سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

چه طور خانم خوبی باشیم؟


حتی اگر یک همسر بی عیب و نقص و کامل داشته باشید، یک زن خوب بودن، آسان نیست.

 
 
 
 
صبح بخیر - ترجمه از فاطمه عرب زاده: حتی اگر یک همسر بی عیب و نقص و کامل داشته باشید، یک زن خوب بودن، آسان نیست. شما باید بتوانید خوب ارتباط برقرار کنید تا زندگی شاد خود را ادامه دهید. سعی کنید هم بهترین دوست همسرتان باشید و هم شخصیت خودتان را حفظ کنید. اگر می‌خواهید بدانید چه طور این کار را بکنید فقط نکته‌های زیر را به خاطر بسپرید.

چه طور خانم خوبی باشیم؟؟؟

با همسرتان به طور مؤثر ارتباط برقرار کنید. احساسات و نظرات خود را بیان کنید. همسرتان علم غیب ندارد تا از احوالات درونی شما را بخواند. پس اگر از او چیزی می‌خواهید به او بگویید و اگر چیزی سر جایش نیست آن را به زبان بیاورید.

مسائل مورد بحث را انتخاب کنید. بعضی چیزها ارزش بحث کردن را دارند و بعضی دیگر نه. اگر به صورت تمام وقت از شوهرتان ایراد می‌گیرید و در مورد مسائل پیش پا افتاده غر می‌زنید منتظر باشید... چون در مورد مسائل مهم به شما گوش نخواهد داد.

در زمان بحث با همسرتان هوشمند عمل کنید. عادلانه بحث کنید و اجازه ندهید عصبانیت بر شما غلبه کندو باعث شود چیزهایی بگویید که بعدها پشیمان شوید. برای یک خانم خوب بودن، باید بدانید شما با همسرتان تفاوت‌هایی دارید که باید آن‌ها را بپذیرید.

با همسرتان گفتگو کنید نه در مورد "او" صحبت کنید. هرگز قبل از گفتگو با همسرتان موارد و خصوصیات منفی او را با دوستان یا خانواده‌تان درمیان نگذارید. صحبت پشت سر همسرتان بی وفایی است. فراموش نکنید بعد از ازدواج باید نسبت به همسرتان وفادارترین باشید.

چه طور خانم خوبی باشیم؟؟؟

همه چیز را قبول کنید. انتظارات واقعی داشته باشید به یاد داشته باشید هیچ یک از شما بی نقص نیستید، انتظارات بی جا منجر به مأیوس شدن هر دو نفر خواهد شد. مثلاً اگر می‌خواهید همسرتان 100% وقتش مال شما باشد هرگز محقق نخواهد شد.

همسرتان راهمان طور که هست بپذیرید. به او بفهمانید همان طور که هست او را دوست دارید و قصد ندارید او را عوض کنید. او هم در عوض شما را بی قید و شرط خواهد پذیرفت.

با تغییرا ت کنار بیایید. شما با هم بحران‌ها را تجربه می‌کنید. ممکن است کارتان را از دست بدهید، مشکل مالی داشته باشید و یا حتی به طور غیر منتظره ثروتمند شوید. با هم بودن به شما کمک می‌کند با تغییرات کنار بیایید و انعطاف پذیر باشید. بچه دار شدن هم روابط شما را تغییر می‌دهد اما به معنای بد تر شدن روابط شما نیست بلکه به معنای این است که بیشتر وقتتان را باید روی بچه متمرکز کنید تا یکدیگر.

اشتباهات دو طرفه را بپذیرید. اگر می‌خواهید به عنوان یک خانم خوب پذیرفته شوید پس شما هم باید بتوانید اشتبا هات شوهرتان را بپذیرید و عذر خواهی صادقانه او را قبول کنید. اگر دلخوری شما طولانی شود فرصتی برای قدر دانی از کارهای خوب او پیدا نخواهید کرد.


ویدیو مرتبط :
آخر عاقبت خوبی به خانم ها!!!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

هيستري،خانم‌هاي جوان را بيشتردوست دارد!



هیستری

يک اختلال تبديلي که قديم‌ها هيستري ناميده مي‌شد، يک اختلال نسبتا شايع روان‌پزشکي است که بازتابي از تعارضات ناخودآگاه بوده و در عين حال که وجود يک اختلال طبي ديگر را به ذهن مي‌آورد، ناشي از عوامل روان‌شناختي است.

حدود يک‌سوم مردم دنيا در طول عمر دچار بعضي از علايم اين اختلال مي‌شوند ولي لزوما بيمار هيستريک نيستند. حدود 5 تا 15 درصد مشاوره‌هاي روان‌پزشکي در بيمارستان‌هاي عمومي را شامل مي‌شود. زنان حداقل دو برابر و گاهي تا 10 برابر مردان مبتلا مي‌شوند و علايمي که نشان مي‌دهند سمت چپ بيشتر از سمت راست بدن است. اين اختلال در تمام سنين يعني از کودکي تا کهنسالي ديده مي‌شود ولي شروع آن قبل از 10 سالگي و پس از 35 سالگي نادر است.

همچنين اين اختلال در افراد کم‌سواد و طبقات اقتصادي پايين و روستاييان و همچنين افراد نظامي که موقعيت‌هاي جنگي را تجربه کرده‌اند بيشتر ديده مي‌شود. اين بيماري در افراد خانواده بيماران مبتلا بيشتر ديده مي‌شود که تا حدودي ناشي از يادگيري فرزندان از والدين است.

اختلالات جسمي و خصوصا بيماري‌هاي عصبي شيوع قابل‌ملاحظه‌اي در ميان اين مبتلايان دارند و از ميان اختلالات روان‌پزشکي، افسردگي و اختلالات اضطرابي، با اختلال تبديلي در زنان ارتباط دارند. اختلالات شخصيت نيز به کرات همراه با اختلال تبديلي مشاهده مي‌شوند، خصوصا اختلال شخصيت نمايشگر در زنان و اختلال شخصيت ضداجتماعي در مردان. اختلال تبديلي در اثر واپس زدن تعارضات ناخودآگاه و تبديل اضطراب به يک علامت جسمي ايجاد مي‌شود. علايم اين اختلال بيمار را قادر مي‌سازد به ديگران چنين القا کند که وي نياز به توجه ويژه و درمان به خصوص دارد و همچنين يک ابزار غيرکلامي براي کنترل کردن يا بازي دادن ديگران مي‌باشد. با تصويربرداري از مغز، مشخص شده است که در اين بيماران، متابوليسم نيمکره غالب کاهش و متابوليسم نميکره غير غالب افزايش مي‌يابد.

اين اختلال زماني تشخيص داده مي‌شود که درمانگر، ارتباطي ضروري و اساسي بين علت علايم عصبي و عوامل روان‌شناختي پيدا کند و اين نشانه‌ها نبايد نتيجه تمارض و يا اختلال ساختگي (که در آن فرد علايم يک بيماري را آگاهانه تقليد مي‌کند) باشند. در اختلال تبديلي، بي‌حسي هیستریو مورمور شدن در اندام‌ها، کري، کوري، حرف نزدن و فلج عمومي بدن ديده مي‌شود. علايم حرکتي نيز شامل حرکات غيرطبيعي، اختلال در راه رفتن، ضعف عمومي، فلج، لرزش تيک و حرکات پرتابي مي‌باشد. تشنج‌هاي کاذب علامت ديگري در اختلال تبديلي است و تفکيک آنها از تشنج‌هاي واقعي گاهي سخت است. بيمار مبتلا به اختلال تبديلي با کنار زدن تعارض‌هاي دروني و همچنين جلب ‌توجه ديگران به منافع خود مي‌رسد و همين موضوع موجب تکرار اين رفتار مي‌شود. علايم ايجاد شده مدت کوتاهي طول مي‌کشند و معمولا خود به خود برطرف مي‌شوند. روان‌درماني حمايتي درمان را تسهيل مي‌کند. مهم‌ترين ويژگي درمان، برقراري ارتباط درمانگر با بيمار است. نبايد به بيمار گفت که تو مشکلي نداري و يا اينکه علايم خيالي هستند زيرا بيماري وي شديدتر مي‌شود. مي‌توان از داروهاي ضداضطراب و همچنين آرام‌سازي عضلاني (ريلاکسيشن) استفاده کرد.

هيستري جمعي

يکي از جالب‌ترين انواع هيستري‌ه، هيستري جمعي است. اين اختلال که نمونه‌اي از رفتارهاي جمعي است شامل گسترش سريع و ناگهاني يک علامت يا يک سري علايم در يک گروه از افراد سالم است که هيچ توجيه فيزيکي و طبي براي آن يافت نمي‌شود. در حقيقت اين افراد به طور ناگهاني اعتقاد پيدا مي‌کنند که به وسيله يک عامل خارجي بيمار شده‌اند. به تعبير ديگر هيستري جمعي بروز يک سري علايم فيزيکي در عده‌اي از افراد به صورت دسته‌جمعي است به‌صورتي که يک بيماري ارگانيک را مطرح مي‌کنند ولي در واقع از يک علت رواني منشأ مي‌گيرند.

اولين مورد گزارش شده از هيستري جمعي در ايران در سال 1365 در يک مدرسه دخترانه در استان کرمان بوده است، به طوري که افراد مبتلا به صورت حاد دچار اضطراب و نگراني شده بودند. در سال 1371 و بعد از واکسيناسيون کزاز نمونه‌گيري از هيستري جمعي در 21 دختر دانش‌آموز در يک روستا از استان کرمان گزارش شد. بعد از تزريق واکسن علايمي به صورت غش و صرع کاذب، لرزش، اختلال ديد، سردرد، تعريق و سوزش دست در يکي از دانش‌آموزان بروز کرد و به دنبال آن 9 دانش‌‌آموز ديگر نيز علايم مشابهي را تجربه کردند.

اصول درمان اين اختلال عبارت است از: حفظ خونسردي و آرامش، جدا کردن افراد مبتلا از غيرمبتلا، خالي کردن محل بروز براي بررسي دقيق. به‌طور مثال تعطيل کردن مدرسه، بررسي دقيق تمام علت‌‌هاي احتمالي، بهره‌گيري از تکنيک‌هاي کاهش اضطراب و...