سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

ساخت قالب شیرینی بااستفاده ازقوطی کنسرو



 

 

ساخت قالب شیرینی بااستفاده ازقوطی کنسرو

 

۱- ابتدا یک قوطی کنسرو که سرش را بریده اید. برچسبش را کنده و خوب تمیزش کنید. مواظب باشید لبه اش دستتان را نبرد. خیلی دقت کنید

 

۲- حال سرش را ببرید.

 

ساخت قالب شیرینی بااستفاده ازقوطی کنسرو



۳- دور سر کنسرو را اندازه گرفته و کاغذی به همان ابعاد انتخاب کرده و به ۵ قسمت تقسیم کنید و سر هر ۵ قسمت با مداد یا خودکار علامت بزنید و سر قوطی بچسبانید.اگر حدودا دور قوطی شما ۲۵ سانت باشد باید سر هر ۵ سانت علامت بزنید. کاغذ را کمی پایینتر از سر قوطی بچسبانید و دقیقا محل علامات را روی قوطی کنسرو علامت بزنید.

 

ساخت قالب شیرینی بااستفاده ازقوطی کنسرو

 


۴- حال با انبردست سر علامت ها را یکی یکی گرفته و به داخل بکشید به طوریکه فلز تاخورده شما زاویه ای حدود ۴۵ درجه بسازد.



۵- حالا می توانید شیرینهایتان را با آن قالب بزنید.

 

ساخت قالب شیرینی بااستفاده ازقوطی کنسرو


ویدیو مرتبط :
آموزش ساخت شمع بااستفاده ازپرتقال!!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ساخت شیرینی ضد پوسیدگی دندان!


در خبری مهیج برای دوستداران شیرینی، محققان آلمانی موفق به تولید نوعی شیرینی بدون قند شده‌اند که میزان باکتری‌های حفره‌زا را در دندان کاهش می‌دهد.

ایسنا: این شیرینی که توسط کریستین لانگ از شرکت زیست‌فناوری برلین ابداع شده، حاوی باکتریهای مرده‌ای است که به باکتریهای عامل ایجاد حفره در دندانها می‌چسبند.

طبق نتایج پژوهشها، افرادی که از این شیرینی استفاده کردند از سطوح کاهش یافته باکتری بد در دهان خود برخوردار بودند. پس از خوردن شیرینی، باکتریهایی که به سطح دندان می‌چسبند از خود اسیدی آزاد می‌کنند که مینای دندان را حل کرده و منجر به پوسیدگی دندان می‌شوند.

گونه باکتریایی که بیشتر احتمال ایجاد حفره دندانی را دارد، «استرپتوکوک موتانس» است. گونه دیگر باکتری موسوم به «لاکتوباسیل پاراکاسی» که در کفیر وجود داشته، سطوح باکتری استرپتوکوک موتانس را کاهش داده و تعداد حفره‌های دندانی را کم می‌کند.

قند موجود در سطح باکتری لاکتوباسیل پاراکاسی به باکتری استرپتوکوک موتانس می‌چسبد. لانگ و همکارانش بر این باورند که لاکتوباسیل پاراکاسی با چسبیدن به استرپتوکوک موتانس از اتصال مجدد آن به دندان جلوگیری خواهد کرد.

این محققان سپس یک شیرینی بدون قند حاوی نمونه‌های باکتری که با گرما کشته شده‌اند، تولید کردند تا تاثیر باکتری لاکتوباسیل پاراکاسی را در کاهش حفره‌های دندانی مشاهده کنند.

از میان 60 داوطلب حاضر در این پژوهش، یک سوم از شیرینی حاوی یک میلی‌گرم از لاکتوباسیل پاراکاسی، ‌دو سوم از شیرینی حاوی دو میلی‌گرم از این باکتری و یک سوم نهایی از شیرینی‌های با طعم مشابه اما بدون باکتری خوردند.

هر کدام از داوطلبان پنج شیرینی را در طول دوره یک روز و نیم خوردند. در پایان آزمایشات، حدود سه چهارم داوطلبانی که از شیرینی‌های حاوی باکتری استفاده کرده بودند، از سطوح بسیار پائینتری از باکتری استرپتوکوک موتانس در بزاق خود نسبت به روز قبل برخوردار بودند.

داوطلبانی که از شیرینی‌های حاوی دو میلی‌گرم از باکتری لاکتوباسیل پاراکاسی خورده بودند، پس از خوردن اولین شیرینی کاهش چشمگیر میزان باکتری عامل حفره دندانی را تجربه کردند.