سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

9 راه برای مبارزه با بوی بد دهان در ماه رمضان



بوی بد دهان,درمان بوی بد دهان,برطرف کردن بوی بد دهان در ماه رمضان

9 راه برای مبارزه با بوی بد دهان در ماه رمضان
یکی از شایع ترین مشکلات روزه داران در ماه رمضان مبارزه با بوی بد دهان است. یکی از مهم ترین دلایل بروز بوی بد دهان هم خشکی دهان در ماه رمضان است. در این مقاله راه هایی برای مقابله با بوی بد دهان تان پیشنهادی می کنیم.
1 – بهداشت دهان و دندان
یکی از اشتباهاتی که افراد در ماه رمضان مرتکب می شوند این است که فکر می کنند چون در طول روز چیزی میل نمی کنند نیازی نیست که از مسواک استفاده کنند. در صورتی که مسواک کردن در طول روز باعث برطرف شدن خشکی دهان شده و در نتیجه از ایجاد بوی بد دهان جلوگیری می کند. همچنین در وعده سحری بعد از خوردن غذاهای تان حتما از مسواک استفاده کنید زیرا باقیمانده غذاهایی که لابه لای دندان های تان است خود باعث ایجاد بوی بد دهان می شود.


2 – استفاده از دهان شویه و نخ دندان
در ماه رمضان از دهانشویه به دفعات خیلی کم استفاده کنید زیرا به دلیل ترکیبات موجود در دهانشویه باعث خشکی دهان تان شده و در نهایت بوی بد دهان تان را بیشتر می کند. به جای دهانشویه می توانید از نخ دندان استفاده کنید.


3 – استفاده از زبان شوی
یکی دیگر از چیزهایی که از ایجاد بوی بد دهان تان در ماه رمضان جلوگیری می کند زبان شوی است. زیرا تمام باکتریهای موجود روی زبان را از بین برده و از ایجاد بوی بد در دهان تان جلوگیری می کند.


4 – نوشیدن آب
در وعده افطار و سحری حتما 2 تا 3 لیوان آب بخورید تا از کم آبی بدن تان جلوگیری شود.
5 – منع استفاده از غذاهای بد بو
در وعده های سحری و افطار از غذاهایی مانند سیر و پیاز که بوی بسیار بدی دارند استفاده نکنید.


6 – در وعده افطار از پنیر استفاده کنید
پنیر به دلیل دارا بودن فسفات و کلسیم فراوان بزاق دهان تان را زیاد کرده و از خشکی دهان تان جلوگیری می کند در نتیجه از بوی بد دهان تان جلوگیری می کند.

7 – پرتقال و هندوانه فراموش نشود
میوه هایی مانند پرتقال و هندوانه که سرشار از ویتامین C و آب هستند از رشد باکتری ها و در نتیجه ایجاد بوی بد در دهان جلوگیری می کنند.


8 – استفاده از ادویه جات

از ادویه جاتی مانند نعنا، رزماری و هل در غذاهای تان به عنوان خوشبو کننده دهان استفاده کنید.
9 – اگر شما جزو افراد سیگاری هستید
سیگار کشیدن بعد از افطار هم یکی از دلایل ایجاد بوی بد در دهان تان است. هر وقت احساس کردید به سیگار نیاز دارید یک لیوان آب بخورید. ماه رمضان در حقیقت می تواند به شما کمک کند که سیگار کشیدن را ترک کنید.
منبع : seemorgh.com


ویدیو مرتبط :
9 مرحله برای رهایی از بوی بد دهان ....

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

چاره بوی بد دهان در ماه رمضان


یک جراح و متخصص بیماریهای لثه اهمیت مسواک‌زدن بعد از افطار و سحر را تشریح کرد و به چاره بوی بد دهان در ماه رمضان پرداخت.

خبرگزاری تسنیم: جراح و متخصص بیماریهای لثه با بیان اینکه روزه‌داران نگران بوی بد دهان خود نباشند اظهار داشت: برای بهداشت دهان و دندان از مسواک زدن بعد از افطار و به‌ویژه سحر غافل نشوید.

رئیس انجمن علمی لیزر پزشکی ایران و جراح و متخصص بیماریهای لثه با اشاره به بهداشت دهان در ایام ماه مبارک رمضان عنوان کرد: به‌طور کلی بو ناشی از میکروارگانیسم‌های بی‌هوازی است که شرایط رشد آنها در داخل حفره‌ای بیشتر است و این موضوع در داخل دهان نیز به‌صورت گازهایی متصاعد و به‌صورت بوی بد استشمام می‌شود.

ترشح بزاق دهان علیه میکروب‌ها عمل می‌کند

رئیس انجمن علمی لیزر پزشکی ایران افزود: زمانی که غذا می‌خوریم یا صحبت می‌کنیم بزاق دهان شروع به ترشح می‌کند که قابلیت شویندگی داشته و با داشتن آنزیم علیه میکروب‌ها عمل می‌کند که البته در هنگام شب ترشح آن کاهش می‌یابد.

این جراح و متخصص بیماریهای لثه گفت: در حین روزه‌داری به‌دلیل اینکه به‌مدت طولانی از خوردن و آشامیدن پرهیز می‌کنیم میکروب‌های دهان فعال‌تر و باعث بوی بد دهان می‌شوند.

مصرف مواد قندی در ماه رمضان باید محدود شود

فکرآزاد با بیان توصیه‌های لازم در این خصوص عنوان کرد: مصرف مواد قندی در ماه رمضان باید محدود شود در غیر این‌صورت حساسیت و آسیب به بافت مینای دندان بیشتر خواهد بود.

وی گفت: در این ایام نگران بوی بد دهان نباشید و برای بهداشت دهان و دندان از مسواک زدن بعد از افطار و به‌ویژه سحر غافل نشوید.

این جراح و متخصص بیماریهای لثه با بیان دلایل مختلف بوی بد دهان به بسیج پزشکی گفت: دندان پوسیده، لبه روکش دندانپزشکی که به‌صورت مناسب انجام نشده باشد، بیماری لثه پیشرفته، زبان شیاردار، لوزه‌های عفونی در انتهای حلق، سینوزیت‌های مزمن، مشکلات گوارشی‌، بیماری دیابت و کنترل نشدن این بیماری و ناراحتی‌های کبدی از عوامل مختلف این موضوع به شمار می‌آید.

فکرآزاد در پایان خاطرنشان کرد: در تمام موارد بالا راهکارهای مشخص برای از بین بردن بوی بد دهان وجود دارد و البته گروهی از افراد به‌دلایل وسواس و روانی خود را در معرض این مشکل می‌دانند که باید از لحاظ تخصصی مورد بررسی قرار گیرند.