سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

سالاد فلفل دلمه‌ای



 

 

سالاد فلفل دلمه‌ای

 

 

فلفل‌هایی را انتخاب کنید که رنگ پررنگی داشته باشد،‌ سفت باشد و هیچ زدگی، ضربه و یا کبود شدگی نداشته باشند...

 

 

مواد لازم :

 

 

فلفل دلمه سبز
1 عدد
فلفل دلمه قرمز
1 عدد
پیاز
2 عدد
فلفل سبز
5 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
نعناع تازه 1 قاشق غذاخوری

 


طرز تهیه :

 

 

فلفل دلمه قرمز و سبز را داخل یک تابه داغ قرار دهید و مرتب آن ها را بچرخانید تا کمی نرم شوند. سپس فلفل ها را از وسط نصف کرده، وسط آن ها را خالی کرده و برش بزنید. فلفل سبزها را نیز داخل تابه نچسب حرارت دهید. پیازها را به 4 قسمت برش زده و داخل تابه حرارت دهید تا سطح آن ها طلایی رنگ شود. نعناع را به همین روش حرارت دهید. مواد فوق را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. سپس روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را به مواد افزوده و خوب مخلوط کنید.


ویدیو مرتبط :
سالاد فلفل دلمه ای و گوجه

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

خواص فلفل دلمه‌ای



 

 

خواص فلفل دلمه ای

 

 

فلفل دلمه‌ای نوعی فلفل از خانواده capsicum annuum که به رنگهای قرمز، زرد، سبز و نارنجی یافت می‌شود. از ویژگیهای آن این است که به تندی دیگر گونه‌های فلفل نیست.

 

 

خواص دارویی

 

تحقیقات نشان داده است که کپساسین (capsicin) موجود در فلفل، باعث کاهش بروز زخم معده می‌شود. کپساسین، موجب افزایش جریان خون در قسمت مخاطی معده و تولید موکوس به وسیله? دیواره? معده می‌شود، بنابراین بافت معده در برابر ترشح اسید معده مصون باقی می ماند.

 

مطالعات نیز دیده شده است که خوردن 20گرم فلفل، درست 30 دقیقه قبل از خوردن یک عدد آسپیرین، از اثرات مخرب این دارو بر بافت معده و دوازدهه، در اثر مصرف طولانی مدت آن جلوگیری می‌کند و به این ترتیب می‌توان از این دارو به راحتی استفاده کرد، بدون آنکه نگران زیان آن باشیم.

 

افرادی که طولانی مدت الکل مصرف می‌کرده اند، اگر عادت به خوردن فلفل نیز داشته اند، بافت معده شان کمترین آسیب را دیده است.

 

فلفل داروی ضد سرطان است. لذا می‌توان نتیجه گرفت که با خوردن این سبزی می‌توان معده و سالم تری داشت، در حالی که بسیاری از مردم به غلط تصور می‌کنند، فلفل می‌تواند ناراحتی های معده را تشدید کند.

 

از فلفل می‌توان در درمان سرطان و حتی برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری استفاده کرد. تحقیقات نشان داده اند کپساسین موجود در فلفل، به عنوان یک ترکیب ضد سمی عمل کرده و مانع از فعالیت ترکیبات سرطان زا در بدن می‌شود و از تشکیل تومورهای بدخیم در بدن جلوگیری می‌کنند.

 

به علاوه، این سبزی سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی مثل ویتامین c و کاروتن است، طوری که در100گرم فلفل دلمه‌ای قرمز یا سبز و فلفل معمولی خام به ترتیب 140، 120 و 120 میلی گرم ویتامین c و 3840، 265 و 175 میکروگرم بتاکاروتن وجود دارد. اثر فلفل در سرماخوردگی: وجود مقادیر فراوان ویتامین c در فلفل دلمه‌ای باعث شده این سبزی برای درمان سرماخوردگی مفید باشد. طوری که مصرف مرتب این سبزی در برنامه? غذایی، هم شدت و هم طول دوران سرماخوردگی را کاهش می‌دهد.

 

به علاوه این سبزی دارای خواص ضدعفونی کنندگی نیز هست. کپساسین موجود در فلفل، به خصوص در فلفل معمولی، ترکیب شیمیایی دارد که موجب تحریک سیستم ایمنی شده و به این سیستم در حمله به عوامل عفونی کمک می‌کند.

 

به علاوه، این ترکیبات موجب تحریک معده برای ترشح اسید می‌شود، بنابراین افرادی که در برنامه غذایی شان به طور مرتب از این سبزی استفاده می‌کنند، کمتر به بیماری های عفونی مبتلا می‌شوند. در بعضی موارد استفاده از مشتقات این سبزی بر روی پوست می‌تواند سبب عوارض و حساسیتهایی شود از این رو به افراد توصیه می‌شود که در مصرف اینگونه مشتقات بر روی پوست دقت بیشتری اعمال کنند.