سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

صحبت در مورد حقوق بسیار سخت است!


چرا همیشه همکاران سعی می کنند در مورد حقوق خود چیزی نگویند؟ بیشتر کارمندان تصور می کنند صحبت کردن در مورد حقوق، اشتباه است و با سیاست های شرکت مغایرت دارد. بیشتر کارمندان در سرتاسر دنیا اعتقاد دارند نباید در مورد حقوق خود به همکارانشان حرفی بزنند.





صبح بخیر: چرا همیشه همکاران سعی می کنند در مورد حقوق خود چیزی نگویند؟ بیشتر کارمندان تصور می کنند صحبت کردن در مورد حقوق، اشتباه است و با سیاست های شرکت مغایرت دارد. بیشتر کارمندان در سرتاسر دنیا اعتقاد دارند نباید هرگز در مورد حقوق خود به همکارانشان حرفی بزنند. البته عده ای هم هستند که در بیان درآمد خود هیچ مشکلی ندارند. حدود 25 درصد از کارمندان آمریکایی و 43 درصد کارمندان اروپایی خیلی راحت در مورد حقوق و مزایای خود با همکارانشان صحبت می کنند.



چرا حرف زدن در این مورد بسیار سخت و ناراحت کننده است؟

پول، مساله ای دوقطبی است. دستمزدها بر اساس تجربه، مدت خدمت و تحصیلات افراد مختلف، متفاوت هستند. هنگام صحبت با همکار خود در مورد حقوق، ممکن است متوجه شوید با اینکه کار مشترکی دارید اما او بیشتر از شما حقوق می گیرد و این مساله باعث ناراحتی می شود. همچنین، روی رابطه شما با او نیز تاثیر منفی دارد.

اندی تیچ، نویسنده کتاب «از پایان تحصیلات تا اشتغال» می گوید: حقوق یک مساله کاملا شخصی است و به همین دلیل افراد نمی توانند به راحتی در این زمینه با دیگران صحبت کنند. اگر دونفر در یک موقعیت در مورد حقوق با هم صحبت کنند، در واقع شغل خود را به خطر انداخته اند. اگر همکاران شما متوجه شوند حقوق بیشتر از آنها دارید بدون شک ناراحت خواهند شد. یا برعکس، اگر شما حقوق کمتر بگیرید عصبی و ناراحت می شوید و این مساله بر رابطه شما با همکاران دیگر تاثیر منفی خواهد داشت. اگر از همکار خود در مورد حقوقش بپرسید، مسلما او را در شرایط دشواری قرار می دهید. میزان حقوق کاملا شخصی است و به هیچ فر د دیگری مربوط نیست. مساله حقوق می تواند به کار گروهی افراد نیز لطمه بزند.

اگر همکارتان از شما در مورد حقوقتان پرسید، به روش های پایین بحث را مدیریت کنید

1. گوش به زنگ باشید

هنگامی که همکارتان موضوعی برای صحبت مطرح می کند، باید کاملا حواستان جمع باشد که تا چه اندازه باید با او همراهی کنید یا پاسخ پرسش هایش را بدهید زیرا باید به این نکته توجه داشته باشید که ممکن است همه این صحبت ها به مدیر شما منتقل شود. بنابراین، مراقب باشید چه چیزهایی از دهانتان بیرون می آید. اگر نمی خواهید همکارتان حقوق دقیق شما را بداند بهتر است حدود آن را به او بگویید.

2. توصیه ابزار آنلاین

اگر کسی در مورد حقوق از شما سوال پرسید، به او بگویید در وب سایت های مختلف می تواند حدود حقوق های دریافتی افراد را استخراج کند. برخی از سایت ها هستند که میزان حقوق مشاغل مختلف را مشخص کرده اند.



3. درخواست برای احتیاط کردن

اگر همکارتان حقوق خود را به شما گفت و بعد میزان حقوق شما را پرسید، بهتر است دریافتی دقیق خود را به او بگویید اما در انتها از او درخواست کنید تا این مکالمه بین خودتان به صورت راز باقی بماند.

4. قوانین را زیر پا نگذارید

در برخی شرکت ها، مدیران به کارمندان توصیه می کنند در مورد حقوق خود با یکدیگر صحبت نکنند. اما در برخی دیگر، این مساله جزو قوانین و سیاست های شرکت است. بنابراین، مراقب باشید قوانین را زیر پا نگذارید و برای خاله زنک بازی و حرف پراکنی، شغل خود را از دست ندهید.

5. ارزش کار خود را بدانید

اگر حقوق کافی خود را داشته باشید، هرگز از دیگران در مورد حقوق آنها سوال نخواهید پرسید و اگر کسی سوالی در این رابطه پرسید، بسیار راحت می توانید به او پاسخ دهید. بهترین روش برای دانستن ارزش خود، تحقیق و جست‌وجو از شرکت های دیگر است. با توجه به موقعیت شرکت و تجربه و توانایی های خود باید بدانید ارزش کار شما چقدر است. 


ویدیو مرتبط :
فتوکلیپ حقوق بشر ( صحبت های حضرت آیت الله خامنه ای )

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

حقوق بشر بدون مباني وحي ممکن نيست



 

 

قم - آيت الله عبدالله جوادي آملي از مراجع تقليد گفت : مشکل جدي تدوين منشور حقوق بشر به اخذ مباني از منابع غير ازلي باز مي گردد و اين درحالي است که حقوق بشر بدون استمداد از مباني وحي، ممکن نيست و راه علمي ندارد.به گزارش ايرنا به نقل از مرکز خبر حوزه آيت الله جوادي آملي روز پنجشنبه در ديدار گروهي از دانشجويان دانشگاه ها و طلاب حوزه هاي علميه با بيان اينکه اخلاق، علم بايدها و نبايدهاست، اظهار داشت: اين علم داراي موادي برگرفته از اصولي است که از منابع خاص گرفته شده و به دليل اينکه اين منابع ازلي هستند اخلاق نيز جاودانه و ثابت است.

وي با بيان اينکه نبايد جهان را انسان مدارانه نگاه کرد، افزود: تمام اختلافات در علم اخلاق به مباني باز مي گردد، بعضي ها مباني را از آداب و رسوم و تاريخ ملت‌ها مي گيرند و بر اساس آن اخلاق را ترسيم مي کنند و اين در حالي است که اخلاق بايد از منابع ازلي اخذ شود.

آيت الله وادي آملي با بيان اينکه مشکل جدي تدوين منشور حقوق بشر به اخذ مباني از منابع غير ازلي باز مي گردد، خاطرنشان کرد: اگر حقوق بشر بخواهد يک منشوري داشته باشد بايد از يک سامانه علمي مناسب برخوردار باشد.

اين استاد حوزه علميه قم افزود: اگر هفت ميليارد بشر بخواهند حقوق بشر مشترکي داشته باشند يک سامانه علمي مدون بايد ايجاد گردد.

وي ابرازداشت: سي اصل و سي ماده حقوق بشر را از مباني مشترک مي خواهيد بگيريد؟ بايد اين مباني را از منابعي خاص بگيريد، ولي چون منبع مشترک نداريد، چگونه مي توانيد براي هفت ميليارد نفر قانون مشترک بنويسد.

آيت الله جوادي آملي اظهارداشت: وقتي سخن از تفاوت ميان زن و مرد پيش مي‌آيد دادشان در مي‌آيد که اين تبعيض و ظلم است در حالي که خداوند خالق بشر است و جايگاه زن و مرد را مشخص کرده است.

استاد حوزه علميه قم تصريح کرد: آنها بين خوک و گوسفند فرقي نمي‌گذارند زيرا که منبع را رعايت نکردند.

آيت الله جوادي آملي در بخش ديگري از سخنان خود علم را تنها از راه حس ندانسته و اظهار داشت: اگر کسي تقوا را از دست بدهد علم وابسته به تقوا و وارستگي را نيز از دست خواهد داد و علم، تنها از راه حواس پنجگانه به دست نمي‌آيد.