سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

مهارت هایی که هرکارآفرینی باید داشته باشد


زمانی که شما لقب یک کارآفرین یا تاجر موفق را به افتخارات خود می افزایید به این معنی است که هرنوع استعداد و مهارت‌ بازرگانی را در خود پرورش داده‌اید.

zoomit.ir - رامتین مجتهدی: زمانی که شما لقب یک کارآفرین  یا  تاجر موفق را به افتخارات خود می افزایید به این معنی است که هرنوع استعداد و مهارت‌ بازرگانی را در خود پرورش داده‌اید. دراین مقاله قصد داریم تا 5 مورد از مطمئن ترین مهارت‌ هایی که برای موفقیت لازم است رابرای شما بیان نماییم پس با زومیت همراه باشید.

مهارت های مهمی که هرکارآفرین باید داشته باشد

این مهارت‌ها‌ می‌توانند‌‌ مهارت در فروشندگی یا ارتباطات اجتماعی یا حتی مهارت‌های عامیانه دستفروشی برای جلب مشتری باشند.

۱. فروش

این مهارت بیشتر از آن که یک مهارت‌ هوشی باشد بستگی به تسلط داشتن به تکنیک‌های فروش دارد.گذشته از این ها بازاریابی که بارها در این حوزه بیان می‌شود به معنی کشاندن مشتریان به سمت خرید محصولات شما است، اما مهارت فروشندگی به معنی نگه داشتن پول در حسابتان و ادامه دادن روند بازاریابی و تولید پول است‌. به همین دلیل تعجب آور نیست که اغلب کارآفرینان‌ موفق پیشینه فروشندگی داشته‌ باشند.

۲. برنامه‌ریزی

ممکن است شما قدمی را بردارید که بعد‌ها خود را به خاطر آن سرزنش کنید، به همین دلیل برنامه‌ریزی برای آینده و اهداف نقش کلیدی را بازی می‌کند. برنامه‌ای ایده‌آل است که متناسب با واقعیت‌‌ها و توانمندی‌‌های موجود باشد و فاکتور‌هایی نظیر زمان و بودجه را در نظر بگیرد.

۳. ارتباطات

مهارت نحوه ایجاد ارتباط از پایه‌ای‌ترین اصول در تجارت است. ارتباطات به این معنی است که شما تا چه اندازه می‌‌توانید با نحوه ارتباط خود با کارکنان، صداقت و شرف‌ کاری را در آنها افزایش دهید، چقدرمشتریان را راغب کنید که بار‌ها و بار‌ها برای خرید‌ محصولات شما بیایند و با جذب سرمایه‌‌گذاران و استفاده از هر وسیله‌‌ای برای افزایش درآمد خود اقدام کنید. شاکله اصلی این مهارت‌، شامل نحوه تعامل مناسب شما با سرمایه‌گذاران  و روابط‌ بازرگانی است که به عنوان یک‌ راه مطمین برای پیشرفت تلقی می‌گردد.

۴. تمرکز برمشتری

کارآفرینان موفق تمرکزشان را بر روی مشتریان خود نگه می‌دارند. آن‌ها هیچوقت فراموش نمی‌‌کنند که همه تلاششان برای فروش محصول یا‌ خدمات خود است، پس به‌‌ هرمشتری به عنوانی فرصتی برای فروش محصولات نگاه می‌‌کنند و قدر مسلم از اولویت‌هایشان، گذاشتن زمان برای مشتری و جلب نظر و رضایت وی است و به تمام شکایات و نارضایتی‌‌ها به شایستگی پاسخ می‌‌هند.

مهارت های مهمی که هرکارآفرین باید داشته باشد

۵. کنجکاوی

بهترین مهارتی که هر کارآفرین می‌‌تواند داشته باشد، داشتن حس کنجکاوی است. این حس به شما کمک می‌کند که رقبا را کنترل کنید و از تکنولوژی‌های جدید برای افزایش رضایتمندی مشتریان خود استفاده کنید. شما برای موفقیت محکوم هستید به تمام موفقیت‌ها و اهداف ممکن فکر کنید و بدانید که دست یافتن به هیچ کاری غیرممکن نیست!


ویدیو مرتبط :
سخنرانی استاد علی محمد بیدارمغز در سمینار مهارت های مردمی،مهارت های نرم و هوش ارتباطی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مهارت هاي افزايش خلاقيت



 

مهارتهای افزایش خلاقیت

 


خلاقيت از ابزارهاي مهم توفيق در ابعاد حرفه اي و فردي محسوب مي شود. اين حوزه همواره بسياري از انديشمندان را مجذوب خود ساخته است. يك فكر جديد و خلاقانه قدرت چشمگيري داشته و حقيقتاً زندگي و رفتار مردم را تحت الشعاع قرار مي دهد. واقعيت اين است كه همهء ما خواهان آنيم كه چه در سطح كلان و يا در سطح حل مسائل روزمره خلاقانه عمل كنيم. هيچكس دوست ندارد دستخوش سرزدگي و ياس شده و يا اينكه موانعي بر سر راهش ظاهر شود.

 


به طور كلي چهار مهارت در حوزهء افزايش خلاقيت كليدي قلمداد مي شود. به نظر رابرت آپستاين استاد مدعو دانشگاه كاليفرنيا در سن ديگو، اولين مهارت "ثبت" يا Capturing است. ثبت ايده ها به محض خطور به ذهن يك فعاليت اساسي است و مي بايد صرف نظر از حس يا قضاوتي كه نسبت به افكاري كه به ذهنمان مي رسد آنها را ثبت نماييم. برخي از افراد هر روز صبح مسائلي را كه در ذهنشان است يادداشت مي كنند. برنده جايزهء نوبل آتو لووي ايدهء معروفش در زمينه بيولوژي سلولي را در خواب ديده بود، وي از خواب پريد و ايده را بر روي ورق كاغذي نوشت و دوباره به خواب رفت. روز بعد متوجه شد كه نه يادداشتش خواناست و نه اينكه آن ايده را به ياد مي ياورد. شب بعد همان ايده دوباره به هنگام خواب به ذهنش خطور كرد. اين بار وي تكنيك بهتري را براي ثبت فكرش بكار گرفت: لباس هايش را پوشيد و به آزمايشگاه رفت تا آن را پياده سازي كند.

 


دومين مهارت به "چالش كشيدن" يا Challenging است بدين نحو كه مسائل مشكل و پيچيده اي را پيش روي خود مي گذاريد. در شرايط سخت رفتارهاي چندگانه به رقابت با يكديگر كشيده مي شوند و تعامل بين اين رفتارها منجر به بروز ايده ها و رفتارهاي جديد مي شود.

 


سومين مهارت "گسترش" يا Broadening مي باشد. هر قدر حوزهء دانايي شما گسترده تر باشد، ارتباطات جالب تري بين حوزهء هاي دانشي شما برقرار مي گردد. بدين ترتيب با فراگيري موضوعات جديد مي توانيد خلاقيت خود را تقويت كنيد.

 


چهارمين مهارت "محيط" يا Surrounding بدين مهم اشاره دارد كه چگونه محيط هاي اجتماعي و فيزيكي خويش را مديريت مي نماييد. هر قدر محيط شما متنوع تر باشد، ايده هاي شما شكل جالب تري به خود مي گيرند.

 


برخي اوقات سفرهاي كوتاه مدت هفتگي و يا پياده روي در عرض روز مي تواند به تركيب عقايد و تعمق در مورد مسائل كمك كند. بدين اوصاف، براي نيل به خلاقيت بايد در مورد آن كار كرد و حقيقتاً خلاقيت چيزي نيست كه به خودي خود و بدون زحمت حاصل شود. به طور كلي افراد خلاق، افراد بهره ور و فعالي هستند. بسياري از افكار و ايده هاي اين افراد ممكن است هيچوقت عملي نشوند، اما نكته اينجاست كه اينان ايده هاي بسياري در ذهن دارند كه با بكارگيري ديسيپلين و انضباط فردي به زايش آنها كمك مي كنند. افرادي كه قصد دارند خلاقانه عمل كنند بايد اين واقعيت را بپذيرند كه در بسياري از موارد ممكن است ايده هايشان يا درك نشود و يا اينكه مورد پذيرش قرار نگيرد. به همين خاطر افراد خلاق نبايد در مواجهه با شكست هاي موردي عقب نشيني كرده و يا دلسرد شوند. در واقع هر شكست مي تواند زمينه ساز فرصت هاي بعدي باشد چرا كه فرد ميتواند از خود در مورد علل آن جويا شده و راهكارهاي جديدي را در چالشي كه با آن مواجه مي شود، بكار بندد. واقعيت اين است كه شكست مي تواند يكي از انگيزه هاي قوي براي خلاقيت باشد.

 


از ديگر موارد مهم در حوزهء زايش افكار جديد اين است كه خلاقيت در صرف ارائهء ايده هاي جديد خلاصه نمي شود بلكه بايد اين ايده ها را ارزيابي كرد، مرتب كرد، ساماندهي، آزمايش و ارزيابي كرد و به همين خاطر است كه خلاقيت فرايندي پيچيده محسوب مي شود. با اين حال و همانگونه كه رفت، هر ايده اي ارزش ثبت شدن را دارد و نبايد به خاطر ترس از انتقاد از آنها صرف نظر كرد.

 


برخي از مشاهير به هنگام خواب و يا استراحت ايده هاي خلاقانه را مي پروراندند. به طور مثال سالوادور دالي نقاش مشهور سورئاليست به بسياري از ايده هاي نقاشي خود به هنگام چرت هاي روزانه اش دست مي يافت. وي كه در يك مبل لم مي داد قاشقي در دست مي گرفت و بشقابي را زير آن قرار مي داد. درست وقتي كه به خواب مي رفت قاشق از دستش به داخل بشقاب مي افتاد و از صدايش بيدار مي شد و بلافاصله قلم و كاغذ را براي نقاشي اشكالي كه در وضع نيمه خواب ديده بود از زمين بر مي داشت و نقاشي مي كرد. توماس اديسون نيز از تكنيك مشابهي استفاده مي كرد و ايده هايي را كه در نيمه بيداري به ذهنش خطور مي كرد يادداشت مي كرد. اين وضعيت خطور عقايد به هنگام خواب را وضعيت Hypnagogic مي نامند كه اكثر ما تجربه مي كنيم ولي بدان توجه نداريم. واقعيت اين است كه همهء افراد توان خلاقانه فكر كردن را دارند. تنها تصور كنيد كه اگر اين افراد توانمندي را محقق كنند چه خدمتي به خود و جهان اطراف خود خواهند كرد!