سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

بحث داغ آزار و اذیت زنان ایرانی


گزارش سفرنامه طور دو ژورنالیست زن ایتالیایی که دو هفته ای را در ایران سپری کرده اند، بهانه ای شده برای داغ شدن دوباره بحث آزار و اذیت زنان در ایران.





مجله روشن - حسین وحدانی: گزارش سفرنامه طور دو ژورنالیست زن ایتالیایی که دو هفته ای را در ایران سپری کرده اند، بهانه ای شده برای داغ شدن دوباره بحث آزار و اذیت زنان در ایران. این دو نفر نوشته اند که در تمام طول این دو هفته احساس ناامنی می کرده اند، مورد انواع آزارهای جنسی قرار گرفته اند و حتی زنی که به عنوان تورلیدر پیدا کرده اند برای شان از خاطره تلخ کودکی اش درباره پیرمرد بقالی تعریف کرده که خواسته به او تجاوز کند.

حالا انتشار این گزارش، طبق معمول باعث صف بندی مخالفان و موافقان وجود آزار و اذیت خیابانی در ایران شده است. زن و مرد هم ندارد؛ چه بسا زن هایی که این گزارش و امثالش را سیاه نمایی قلمداد می کنند و چه مردانی که برای اثبات مساله حتی حاضر به خودافشایی شده اند.

بعضی ها به دو دختر ایتالیایی نامه سرگشاده نوشته اند و به خاطر افشای بدبختی های زنان ایرانی از ایشان تشکر کرده اند، بعضی دیگر هم به هر کسی که از تجربیات تلخش در این باره نوشته اتهام خیانت و وطن فروشی زده اند.

بحث داغ آزار و اذیت زنان ایرانی ها

آیا کسی می تواند منکر انواع و اقسام آزار و اذیت های جنسی در ایران شود؟ گمانم چنین فردی یا نمی داند آزار جنسی چیست، یا سال هاست از خانه اش بیرون نیامده. لازم نیست دختر باشی؛ یک چشم و یک گوش و البته حداقلی از هوش هم کافی است که بفهمی در کوچه و خیابان، تاکسی و اتوبوس و مترو و پل عابر، در راه مدرسه و دانشگاه، یا حتی در خود مدرسه و دانشگاه هم، چه قدر فضا برای زنان این جامعه ناخوشایند و گاهی ناامن است.

دلایلش البته پیچیده است و ساده لوحانه است اگر بگوییم «خب مردان ایرانی...» یا «چون زن ها خودشان...» و سه نقطه های را با هر چه دل مان خواست پر کنیم. اما انگار اصل ماجرا دردی را که دوا نمی کند هیچ، خودش درد است.

آیا تصویری که دو دختر ایتالیایی از دو هفته اقامت در ایران داده اند مغرضانه و به قصد سیاه نمایی بوده است؟ شاید بیش تر ما آدم ها بی طرف نیستیم و درباره دنیا پیش داوری داریم؛ حتی ممکن است از پررنگ تر کردن سیاهی ها منافعی هم ببریم. اما آیا موضوعی که به این بهانه درباره اش حرف می زنیم هم مغرضانه یا دروغ است؟ گمان نکنم. بهتر است سوال را عوض کنیم و از خودمان بپرسیم که چرا باید چنین اتفاقی بیفتد تا بهانه حرف زدن درباره موضوعی شود که نیمی از جمعیت این جامعه –از کودکی تا میان سالی- با آن درگیر هستند؟

چرا نباید در رادیو و تلویزیون در این باره حرف زده شود که چه چیزی مصداق آزار و اذیت خیابانی است؟ چرا نباید در مدارس به پسرها و دخترها آموزش داده شود که چگونه در روابط اجتماعی شان به یک دیگر آسیب نرسانند؟ چرا نباید در فرهنگ سراها و خانه های سلامت و مراکز بهزیستی و ده ها نهاد اجتماعی و شهری دیگر، جلسات عمومی برای بازیگری و گفت و گو درباره این تجربیات تلخ برگزار شود؟ چرا حتی روزنامه ها و مجلات ما بخش و صفحه یا دست کم ستونی ندارند که بازتاب دهنده این ناهنجاری روزمره باشد؟

حالا از خودمان بپرسیم کدام یک خطرناک تر است: تصویر کج و معوجی که بیگانگان غرض ورز و سیاه نما از ما به جهان ارایه می دهند، یا چشمان فروبسته ما در برابر آینه ای که تصویر ما را –کج یا راست- به ما باز می نمایاند؟ شاید اگر نگاه مان به آینه راست نمای برابرمان باشد، دنیا هم یاد بگیرد درست تر نگاه مان کند.


ویدیو مرتبط :
آزار و اذیت زنان سوریه توسط تروریستهای وهابی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آزار و اذیت زنان به بهانه درمان بیماریهای روحی/ محاکمه نماینده قلابی فرقه هندی



آزار و اذیت زنان به بهانه درمان بیماریهای روحی/ محاکمه نماینده قلابی فرقه هندی

مرد تبهکار که با معرفی خود به عنوان نماینده فرقه ای از هند و به بهانه درمان بیماریهای روحی و روانی از طریق نیروی فرا زمینی زنان و دختران را مورد آزار و اذیت قرار می داد فردا در دادگاه کیفری تهران محاکمه می شود.

حوادث - به گزارش خبرنگار مهر، چندی قبل دختر جوانی با مراجعه به پلیس از مردی به اتهام آزار و اذیت جنسی شکایت کرد. او به ماموران گفت : مدتی بود دچار مشکلات روحی و روانی شده بودم تا اینکه از طریق یکی از دوستانم با مردی آشنا شدم که مدعی بود از طریق انرژی های فرا زمینی می تواند دردهایم را درمان کند.

مرد شیطان صفت به نام " پ.ه " یک مرکز تاسیس کرده بود و ادعا می کرد مدتی را در هند تحصیل کرده و عضو فرقه ای در این کشور است که از طریق درمان های فرا زمینی می تواند افسردگی و انرژی منفی را از انسان دور کند.

دختر جوان ادامه داد: "پ.ه" خیلی خونسرد و آرام بود و با حرف هایش مرا فریب داد. او طی چند جلسه توانست با روش هایی که از هند آموخته بود مرا آرام کند. اما یک روز که به دفترش رفته بود مرا هیپنوتیز کرد و وقتی به حالت عادی برگشتم متوجه شدم مورد آزار و اذیت قرار گرفته ام. وقتی به او اعتراض کرد ، مرد متجاوز گفت: این کار برای این بوده که انرژی منفی را از بدن من خارج کند.

بعد از این ماجرا دوباره دچار افسردگی شدید شدم. یک روز "پ.ه" از من خواست به دفترش بروم . وقتی به آنجا رفتم ، او از من خواست که با دیگر اعضای آن مرکز هم ارتباط داشتم من هم سریع از آنجا گریخته و تصمیم گرفتم نزد پلیس بروم و شکایت کنم.

پس از این شکایت ماموران تحقیقات در این زمینه را آغاز کرده و متوجه شدند که متهم جزء فرقه های دروغین است که با ادعای جلسات عرفانی اقدام به اغفال زنان و دختران می کند. او از این طریق اقدام به راه اندازی یک مرکز فساد کرده بود.

در ادامه متهم و چند تن از همدستانش دستگیر شده و در بازجویی ها با انکار اتهامات خود مدعی شدند با روش های خود به بیماران مرکز آرامش می دادند و به اجبار کسی را مورد آزار و اذیت قرار نداده اند.

همزمان با آغاز تحقیقات چند دختر دیگر هم با مراجعه به پلیس مدعی شدند از سوی " ه.پ" مورد آزار و اذیت قرار گرفته اند.

هم اکنون پرونده برای محاکمه به دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شده است و متهم اصلی پرونده، صبح فردا در شعبه 79 دادگاه کیفری استان تهران و به ریاست قاضی محمدی کشکولی محاکمه می شود. جلسه دادگاه متهم با توجه به اتهاماتش به صورت غیرعلنی برگزار می شود./مهر