سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

آشنایی با خواص هندوانه



 

خواص هندوانه, خواص داروئی هندوانه, مواد داخل هندوانه, از هندوانه چه می دانی


 

آشنایی با خواص هندوانه خوردن یک برش هندوانه سرد در گرمای تابستان واقعا می‌چسبد، اما دانشمندان می‌گویند برای حفظ خواص مغذی هندوانه بهتر است آن را درجه حرارت اتاق نگهداری و مصرف کرد.

 

به گزارش هلث‌دی نیوز پژوهشگران در یک بررسی به مقایسه میزان مواد آنتی‌اکسیدان اصلی در هندوانه‌هایی که برای دو هفته در یخچال یا درجه حرارت اتاق نگهداری شده بودند، پرداختند.

 

دکتر پنه‌لوپه پرکینز-ویزس متخصص فیزیولوژی گیاهی از پژوهشگاه کشاورزی جنوب مرکزی آمریکا سرپرست این تحقیق گفت:"ما از نتایجی که بدست آوردیم شگفت‌زده شدیم. میزان لیکوپن در هندوانه بریده نشده در دمای اتاق به طور متوسط ۲۰ درصد افزایش یافته بود و میزان بتاکاروتن دو برابر شده بود."

 

گوشت قرمز هندوانه مانند گوجه فرنگی حاوی مقادیر زیادی لیکوپن،رنگدانه‌ای آلی از خانواده مواد شبه‌کاروتنی است که رنگشان از زرد تا قزمز تیره متفاوت است. بتا کاروتن –یک ماده شبه کاروتنی دیگر- نیز به مقدار کمتر در هندوانه موجود است.

 

این مواد که جزء آنتی‌اکسیدان‌ها به حساب می‌آیند مولکول‌های فعالی به نام رادیکال‌های آزاد را که در واکنش‌های شیمیایی در بدن تولید می‌شوند و در ایجاد بیماری‌هایی مانند سرطان دخیلند خنثی میکنند.

 

این بررسی نشان داد که میزان لیکوپن در هندوانه به درجه حرارت نگهداری آن بستگی دارد. درهندوانه‌‌هایی که دو هفته در دمای اتاق نگهداری شده بودند میزان لیکوپن بسته به نوع هندوانه بین ۱۱ تا ۴۰ درصد افزایش یافته بود.

 

این هندوانه‌ها پوست نازکتری پیدا کرده بودند و رنگ گوشتشان تیره‌تر شده بود که نشان میداد رنگدانه‌‌های شبه‌کاروتنی در آنها بیشتر شده است. اما در هندوانه‌هایی که در درجه حرارت پایین نگهداری شده بودند این تغییرات رخ نداده بود.

 

البته دکتر پرکینز می‌گوید:" منظور ما این نیست که مردم هندوانه را ببرند و بعد آن را در دمای اتاق به حال خود رها کنند تا بگندد. توصیه ما این است که اگر هندوانه را نبرده‌اید یکی دو روز آن را در دمای اتاق نگه‌دارید. اگر هندوانه سرد می‌پسندید اندکی قبل از خوردن هندوانه را در یخچال بگذارید؛ پس از بریدن هندوانه هم مجبورید آن را در یخچال بگذارید."

 

کارشناسان می‌گویند بسیاری از میوه‌ها مثلا موز را می‌توان مدتی خارج از یخچال نگهداری کرد تا هم رسیده‌تر شوند و هم کیفیت مواد مغذی آنها بیشتر شود.

 

 

منبع : همشهری آنلاین

 



ویدیو مرتبط :
خواص هندوانه

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آشنایی با خواص لوبیا



 

 

خواص لوبیا

 

 

لوبیا گیاهی است از تیره بقولات ، علفی و بالا رونده که به دور درختان و گیاهان دیگر می‌پیچد. برگهای آن سبز رنگ ، پهن ، بزرگ و نوک تیز است که شامل سه برگچه به شکل قلب می‌باشد. گلهای آن سفید مایل به زرد یا بنفش و میوه آن باریک و غلاف مانند است که دانه‌های لوبیا در آن قرار دارد. از پوست و دانه‌های لوبیا هنگامی که لوبیا سبز است استفاده می‌شود که به نام لوبیای سبز معروف است ولی هنگامی که پوست غلاف سفت می‌شود دانه‌های داخل آن به صورت لوبیای خشک که به رنگ قرمز یا سفید می‌باشد مورد استفاده غذایی قرار می‌گیرد. برگهای لوبیا دارای ماده‌ای به نام آلانتوئین می‌باشد.

 

 

خواص داروئی

 

 

خواص داروئی

 


لوبیا قرمز از نظر طب قدیم ایران گرم و تر است و لوبیای سفید معتدل است.

 

ادرار آور است و حجم ادرار را زیاد می‌کند.

 

درمان کننده بیماریهای دستگاه ادراری است.

 

سنگ کلیه را برطرف می‌کند.

 

سینه و ریه را نرم می‌کند.

 

آب را از بدن خارج می‌سازد.

 

لوبیای سبز مقوی قلب است.

 

نیروی جنسی را تحریک می‌کند.

 

قاعده آور است.

 

کلسترول خون را پائین می‌آورد.

 

ضد سرطان است.

 

برای رفع بیماریهای قلبی مفید است.

 

به دلیل داشتن مقدار زیادی الیاف روده‌ها را تمیز می‌کند.

 

فشار خون را پائین می‌آورد.

 

یبوست را برطرف می‌کند.

 

در استعمال خارجی لوبیا را خمیر کرده و روی زخمهای اگزما بگذارید تا آنها را التیام دهد.

 


طرز استفاده از لوبیا

 

 

سوپ لوبیا

 


جوشانده: مقدار 30 گرم لوبیای خشک را در یک لیتر آب جوش ریخته و بگذارید ده دقیقه بجوشد سپس آنرا صاف کرده و یک فنجان قبل از هر غذا بنوشید.

 


لوبیای پخته: لوبیا را در آب ریخته و بجوشانید تا کاملا پخته و نرم شود و به مقدار یک فنجان در روز بخورید برای جلوگیری از نفخ معده می‌توان لوبیا را با خردل ، زیتون و آبلیمو مصرف کرد.

 

 

سوپ لوبیا: از نظر داشتن مواد پروتئینی و الیاف بسیار مفید است. سوپ لوبیا را با جعفری و گشنیز و هویج بپزید.

 

 

مضرات لوبیا

 


لوبیا به علت داشتن پروتئین برای شخصی که مبتلا به بیماری نقرس بوده و اسید اوریک خونشان بالاست مناسب نیست. ضمنا لوبیا به دلیل اینکه گاز زیادی در معده و روده تولید می‌کند باید به مقدار کم استفاده شود و همچنین با طریقه پخت مناسب آن را قابل هضم کرد. بدین منظور باید لوبیا را بعد از شستن در آب گرم ریخته و به مدت چند ساعت بگذارید خیس بخورد سپس آب آنرا دور ریخته، آب تازه روی آن بریزید و بپزید.