سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

برای قلب دوم تان پوشش مناسب بخرید!



 

راهنمای خرید کفش , نحوه خرید کفش

 

 

این بیماران اغلب با مشكل ورم پا رو به‌ رو هستند به همین دلیل باید كفش‌هایی با یك یا 2 سایز بزرگ‌تر خریداری كنند. كفش این افراد باید جلو بسته باشد تا پای آنها زخم نشود.

 

حتما شما هم این جمله معروف را كه پا، قلب دوم انسان است شنیده‌اید.

 

برای این‌كه بخوبی متوجه این نكته بشوید فقط كافی است ساعتی را با یك كفش نامناسب بگذرانید تا سختی ایجاد شده شما را به این فكر بیندازد كه برای عضوی به این مهمی ‌باید بیشتر وقت بگذارید و دقت به خرج دهید. به تناسب فصل‌ها همیشه انواع متنوعی از كفش‌ها در بازار موجود است كه گاهی این مدل‌های زیاد شما را در خرید سردر گم می‌كنند. برای این كه به چنین وضعی دچار نشوید نكات زیر به شما كمك خواهد كرد.

 

كفش كودكان

 

اگر كودك نوپایی دارید كه می‌خواهید برای اولین‌بار برایش كفش تهیه كنید باید نكات مختلفی مانند رنگ، جنس و راحتی آن را مورد توجه قرار دهید. برای كودكانی كه برای اولین‌بار كفش به پا می‌كنند بهتر است از رنگ‌های شاد و روشن استفاده كنید تا به پوشیدن كفش ترغیب شوند. این كودكان معمولا ساعات كمی‌ راه می‌روند، بنابراین استفاده از رنگ‌های روشن كه زود كثیف می‌شود مشكل‌ساز نخواهد بود.

 

كفش‌های پارچه‌ای كه قیمت ارزان‌ تری هم دارد می‌تواند گزینه خوبی برای این دسته از كودكان باشد. چرا كه پای آنها بسرعت رشد می‌كند و كفش‌ها خیلی زود بلا استفاده می‌شود.

 

اگر كودكتان بزرگ‌تر و پر جنب‌ و جوش‌تر است می‌توانید از كفش‌های چرمی ‌استفاده كنید. این كفش‌ها نرم و انعطاف‌پذیر است و برای تمیز كردنشان هم با مشكل كمتری روبه‌رو خواهید بود. دقت داشته باشید برای كودكان از كفش‌های تخت و بدون پاشنه استفاده كنید، چراكه این‌گونه كفش‌ها به پای آنها آسیب وارد نمی‌كند.

 

كفش ورزشی

 

تصور رایجی كه بین افراد وجود دارد این است كه تمام كفش‌های كتانی، كفش ورزشی هستند. در حالی كه كفش‌های ورزشی باید ویژگی‌های خاصی داشته باشند.

 

هنگام خرید كفش ورزشی از فروشنده بخواهید كفش‌های طبی كه گودی پا را پر می‌كند و مناسب پیاده‌ روی است به شما معرفی كند. داخل این كفش‌ها باید نرم و امكان گردش هوا در آنها وجود داشته باشد. از آنجا كه هنگام ورزش فشار زیادی به پاشنه پا وارد می‌شود باید این قسمت به كمی‌ لژ انعطاف‌پذیر مجهز باشد.

 

بیماران دیابتی

 

این بیماران اغلب با مشكل ورم پا رو به‌ رو هستند به همین دلیل باید كفش‌هایی با یك یا 2 سایز بزرگ‌تر خریداری كنند. كفش این افراد باید جلو بسته باشد تا پای آنها زخم نشود. دلیل این كار این است كه زخم پا در بیماران دیابتی به سختی درمان می‌شود.

 

نكاتی كه هنگام خرید كفش باید رعایت كنیم :

 

1 -  هنگام خرید كفش حتما جوراب به پا داشته باشید تا سایز مناسبی را انتخاب كنید.

 

2 - برای خرید صندل مدل‌هایی را انتخاب كنید كه كف آنها لیز نباشد. همچنین سطح تماس پا با صندل هم نباید طوری باشد كه صندل از پا در بیاید.

 

3 - برای آن‌كه مطمئن شوید كفش شما اندازه است پای خود را به جلوی كفش بچسبانید و انگشت خود را در انتهای كفش قرار دهید. فاصله‌ای به اندازه یك بند انگشت مناسب خواهد بود.

 

4 - توجه داشته باشید كه كفش باید از همان ابتدا در پای شما راحت باشد. نه این‌كه منتظر بمانید تا كم‌كم جا باز كند.

 

5 - كفش‌های پلاستیكی نه برای كودكان و نه برای بزرگسالان چندان مناسب نیست . چراكه پا در این كفش‌ها عرق می‌كند و ممكن است دچار عفونت‌های قارچی شود. اگر از این كفش‌ها استفاده می‌كنید، جوراب را فراموش نكنید.

 

6 -  بهترین زمان خرید كفش هنگام غروب است، چرا كه در ساعات اولیه روز پاها اندازه كوچك‌تری دارند.

 

 

منبع : jamejamonline


ویدیو مرتبط :
‫دمای محیط و پوشش مناسب‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

راهنمای انتخاب و پوشش شلوار مناسب شما



پرو شلوار کار پردردسر و سختی است ولی باید با آن کنار بیایید. من نه تنها با این موضوع کنار آمده ام، بلکه همیشه به دوستانم توصیه می کنم که برای پرو شلوار این قدر حساس نباشند. متاسفانه هیچ راهکار جادویی برای کنار آمدن با موقعیت مایوس کننده پرو لباس وجود ندارد جز اینکه بخواهید حقیقت را بپذیرید، اما اگر درک درستی از موقعیت داشته باشید و با بدنتان کنار بیایید پرو لباس کار ساده تری خواهد شد.

انتخاب و پوشش شلوار مناسب, راهنمای خرید شلوار

یک لباس در بدن فردی خوب باشد یا نه ربطی به سایز اندام او ندارد


شما یک مدل لباس نیستید
فقط 5 درصد جمعیت زنان و مردان، اندامی شبیه به مدل های لباس دارند. پس بیشتر ما در لباس هایی که می پوشیم شبیه آن کسی نیستیم که عکسش را پوشیده در لباس دلخواهمان می بینیم. باید واقعیت را قبول کنیم که اگر شلواری کاملا اندازه اندام ماست اما دقیقا شبیه مانکن یا مدل لباس نیست در هر صورت شلوار مناسبی است و می توانیم آن را بخریم. مثلا ممکن است هر لباس چسبانی بپوشید و هرگز شبیه مدل ها نشوید. اما اگر این شلوار با معیارهای دیگر پوشش شما در تناسب است نباید توقع دیگری داشته باشید.

یادتان باشد اینکه یک لباس در بدن فردی خوب باشد یا نه ربطی به سایز اندام او ندارد. بنابراین سعی نکنید مثلا شلوار کوچکتر از سایز خودتان بپوشید، بلکه اندامتان کوچکتر و جمع و جور شود. چاقی یا لاغری مهم نیست. اگر لباسی با اندام شما متناسب است و شما هم دوستش دارید می توانید آن را بخرید. اینکه بخواهید بدن عالی و بدون نقصی داشته باشید ربطی به پرو لباس ندارد این مساله را باید جایی غیر از فروشگاه لباس دنبال کنید، چون نمی توانید همه نقص ها را با لباس رفع کنید. چیزی که مهم است لباس مناسب با طرح مناسب است نه اندازه کوچکتر لباس.

سایزها با هم فرق دارند
در صنعت مد لباس هیچ استاندارد و معیاری برای سایز و اندازه لباس وجود ندارد و به همین دلیل است که ممکن است شما لباس هایی در اندازه های بسیار متفاوت داشته باشید که همه شان برایتان مناسب باشد. گاهی یک شلوار سایز 36 برایتان مناسب است و گاهی هم شلوار سایز 38. ممکن است یک بلوز سایز کوچک اندازه باشد ولی در فروشگاه دیگری بلوز سایز متوسط اندازه باشد.

این مساله شاید برایتان عجیب و حتی نگران کننده باشد که چطور اندازه های متغییری با اندام شما متناسب است. من همیشه موقع پرو لباس یک سایز کوچکتر و یک سایز بزرگتر از لباس دلخواهم را پرو می کنم، چون من می دانم همه شلوارها دقیقا با یک معیار ثابت اندازه بندی نشده اند. ممکن است شما با اندازه سایزهای همه برندها آشنا نباشید اما این چند نکته می تواند در انتخاب اندازه مفید باشد:

انتخاب و پوشش شلوار,راهنمای انتخاب شلوار

همه شلوارها دقیقا با یک معیار ثابت اندازه بندی نشده اند


- برندهای اروپایی معمولا لباس های کوچک و جمع و جور و جذب تولید می کنند.
- برندهای آمریکایی گشادتر هستند.

- برندهای که در حوزه لباس های نوجوان تولید می شوند معمولا سایزهای کوچک دارند.
- برندهایی که لباس هایی برای سن خانم های بالای 40 سال طراحی می کنند معمولا اندازه هایشان بزرگ تر است.

به طور کلی هر چقدر برندی گرانقیمت تر باشد سایزهای لباس کوچک تر می شود.

اندازه شما چیست؟
خیلی وقت ها شلوارها مثل کفش ها هستند. ممکن است کسی بگوید یک جفت کفش خاص اندازه شماست در حالی که راه رفتن با آن برایتان خیلی سخت است. هر برند کفشی قالب خاص و ویژه ای دارد که سایزهای کفش را بر اساس آن تولید می کند. شلوار هم همین طور است. سایزهای مختلف یک نوع شلوار فقط بر اساس بزرگ و کوچکی قالب آن است.

طراحان معتقدند اندازه شلوار مهم تر از طراحی آن است. اگر متوجه شده باشید خیلی از طراحان لباس در طی سال های متمادی یک شلوار خاص را طراحی می کنند. در هر فصلی ممکن است یک یا دو طرح جدید ارائه شود و این طرح های کلاسیک هستند که هر سال دوباره تولید می شوند. این یکی از معدود نکته های صنعت مد است که در خدمت پوشش زنان و مردان است.

پوشش شلوار جین و کفش, اصول انتخاب انواع شلوار

نکته های زیادی برای تناسب یک لباس در اندام وجود دارد. فقط چاقی و لاغری معیار نیست


چاقی در کدام قسمت است؟
مردها معمولا در این زمینه بسیار راحت هستند، چون فقط کافی است شلوار با  کمر و قد متناسب باشد. اما برای خانم ها کاملا متفاوت است. شما موقع انتخاب شلوار بجز قد و کمر باید به پهنای پایین تنه نیز توجه کنید. در انتخاب شلوار باید به پهنای ران یا باسن توجه کنید.

فرصت دوباره
ممکن است لباسی را پرو کنید و در لحظه اول صبر کنید مطابق دلخواهتان به نظر نرسد اما اگر کمی صبر کنید نظرتان عوض می شود. در اینجا راجع به سایز حرف نمی زنیم. اگر لباسی اندازه اندام شما نیست کنارش بگذارید، اما اگر فکر می کنید در لباسی احساس راحتی می کنید و آن را در بدنتان نمی پسندید کمی با لباس حرکت کنید و در آینه چندین بار ورانداز کنید شاید نظرتان تغییر کرد.

مشکل از شما نیست
آخرین نکته ای که با شما در میان می گذارم در مورد قضاوت شما درباره بدنتان است. اگر لباسی موقع پرو مناسب شما نیست، کوچک است و انتظارتان را برآورده نمی کند نباید از اندام تان ایراد بگیرید. شما اصلا مجبور نیستید بدنتان را به خاطر یک یا چند لباس متهم کنید. اینکه لباس های مد روز اندازه شما نیست باعث شرمندگی طراح مد است نه کسی که می خواهد آن را بپوشد.

به این نکته توجه کنید که نکته های زیادی برای تناسب یک لباس در اندام وجود دارد. فقط چاقی و لاغری معیار نیست. شرکت های مختلف طراحی لباس برای اندام های خاصی لباس طراحی می کنند اما این به معنای آن نیست که هیچ لباسی برای شکل اندام شما تولید و طراحی نشده است و فقط اندازه خاصی معیار زیبایی و سلامت است.

با شلوار جین چه کفشی بپوشیم؟
تناسب بین کفش و نوع لباسی که می پوشید در خوش پوشی نقش مهمی دارد. خوب است که بدانید با هر لباسی چه کفشی مناسب است. یکی از سخت ترین نوع انتخاب بین کفش و لباس زمانی است که شلوار جذب می پوشید. چه کفشی با شلوار جین جذب خوب است؟

نحوه خرید انواع شلوار,انتخاب و خرید شلوار

تناسب بین کفش و نوع لباسی که می پوشید در خوش پوشی نقش مهمی دارد


• کفش بی پاشنه با جین جذب
اگر پاهای کشیده ای دارید می توانید شلوار جین را با کفش های بدون پاشنه یا به اصطلاح فلت بپوشید. کفش بدون پاشنه باعث می شود همه تمرکز روی پاهایتان قرار نگیرد.

• چکمه با شلوار جین
بیشتر شلوارهای جین جذب با چکمه های بلند متناسب و زیبا هستند. کمتر اتفاق می افتد بین این دو تناسب وجود نداشته باشد. چکمه بلند و براق بهترین و آسانترین انتخاب است به ویژه اگر پاشنه کوتاهی داشته باشد.

• چکمه کوتاه و شلوار جین
چکمه های کوتاهی که ارتفاع آنها سه سانتیمتر است نیز انتخاب خوبی است. یادتان باشد اگر چکمه پاشنه دار می پوشید برای برقراری تعادل باید به لباس بالاتنه هم توجه ویژه ای کنید. مثلا از یک شال یا گردنبند زینتی استفاده کنید.

شلوار جین با کفش پاشنه بلند
اگر خیلی قد بلند نیستید با شلوار جین جذب می توانید کفش پاشنه دار بپوشید. البته نوع و طرح کفش کمی انتخاب را سخت می کند چون معمولا هر نوع کفشی با این نوع شلوارها خوب از آب در نمی آید. کفش های جیر، سگک دار با لژهای پهن انتخاب کنید.

 

منبع : هفته نامه ایران بانو