سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

با رعایت این نکات دیگر نیازی به کارواش نیست



 

 کارواش, براق شدن اتومبیل, اتومبیل,

1 - برای براق شدن اتومبیل، آن را با نرم‌ کننده مو دارای لانولین بشویید. با این روش، انگار اتومبیل خود را تازه واکس زده‌اید. ضمن آن که در هوای بارانی، باران به‌ راحتی از روی آن رد شده، کم‌تر لک خواهد شد.

2 - شیشه جلوی ماشین را بعد از باران با نوشابه تمیز کنید. آمدن باران بعد از خشکی طولانی هوا، شیشه جلو اتومبیل را بسیار کثیف می‌کند. برای خلاص شدن از رگه‌ها و لکه‌ها، مقداری نوشابه روی شیشه بریزید و برای محافظت از رنگ کاپوت یک حوله در پایین شیشه پهن کنید. حباب‌های نوشابه جرم‌ها را پاک خواهد کرد. بعد از این مرحله، برای از بین بردن چسبندگی نوشابه و جلوگیری از جذب گرد و غبار، آن را از روی شیشه پاک کنید.

3 - چراغ‌ های ماشین را با استفاده از شیشه‌ شور و یک جفت جوراب کهنه زنانه برق بیندازید.

4 - شیشه‌های اتومبیل را با استفاده از دستمال مرطوب بچه تمیز کنید.

5 - اگر برف پاک‌ کن کثیف باشد، به جای تمیز کردن شیشه، از خود رگه برجا می‌گذارد. ¼ پیمانه آمونیاک را با 1 پیمانه آب سرد مخلوط کنید. به آرامی تیغه‌های لاستیکی برف‌پاک‌کن را بلند کنید و دو طرف پره‌ها را با یک پارچه نرم آغشته به محلول پاک و قبل از گذاشتن در جای خود با دستمال دیگر خشک کنید.

6 - از محلول فوق برای تمیز کردن شیشه‌ها استفاده کنید. محلول را به همان ترتیب آماده کنید و داخل قوطی پلاستیکی در دار بریزید. به محض کثیف شدن شیشه‌ها، با یک اسفنج آن‌ را تمیز و با پارچه‌ای نرم خشک کنید.

7 - ¼پیمانه جوش‌شیرین را داخل گالن آب بریزید و ¼ پیمانه مایع ظرفشویی به آن اضافه کنید. تا نزدیکی سطح گالن آب اضافه کنید. در آن را ببندید. خوب آن را تکان دهید و در جایی نگه دارید. موقع استفاده، ظرف را خوب تکان دهید و 1 پیمانه از آن را داخل سطل آبی با گنجایش 2 گالن بریزید. آب گرم اضافه کنید. خوب هم بزنید و از این محلول شوینده خانگی آماده استفاده کنید.

8 - در بسیاری از جاده‌های خاکی روی ماسه و خاک، روغن می‌ریزند تا گرد و غبار کم‌تری پخش شود. برای پاک کردن این غبار روغنی از روی شیشه اتومبیل کافیست از خامه تارتار استفاده کنید. آن را روی شیشه ریخته سپس با آب و صابون تمیز و خشک کنید.

9 - بعد از شستن اتومبیل، قبل از به حرکت درآورن آن، با استفاده از یک پارچه نرم آب اضافی را گرفته، بدنه ماشین را خشک کنید تا رگه‌های آب و لک روی ماشین باقی نماند.

10 - شستن اتومبیل زمانی که بدنه آن داغ است مثلا بعد از رانندگی یا زمانی که در آفتاب بوده است، لکه یا رسوب بر جا می‌گذارد. هیچ‌گاه ماشین را این موقع تمیز نکنید.

منبع: آکاایران


ویدیو مرتبط :
کارواش دستی- کارواش صنعتی- کارواش فشار قوی- کارواش بنزینی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

این نکات را هنگام تغذیه کودک رعایت کنید!



 

تغذیه کودک

 


كودكان که همچنان دوران رشد را سپری می‌كنند نیاز آنها به مقدار انرژی و پروتئین و سایر مواد مغذی با افزایش سن كودك بیشتر می‌شود.

 


برای تأمین كلیه مواد مغذی مورد نیاز كودكان، برنامه غذایی آنان باید شامل تركیبی از مواد مغذی مختلف از 4 گروه اصلی غذایی باشد.

 



گروه‌های اصلی غذایی عبارت‌اند از:


گروه نان و غلات
كه انرژی و مقداری پروتئین مورد نیاز كودك را تأمین می‌كند، گروه شیر و لبنیات كه كلسیم، فسفر و پروتئین را تأمین می‌كند و برای رشد اسكلت و استحكام استخوان‌ها و دندان‌ها لازم‌اند، گروه گوشت، حبوبات و تخم‌مرغ كه پروتئین و سایر مواد مغذی مورد نیاز كودك را تأمین می‌كند و برای رشد او لازم‌اند و گروه سبزی‌ها و میوه‌ها كه ویتامین‌ها و املاح مورد نیاز كودك را تأمین می‌كنند.

 



در تغذیه كودكان 1 تا 5 سال چه نكاتی را باید رعایت كرد؟


* در غذا دادن به كودك صبور باشید و آرام آرام به كودك غذا بدهید.

 

* در صورتی كه كودك تمایل به خوردن غذای خاصی ندارد، هرگز او را مجبور به غذا خوردن نكنید و سعی كنید با تغییر مزه و یا نحوه طبخ آن را مجددا به كودك بدهید و در صورتی كه باز هم علاقه‌ای به خوردن آن غذا نشان نداد، چند روزی از دادن آن غذا صرف نظر كرده و مجددا به برنامه غذایی كودك اضافه كنید.



* هنگام غذا دادن به كودك با او با آرامش و محبت صحبت كنید تا زمان غذا خوردن برای كودك خوشایند باشد و خاطره خوشی از غذا خوردن در ذهن كودك ایجاد شود.



* مقدار غذای هر وعده كودك را با افزایش سن كودك بیشتر كنید.

 


* به مقدار غذایی كه كودك می‌خورد توجه كنید. برای هر كودك یك بشقاب جداگانه در نظر بگیرید.



*
با افزایش سن كودك برای غذا خوردن به كودك استقلال بدهید و به تدریج فقط مقدار و نحوه غذا خوردن كودك را نظارت و او را به خوردن ترغیب كنید.



* برای غذا خوردن كودك به او جایزه ندهید بلكه برای ترغیب او به غذا خوردن از طعم غذا تعریف كنید.



*
به كودك اجازه دهید غذا خوردن را خودش تجربه كند حتی اگر مقداری غذا هنگام خوردن ریخته شود و یا دست و لباس‌های خود را كثیف كند.



* از دادن تنقلات بی ارزش قبل از غذا و بین وعده‌ها به كودك خودداری كنید. برخورد با کودکان بدغذا مادران هنگام بی‌اشتهایی كودك، به رشد او حساس شده و درمورد نقش مادری خود احساس ناتوانی می‌كنند.


درنتیجه سطح اضطراب آنان بالا رفته و قادر به تعبیر درست علایم بی‌اشتهایی در كودكشان نمی‌شوند:

 


* از تحمیل سلیقه خود در انتخاب غذا برای كودك خودداری کنید: بسیاری از والدین تصور می‌کنند همان غذایی که آنها دوست دارند، کودک هم دوست داشته باشد.


درحالی که باید به كودك اجازه دهند از بین غذاهای متنوع، غذای مورد علاقه خود را انتخاب كند.


* والدین باید از تغذیه اجباری كودك بپرهیزند و كودك را هنگام غذا خوردن آزاد بگذارند. این عمل باعث می‌شود احساس استقلال كودك رشد كرده و با احساس رضایت از تغذیه، از آن لذت ببرد. یك برنامه غذایی متعادل علاوه بر رفع گرسنگی، باید عناصر غذایی و مواد مغذی لازم برای تندرستی كامل را داشته باشد.



استفاده از چهار گروه اصلی غذایی مهم‌ترین راه برای اطمینان از تامین نیازمندی‌های تغذیه‌ای كودك محسوب می‌شود.



* برای تشویق كودك به غذا خوردن بهتر است غذای دلخواه او را تهیه كرد و اگر به عللی كودك میل به خوردن غذا ندارد، از اسباب بازی مورد علاقه‌اش برای تشویق به غذا خوردن استفاده شود.



*
مواد غذایی مقوی و مورد نیاز كودك را باید با احتیاط به غذای او اضافه كرد تا كودك به تدریج به غذای جدید علاقه‌مند شود.



*
كودك گرسنه نسبت به كودكی كه در فواصل وعده‌های غذا با خوردن تنقلات سیر شده است، برای خوردن غذای جدید تمایل بیشتری نشان می‌دهد.



* بهتر است ساعت صرف غذای كودك را هم‌زمان با افراد خانواده تنظیم كرد زیرا كودك با مشاهده غذا خوردن اعضای خانواده به‌خوردن غذا تشویق می‌شود.