سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

در بهار امسال؛ 10 شرکت 61 میلیارد تومان برای تبلیغات رسانه ای هزینه کردند


هزینه تبلیغات 10 شرکت اول درتبلیغات رسانه ای در سه ماهه اول سال جاری به 61 میلیارد تومان رسید.

بررسی ها نشان می دهد بانک ملی با اختصاص 10 میلیارد تومان به تبلیغات در رسانه ها و با اختلاف 3/2 میلیارد تومانی از ایرانسل رتبه اول را در تبلیغات بخود اختصاص داده است.این گزارش نشان می دهد این بانک با 5/1 میلیارد تومان تبلیغات در فروردین ، 7/3 میلیارد تومان در اردیبهشت و 7/4 میلیارد تومان در خرداد توانسته بالاترین میزان تبلیغات کشور را به خود اختصاص دهد.
ایرانسل با 6/7 میلیارد تومان هزینه در سه ماهه اول سال نیز رتبه دوم را در تبلیغات بخود اختصاص داد. این بررسی حاکی است این اپراتور با هزینه 7 میلیارد تومان تبلیغات در تلویزیون و 231 میلیون تومان در روزنامه ها ( تنها در فروردین )یکی از پر تبلیغات ترین شرکت های خصوصی در کشور شناخته شده است. نکته جالب اینکه در این بررسی مشخص شد ایرانسل تنها در فروردین ماه 231 میلیون تومان در روزنامه ها تبلیغات داشته که این مبلغ در اردیبهشت و خرداد قطع شده است.
در این تحقیق همچنین مشخص شد بانک ملت با 7 میلیارد تومان هزینه در سه ماهه اول سال با اختلاف 600 میلیون تومانی ازایرانسل توانست رتبه سوم در تبلیغات را بخود اختصاص دهد.این بانک در این مدت 5/6میلیارد تومان در تلویزیون و 438 میلیون تومان در روزنامه ها،برای معرفی خود در رسانه ها هزینه کرده است.
سام سرویس با اختصاص 4/5 میلیارد تومان یکی از پر تبلیغات ترین شرکت ها در کشور است که بر خلاف سه شرکت اول از تلویزیون برای تبلیغات خود استفاده نکرده و روزنامه ها و مجلات را برای معرفی محصولات خود مناسب می داند. این شرکت در فروردین ماه 7 میلیون تومان در روزنامه ها و یک میلیون تومان در مجلات صرف تبلیغات خود نموده است که این رقم در اردیبهشت ماه با افزایش رو به رو بوده و به 6/1میلیارد تومان در روزنامه ها و 68 میلیون تومان در مجلات می رسد. در خرداد ماه نیز میزان تبلیغات این شرکت در روزنامه ها یک میلیارد تومان و در مجلات 68میلیون تومان اعلام شده است.
آمار های بدست آمده در این گزارش نشان می دهد شرکت مدیریت منابع آب با 5 میلیارد تومان هزینه در اردیبهشت و خرداد ماه و صرفا در تلویزیون توانست در این جمع بندی به یکی از بزرگترین شرکت های تبلیغ شونده تبدیل شود.
گلدیران نیز در 2 ماه اردیبهشت و خرداد با 3/3 میلیارد تومان هزینه تبلیغاتی که تنها 6/1میلیارد آن در خرداد ماه از تلویزیون پخش شده به جمع شرکت هایی پیوست که بالاترین تبلیغات را برای ارایه محصولات خود داشته اند. از کل تبلیغات این شرکت 921 میلیون تومان آن در روزنامه و 98 میلیون تومان آن مجلات بوده است.
شرکت پالایش و پخش فرآوره های نفتی نیزدرمجموع با 6/2 میلیارد تومان تبلیغ در تلویزیون (یک میلیارد در فروردین و 6/1میلیارد در خرداد ) هفتمین شرکت در میان بالا ترین شرکت های تبلیغ شونده در سه ماهه اول سال است .
اما بانک رفاه بر خلاف فروردین ماه که 7/1میلیارد تومان تبلیغات داشت و سومین بانک با تبلیغات وسیع بود در اردیبهشت و خرداد ماه به تبلیغات خود در رسانه ها پایان داده و جای خود را به بانک های دیگر داد. در این مقایسه بانک کشاورزی اردیبهشت ماه با 2 میلیارد تومان و فقط در تلویزیون ؛ بانک اقتصاد نوین با 2 میلیارد تومان ( 6/1 میلیارد تومان در تلویزیون و 327 میلیون تومان در روزنامه ها) و بانک صادرات در خرداد ماه با 6/1 میلیارد تومان و تماما در تلویزیون به ترتیب بیشترین تبلیغات را در بین بانک ها داشته اند.
این گزارش حاکی است شرکت توسعه صنایع بهشهرنیز با 7/1 میلیارد تومان هزینه درخرداد ماه و 858 میلیون تومان در اردیبهشت ماه ، سازمان خصوصی سازی با 5/1 میلیارد تومان ، لابراتوار آوند فر با 2/1میلیارد تومان ، گروه آموزشی جوکار با 1/1 میلیارد تومان ، شرکت توسعه بین المللی صنعت گردشگری با 5/1میلیارد تومان هزینه در فروردین ماه و 988میلیون تومان در اردیبهشت ماه تلویزیون را به عنوان تنها منبع اطلاع رسانی خود انتخاب نمودند.
همچنین آمار اعلامی به تفکیک نشان می دهد برخی شرکت ها برای انجام تبلیغات تنها بر روی برخی رسانه ها سرمایه گذاری می کنند تا آنجا که در سه ماهه اول سال پارس کامتل ، نوکیا ، بانک پارسیان، سایپا ، زامیاد، پارس خودرو، آسان موتور، پرتاب افزار ، سایپا کاشان، پرشین تلکام، ایر تویا، بازرگانی ایران، اکس و نگین تک قشم تنها روزنامه ها را برای معرفی محصولات خود مناسب دانسته اند.
شرکت هایی نیز مانند ایوروشه ، بهداد ، ماولا، نگین ، کرست، سیهاوی ، اورال بی،ژیلت، پخش پگاه ، بورژوا، اوریفلم ، پخش پگاه،آکوا فرش و محصولات غذایی رازک نیز مجلات را برای معرفی محصولات غذایی خود انتخاب نموده اند.
 
منبع : ام بی ای نیوز


ویدیو مرتبط :
10 تریلیون و 200 میلیارد تومان هزینه آرایش زنان ایرانی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نماینده کهگیلویه: زدن پل برای روستای گاودانه 10 میلیارد تومان هزینه دارد/ مردم را منتقل کنید



 

 

 

نماینده کهگیلویه: زدن پل برای روستای گاودانه 10 میلیارد تومان هزینه دارد/ مردم را منتقل کنید

 

نماینده کهگیلویه: زدن پل برای روستای گاودانه 10 میلیارد تومان هزینه دارد/ مردم را منتقل کنید

این عده از مسئولان مجبور بودند با "گرگر" (وسیله ای که تردد با آن از روی رودخانه موجب قطع انگشتان روستاییان شده بود) خود را به روستا برسانند چون تنها راه ارتباطی مردم روستا با دنیای خارج از آن همین وسیله است.

در پی انتشار خبر قطع انگشتان ساکنان روستای "گاودانه علیرضا" در استان کهگیلویه و بویر احمد برخی از مسئولان این استان وعده ساخت پل بر روی رودخانه مارون را داده اند و برخی دیگر اعلام کرده اند روستاییان می توانند از مسئولان متخلف شکایت کنند.

به گزارش مهر، پس از انتشار خبر قطع انگشتان ساکنان روستای "گاودانه علیرضا" روستایی در شهرستان کهگیلویه استان کهگیلویه و بویر احمد به دلیل استفاده از وسیله ای به نام "گرگر" برای عبور از رودخانه مارون، خبرنگار اعزامی مهر که برای پوشش سفر استانی رئیس قوه قضائیه به این استان رفته بود موضوع را از طریق مسئولان استانی پیگیری کرد.

نماینده کهگیلویه: زدن پل 10 میلیارد تومان هزینه دارد/ مردم را منتقل کنید

حجت الاسلام سید محمد بزرگواری نماینده کهگیلویه و بویر احمد در مجلس در گفتگو با مهر در پاسخ به اینکه چه اقدامی برای حل مشکلات روستای گاودانه انجام شده گفت: ما که پیگیر هستیم چند باری هم به اداره کل راه و ترابری استان گفته ایم ولی هزینه زدن پل برای روستا "10 میلیارد تومان" هزینه دارد برای همین اگر روستاییان را به منطقه دیگری منتقل کنیم بهتر است.

رسیدگی به مشکلات روستاییان گاودانه به عهده سازمان امور عشایر نیست

مدیرکل اداره امور عشایر شهرستان کهگیلویه نیز با بیان اینکه سالها پیش بنا به ضرورت برای گذر عشایر از مناطق صعب العبور، وسیله ای به نام گرگر ساخته شد گفت: اکنون رسیدگی به مشکلات بوجود آمده در استفاده از گرگر به عهده سازمان امور عشایر نیست.

سلیمان فروزی، مدیرکل اداره امور عشایر شهرستان کهگیلویه با بیان اینکه زمان ساخت وسایل حمل و نقلی به نام گرگر به 30 سال پیش برمی گردد گفت: سازمان امورعشایر در آن زمان در بیشتر مناطقی که راههای رفت و آمد عشایر مشکل بود این وسیله را نصب کرد اما اکنون رسیدگی به مشکلات عشایری که یک جا نشین شده اند از حوزه مسئولیت کاری این سازمان خارج شده است.

فروزی افزود: ممکن است هنوز عده ای از روی اجبار یا تفریح از این وسیله استفاده کنند و تنها اسکلت آن مانده باشد اما رسیدگی به مشکل در استفاده از این وسیله بر عهده سازمان امور عشایر نیست و برطرف شدن این مشکل باید توسط اداره راه و ترابری انجام شود.

فروزی گفت: به یاد ندارم کسی در 30 سال گذشته به خاطر استفاده از گرگر دچار مشکل شده باشد.

دادستان یاسوج: روستائیان شکایت کنند پیگیری می شود

حجت الاسلام سید محمد موسوی پور در مورد مشکلات روستای گاودانه گفت: من نمی دانم این روستا مربوط به کدام شهراست و آیا زیر نظر حوزه کاری من هست یا خیر ولی در هر حال روستائیانی که به دلیل نداشتن امکانات عمومی انگشتان خود را از دست داده اند می توانند شکایت کنند.

هدایتخواه: مدیرکل راه و ترابری استان قول داده مشکل روستا برطرف شود

ستار هدایتخواه نماینده مردم کهگیلویه و بویر احمد در پاسخ به خبرنگار مهر در مورد پیگیری مشکلات روستای گاودانه گفت: پس از مطالعه گزارش مهر چندین بار از طریق آقای حبیبی مدیرکل راه و ترابری استان پیگیری کردم که وی نیز گفت قطع انگشتان روستاییان با "گرگر" واقعیت دارد برای همین اعتبارات ویژه ای برای رفع مشکلات این روستا در نظر گرفته شده است.

وی افزود: مدیر کل راه و ترابری استان قول داده این مشکل به زودی برطرف شود.

مدیرکل راه و ترابری استان: تا دو ماه دیگر پل فلزی روستای گاودانه نصب می شود

ستار هدایتخواه نماینده کهگیلویه و بویر احمد در حضور خبرنگار مهر با حبیبی مدیرکل راه و ترابری استان کهگیلویه و بویر احمد تماس گرفته و موضوع روستای گاودانه را پیگیر شد که حبیبی در این تماس تلفنی به مهر گفت: اعتباری بالغ بر 300 میلیون تومان برای ایجاد پل فلزی بر روی رودخانه مارون اختصاص داده شده است.

وی افزود: اگر با مشکل باران و سیلاب رودخانه مواجه نشویم دو ماهه پل ساخته می شود ولی در صورت نامساعد بودن وضعیت رودخانه این زمان به چهار ماه افزایش می یابد.

بازرسی استانداری کهگیلویه و بویر احمد: مسئولان این روستا مقصرند

محسن بختیاری کارشناس بازرسی استانداری کهگیلویه و بویر احمد در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد گزارش مشکلات اهالی روستای گاودانه گفت: وقتی این گزارش را خواندم بسیار متاثر شدم ولی آنچه که روشن است در این مورد حتما مقصرانی وجود دارند که یکی از آنها مسئولان این روستا هستند.

وی افزود: وقتی اولین قطع انگشت توسط "گرگر" اتفاق افتاد باید دهیار یا مسئولین روستا مانع از بروز حادثه مجدد شده و گزارش می کردند با این حال اهالی روستا می توانند به بازرسی استانداری در این مورد با ارائه مستندات شکایت کنند.

کارشناس بازرسی استانداری کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: مدیرکل راه و ترابری استان به تازگی منصوب شده است و با شناختی که از ایشان دارم ترمیم جاده متروکه روستا به سرعت انجام و این پل ایجاد می شود.

بختیاری گفت: من حتما برای بازدید از این روستا همراه با سایر مسئولان می روم.

گزارش مهر روی میز قوه قضائیه

آیت الله صادق آملی لاریجانی از طریق گزارش مکتوب و ارسالی به روابط عمومی قوه از مشکلات روستای گاودانه مطلع شد. همچنین حجت الاسلام محسنی اژه ای دادستان کشور و سخنگوی قوه قضائیه و حجت الاسلام رئیسی معاون اول قوه قضائیه گزارش مهر در مورد مشکلات روستای "گاودانه علیرضا" را در این سفر استانی مطالعه کردند.

سفر مسئولان استان با گرگر به روستای گاودانه

بنا به گفته زواره کشاورز، عضو شورای روستای گاودانه تعدادی از مسئولان استان از جمله فرماندار، بخشدار، مسئولان آموزش و پرورش و هیئت همراه آنها، عصر شنبه به روستای گاودانه رفته و مشکلات روستاییان را مورد بررسی قرار داده اند.

این عده از مسئولان مجبور بودند با "گرگر" (وسیله ای که تردد با آن از روی رودخانه موجب قطع انگشتان روستاییان شده بود) خود را به روستا برسانند چون تنها راه ارتباطی مردم روستا با دنیای خارج از آن همین وسیله است.

مسئولان استان در این بازدید به روستاییان قول دادند که به زودی مشکل ایجاد پل روی رودخانه حل شود. همچنین برخی از خیرین، جوامع دانشگاهی، ادارات کل و سازمانهای مختلف از جمله بسیج سازندگی و اداره اوقاف و امور خیریه  نیز برای رفع مشکل روستاییان اعلام آمادگی کرده اند...../تحلیل:عصرایران