سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

رموز کسب و کار چینی فاش شد


سمینار شناخت رموز کسب و کارهای چینی برای نخستین بار در خاورمیانه صبح دیروزدر جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد .

دکتر جواد حسینی معاون دبیر کل مرکز جهانی سان تزو در راستای برگزاری این سمینار با اشاره به اینکه ذهنیت مدیران شرکت ها در پیشبرد اهداف بسیار تاثیر گذار است ،گفت: تا موفقیت یک شرکت فقط سه قدم وجود دارد که آن آمادگی، آمادگی و آمادگی است که متاسفانه ما در مدیریت بنگاههای اقتصادی و شرکت ها استراتژی نداریم زیرا استراتژی مسیر را مشخص کرده و مدیران را در این مسیر جلو می برد که این موضوع با انتخابها و تاکتیک ها محقق می شود اما باید توجه داشت که یکی از بخش های مهم حلقه استراتژی اقدام است زیرا استراتژی به ما کمک می کند تا پیروزی حاصل شود زیرا هدف جنگ(رقابت) ،پیروزی از طریق تسخیر ،حفظ و ارتقاء و یا تعویض یک سری مواضع و جایگاهها است.



وی با تاکید بر اینکه جنگ همیشه بر سر موضع است، اظهار داشت: وقتی وارد بازار می شویم باید موضعمان را مشخص کنیم زیرا تمام اصل و مفهوم مارکتینگ حول محور موضع گیری می چرخد و تمام رقابت بازاریها بر سر موضع گیری هاست اما باید در وهله اول در فکر و ذهن مشتریان تاثیر گذار باشیم و جایگاه خود را در ذهن مشتریان تثبیت نموده و کالا یا برند را تولید نماییم. زیرا همزمان با تغییرات زمین و آسمان موضع گیری ها نیز در حال تغییر بوده و از نو متولد می شوند. متاسفانه مشکلی که مدیران ما دارند این است که با یک موضع گیری دوره طولانی مدت را پیش می برند در حالیکه به رقبا، قدرت خرید مردم و تغییرات دائمی بازار توجهی نمی کنند .



حسینی در ادامه با مقایسه رقابت در غرب و شرق و نحوه آن در دو سرزمین خاطر نشان کرد: پیشینه علم مدیریت به غرب بازمی گردد اما ما باید از مطلق گرایی پرهیز نماییم زیرا موفقیت شرکت معلول یک سری عوامل است که برخی از آنها در کنترل صاحبان شرکت و برخی بر اساس حوادث است که در این راستا باید اصل آمادگی رعایت شود زیرا بر اساس رموز کسب و کار چینی پیروزی آن است که بدون درگیری حاصل شود .
وی با بیان اینکه جهان بینی به این شکل است که پدیده ها از یک نقطه شروع شده و با طی مراحل به یک نقطه ختم می شوند ،تصریح کرد: باید مدیران ما توجه داشته باشند که از طراحی تا اجرای یک طرح اقتصادی 6 ماه تا یک سال وقت نیاز است زیرا تاکتیک نیاز به زمان دارد . اگر تاکتیک ها بر اساس تفکر دایره ای باشد استراتژی ها کمتر دچار شکست می شوند زیرا در این تفکر اصول جهان بر اساس نظریه نسبیت است و حقایق ،ساده ولی تعمیم پذیرند. مهم ترین موضوع در این شرایط چگونه عمل کردن است زیرا آغاز و پایان مهم نیست بلکه پروسه تغییرات مد نظر بوده و مهم است .



معاون دبیر کل مرکز جهانی سان تزو در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه مدیران با برنامه ریزی استراتژیک می توانند روش و ذهنیت خود را تغییر داده و مواضع خود را ارتقاء دهند، گفت: استراتژی علمی است که با اتکاء به قوانین و اصول و طبیعت انسانی راه پیشبرد اهداف را به مدیران می آموزد و روشی برای برخورد با وقایع غیرقابل پیش بینی به حساب می آید زیرا رقابت اقتصادی بسیار مهم بوده و نیاز به مطالعه عمیق دارد و عوامل و شرایط طرفین معامله را در نظر می گیرد که با مکمل طریقت باعث همدلی مشتری و شرکت و یا واحد اقتصادی شده تا جایی که به وفاداری عمیقی میان مدیران و کارمندان و مشتریان و شرکت می گردد.



دکتر حسینی افزود: شرکت ها باید برای خود آرمان تعریف کرده و برای رسیدن به آن ،رسالت هایی را انجام دهند تا هدف مورد نظر محقق شود. مدیران شرکت ها در این راستا موظف هستند که افراد را توجیه کرده و به آرمان های آنها معنا ببخشند زیرا داشتن هدف به کیفیت کار کمک نموده و نشان از موفقیت مدیر دارد. برای مثال بسیاری از کارشناسان اعتقاد دارند که مدیر موفق کسی است که شرکت خود را به مدت 6 ماه ترک کرده و به یک نقطه دور دست برود و پس از بازگشت ، هیچ مشکلی در شرکت رخ نداده و کارمندان در راستای اهداف خود از هیچ تلاشی دریغ نکرده باشند.



وی با ارائه الگوهای تحلیل محیط رقابتی و مقایسه خود با رقبا پرداخته و گفت: تبهر مدیر ماهر ،در به کارگیری نیروی غیر مخصوص بی نهایت است و مدیر موفق حتی از نیروی زمین و آسمان نیز استفاده می کند. مدیران موفق در هنگام حصول موفقیت کامل هم ابراز ناتوانی کرده و اطلاعات خود را بروز نمی دهند و خود را برای بازاریابی قوی تر آماده می کنند زیرا مدیر موفق کسی است که نقاط ضعف بازار را به نقاط قوت خود تبدیل نماید اما متاسفانه یکی از مشکلات شرکت های ایرانی این است که سقف پیشرفت برند فراتر از فرزندان بنیان گذاران شرکت ها نمی رود و پس از آنها رو به نابودی می رود .شاید دلیل مهم این موضوع تقویت فردگرایی در سیستم های آموزشی کشور است و این سیستم منجر به فردگرایی در فعالیتهای اقتصادی می شود .در کشور ما برای آموزش نیروی انسانی هزینه ای پرداخت نمی شود در حالیکه هزینه های هنگفتی به دلیل نبود علم کافی نیروی انسانی از دست می رود .



این کارشناس ارشد انجمن سان تزو شانگ دونگ چینو، با بیان اینکه مدیر موفق پیروزی را از افراد خود طلب نمی کند بلکه آن را از توان بالقوه کارمندان خود بیرون می کشد ،گفت: در برخی از مواقع باید تولید محصول و یا عرضه آن را متوقف کنیم .مدیران ارشد باید به مدیران واحدهای زیر دست قدرت انتخاب و قدرت عمل بدهند زیرا دخالت نا به جای مدیر عامل می تواند نتیجه عکس داشته باشد. در برخی از موارد فقط جلوگیری از خطر و ریسک نکردن هم منجر به پیروزی می شود . مدیر موفق زمانی وارد عمل می شود که نفعی متصور باشد زیرا همیشه پیروزی باید همراه با نفع باشد.
دکترحسینی اولین سخنران این سمینار بود ودر رابطه با موضوعات "اول پیروز شوید و سپس عزم میدان نبرد نمایید"،"به نقاط ضعف رقیب یورش برید"،"با کمترین هزینه رقیب را از میدان نبرد خارج نمایید"،"ترفند و زیرکی، جوهره استراتژی است"،"اطلاعات محرمانه رقبا اساس طراحی استراتژی برنده است"،"بازارهای خالی را بیابید و آنها را مالک شوید"،"از جایی به رقیب حمله کنید که کمترین انتظار را دارد" و"به استراتژی رقیب حمله کنید نه به خود رقیب "به سخنرانی و گفتگو پرداخت.
در ادامه ،دکتر جوادعباسی عضوانستیتو بازاریابی انگلستان در رابطه با مشکلات صنایع ایران به گفتگو پرداخت و اظهار داشت: پایداری و عدم قطعیت آینده ،ایجاد ابهام در آینده و جلوگیری از آینده نگری یکی از مشکلات مهم مدیران ما محسوب می شود .مدیران ما نباید نگران تغییرات باشند زیرا تمام مطالعات مراکز استراتژی دنیا بیان از تغییرات و عدم قطعیت دارد و این محیط هر روز رو به تغییراست.
وی تصریح کرد: ابهاماتی که مدام در محیط می بینیم نگاه ما را به آینده کدر می کند، امروزه شرکت ها مانند اتومبیل هایی هستند که با سرعت بالا در پیست ها در حال حرکت هستند اما این جاده لغزندگی خود را دارد و مدیران باید دائما خود را آماده خطر کردن نمایند زیرا محیط بسیار متغییر و لغزنده است.



این استاد دانشگاه ویژگی های کسب و کار کنونی در کشورمان را پیچیده ،پویا و تعاملی خوانده و اظهار داشت: هر تغییر که در دنیا می افتد ما را هم دچارتغییر و تحول می کند. با توجه به اینکه عوامل ثابت نیستند و کاملا ناپایدارند هر کدام از عوامل می توانند تاثیر مستقیمی بر فعالیت های اقتصادی داشته باشند که مشخصه بارز این محیط ،فرصت ها و تهدیدهای پیش بینی نشده عرصه کسب و کار است که حتی با کمک گرفتن ازکارشناسان نیز نمی توانیم مسائل را پیش بینی کنیم .پس در هر حال فرصت ها و تهدیدها پیش می آید و این عکس العمل مدیر در شرایط بحرانی است که بسیار حائز اهمیت است.
عباسی یکی از راه حلهایی که منجر به موفقیت مدیران می شود را پیش نیاز قدم به آینده مبهم و اذعان داشتن به ناتوانی در پیش بینی آینده دانسته و گفت: پذیرفتن عدم قطعیت دو موضوع را در پی دارد که یکی بروز فرصت های طلایی در بطن شرایطی ناپایدار و موضوع دوم تهدیدهای مهلک وخانمان برافکن است که ما باید در این شرایط بحران ،فرصت ها را دسته بندی نموده و تهدیدها را پیش بینی نماییم تا موجودیت شرکتمان تهدید نشود ،زیرا یک مدیر تا زمانی موفق است که از فرصت های طلایی استفاده های لازم را برده و سرمایه گذاری در قابلیت های خود را افزایش دهد در این شرایط است که پیروزی از طرف رقیبان به مدیر اهداء می گردد.
وی با اشاره به اینکه مدیران ما باید مواردی مانند پیش بینی آماده شدن ،غنیمت شمردن فرصت ها و دست و پنجه نرم کردن با تهدیدها یی که آنها را نمی توان پیش بینی کرد را رعایت نمایند گفت: پیش بینی ،یعنی گشت و اکتشافاتی در آینده و چگونگی حضور در عرصه کسب و کار که نیاز به غوطه ورشدن در موقعیت و محیط محلی،انعطاف پذیر نگه داشتن نقشه ها ،سفر علمی به آینده ، توجه به رویدادهای غیر
منتظره و غیر معمول ، حرکت فراتر از بدیهیات و آزمایشات متعدد دارد .



وی در پایان تصریح کرد: در محیط هایی مانند کشورمان به دلیل اینکه بحرانهای منطقه ای و بحرانهای داخلی ،سازمانها را تحت تاثیر قرار می دهد باید سازمان را بر روی یک یا دو اولویت مهم بسیج نماییم اما سوالی که در پایان پیش می آید این است که اگر بحرانها و تهدیدها نبود، تکلیف چیست ؟ در جواب باید گفت که مدیران باید دائما آماده باشند و نقدینگی شرکت را در بالاترین و بهترین شرایط نگه دارند و در زمان بحران آن را به کار گیرند.
گفتنی است: این سمینار با سرفصل های "مفهوم بینگ فا"،"تفاوت بنیادین رویکرد رقابت در غرب و شرق" ،"پنج عامل مهم در تفکر کسب و کار چینی"،"مدل تجزیه و تحلیل محیط رقابتی چینی"،"هفت سوال بنیادین در الگوی برنامه ریزی استراتژیک چینی"،"تاکتیک های مرموز کسب و کار چینی" و"شیی: سنگ بنای اجرای استراتژی موفق و پیروز " روز گذشته در محل جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد .

منبع : MBAnews.ir


ویدیو مرتبط :
رمز و راز موفقیت چینی ها در کسب و کار

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

رموز موفقیت در زندگی و کار



 

 

رموز موفقیت در زندگی و کار

 

یکی از مهمترین رموز موفقیت در زندگی و کار «برخورداری از اطلاعات بیشتر» است. وقتی دانش و اطلاعات شما بیشتر باشد، تصمیم درست تری اتخاذ می‌کند که این هم به نفع شماست و هم به نفع سازمان یا شرکت شماست.

 

سی سال پیش، تلفن همراه وجود نداشت، فکس وجود نداشت، اینترنتی در میان نبود و کامپیوترها به این اندازه نبودند که فقط روی یک میز فضای کمی به خود اختصاص دهند یا حتی قابل حمل باشند. اما سی، پنجاه یا حتی یکصد سال پیش می‌توانستید افرادی را بیابید که در کار و زندگی‌شان موفق بوده اند: آنها چه می‌کردند که به موفقیت دست می‌یافتند؟ آیا در اتاق پشتی فروشگاه یا شرکت‌شان، یک دستگاه کامپیوتر نوت بوک داشتند که به شبکه‌ی اینترنتی مخفی آن زمان متصل بود؟ نه! چنین چیزی آن زمان امکان پذیر نبود. ما داریم حتی در مورد زمانی صحبت می کنیم که روزنامه‌ها آنقدرها هم فراگیر نشده بودند و صنعت چاپ یک صنعت مدرن و مکانیزه مثل امروز نبود. اما اگر در مورد افراد موفق تحقیق کنید خواهید دید که موفق‌ترین آنها دارای شبکه‌ای قوی از ارتباط با افراد موفق دیگر بودند.

 

تحقیق کنید و ببینید که افراد موفق کسانی بودند که اطلاعات و اخبار و دانش و تجربه ی دیگران را به سوی خود جذب می‌کردند. چگونه؟ خیی ساده : آنها جویای علم و دانش و اطلاعات بودند. به راحتی و بدون خجالت و رودربایستی آنچه نمی‌دانستند را از آگاهان و ناظران می‌پرسیدند. پس یک راز موفقیت دیگر همین است که اگر چیزی را نمی‌دانی بپرسید و بعد در باره آنچه به دست می‌آورید،‌ پرس و جو کنید و اطلاعات خودتان را افزایش دهید .

 

افراد موفق، افراد موفق دیگر را زیر نظر می‌گیرند و منابع خبری و اطلاعات و تجربه‌های آنها را شناسایی می‌کنند و خودشان در صدد این برمی‌آیند که با آن منابع ارتباط برقرار کنند. در قدیم، زمانی که این تکنولوژی نوین کنونی در اختیار نبود، مثلاً در دوره ی کشاورزی، پدران به فرزندان (اکثراً پسران) این دانش و اطلاعات و تجربیات را منتقل می ساختند، در دوره ی صنعتی، پدران دیگر توانایی این را نداشتند که همه ی اطلاعات را به فرزندانشان بدهند بنابر این آنها را راهی کارگاهها و دانشگاهها می‌کردند تا مهارت های لازم را از استادان فرابگیرند. ما اکنون در عصر و دوره‌ای هستیم که به آن عصر اطلاعات و ارتباطات می‌گویند، عصری که من آن را عصر گرداب گسترده گیتی می‌دانم (که ماهیت جذب کردن دارد و بی چون و چرا همه را در نهایت به سمت و سوی خود جذب می‌کند.)

 

در این عصر، افراد موفق، افرادی هستند که خیلی سریع و حرفه‌ای مهارت‌ها را به صورتی خودآموخته فرا می‌گیرند و به کار می‌بندند. پدران و دانشگاه‌ها واقعاً و در عمل نمی‌توانند همه ی آنچه افراد به آن نیاز دارند را بدهند، پدران اگر بتوانند فقط می‌توانند حمایت کنند و تشویق، استادان فقط می‌توانند راه را نشان بدهند و فرزندانی که جویای علم و دانش و موفقیت هستند باید اقدام کنند به جستجو و کاوش در منابع عظیم اطلاعات موجود و فراگرفتن آنچه باید بدانند .

 

پس یکی از دیگر رموز موفقیت این است جستجو کنیم و خودمان، خودمان را آموزش دهیم با استفاده از منابع علمی و کاربردی موجود (مواد و مطالب و کتب آموزشی و منابع انسانی آموزشی ). اینترنت، امروز فضایی است که شما می‌توانید در آن همه‌ی این کارها را انجام دهید. من این را معجزه‌ی موفقیت می‌دانم. بگذارید یک مثال بزنم. در اینترنت در حال حاضر میلیونها سایت موجود است با میلیاردها صفحه اطلاعات، هزاران هزار نفر از بهترین استادان و دانشمندان به آن متصل هستند که هریک منابع خاص و تخصصی خود را یافته‌اند و خود را با استفاده از آن منابع به روز می‌کنند. دقیق که نگاه کنیم، آنها را افراد موفقی خواهیم یافت و طبق آنچه در بالا گفتم کافی است خودمان را به آنها و نیز به منابع آنها نزدیک کنیم و از این ارتباط و اتصال برای دستیابی به موفقیت‌های خود استفاده کنیم .

 

تکنولوژی RSS یکی از بهترین ابزارها برای موفقیت شماست و این حرف مرا تحقیق کنید و ببینید که موفق ترین شما کسی ات که در این روزها بیشترین استفاده را از تکنولوژی RSS دارد. با استفاده از نرم افزارهای جمع آوری کننده اخبار و اطلاعات و خبرخوانهای RSS اطلاعات، به محض آنکه از سوی منابع خبری، ‌سایت‌ها یا وبلاگها به روز رسانی می‌شوند در اختیار شما قرار می‌گیرند و شما می توانید خیلی راحت متوجه شوید که افراد موفق (یا رقبای کاری و تجاری) مورد نظر شما بر روی اینترنت از چه منابعی استفاده می‌کنند، کافی است مسیر موفقیت آنها را دنبال کنید و شما نیز با افرادی یا شرکتها و موسساتی ارتباط برقرار کنید که آنها می‌کنند. اخبار و اطلاعات را دریافت کنید و با آنها به روز باشید و مورد تجزیه و تحلیل قرار دهید. این هم راز دیگری است از موفقیت. به این ترتیب بعد از مدتی می‌توانید با رقبا به رقابتی سالم بپردازید چرا که ممکن است تحلیل شما از قضایا درست تر باشد به خاطر تنوع بیشتری که از منابع اطلاعاتی و اخبار خود داشته اید .

 

امروزه با استفاده از روشها و تکنیک های بسیار ساده و عملی می توان در تامین بهداشت روانی و کسب موفقیت در زندگی گامهای مثبت و سازنده ای برداشت کشفیات جدید روان شناسی معتقد است که رمز موفقیت , برخورداری از هوش و ذکاوت و یا شانس نیست بلکه در استفاده از توانایی و مهارت در عمل است . استفاده از تواناییهای جسمی و روانی که دراعماق وجود هر فرد به صورت دست نخورده باقی مانده است می تواند فرد را در راه رسیدن به هدف یاری کند و آنچه که موجب تفاوت میان فرد عادی و فرد موفق می شود , نحوه استفاده از این تواناییها است که به صورت ویژگیهایی نمایان می شود . این ویژگیها به فرد نیرو می دهند تا برای رسیدن به موفقیت فعالیت کند .

 

1- انگیزه : فرد موفق انگیزه نیرومند دارد که پیوسته او را به دنبال خود می کشاند و موجب پیشرفت او می گردد فرد برای حرکت فعالیت و تلاش خود دلیلی یافته که موجب می گردد , از تواناییهای بالقوه خود استفاده نمود و استعدادهای درونی خود را شکوفا کند.وجود انگیزه افراد موفق را از افراد عادی متمایز می کند و سبب می شود که زندگی رنگ و روی خاصی بگیرد. هیچ عظمتی بدون انگیزه بزرگ به دست نمی آید , خواه در زمینه ورزشی باشد خواه هنری و علمی ....

 

2- ایمان : ایمان نیروی محرکه ای است که وجود را به سوی ترقی و تعالی حرکت می دهند حضرت علی (ع)در نهج البلاغه آمده است : (( ایمان , عبارت است از معرفت و یقین قلبی و اقرار داشتن به زبان و عمل کردن بر طبق آن )) .

ایمان انسان را امیدوار بار می اورد و دل را به خداوند و رحمت او مطمئن می سازد . قانون زندگی , قانون اعتقاد و ایمان است . در جزر و مد زندگی, نگرانیها و هیجانات روحی , اتکاء به خداوند و ایمان به تعالیم الهی , بهترین پناهگاه است . افراد موفق کسانی هستند که ایمانشان محکم است و توجهات دلشان به ساحت قدس الهی زیاد است .

 

3- استراتژی : برای رسیدن به موفقیت تنها داشتن نیروی محرکه و منابع کافی نیست بلکه باید از منافع به موثرترین وجه استفاده نمود و مسیرو جهت مشخصی را نیز تعیین کرد . استراتژی روشی است که با آن امکانات را در جهت هدف تنظیم می کنند . استراتژی شناخت این واقعیت است که با هوش ترین و نیرومندترین فرد هم برای پیشرفت , نیاز به پیدا کردن راه صحیح دارد. اگر فرد بداند که برای تصمیم گیری ها چه قدمهایی را باید بردارد و نحوه برداشتن قدمها چگونه است , هر زمان که دچار بی تصمیمی گردد , می تواند خود را به فرد مصممی تبدیل کند . همه انسانها منابع و امکانات یکسانی را در اختیار دارند ام استراتژی یعنی نحوه استفاده از آن منابع و امکانات را نمی دانند . برای رسیدن به هدف , کافی است , استراتژی خاص آن را دانست .

 

4- درک ارزشها: ارزشها سیستم خاص عقیدتی برای تشخیص درستیها از نادرستی ها هستند. شناخت این ارزشها است که زیستن را توجیح می کند چیزهایی مانند تقوا حب وطن , ایمان به خدا عشق به آزادی , نوع دوستی ارزش نامیده می شوند . ارزش , قضاوتی اساسی اخلاقی و عملی در مورد چیزهایی است که دارای اهمیت هستند. ارزشها , نوعی داوری است درباره آنچه که زندگی را برای ما ارج دار می کند . بسیاری از مردم در مورد این که چه چیزی در زندگی آنها مهم است قضاوت روشنی ندارند و اغلب کارهایی را می کنند که بعدا موجب ناخوشنودی آنان می گردد و دلیل آن هم این است که به طور ناخود آگاه اموری را برای خود و دیگران صحیح می دانند اما مطلب برای خودشان روشن نیست . هنگامی که موفقیت های بزرگ از نظر می گذرانیم , تقریبا همیشه به کسانی بر می خوریم که به روشنی می دانند چه چیزهایی واقعا مهم هستند , به عبارت دیگر از ارزشها درک روشنی دارند .

 

5- انرژی : انرژی به صورتهای مختلفی خود را نشان می دهد , گاهی به صورت خروش و هیاهوی شادمانه و زمانی به صورت میل به سازندگی است . حرکت به سوی زندگی بهتر و موفقیت , با حالت سستی و افسردگی تقریبا غیر ممکن و محال است . افراد موفق , همیشه به دنبال فرصتها هستند . آنان معتقدند که انسان هیچ وقت به اندازه کافی وقت ندارد . موفقیت های بزرگ را نمی توان از شور و انرژی جسمی و معنوی که سبب می شوند تا فرد از همه توان خود استفاده کند , جدا نمود . بنابراین هر چه انرژی فرد بیشتر باشد بدن کارایی بیشتر و روحیه بهتری داشته و بهتر می تواند , استعدادهای نهفته خود را برای رسیدن به نتایج عالی به کار گیرد .

 

6- تسلط به فن ارتباط: قدرت ایجاد رابطه یکی از مهم ترین مهارتهایی است که هر فردی می تواند داشته باشد . امروزه دانشمندان علوم رفتاری به این نتیجه رسیده اند که ارتباط مایه قدرت است و کسانی که این فن را به نحو موثر به کار می گیرند می توانند جهان را به گونه ای متفاوت درک کنندو جهان نیز آنان را به گونه ای متفاوت درک می کند . کسانی که بر اندیشه ها , احساسات واعمال اکثر انسانها تاثیر می گذارد افرادی هستند که می دانند چگونه از ابزار قدرتمند ارتباطات استفاده کنند .

 

هر فردی از طریق برقراری دو نوع ارتباط , تجربیات زندگی خود را شکل می دهند :

 

الف ) ارتباطات درونی یعنی گفتن یا احساس تصورات درونی .

 

ب) ارتباط بیرونی یعنی استفاده از کلمات , لحن صدا و تغییرات چهره برای برقراری ارتباط با دنیای خارج .

 

مساله مهم و قابل توجه این است که زندگی افراد موفق نشان می دهد که اتفاقات روزانه تعیین کننده کیفیت زندگی نیست بلکه عکس العمل های انان در برابر این اتفاقات تعیین کننده است .

 

7- نیروی صمیمیت : افرادی که بتوانند رشته های مودت و صمیمیت را با مردمی که دارای عقاید و فرهنگ متفاوت هستند مستحکم کنند , بزرگترین موفقیت را در زندگی خود به دست آورده اند . تقریبا تمام افراد موفق قدرت فوق العاده در جلب دوستی دیگران دارند و می توانند با افرادی که خصوصیات و اعتقادات گوناگون دارند ایجاد صمیمیت کنند . افراد موفق همچنین دارای نرمش , انعطاف پذیری و جاذبه خاصی هستند و بدین ترتیب می توانند , توجه افراد کثیری را به خود جلب کنند . چنانچه بتوان با افراد مناسب , رابطه صمیمانه و دوستانه برقرار ساخت می توان هم نیاز آنان را برطرف نمود هم آنان احتیاج فرد را بر طرف سازند .

منبع:noorportal.net