سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

شش فرمان برای گریز از شلختگی‌



 

شش فرمان برای گریز از شلختگی‌

 

زندگی بر مدار نظم می‌چرخد، همان‌طور كه زمین و آسمان بر نظم استوار است. اما بعضی‌ها انگار از مدار زندگی و زمین و آسمان خارج ایستاده‌اند و هیچ ارتباطی با نظم ندارند.


نكته مقابل نظم و ترتیب شلختگی و بی‌نظمی ‌است و به سمت هریك از دو سوی این طیف كه پیش می‌رویم با افراط یا تفریط مواجه می‌شویم.

 

نظم بیش از اندازه وسواس را به زندگی شما می‌آورد و بی‌نظمی‌بیش از اندازه از شما یك شلخته واقعی می‌سازد. كافی است فقط یك هفته هر چیز را هر جایی كه راحت‌تر هستید رها كنید و آنگاه خواهید دید كه این بی‌نظمی‌ها شما را یك ماه درگیر خواهد كرد. متاسفانه واقعیت این است كه گرچه همه چیز بر مدار نظم می‌چرخد اما گرایش وسوسه‌انگیزی به سمت بی‌نظمی‌ دارد.

 

بنابراین اگر شما مدام نمی‌توانید دنبال مرتب كردن خانه باشید و در خانواده‌ای زندگی می‌كنید كه زن و شوهر هر دو شاغل هستید سعی كنید قوانین نظم را رعایت كنید تا به دردسر نیفتید.

 

اول از همه باید برای خود یك برنامه نظم و ترتیب بچینید. اگر دیگران مثلا همسر و فرزندان هم با شما همراهی می‌كنند كه چه بهتر می‌توانید در این برنامه آنها را هم دخیل كنید.

 

 

فرمان اول: هر چیز به جای خویش نیكوست


برای رعایت كردن این فرمان سعی كنید هر چقدر هم كه خسته باشید و هر وقتی از شبانه روز هم كه باشد هر چیز را سر جای اولش برگردانید. فردا روز دیگری است و یك عالمه كار مربوطسس به خودش را دارد پس هم‌‌اكنون به دنبال كارهای خو د باشید.

 

 

فرمان دوم: باید‌ها و نباید‌ها را از ذهن بگذرانید


وقتی در این آشفته بازار قدم می‌زنید می‌بینید كه خیلی چیزها روی هم و در جاهایی كه نباید باشند انباشته شده‌اند. فهرستی از آنها تهیه كنید و دقت كنید تا تمام آنچه دارید و آنچه برای نظم بخشیدن به موجودی لازم دارید بنویسید.

 

 

فرمان سوم: مختصر شوید


اگر در یك خانه شلوغ زندگی می‌كنید بزودی از به نظم در آوردن آن ناامید خواهید شد. پس همین حالا تكلیف تمام چیزهایی را كه می‌خواهید و آنها را كه نمی‌خواهید روشن كنید و كم كم خود را قانع كنید از شر زیادی‌ها خلاص شوید. پس شروع كنید به مختصر‌كردن فهرست و تهیه كردن و جایگزین كردن چیزهایی كه برای نظم بخشیدن مورد نیاز است. ایجاد یك كمد دیواری، چند تا قفسه اضافه، یك جا‌‌رختخوابی، جا‌‌‌جورابی و... چیزهایی است كه می‌تواند به شما در سرو سامان یافتن كمك كند و كتاب‌ها، لباس‌ها و سی دی‌های سرگردان را نجات بدهد.

 

 

فرمان چهارم: به سرگردانی پایان دهید


حالا كه قفسه‌های نظم دهنده را آماده كرده‌اید ووسایل غیر ضروری را دور ریخته اید برای تمام وسایلی كه جای مشخصی ندارند و هر روز از یك جا سر در می‌آورند یك جای مشخص و همیشگی پیدا كنید. این كار باعث می‌شود شما، همسرتان و فرزندان بدانند آن وسیله را كجا پیدا كنند و پس از استفاده از آن هیچ بهانه ای برای رها كردنش نداشته باشند.

 

 

فرمان پنجم: یك كتابدار خبره شوید


تا حالا سری به كتابخانه زده‌اید؟ مطمئن هستم كه گاهی این كار را می‌كنید. اگر نمی‌كنید، برای نظم بخشیدن به خانه‌تان هم كه شده یكسری به آنجا بزنید. خصوصیت یك كتابخانه با آن‌همه كتاب‌های متفاوت و متنوع این است كه شما هر كتابی را بخواهید از آنجا پیدا می‌كنید. كار كتابدار این است كه هر كتابی كه پس آورده می‌شود را بلافاصله سر جای خودش بگذارد. كتاب‌ها بر حسب مو ضوع، حروف الفبا، نام نویسنده و خیلی چیزهای دیگر دسته‌بندی می‌شوند تا بهترین نظم را داشته باشند.

ارتباطش را متوجه نمی‌شوید؟ حالا برایتان یك مثلا می‌زنم: وقتی كوچك بودیم كارتون معروفی بود كه در آن یك پروفسور به نام آقای ووپی در كمدش را باز می‌كرد و تمام وسایلی كه بی‌نظم و ترتیب روی هم چیده بود بیرون می‌ریخت. من این كمد آقای ووپی را در خانه یكی از دوستانم دیده‌ام. او قفسه‌های كمدش را برداشته بود و همه چیز را از قوطی رب گوجه فرنگی گرفته تا لباس‌های تمیز و كثیف با سرعت گلوله می‌كرد و به زور داخل كمد می‌چپاند. ظاهر خانه اش تمیز و مرتب بود، اما هیچوقت چیزی را كه می‌خواست پیدا نمی‌كرد.

اگر چنین كمدی طبقه‌بندی می‌شد و هر طبقه وسایلی را در خود جای می‌داد كه با هم سنخیت داشتند براحتی می‌شد همه چیز را پیدا كرد. برای این كار نظم كتابخانه‌ای خیلی به كمك شما می‌آید.

مثلا یك قفسه مخصوص لوازم صوتی و تصویری؛ كارتون‌ها یك طرف، فیلم‌ها یك طرف و نوارهای كاست طرف دیگر.

دوربین عكاسی و فیلمبرداری هم می‌تواند جایی در یكی از قفسه‌های همان كمد قرار بگیرد.

 

 

فرمان ششم: نظام نوین خانه را به خانواده ابلاغ كنید


اگر شما نظمی‌ پدید آورده باشید كه فقط خودتان از آن سر در می‌آورید در حقیقت به هیچ دردی نمی‌خورد. برای این‌كه دیگران هم به خوبی بدانند چه چیز را كجا بگذارند و از كجا پیدا كنند كمی‌ وقت بگذارید و همه شیشه‌های ادویه و بنشن را نامگذاری كنید و فهرست محتویات را به در كابینت بچسبانید كه برای یافتن یك چیز همه طبقات زیر و رو نشود.

در مورد سایر كمد‌ها وقفسه‌ها نیز این كار را بكنید با این كار در واقع نظم رابه دیگران ابلاغ كرده‌اید و برای این كار می‌توانید از آنها هم كمك بگیرید كه فكر نكنند در یك خانه نظامی‌ با دیسیپلین دیكته شده و سختگیر افتاده‌اند.


ویدیو مرتبط :
صحنه های خند دار گریز ماد:گزارشگری،تعقیبو گریز در تونل

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

10 فرمان براي مبتلايان به گلودرد!




درمان گلودرد

اگر چند روزي است گلويتان درد مي‌كند و هنوز راه چاره‌اي براي آن پيدا نكرده‌ايد مي‌توانيد از روش‌هاي درمان خانگي ما استفاده كنيد. اين روش‌ها از نظر متخصصين بهداشت و درمان هم تاييد شده است.

1-مصرف مايعات را 2 برابر معمول كنيد. مايعات باعث رقيق‌شدن خلط وتسريع خروج آن مي‌شود.

2-آب نمك ولرم غرغره كنيد. نصف قاشق چاي‌خوري نمك را در يك ليوان آب ولرم حل، آن را غرغره كرده وسپس آب دهانتان را تف كنيد. اين كار هم باعث تسكين گلودرد و هم خروج آسان تر ترشحات مي‌شود.

3-از عسل وليمو استفاده كنيد. يك قاشق عسل و آب يك عدد ليموترش را در يك ليوان آب داغ حل كنيد و بگذاريد در دماي اتاق سرد شود و سپس آن‌را جرعه جرعه بنوشيد . عسل درد گلو را تسكين داده و ليمو به كاهش خلط كمك مي‌كند.

4-آب‌نبات بمكيد. اين كاربه خودي خود آرام بخش نيست اما با تحريك بزاق موجب شست و شو وتميز‌شدن حلق مي‌شود.

5-هواي منزل را مرطوب نگه‌ داريد. اين كار از خشك‌شدن غشاي مخاط راه تنفسي جلوگيري كرده و سوزش آن را كم مي‌كند تا بتوانيد راحت‌تر بخوابيد. آب دستگاه بخور را هرروز عوض كنيد و حداقل هر 3روز يك بار آن را بشوييد تا از تجمع قارچ‌ها و باكتري‌هاي مضر در آن جلوگيري شود.

گلودرد

6-سيگار نكشيد. دود سيگار گلو را تحريك مي‌كند. حداقل وقتي شما يا كودكتان بيمار است، سيگار نكشيد و از تمام گازهايي كه بر اثر پاك كننده‌هاي خانگي (مثل سفيدكننده يا جرم‌گير) يا بوي رنگ متصاعد مي‌شود، دوري كنيد.

7-اگر گلودرد موجب تغيير صداي شما شده، به اين معني است كه تارهاي صوتي شما بر اثر التهاب آسيب ديده‌اند؛ بنابراين صحبت‌كردن براي شما خوب نيست و ممكن است باعث لارنژيت و قطع صداي شما شود.

8-اگر بيمار هستيد، مرخصي گرفته و يكي دو روز در منزل استراحت كنيد. خستگي در زمان بيماري نه تنها موجب تشديد بيماري خواهد شد بلكه رفتن شما به محل كار ممكن است موجب بيمار‌شدن همكاران شما هم بشود.

9-آسان‌ترين و بهترين راه پيشگيري از بيماري، شستن مرتب و دقيق دست‌ها با آب وصابون است؛ به طوري كه ماليدن دست‌ها به همديگر حداقل 15 ثانيه ( به اندازه خواندن شعر يه توپ دارم قلقليه) طول بكشد. اگر آب و صابون در دسترس نبود، مي‌توانيد از ژل‌هاي ضدعفوني كننده و ميكرب‌كش استفاده كنيد.

10-هنگام سرفه و عطسه جلوي دهان و بيني خود، دستمال بگيريد و سپس آن را در سطل آشغال بيندازيد. درضمن يادتان نرود كه از ليوان و حوله ديگران استفاده نكرده و از تماس دهان خود با گوشي‌هاي تلفن و شير آب سردكن‌ها خودداري كنيد