سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

این توصیه ها را نشنیده بگیرید!


متاسفانه زمانی که می خواهید اولین قدم را در مسیر درست رسیدن به آرزوهای خود بردارید، اطرافیان شما –حتی کسانی که واقعا برای شما ارزش قایل هستند– توصیه های ناجوری به شما می کنند.

مجله موفقیت: متاسفانه زمانی که می خواهید اولین قدم را در مسیر درست رسیدن به آرزوهای خود بردارید، اطرافیان شما –حتی کسانی که واقعا برای شما ارزش قایل هستند –توصیه های ناجوری به شما می کنند.

علتش آن نیست که این افراد نیت بدی دارند، آنها فقط نمی توانند تصویر بزرگ آرزوها، علایق و اهداف زندگی شما را درک کنند. آنها متوجه نیستند که پاداش نهایی برای شما ارزش این ریسک کردن را دارد. در نتیجه آنها تلاش می کنند با ترساندن شما، از خودتان در برابر شکست های احتمالی محافظت کنند و این ترس شما را از تحقق آرزوهایی که دارید دور می سازد.



 استیو جابز می گوید: «وقت شما محدود است، آن را با زندگی کردن طبق میل دیگران هدر ندهید. در دام این تعصب گرفتار نشوید و با نتایجی که از طرز فکر دیگران به دست آمده زندگی نکنید. اجازه ندهید صحبت های دیگران، ندای درونی و قلبی خودتان را خاموش کند.»

زمانی که تصمیم به برآورده کردن آرزوهای خود می گیرید به احتمال زیاد توصیه های نادرست زیر را از زبان دیگران می شنوید.

1 – آرزوها

می توانی یک روز دنبال آرزوهایت بروی اما اکنون باید کمر همت ببندی و مسوولیت پذیر باشی: یک روز؟ آن یک روز کی است؟ آن یک روز هیچ وقت نمی آید. این برداشتی مبهم از زمان است که احتمالا هرگز از راه نخواهد رسید.

 امروز تنها روز تضمین شده برای شماست. امروز همان روزی است که می توانید یک تفاوت بزرگ را در زندگی خود رقم بزنید. زندگی یعنی دنبال آرزوهای خود بروید، پس از زیر بار مسوولیت شانه خالی نکنید. تا آن «یک روز» منتظر نمانید. امروز را به نخستین روز زندگی جدید خود تبدیل کنید.

2 – نتیجه نگیری

اگر نتیجه نگیری، نابود می شوی: اشتباه است! شما به نابودی حتی نزدیک هم نمی شوید درواقع در بدترین حالت ممکن است به نتیجه نرسید و حداکثر به همان جایی برگردید که اکنون در آن ایستاده اید.



3 – احساس خطر

ماندن در شغل فعلی خطر کمتری دارد: شاید این طور باشد اما اگر کاری ایمن تر از شغل شما نیز وجود داشته باشد چه؟ این که به منزل روید، در را از داخل قفل کنید، دیگر هرگز خارج نشوید و به این ترتیب تمام آرزوهای خود را دور بریزید. یادتان باشد کم خطر بودن هرگز به معنای بهتر بودن نیست.

4 – خواستن

غیرممکن است: تنها زمانی غیرممکن است که دست به هیچ کاری نزنید. علت آن که بعضی چیزها  غیرممکن به نظر می رسند این است که هنوز کسی برای رسیدن به آنها دست به کار نشده است. اما این به این معنا نیست که اگر شما کمک کنید این امر محقق نخواهد شد. اگر واقعا خودتان را وقف نتیجه نهایی کنید، تقریبا هر چیزی ممکن می شود فقط باید به اندازه کافی خواهان آن باشید.

5 – شانس

برای موفقیت فقط باید شانس داشته باشی: تنها به این دلیل که آن چند نفر خوش شانس هم دست به کاری زده اند! آنها هم با همان میل، عزم راسخ و اراده ای را داشته اند که شما اکنون دارید. شما هم می توانید یکی از آنها باشید. این دیگر به خودتان بستگی دارد.

6 – شکست سنگ بنای موفقیت

شاید شکست بخوری و شکست اصلا چیز خوبی نیست: شکست سنگ بنای موفقیت است. مهم نیست نتیجه چه می شود، همیشه همان اتفاقی می افتد که باید بیفتد. یا موفق می شوید و یا چیزی می آموزید. بزرگ ترین اشتباهی که ممکن است مرتکب شوید این است که از ترس اشتباه کردن اصلا دست به کار نزنید. اگر نمی توانید با شکست کنار بیایید، با موفقیت هم دچار مشکل می شوید.



7 – امکانات

امکانات لازم را نداری: مساله امکانات نیست بلکه طرز استفاده شما از امکاناتی است که در دست دارید. «استیو واندر» قادر به دیدن نبود، ولی از حس شنوایی خود برای کسب مهارت در موسیقی استفاده کرد و موفق به دریافت جایزه نیز شد.

8 – پس انداز

قبل از برداشتن اولین قدم باید به اندازه کافی پس انداز داشته باشی: شما به پول بیشتر نیاز ندارید، بلکه برنامه می خواهید. باید بودجه بندی کنید. تمام هزینه های غیرضروری زندگیتان را حذف کنید. اگر برای دنبال کردن آرزوهای خود باید کار فعلی تان را رها کنید، حداقل درآمدی را که برای یک زندگی منطقی لازم دارید، محاسبه کنید.

بررسی کسانی که قبلا از همین راه موفق شده اند نیز می تواند به شما کمک کند. از همه اینها گذشته باید قدم های کوچک بردارید. با فرض اینکه اکنون فلان مبلغ پس انداز را در حساب بانکی خود دارید برای رسیدن به آرزوهای خود بلافاصله شغلتان را ترک نکنید. در عوض از خودتان بپرسید: «اکنون با پول و امکاناتی که دارم چه کار می توانم بکنم تا به هدف دلخواه خود نزدیک شوم؟»

9 – کمک

به کمک نیاز نداری، بهتر است خودت تنهایی انجامش بدهی: شما بخشی از مجموعه افرادی هستید که در کنار آنها وقت می گذرانید. اگر با آدم های مناسب معاشرت کنید، آنها بر شما تاثیر منفی خواهند گذاشت. اما اگر به دنبال افراد مناسبی باشید، توانایی و قدرت بیشتری نسبت به زمان تنهایی خود خواهید داشت. گروه خود را بیابید و برای ایجاد یک تفاوت بزرگ در زندگی خود با هم کار کنید.



10 – تلاش

باید خیلی تلاش کنی: البته که باید تلاش کنید! اما معنایش این نیست که ارزشش را ندارد. موفقیت در زندگی به یک نکته کلیدی وابسته است: تلاش کردن برای انجام کاری که به آن علاقه دارید تا زمانی که با خودتان روراست باشید و دنبال علایق، ارزش ها و رویاهای خود بروید، می توانید از طریق همین علاقه مندید به موفقیت دست یابید.

مهم تر از آن، چند سال بعد به حرفه ای اشتغال ندارید که برای آن ارزشی قایل نیستید و از خودتان نمی پرسید که «چطور قرار است سی سال در این حرفه کار کنم؟» پس اگر به سختی تلاش می کنید و از هر دقیقه آن لذت می برید، متوقف نشوید. دارید به موفقیت بزرگی می رسید. چراکه کارهای سخت اگر مبتنی بر علایق و آرزوهای خودتان باشند سخت به نظر نخواهند رسید. توصیه های فوق را نادیده بگیرید تا در راه رسیدن به آرزوهای خود موفق شوید.


ویدیو مرتبط :
ای مردم ایران این توصیه رهبر را جدی بگیرید

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

توصیه یک روزنامه عمانی به اردن: پیشنهاد ایران را جدی بگیرید



توصیه یک روزنامه عمانی به اردن:

پیشنهاد ایران را جدی بگیرید

هر گاه ایران به حمایت از کشوری برخواسته، آن کشور از پشتیبانی‌ای مستحکم و غیر قابل شبهه برخوردار شده است.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

اخبار -  پیشنهاد سخاوت‌مندانه سفیر ایران در اردن بازتاب‌های گسترده‌ای را در رسانه‌های عربی داشته است. روشن است كه بازتاب این اظهارات نزد خود اردنی‌ها و رسانه‌هایشان بسیار بیشتر از رسانه‌های عربی دیگر باشد. پیشنهادی كه به نظر می‌رسد بیش از هر زمانی اردنی‌ها را به فكر فرو برده و باعث شده است تا با جدیت به این پیشنهاد فكر كنند. در عین حال بسیاری نیز این پیشنهاد را هشداری به اعراب دانسته‌اند و گفته‌اند كه در برابر این اظهارات مقام‌های ایرانی كه بسیار روشن است برای گسترش نفوذ خود در منطقه صورت می‌گیرد، اعراب همچنان دست بسته نشسته‌اند.

روزنامه عمانی الشبابیه در یادداشتی به قلم خالد الحروب به این موضوع پرداخته و می‌نویسد: ایران به اردنی كه در تنگنای شدید اقتصادی و مالی به سر می‌برد، پیشنهاد حیرت‌آور و عجیبی داده است. پیشنهاد داده است كه به مدت سی سال نفت مجانی در اختیار مردم اردن قرار دهد. با یك حساب سرانگشتی در می‌یابیم كه اردن سالانه 2.5 میلیارد دلار صرف خرید نفت مصرفی خود می‌كند و این مساله یكی از موضوعات اصلی كسری بودجه سالانه اردن محسوب می‌شود.

هزینه‌های دولت در خرید سوخت همواره یكی از دردسرهای نخست‌وزیرهای اردنی در مواجهه با بحران‌های اقتصادی بوده و یكی از مهم‌ترین دلایل اعتراض‌ها و تظاهرات مردمی علیه حكومت محسوب می‌شده است. در دورانی كه بهار عربی همه منطقه را در نوردیده و اكنون نسیم آن به اردن رسیده است بسیاری از ناظران هیچ بعید نمی‌دانند كه سقف مطالبات مردمی كه تا كنون مبتنی بر اصلاح نظام بوده افزایش یابد و اوضاع را برای حاكمیت اردن بیش از پیش سخت كند.

در طول دو سال گذشته شاید هم بیشتر، همسایگان اردن به دقت اوضاع جاری در این كشور را زیر نظر داشته‌اند و دائما جزر و مد بهار عربی را در این كشور سنجیده‌اند. این صحیح است كه ملت اردن در كنار دیگر مردم جهان عرب خواستار مبارزه با فساد اداری، تحقق عدالت اجتماعی، تقویت دموكراسی، انجام اصلاحات جدی و حقیقی در نظام سیاسی كشور هستند اما با این حال دگرگونی‌های حقیقی در این كشور همچنان در گرو مسائل اقتصادی به خصوص قیمت نفت و سوخت است و اكنون نظام حاكم بر اردن با چالش جدی در این زمینه روبه‌رو است.

از آن‌جا كه هیچ افق روشنی در وقوع یك حادثه سحرآمیز برای حل بحران سوخت قابل تصور نیست سناریوهایی كه پیش روی آینده اردن قرار دارد نیز تیره و تار هستند. به عبارت دیگر در یك كلام، نظام حاكم بر اردن و استمرار آن فعلا در مرحله آزمون و خطا به سر می‌برد.

در این جا نویسنده به كمك كشورهای عربی همسایه اردن اشاره می‌كند و می‌نویسد: ظرف دو سال گذشته، شاید هم بیشتر، كشورهای عربی حاشیه خلیج فارس هیچ گونه حمایتی از اردن و ملت آن برای حفظ ثباتش نكردند، در حالی كه همگی انتظار داشتند به دلیل اهمیت و مركزیتی كه دارد، حمایت بیشتری از آن كنند. و اكنون و پس از مدت‌های طولانی انتظار، ایران به تنهایی پا پیش گذاشته و پیشنهادی برای نجات اردن داده كه بسیار عجیب و شگفت‌آور است. البته روشن است كه ایران نمی‌خواهد به كسی رایگان و مجانی هدیه یا هبه بدهد. قطعا ایران اهداف و نیات سیاسی خاص خود را دارد. ایران بنگاه خیریه باز نكرده است كه بخواهد چیزی را به اردن به عنوان كمك خیریه بدهد.

واقعیت این است كه ایران به دنبال گسترش نفوذ منطقه‌ای‌اش است. به خصوص كه تحولات سوریه باعث شده است تا دمشق تضعیف شود و ایران نیاز دارد تا كشوری را بیابد كه هم‌سنگ سوریه در منطقه باشد و بتواند جایگاه منطقه‌ای‌اش را تقویت كند. ایران پیشنهاد داده است كه در مقابل اعطای این كمك نفتی دروازه‌های گردشگری دینی در مقابل اردنی‌ها برای سفر به ایران و در مقابل ایرانی‌ها برای سفر به اردن گشوده شود. این طرح ایران بسیار شبیه طرح كمك سالیانه امریكا به مصر است.

الحروب در ادامه می‌نویسد: اردنی‌ها خوب می‌دانند كه ریشه‌های نفوذ ایران در منطقه تا كجا گسترده است و اكنون به اردن رسیده است. ایران دقیقا زمانی این پیشنهاد را داده است كه اردن در بدترین وضعیت سیاسی و اقتصادی‌اش به سر می‌برد.

تهران به روشنی به اردنی‌ها این پیام را می‌دهد یا نفوذ مرا در خاك خود بپذیرید یا این كه شاهد فروپاشی و افول و سرنگونی خود شوید. اهمیت این پیشنهاد زمانی برای اردنی‌ها دو چندان می‌شود كه می‌بینند در برابر طوفان بهار عربی، كشورهای عرب حاشیه خلیج فارس آنها را تنها رها كرده‌اند و حتی امیدواری برای عضویت در شورای همكاری خلیج فارس نیز از بین رفته است. اعراب دعوت از اردن برای عضویت در این شورا به همراه مغرب را پشت گوش انداخته و اكنون این پرونده كاملا بسته شده، محسوب می‌شود.

وی در پایان می‌نویسد: اردن سال‌ها كمك‌های انسانی، آموزشی، پزشكی و مهندسی در اختیار كشورهای عرب حاشیه خلیج فارس گذاشته بود، اما اكنون خود را در برابر تحولات منطقه‌ای تنها می‌بیند و به روشنی شاهد است كه اعراب خلیج فارس نیز سراغی از آن نمی‌گیرند. به رغم كمك های مالی جسته و گریخته‌ای كه كشورهای عربی از اردن می‌كنند این كشور هنوز به سمت ثبات نرفته است.

در مقابل این ایران است كه با پیشرفت تكنولوژیكی قابل توجه و نفوذ منطقه‌ای روز افزونش به اردن پیشنهاد كمك می‌كند. تفاوت حمایت‌های ایران با اعراب این است كه وقتی به كشوری كمك می‌كند، به رغم مشكلات اقتصادی‌ای كه دارد و كمتر ثروتمند بودنش در مقایسه با كشورهای عرب حاشیه خلیج فارس، حمایتش محكم، مصمم، قدرتمند و فعال است. نمونه‌های بارز آن را در عراق، حزب الله در لبنان، سوریه، حوثی‌های یمن و خیلی جاهای دیگر می‌بینیم. با نگاهی به سوریه می‌بینیم كه ایران چگونه مانع سرنگونی نظام اسد می‌شود و اجازه نمی‌دهد كه مخالفان او هر كاری كه خواستند، بكنند.

هر گاه ایران به حمایت از كشوری برخواسته، آن كشور از پشتیبانی‌ای مستحكم و غیر قابل شبهه برخوردار شده است. حال سوال این است كه اعراب حاشیه خلیج فارس در برابر پیشنهاد كشوری با این سابقه درخشان و قدرتمند و پر نفوذ چه كاری برای اردن می‌توانند انجام دهند؟/دیپلماسی ایرانی