رفتن شان نمی شویم. چرا؟ چون درگیر روزمرگی شده ایم واین یکنواختی باعث می شود از کنار هر چیزی به سادگی بگذرند و پیش از اینکه بفهمند چه بر سرشان آمده این دقیقه ها شده اند روز و روزها شده اند ماه و ماه ها شده اند سال های سال فرصت های از دست رفته. من اسمش را می گذارم «نفرین سال های دلخوشی». شبیه عنوان فیلم های ترسناک است، اما در واقع همان روزمرگی های زندگی واقعی است که انسان ها را از رسیدن به کمال دور نگه می دارد. خوشبختانه راه حل هایی وجود دارد که هر روزتان را به تازگی، اشتیاق و اراده مزین می کند.

چند لحظه زمان بگذارید و به بهترین «اولین روزی» که در زندگی تان داشته اید فکر کنید؛ اولین روز یک کار جدید، مدرسه جدید، یا ... با کشف هر یک از فرصت ها و اتفاقات جدید انگار هجوم آدرنالین را در بدن احساس می کردید و از هر ثانیه جادویی اش لذت می بردید. دوست داشتید بهترین و برجسته ترین باشید. تمام تلاش تان را کردید که جزء به جزء وقایع را به خاطرتان بسپرید اما متاسفانه ممکن است با گذشت زمان بعضی از آن اشتیاق های پیشین را از دست داده باشید و دیگر آن ذوق و تمایل روزهای اول را نداشته باشید. به مرور کسلی جای انرژی را گرفت، در هم ریختگی جای ایده های نو و روزمرگی های یکنواخت جای خلاقیت را گرفتند. از آن آدم زنده دل و پرتحرک تبدیل شدید به حوصله ای که حتی حالش را ندارد از تختش بیرون بیاید.



پس چطور می توانیم آن شور و هیجان «روز اول» را دوباره برانگیزیم و تمرکز و اشتیاق درونی مان را برای سال های طولانی حفظ کنیم؟ این راه حل ها شاید مفید باشند:

فراموش نکنید که هر روز هدیه ای تازه است: بهترین هدیه ها آنهایی هستند که در کنار علاقه و ذوقی که نسبت به آنها داریم، ازشان استفاده هم بکنیم. هر روز هدیه ای است پر از فرصت های نشکفته برای غلبه بر ترس، خودکم بینی و میان مایگی.

سعی کنید برای هر روزتان هدف مشخصی بگذارید و تمام تلاش تان را برای برآورده کردن انتظارات تان بکنید تا یک قدم به موفقیت نزدیکتر شوید. از قدرت هایی که دارید استفاده کنید: هر کدام از ما با قدرت های مشخصی به دنیا آمده ایم که فقط خاص خودمان است. رمز موفقیت، کشف کردن این قدرت های ذاتی و به کار گرفتن آنهاه در زندگی روزمره است. باید بلد باشیم چطور از قدرت هایمان استفاده کنیم و سختی های پیش رویمان را به چالش بکشیم.

منتظر نمانید تا دیگران در را برایتان باز کنند. مردمی بوده اند که در حادترین شرایط توانسته اند بهترین مسیر را پیدا کنند و با خلاقیتی که داشته اند درهای جدیدی را به روی آزادی، تحصیلات و موفقیت شغلی شان بازکرده اند. تمام هوش و حواستان را به کار گیرید و آن قدرت نهفته را پیدا و از آن برای تشدید و برانگیختن اشتیاق تان استفاده کنید. بدون شک می توانید آن عظمت و کمال را درون خودتان پیدا کنید.

گوش به زنگ باشید: وقتی فرصت های تازه را نادیده می گیرید، پنجره بی حوصلگی و کسلی را باز کرده اید و نتیجه این کسلی چیزی جز بی خیالی و درجا زدن نیست. چشم هایتان را باز کنید و خودتان را مصمم و با اراده تصور کنید. کسی که به هر آنچه بخواهد می رسد. کسی که می تواند تمام «نه»ها را به «بله» تبدیل کند. آنقدر محکم و مصمم باشید تا راهی را بیابید که هرگز هیچ کس در آن پا نگذاشته است.

اراده هر راهی را به موفقیت می رساند: بسیاری از افراد با دیدن کوچکترین سختی در مسیرشان دلسرد می شوند و تمام هدف ها و آرزوهایشان را فراموش می کنند اما این در حالی است که در مسیر تمام انسان های موفق دنیا همواره موانعی وجود داشته است. فکر می کنید چطور به این دست یافته های طلایی شان رسیده اند؟ بارها در را در صورتشان به هم کوبیده اند و ناامیدشان کرده اند. بارها اشتباهات فاحش کرده اند و رویاهایشان نابود شده استو امان از این آدم های منفی باف و نحسی که سر راه همه قرار می گیرند؛ به سادگی کاری می کنند که بهترین ها هم خودشان را کم و ضعیف ببینند. اما مهمترین بخش ماجرا اینجاست: تفاوت انسان هایی که تا آخر خط می روند و موفق می شوند با آنها که خیلی زود دست هایشان را بالا می برند و تسلیم شرایط می شوند در این است که اولی ها بسیار مصمم ترند.

برنده ها در شرایط سخت خودشان را گم نمی کنند و دنبال راه حل می گردند. محکم می ایستندنو کارشان را می کنند. اگر با مانعی برخورد کردید که سد راه تان بود تمرکز کنید و به این فکر کنید که چطور می توانیدآن را دور بزنید.همانطورنایستید و نگاهش کنید، یک اقدامی کنید که مفید باشد. راه های رسیدن به موفقیت زیاد است.

هر روز بهتر از دیروز باشید: ما باید خودمان را با تغییرات بازاریابی جهانی همسو کنیم و اطلاعتمان را به روز نگهداریم. باید همیشه در حال بهتر شدن باشیم و دانش و مهارت هایمان را بیشتر و بیشتر کنیم تا به حقوق مسلم و اهداف دقیق مان برسیم. هر روز با خودتان عهد کنید که فردا بهتر از دیروز باشید. هر چند وقت یک بار در کلاس ها و سیمنارهای خودباوری شرکت کنید یا خودتان را در شرایطی قرار دهید که رو به بهبود دائمی باشید.

چند کار برای امروز و فردا: خب حالا وقت عمل است. سه تا کار برای 48 ساعت آینده تان پیشنهاد می کنم. این کارتها به شما کمک می کنند هر روز مثل همان روز اول پرانگیزه و پرانرژی باشید: در پایان هر روز گزارشی از دستاوردهای آن روز و آن چیزهایی که فکر می کنیدباید فردا بهتر شوند بنویسید. برای نکات مثبتش خودتان را تشویق کنید و نقاط ضعف را سریع بررسی کنید و برنامه ای برای درست کردنشان بریزید. این کار به شما کمک می کند کاملا روی هدف تان متمرکز باشید و راه تا را گم نکنید.

هر روز کاری را که شروع می کنید خودتان را یک قهرمان واقعی ببینید. خودتان را مجسم کنید که دارید مثبت، با اعتماد به نفس و با اراده صحبت می کنید، با وقار و خوش برخوردید، راه رفتن و نشستن تان مجذب کننده است. تمام اسامی و جزییات را در ذهن تان دارید و دیگران به خاطر تلاش های بی وقفه تان تحسین تان می کنند.

یک نشانه، نوشته، یا یک تصویر الهام بخش از هدفی که دارید، سر کار جلوی چشم تان بگذارید. این شیء همیشه باید یادآور اهمیت کارتان باشد. باید آنقدر قوی باشد که هر بار می بینیدش انگیزه چندین برابر بگیرید. این یادآور کمک تان می کند همیشه آن ذوق و تازگی «روز اول» را داشته باشید و مصمم و پرانرژی مسیرتان را ادامه دهید.


ویدیو مرتبط :
در هر زمینه ایی بهتر است که یک استاد راهنما داشته باشید

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

رتبه هیچم برای گردشگری ایران ؛ هر روز بهتر از دیروز!



 

 

 

رتبه هیچم برای گردشگری ایران ؛ هر روز بهتر از دیروز!  ؟

 

 

دست خالی ما در بهره گیری از پردرآمدترین صنعت جهان ؛

رتبه "هیچم" برای گردشگری ایران ؛ هر روز بهتر از دیروز!

كشور ما از نظر دارا بودن مناطق گردشگری طبیعی و تاریخی و میراث فرهنگی جزو 10كشور اول جهان است اما در لیست كشورهای گردشگرپذیر حتی به رتبه صفر هم دست نیافته ایم و اصلاً اسمی از كشورمان در این فهرست جهانی به میان نیامده است!

سازمان جهانی گردشگری در جدید ترین گزارش خود فهرست كشورهای فعال در حوزه گردشگری را بر اساس تعداد مسافر خارجی وارد شده به هر كشور منتشر كرده است.به گزارش شبكه خبری « آتی نیوز»، در لیست منتشر شده در سطح جهان تعداد 940 میلیون گردشگر جابجا شدند كه در این میان كشورهای فرانسه، آمریكا و چین 3 رتبه بر تر را به خود اختصاص داده اند. درهمین حال در بین 10 كشور بر تر جهان در زمینه گردشگری، تركیه توانسته است رتبه 7 این فهرست را داشته و در بین كشورهای خاورمیانه ای این لیست كشورهای یونان، عربستان و سوریه 3 جایگاه بر تر را به خود اختصاص داده و امارات متحده عربی جایگاه 4 را تصاحب كرده است.

بی شك اگر سوریه، سوم و دبی چهارم شده اند به بركت پولهایی بوده است كه گردشگران ایرانی به دلیل نبود زیرساختهای كافی در مناطق گردشگری ایران در هتلهای این سرزمین ها خرج كرده و كالاهای بنجل چینی را با رنج و زحمت برای هموطنانشان به سوغات آورده اند!

مرگ زودرس برای گردشگری ایران

مناطق نمونه گردشگری بدون رعایت استاندارد ها و بر اساس نفوذ استانداران در هیات دولت به گردشگران - بدون تهیه زیرساختها- اعلام می شوند. كیش -به دلیل آلودگی سواحل - از فهرست مقاصد گردشگری غواصی خارج می شود، تالاب انزلی به دلیل انباشت زباله و فاضلاب دچار مرگ تدریجی شده است. نبود متولی كارآمد برای توریسم درمانی، افزایش بناهای خارج شده از فهرست آثار ملی، آلوده سازی زیست محیطی مقاصد اكوتوریسم ایران، همه این ها گردشگری مارا تهدید می كند. صنایع دستی و هنرهای بومی و باستانی ایران به دلیل عدم حمایت دولت یكی پس از دیگری دچار مرگ تاریخی می شوند و سیاسی شدن متولیان گردشگری كشور بزرگ ترین ضربه ها را به صنعت گردشگری ایران می زند؛ آن وقت ناله می كنیم كه چرا نام ایران در میان كشور های گردشگر پذیر اعلام نمی شود و برای ایران بزرگ و پر جاذبه، رتبه ای اختصاص داده نمی شود؟!

كار شناسان معتقدند برای بهبود وضعیت گردشگری در كشورمان عزم جدی وجود ندارد.

ضربه ای كه از بی توجهی دولت خورده ایم

«احمد رضا كریمیان» كار شناس گردشگری ومدرس دانشگاه در این باره به گزارشگر ما می گوید: ما در دارا بودن جاذبه های گردشگری جزو اولین كشور ها و در رتبه های یك تا پنجم هستیم اما ایران به لحاظ درآمد گردشگری در رتبه 70 جهان قرار دارد و این اصلا برازنده كشور تاریخی و بافرهنگی مانند ایران اسلامی نیست و این عقب ماندگی در جذب گردشگر، حاصل ضربه ای است كه از بی توجهی دولت خورده ایم.

وی می افزاید: متاسفانه سیاسی كاری و ایجاد حلقه های انحرافی از اصل گردشگری، با محوریت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، باعث شده صنعت گردشگری در حوزه های تاریخی، میراث فرهنگی، اقلیمی و اكو توریسم، صنایع دستی و هنرهای بومی و حتی در حوزه های نوپدیدی مانند توریسم پزشكی -با توجه به ظرفیت موجود در كشورمان -مورد غفلت جبران ناپذیر دولت قرار بگیرد.این كار شناس گردشگری، واگذاری كامل صنعت گردشگری به بخش خصوصی را راه علاج مشكل می داند و می گوید: متاسفانه برای برخی مقاصد بین المللی و تامین یك سری از غرضهای جناحی در كشور ما، به خصوصی سازی گردشگری توجه نشده است.

رفاه گردشگران

«رشیدیان» یكی از خوانندگان روزنامه قدس در این باره می گوید: اگر شما دغدغه وضعیت گردشگری ایران و تركیه را دارید باید علت آن را نیز بررسی كنید. نكته مهم در جذب گردشگر رفاه است. برای نمونه، سرویس های بهداشتی عمومی، در كشور ما بسیار اندك وهمان تعداد محدود نیز بیشتر كانكسی با چاهی به میزان سه متر است كه رعایت بهداشت در آن میسر نیست.

در خارج، یك قطره آب رایگان نیست!

«اعلمی» كه یكی از گردشگران ایرانی آن طرف آب است می گوید: من دبیر بازنشسته هستم و سفرهای بسیاری نیز به تركیه داشته ام. به نظرم این همه تعریف ها فقط تبلیغ بوده و غیرواقعی است. چون در تركیه چه در آنتالیا و چه در استانبول برای دریافت هر خدماتی باید هزینه كنیم. چنانكه خودم یك قطره آب رایگان در استانبول ندیدم. یك بطری یك و نیم لیتری آب را 750 تومان خریدم. استفاده از دستشویی نیز750 تومان هزینه داشت! مساجد نیز برای ارائه خدمات بهداشتی 500 تومان می گیرند.

این مشترك روزنامه قدس راه جذب گردشگر به ایران را اطلاع رسانی صحیح دانسته و می گوید: ما امكانات خوبی در بخش فرهنگی و تاریخی داریم. اما متاسفانه هزینه دیدار از موزه در كشور ما چندان جا افتاده نیست ولی در یك سفر به تركیه ما سه نفری برای بازدید از «مسجد ایاصوفیا» و موزه، 90 هزار تومان پرداختیم. هتلی با فاصله 120 كیلومتری از استانبول را در اختیارمان قرار داده بودند. حتی در هتلهای استانبول اجازه نمی دهند با خودت نوشابه ببری. می گویند باید از هتل بخرید. یك سیخ كباب در محله معمولی 5500 تومان، در محله های مدرن تر به بالای 14000 تومان می رسد. من در بازار معروف استانبول 2 كتابفروشی ندیدم اما 100 تا مشروب فروشی وجود داشت. اگر افرادی رغبت به این سفر ها دارند و تبلیغ می كنند به خاطر آزادی ها وخدمات خاص آنهاست. از این رو بیشتر گردشگران ایرانی ترجیح می دهند به آنتالیا بروند و گردشگر ایرانی در استانبول و سایر شهرهای تركیه كه صبغه فرهنگی و تاریخی دارند، اندك است.

مناطق گردشگری جاذبه ندارند

گرچه بیش از 1366 منطقه نمونه گردشگری در كشور ثبت شده و برای رونق گردشگری هم 270 طرح گردشگری به سرمایه گذار واگذار شده است اما واقعیت این است كه در بحث «نمونه اعلام كردن مناطق گردشگری» نیز استانداردهای لازم برای ایجاد جاذبه های گردشگری لحاظ نمی شود و مناطق نمونه گردشگری كشورمان نه نمونه اند نه دارای جاذبه! «پیمان كاظمی» مدیركل دفتر مناطق نمونه گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری كشور در این باره به گزارشگر ما می گوید: متاسفانه رقابت خاصی در میان استان ها ایجاد شده و مناطق نمونه گردشگری فرصتی شده تا مسؤولان و استانداران در صدد معرفی جاذبه های گردشگری استان خود برآیند حتی اگر آن منطقه از حداقل های نیاز گردشگران بی بهره باشد و این به گردشگری و جذب توریست صدمه زده است.

نداشتن توجیه اقتصادی در جاذبه های گردشگری

وی نبود مطابقت برخی از این مناطق با قوانین موجود و نداشتن توجیه اقتصادی و جاذبه های گردشگری در مناطق مذكور را مورد اشاره قرار داده و خاطر نشان می كند: تاكید بر ماده 8 قانون تشكیل سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برای جلب سرمایه گذاران داخلی و خارجی مصوب سال 1380 در دولت وجود دارد و بر اساس این مصوبه، دولت می تواند در مناطق مستعد كشور و قطب های گردشگری، به متقاضی بخش غیردولتی جهت ایجاد تاسیسات زیربنایی و ایرانگردی و جهانگردی اجازه تاسیس مناطق نمونه گردشگری را بدهد كه اگر به روح اصلی این قانون یعنی جذب گردشگر بعد از ایجاد زیرساخت ها توجه شود مشكلات كاهش می یابد...../تحلیل:انتخاب