سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

درمان خانگی ترک پا



ترک پا,درمان ترک پا, ترک پاشنه‌ی پا

موازی با پدیکورتان میتوانید ترک پاها را نیز بصورت خانگی و ساده درمان کنید ،  در این راهنما، ده درمان خانگی برای ترک پاشنه‌ی پا را برایتان فهرست کرده‌ایم.

۱-روغن‌های گیاهی
مالیدن انواع روغن نباتی بر روی ترک‌های پاشنه‌ی پا می‌تواند نتایج خوبی داشته باشد. همچنین کسانی که پاهای خشکی دارند باید از روغن نباتی استفاده کنند تا پاهایشان ترک نخورد. شما می‌توانید از روغن زیتون، روغن کنجد، روغن نارگیل یا هر نوع روغن گیاهی هیدروژنه‌ای برای بهبود ترک‌های پا استفاده نمایید.

ابتدا پایتان را با یک سنگ پا لایه برداری کنید و به خوبی بشویید، و سپس روغن نباتی را به پاشنه و کف پاهایتان بمالید. بعد از آن یک جفت جوراب تمیز به پا کنید و به رختخواب بروید، حالا روغن برای نفوذ به پوست پای شما زمان کافی دارد. در صبح متوجه خواهید شد که پاشنه‌های پایتان نرم تر شده است. این درمان را برای چندین روز متوالی ادامه دهید تا ترک‌های پاشنه‌ی پایتان به خوبی بهبود یابد.

۲-موم پارافین
اگر شرایط ترک پاهایتان واقعاً بد است، و باعث بوجود آمدن درد زیادی شده است، موم پارافین یکی از درمان‌هایی است که می‌تواند به سرعت به پاهایتان تسکین دهد. موم پارافین بخرید و آنرا با روغن خردل یا روغن نارگیل مخلوط کرده و سپس برای مدتی آنرا حرارت دهید تا موم به خوبی ذوب شود.

پیش از استفاده از موم، صبر کنید تا به دمای اتاق باز گردد. برای نتیجه‌ی بهتر، پیش از اینکه به رختخواب بروید موم را بر روی ترک پاشنه‌ی پایتان بمالید و صبح به خوبی آنرا بشویید. شما باید این درمان را برای یک تا دو هفته تکرار کنید تا نتایج مثبت آنرا ببینید.

۳- موز
شما می‌توانید ترک پاشنه‌ی پاهایتان را در خانه با موز رسیده نیز درمان کنید! یک موز رسیده را بکوبید تا خمیر یکنواختی از آن بدست بیاید. ابتدا پایتان را به خوبی تمیز کنید، سپس خمیر بدست آمده از موز را به پایتان بمالید و اجازه دهید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بر روی پایتان بماند تا پوست خشک پایتان به خوبی تغذیه شود. حالا پاهایتان را با آب گرم به خوبی بشویید و سپس داخل آب سرد غوطه ور کنید. این راه درمانی خانگی را هر روز برای چند هفته تکرار کنید و از پاشنه‌های نرم و صافی که به شما می‌بخشد لذت ببرید.

۴-لیمو ترش
خاصیت اسیدی لیمو ترش می‌تواند خیلی مفید باشد، اما باید اطمینان حاصل کنید که آب لیمو ترش تنها به پوست سخت پاشنه‌ی پایتان مالیده شود. بعلاوه می‌توانید پاهایتان را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یک سطل آب گرم که به آن لیمو ترش افزوده اید غوطه ور سازید. یادتان باشد که از آب داغ استفاده نکنید، چرا که می‌تواند رطوبت پای شما را از بین ببرد. در آخر پایتان را با سنگ پا و صابون بشویید و با حوله خشک کنید.

۵-گلاب و گلیسیرین
گلیسیرین و گلاب راه دیگری برای درمان ترک پاشنه‌ی پا در خانه است. مخصوصاً زمانی که می‌خواهید از خانه خارج شوید نیاز دارید تا از پاهایتان بصورت ویژه مراقبت نمایید. مقدار مساوی از گلیسیرین و گلاب را باهم مخلوط نمایید. پیش از اینکه از خانه خارج شوید، مخلوط بدست آمده را به پایتان بمالید تا اینکه به خوبی جذب پوست پایتان شود. این مخلوط باعث خواهد شد تا پوست پایتان برای ساعات طولانی نرم بماند و شرایط ترک‌ها تحت کنترل باشند. این درمان را برای چند هفته تکرار کنید تا پاشنه‌ی پاهایتان نرم شوند.

۶-وازلین
برای جلوگیری از ترک پاشنه‌ی پاهایتان، باید پوست‌های مرده‌ی سخت اطراف پایتان را به صورت منظم لایه برداری کنید و سپس با مالیدن کمی وازلین، منطقه‌ی پاشنه‌ی پایتان را بپوشانید. پس از مالیدن وازلین باید جوراب به پا کنید تا اینکه وازلین بتواند به خوبی در پوست شما نفوذ کند. اینکار باعث خواهد شد تا از ایجاد ترک پا پیشگیری بعمل آید و البته پاشنه‌ی پاهایتان نرم و مرطوب شود. این درمان را روزانه پیش از اینکه به رختخواب بروید تکرار کنید.

۷- عسل
عسل هم از آنجایی که خواص مرطوب کنندگی و ضد باکتریایی دارد می‌تواند بعنوان درمانی برای ترک پاشنه‌ی پا مورد استفاده قرار گیرد. عسل هم می‌تواند جهت بهبود و درمان پوست خشک پا و هم ترک پاشنه‌ی پا مورد استفاده قرار گیرد. برای اینکه پاشنه‌هایی نرم داشته باشید یک فنجان عسل را در سطلی که تا نیمه با آب گرم پر شده است مخلوط نمایید و پاهایتان را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در این مخلوط غوطه ور کنید. در آخر پاهایتان را به آرامی لایه برداری کنید و از پاهایی نرم لذت ببرید. با این درمان خانگی دیگر هیچ خشکی‌ای بر پوستتان باقی نخواهد ماند.

۸-آب نمک گرم
در مورد ترک پاشنه‌ی پا، شما احتیاج دارید تا پاشنه‌ی پایتان را به خوبی تمیز و مرطوب نگاه دارید. پس پاهایتان را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آب نمک گرم فرو ببرید و آنرا از آب نمک متنعم کنید. سپس پایتان را در آب سرد فرو کنید تا گردش خون در آن بهبود یابد. اینکار همچنین درد ناشی از ترک پاشنه‌ی پایتان را هم تسکین می‌دهد. حالا پاهایتان را خشک کنید و کمی کرم مرطوب کننده یا وازلین به آن بمالید تا رطوبت مورد نیازش تأمین شود. همچنین پیشنهاد می‌کنیم تا بلافاصله یک جفت جوراب هم به پا کنید.

۹-آرد برنج
برای لایه برداری از پاهایتان می‌توانید از یک اسکراب خانگی ساخته شده توسط عسل، سرکه سیب و آرد برنج استفاده کنید. برای ساخت این اسکراب، دو تا سه قاشق غذاخوری آرد برنج، چند قاشق عسل و کمی سرکه‌ی سیب را باهم مخلوط کنید تا خمیر سفتی بدست بیاید. اگر شرایط ترک پاشنه‌های پایتان خیلی خیلی بد است، یک قاشق روغن زیتون یا روغن بادام شیرین نیز به این خمیر بیفزایید.

ابتدا پاهایتان را به مدت ۱۰ دقیقه در آب گرم غوطه ور کنید سپس به آرامی با استفاده از این خمیر از پوست پاهایتان لایه برداری کنید تا پوست‌های مرده‌ی اطراف پایتان از بین بروند. با انجام این درمان به زودی شما صاحب پاشنه‌هایی نرم و بدون ترک خواهید بود.

با مشاهده‌ی اولین نتایج ترک پاشنه‌ی پا، درمان‌های خانگی بالا را شروع کنید تا همیشه پاشنه‌ی پاهایتان نرم، صاف و زیبا باشند. همچنین بصورت همزمان سعی کنید تا همیشه بدنتان را با مصرف مقدار زیاد آب، هیدراته نگاه دارید و برنامه‌ی غذایی ای را دنبال کنید که حاوی اسیدهای چرب امگا۳ هستند.
منبع:زیبـاشــو دات کام

 


ویدیو مرتبط :
درمان ترک و زبری کف پا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تنها راه درمان ترک خوردگی پاشنه پا



ترک خوردگی پاشنه پا, درمان ترک خوردگی پاشنه پا

یک متخصص پوست و مو تنها راه درمان ترک خوردگی پاشنه پا را استفاده از کرم‌های مرطوب کننده دانست و افزود: استفاده جوراب نخی بعد از چرب کردن پاها الزامی است بنابراین به افرادی که نمی‌توانند از جوراب استفاده کنند توصیه می‌شود از جوراب‌های مخصوص ترک پاشنه پا استفاده کنند.

دکتر کمالی درباره ترک پا و روش‌های درمان آن گفت: ترک پاشنه پا در افرادی که دارای پوست خشک هستند و یا افرادی که از جوراب، دمپایی و یا کفش در هنگام راه رفتن بر روی زمین خشک، پارکت، سرامیک، موکت، فرش و ... استفاده نمی‌کنند بیشتر دیده می‌شود.

وی افزود: ترک خوردگی پاشنه پا زمینه نفوذ میکروب‌ها و عفونت‌ها را در لایه‌های زیرین پوست افزایش می‌دهد به همین دلیل به افراد توصیه می‌شود در هنگام افزایش ترک‌خوردگی به پزشک مراجعه کنند.

این متخصص پوست و مو با بیان اینکه افراد مبتلا به ترک خوردگی پاشنه پا باید به صورت مداوم قسمت‌های خشک پوست خود را چرب نگه‌دارند گفت: برای بهبود ترک‌خوردگی‌های پاشنه پا به افراد توصیه می‌شود روزانه سه مرتبه پاهای خود را با آب ولرم و صابون شست‌شو دهند و بلافاصله با کرم‌های مرطوب کننده محل ترک خوردگی را چرب نگه‌دارند و سپس برای محافظت بیشتر از پوست از جوراب نخی و یا دمپایی‌ استفاده کنند.

وی با تاکید براینکه روند درمان ترک پاشنه پا نیاز به زمان دارد گفت: در این میان به افراد هشدار داده می‌شود به هیچ عنوان از سنگ پا برای برطرف سازی ترک‌ها استفاده نکنند زیرا این مساله علاوه براینکه هیچ تاثیر مثبتی ندارد زمینه تشدید ترک‌خوردگی‌ها را نیز افزایش می‌دهد.

کمالی تنها راه درمان ترک خوردگی پاشنه پا را استفاده از کرم‌های مرطوب کننده دانست و افزود: استفاده جوراب نخی بعد از چرب کردن پاها الزامی است بنابراین به افرادی که نمی‌توانند از جوراب استفاده کنند توصیه می‌شود از جوراب‌های مخصوص ترک پاشنه پا استفاده کنند.

این متخصص پوست و مو در پایان خاطرنشان کرد: احتمال ابتلا به خشکی پاشنه پا در افراد دارای پوست خشک و مبتلایان به اگزما بسیار بیشتر از سایر افراد است بنابراین تنها راه پیشگیری در این افراد نیز مروطب نگه داشتن پوست است.
منبع:صدف نیوز