سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

آموزش مرحله ای تعویض سینک ظرفشویی



مراحل تعویض سینک ظرفشویی,عوض کردن سینک ظرفشویی آشپزخانه

ابتدا ابعاد و شکل سینک قدیمی خود را یادداشت نمائید و سپس برای خرید سینک اقدام نمایید


احتمالا شاید برایتان پیش آمده باشد که از برخی ویژگیهای سینک ظرفشویی خود راضی نباشید. مثلا به سینک 2 لگنه نیاز داشته باشید و سینک فعلی شما یک لگن داشته باشد. و یا سینک شما عمق کمی دارد و فضای کافی برای شستشو به شما نمی دهد. و یا گذشته از همه ی اینها به دلیل کهنگی از آن دلزده شده اید. اصلا نگران نباشید، چون در ادامه به سادگی یاد خواهید گرفت که چگونه آن را با سینک ایده آل خود تعویض نمائید.

مرحله اول – انتخاب و خرید سینک جدید: پیش از اقدام به هر کاری ابتدا ابعاد و شکل سینک قدیمی خود را به دقت یادداشت نمائید و سپس برای خرید سینک جدید به بازار بروید. به دقت خواسته های خود را به فروشندگان بگوئید تا متناسب ترین مدل با نیازهای شما را معرفی کنند. حتما دقت داشته باشید که از برندهای معتبر و گارانتی دار خرید کنید.

 

دقت کنید که سینک، زدگی، پارگی و یا سوراخ نداشته باشد. اگر نمی خواهید اطراف سینک آب جمع شود بهتر است از سینکهای روکار انتخاب نمائید. سینکهای توکار نیاز به برش بر روی صفحه ی کابینت شما دارد. پس اگر پیش از این سینک روکار داشته اید می بایست سینک جدید شما نیز روکار باشد. (بهتر است بدانید سینکهای توکار علاوه بر زیبایی نسبی، ارجحیت دیگری بر سینکهای روکار ندارند.)

 

مورد دیگری که در خرید سینک اهمیت دارد، همراه داشتن سیفون زیر آب مخصوص به آن است. سیفون ظرفشویی شامل قطعاتی پلاستیکی است که آب را از زیر سینک به فاضلاب هدایت می کند، به دلیل اینکه سینکها ابعاد مختلف و نیز خروجی های آب گوناگونی دارند، نیازمند سیفون و زیرآب مخصوص به خود می باشند. پس حتما این مورد را از فروشنده بخواهید.

مرحله دوم - جدا کردن شیر آب: در صورتیکه شیر آب بر روی سینک قدیمی شما نصب شده است ابتدا باید آن را جدا نمائید. برای این کار شیر آبی که در زیر سینک وجود دارد را ببندید. سپس شلنگی که به شیر ظرفشویی بسته شده است را از زیر آن باز نمائید.

 

بعد از آن مهره هایی که شیر را به سینک متصل کرده است باز نمائید. حالا می توانید شیر را از بالا بیرون بکشید. دقت داشته باشید که مهره ها و واشر این شیر را در کیسه ای قرار دهید تا برای نصب مجدد آن به مشکلی بر نخورید.

مرحله سوم - باز نمودن سیفون و زیر آب ظرفشویی: سیفون ظرفشویی شامل قطعاتی پلاستیکی است که آب را از زیر سینک به فاضلاب هدایت می کند. بسته به نوع سینک شما، انواع مختلفی دارد.

 

ابتدا با استفاده از پیچ گوشتی دو سو از بالای سینک قطعه فلزی که در بخش خروجی آب سینک نصب شده است را باز کنید. سپس کافی است که قسمت خرطومی شکلی که داخل دیوار رفته است را از آن بیرون بکشید تا این مرحله را تمام کرده باشید!

 

تعویض سینک ظرفشویی,آموزش تعویض سینک ظرفشویی

مراحل آموزش تعویض سینک ظرفشویی, نحوه عوض کردن سینک ظرفشویی

بعد از جدا کردن شیر نوبت به جدا کردن سیفون از سینک ظرفشویی می رسد


مرحله چهارم - جدا کردن سینک قدیمی: در این مرحله می بایست سینک قدیمی خود را جدا کنید. برای این کار نیاز دارید همه ی اطراف سینک را ببینید و هرگونه اتصال را باز کنید. بسیاری از سینکها از زیر به کابینت متصل می شوند، برخی نیز برای محکم کاری بیشتر از بالا نیز به دیوار پیچ می شوند. بعد از باز کردن اتصالات با کاردک زیر سینک را از کابینت جدا نمائید. این قسمت با چسب سیلیکون (چسب آکواریوم) به کابینت زیرین خود متصل شده است.

تعویض سینک آشپزخانه,آموزش تعویض سینک ظرفشویی آشپزخانه

همه ی اطراف سینک را ببینید و هرگونه اتصال را باز کنید تا بتوانید سینک را جدا کنید


مرحله پنجم - تمیز کاری محل نصب: برای اینکه بتوانید سینک جدید را به خوبی با چسب سیلیکون بچسبانید نیاز دارید که محل نصب را پاکسازی نمائید.

 

عوض کردن سینک ظرفشویی آشپزخانه, مراحل آموزش تعویض سینک ظرفشویی

برای اینکه بتوانید سینک جدید را به خوبی بچسبانید باید محل نصب را پاکسازی نمائید


مرحله ششم – چسب کاری قسمتهای اتصال: در این مرحله می بایست با چسب سیلیکون به خوبی قسمتهایی که قرار است سینک بر روی آن سوار شود را چسب کاری نمائید. چسب را به صورت نواری نسبتا ضخیم بر روی سطح کابینت بریزید.

 

آموزش تعویض سینک ظرفشویی,مراحل تعویض سینک ظرفشویی

قسمتهایی که قرار است سینک بر روی آن سوار شود را چسب کاری نمائید


مرحله هفتم – قرار دادن سینک در محل نصب: نوبت به آن رسیده است که سینک خود را بر روی محل نصب قرار دهید. خوب است که کمی سینک را در جای خود فشار دهید تا به خوبی بر روی کار سوار شود و چسب به خوبی فضای میانی را پر نماید.

 

عوض کردن سینک ظرفشویی آشپزخانه, مراحل آموزش تعویض سینک ظرفشویی

سینک جدید را بر روی محل نصب قرار دهید و سینک را در جای خود فشار دهید تا روی کار سوار شود


مرحله هشتم: بستن شیر و سیفون زیرآب: طبق مراحلی که شیر آب را از سینک قدیمی باز کرده بودید می توانید آن را به سینک جدید متصل نمائید. در مورد سیفون زیر آب نیز طبق نقشه ای که همراه سیفون جدید به شما تحویل داده اند قطعات را مونتاژ کنید و به سینک متصل نمائید.

 

در این مرحله شیر آب را باز نموده و نحوه خروج آب را آزمایش نمائید. در صورت وجود هر گونه چکه ای سعی در محکم تر نمودن اتصالات داشته باشید. توجه داشته باشید آب بندی سیفون زیر آب تماما از طریق واشرهای آن انجام می شود و نیازی به استفاده از نوار تفلون نمی باشد و در این مورد بر خلاف تصور برخی از افراد، تفلون می تواند در آب بندی اشکال نیز ایجاد کند.

 

نحوه عوض کردن سینک ظرفشویی,تعویض سینک آشپزخانه

تعویض سینک آشپزخانه,آموزش تعویض سینک ظرفشویی

در مرحله آخر سیفون و شیر آب را بر روی سینک جدید وصل کنید


منبع: rassan.ir


ویدیو مرتبط :
آموزش طراح سینک ظرفشویی در کتیا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مرحله نخست آموزش رانندگان 4منطقه تهران



 

مرحله نخست آموزش رانندگان 4منطقه تهران

 

مرحله نخست آموزش رانندگان 4 منطقه تهران آغاز شد


در این دوره‌ها به رانندگان آموزش داده می‌شود كه چگونه بر تنش‌هایی كه در طول روز و در جریان فعالیت با آن‌ها رو به رو می‌شوند، غلبه كرده و با حفظ آرامش به فعالیت‌های روزانه خود بپردازند.

ایلنا: دوره آموزشی ویژه رانندگان اتوبوس مناطق 3 و 6 در شمال و مركز تهران و رانندگان تاكسی مناطق 5 و 15 در غرب و جنوب شرق تهران طی مراسم ویژه‌ای آغاز شد.
قائم مقام معاونت حمل و نقل و ترافیك شهرداری تهران در مراسم افتتاحیه این دوره آموزشی، ارتقای سطح آگاهی فعالان حمل و نقل همگانی به ویژه رانندگان اتوبوس و تاكسی را مورد تأكید قرار داد و گفت: آموزش رانندگان گامی ارزنده در جهت بسترسازی نظامی پویا و كارآمد در روند آموزش اخلاق حرفه‌ای به رانندگان حمل و نقل عمومی است.
به گزارش خبرگزاری ایلنا، مهندس بهنام خوشنودی افزود: با توجه به اهمیت آموزش در ارتقای كیفی سطح خدمات حمل و نقل عمومی، این دوره‌ها سرآغاز تحركی تازه و تحولی نوین در مسیر خدمت‌رسانی به شهروندان در جهت اجرای سیاست شهروند مداری مدیریت شهری محسوب می‌شود.
خوشنودی با تأكید بر این كه در قالب دوره آموزشی رانندگان حمل و نقل عمومی در مجموع 87 هزار راننده اتوبوس و تاكسی آموزش می‌بینند، خاطرنشان كرد: در مرحله نخست این طرح 10 هزار راننده در این دوره‌ها شركت می‌كنند و پس از آن به تدریج سایر رانندگان نیز آموزش‌هایی كه برای ایشان در نظر گرفته شده را فرا می‌گیرند.
معاون آموزش سازمان حمل و نقل و ترافیك شهرداری تهران آموزش اخلاق حرفه‌ای به رانندگان اتوبوس و تاكسی را مورد تأكید قرار داد و گفت: رانندگان حمل و نقل عمومی هر روز با مردم در تماس هستند و برخورد آن‌ها باید به نوعی باشد كه شهروندان از رفتار ایشان رضایت داشته باشند.
دكتر صدرالدین علی‌پور كار رانندگی را كاری پر زحمت و در عین حال پر استرس دانست و اعلام كرد: در این دوره‌ها به رانندگان آموزش داده می‌شود كه چگونه بر تنش‌هایی كه در طول روز و در جریان فعالیت با آن‌ها رو به رو می‌شوند، غلبه كرده و با حفظ آرامش به فعالیت‌های روزانه خود بپردازند.
گفتنی‌است دوره آموزشی رانندگان اتوبوس و تاكسی برای نخستین بار از سوی معاونت آموزش سازمان حمل و نقل و ترافیك شهرداری تهران و با همكاری شركت واحد اتوبوسرانی و سازمان مدیریت و نظارت بر تاكسیرانی و با استفاده از جمعی از اساتید دانشگاه و اعضای هیات علمی دانشگاه‌های تهران برگزار می‌شود...../تحلیل:ایلنا