سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

مصاحبه با ساوانا بریت، جوان ترین ناشر مجله در جهان


ساوانا بریت در سن هشت سالگی اولین اشعار خود رابه چاپ رساند و در سن نه سالگی یک روزنامه پرخواننده نیوجرسی (The Kitchen Table News) او را به عنوان مسئول بررسی و مطالعه کتاب های کودکان استخدام کرد.

 



صبح بخیر: ساوانا بریت در سن هشت سالگی اولین اشعار خود رابه چاپ رساند و در سن نه سالگی یک روزنامه پرخواننده نیوجرسی (The Kitchen Table News) او را به عنوان مسئول بررسی و مطالعه کتاب های کودکان استخدام کرد. اما وقتی ساواتا نه ساله بود روزنامه ورشکست شد و او ناچار شغل خود را از دست داد.اما ساواتا تسلیم این اتفاق نشد و با پشتکار و تلاشی که از خود نشان داد توانست پله های ترقی را طی کند و مجله خود را تحت عنوان (Girlpez) منتشر کند. این مجله شامل موضوعات متنوعی مانند موسیقی، سینما و مصاحبه با چهره های محبوب است.


به گزارش صبح بخیر ؛ ساواتا در حال حاضر 15 سال دارد و مجله خود را به صورت آنلاین منتظر می کند (com.Girlpez). ساواتا امیدوار است که بتواند هرچه بیشتر به جامعه دختران کمک کند. در این جا متن مصاحبه با ساواتا را مشاهده می کنید:

چه چیزهایی به تو در مسیر موفقیت کمک کرده است؟

فکرمی کنم چیزی که باعث شد مجله خودم را راه اندازی کنم این بود که خیلی جوان بودم و کارهایی را انجام می دادم که هیچ کس دیگری انجام نمی داد. صادقانه می گویم من رقابت و چالش را خیلی دوست دارم و شاید این یکی از دلایل من برای انتشار مجله بود.

البته پدر و مادرم هم نقش مهمی داشتند. پدر من فردی با اراده است و اگر بخواهد کاری را انجام دهد حتماً انجام می دهد و هرگز کار امروز را به فردا نمی اندازد. او یک نویسنده است و تا به حال 3 کتاب منتشر کرده است.

چگونه کارها را اولویت بندی می کنی و بین کار و زندگی تعادل برقرار می کنی؟

خوب این کار اصلاً آسان نیست. مجبورم بین درس و کار تعادلی برقرار کنم. هر روز 6 ساعت در مدرسه هستم و بعد از مدرسه باید به کلاس بسکتبال بروم. بعد مستقیماً به خانه می روم و اگر بتوانم مصاحبه انجام می دهم. حتی بعضی وقتها شنبه صبح را به مصاحبه اختصاص می دهم چون تنها زمانی است که نسبت به سایر مواقع مشغله کمتری دارم. از همه مهم تر اینکه دارم روی یک پروژه موسیقی کار می کنم که کمی وقت گیر است.

اما واقعیت این است که من به هر نحوی که شده به همه این کارهامی رسم. تقویم من همیشه با من است و همه کارها را با برنامه ریزی انجام می دهم. وقتی چهارده ساله بودم احساس می کردم که مسئولیت مجله به من فشار می آورد اما کم کم با آن کنار آمدم. من در اغلب مواقع فردی مستقل هستم اما گاهی ناچار از پدر و مادرم کمک می گیرم.


چیز دیگری هست که دوست داشته باشی اضافه کنی؟

می خواهم برای کمک به زلزله زدگان هاییتی (زلزله ای که در سال 2010 اتفاق افتاد) اعانه جمع کنم . اوضاع زلزله زدگان اسفناک است و دنیا باید بداند که در نقطه ای از جهان مردمی گرفتار فقر هستند و به کمک ما نیاز دارند.

همچنین قصد دارم با کمک یک کارآفرین جوان دیگر کنفرانسی را برای معرفی افراد موفق ترتیب بدهیم تا نوجوانان در این کنفرانس شرکت کنند و سوالات خودشان را مطرح کنند.


ویدیو مرتبط :
قارقی - روستایی در گنبد - مجله اتحاد جوان 1358

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

جوان‏ترین استاد دانشگاه جهان



 

 

جوان‏ترین استاد دانشگاه جهان

آلیا صبور :: Alia Sabur


آلیا صبور(Alia Sabur)دختر ایرانی جوان ترین استاد دانشگاه در جهان میباشد،نام او در تاریخ ۱۹ فوریه ۲۰۰۸ در کتاب رکوردهای جهانی گینس نوشته شد و پس از ۲۹۱ سال رکورد آقای کولین مک‌لورین(Colin Maclaurin)زاده فوریه ۱۶۹۸رکورددار پیشین را شکست.

او در تاریخ سوم اسفند ۱۳۶۷ خورشیدی برابر ۲۲ فوریه ۱۹۸۹، در شهر نیویورک زاده شد.
این دختر ایرانی تبار بطور تمام وقت در دانشگاه نیویورک تدریس می‌کند و به عنوان یک نابغه نام خود را در ردیف جوان‌ ترین استاد دانشگاه های معتبر جهان در کتاب رکوردهای گینس ثبت نموده است . رکوردار قبلی جوان‌ترین پروفسور دانشگاه های جهان متعلق به یک فیزیکدان اسکاتلندی بنام کولین مک لورین(Colin Maclaurin) که شاگرد اسحاق نیوتن بود و در سال ۱۷۱۷ میلادی (۲۹۱ سال پیش) در سن ۱۹ سال و ۷ ماهگی این رتبه علمی را کسب کرده بود .آلیا صبور"در هشت ماهگی خواندن را آغاز کرد و از کلاس چهارم ابتدایی به کالج رفت تا در سطح کارشناسی ریاضیات کاربردی بخواند .

 

جوان‏ترین استاد دانشگاه جهان

کولین مک لورین :: Colin Maclaurin

 

وی در سن ۱۰ سالگی در دانشگاه استونی بروک ثبت نام کرد و در ۱۱ سالگی با گرایش به موسیقی به عنوان عضو ارکستر سمفونی "راک لند" به اجرای قره نی پرداخت . آلیا چهارده ساله بود که مدرک لیسانس خود را از دانشگاه نیویورک گرفت و دانشجوی دوره کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه درکسل ، نیویورک شد . او در ۱۸ سالگی مدرک دکترای خود را از دپارتمان تکنولوژی پیشرفته فوزیون در دانشگاه کانکوک سئول(Konkuk University) دریافت کرد و جوان ترین فردی بود که وارد دوره فلوشیپ پس از دکتری شد ، او نشانگرهای سلولی خاصی را بر اساس تکنولوژی نانولوله ها ابداع کرد که در تحقیقات پزشکی کاربرد زیادی دارد .

 

جوان‏ترین استاد دانشگاه جهان

آلیا صبور :: Alia Sabur

 

فقط سه روز مانده بود نوزده ساله شود که برای تدریس در دانشگاه کنکوک ، سئول ، کره جنوبی پذیرفته شد . وی تا ماه قبل در دانشگاه دروس فیزیک دانشگاه کنکوک تدریس می‌کرد و در حال حاضر ، ریاضی و فیزیک را در دانشگاه جنوبی ایالت نیواورلند تدریس می‌کند . او یکی از دلایل ترک دانشگاه سئول را مشکل سخن گفتن به زبان کره‌ای بیان کرده است.

منبع:گینس