سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

7 توصیه برای ازدواج بی‌دردسر



 

 

ازدواج بی‌دردسر

 

برای خوشبخت بودن هزار و یك راه وجود دارد. راه‌هایی كه شاید یكی‌شان را تاكنون رفته باشید اما قطعا هزارتای‌شان را هنوز امتحان نكرده‌اید. بعضی از این راه‌ها آسان نیستند اما خیلی‌های‌شان را می‌توانید در یك چشم به‌هم‌زدن به عادات روزانه‌تان تبدیل كرده و خوشبختی‌تان را تضمین كنید.

 

تغییرات تدریجی اتفاق می‌افتند

 

هیچ كسی نیست كه تغییر نكند و مطمئنا بعد از چند سال، شما و همسرتان هم تغییرهای زیادی خواهید كرد. یك‌سری از آرزوهای‌تان را فراموش می‌كنید و عادات جدیدی به دست خواهید آورد. این‌كه از خودتان یا او توقع تغییر نكردن داشته باشید، راه خوشبخت ماندن نیست اما شما باید این تغییرات را در یك محدوده مشترك هدایت كنید. شما حق ندارید همسرتان را جا بگذارید و ظرف چند سال زیر و رو شوید اما اگر با هم وقت زیادی بگذارید، به مرور در جهت شبیه‌تر شدن به یكدیگر تغییر خواهید كرد و این همان چیزی است كه بعد از چند سال زندگی مشترك از شما و او انتظار می‌رود.

 

برای تغییر صبر می‌خواهید

 

قطعا نامزد شما هم مثل همه آدم‌ها اشتباهاتی می‌كند؛ اشتباهات كوچكی كه شاید به‌نظر او بی‌اهمیت باشند اما برای شما بدترین اتفاق ممكن تلقی می‌شوند و هرچه هم غر می‌زنید، نمی‌توانید او را عوض كنید و جلوی این اتفاقات را بگیرید. به‌جای داستان‌پردازی و پرونده‌سازی‌، خواسته‌های‌تان را در 3 جمله بیان كنید.

 

مثلا اگر قرار بوده روز تولد مادر شما به خانه تان بیاید اما این روز را فراموش کرده است، به جای گفتن این‌كه تو هیچ‌وقت به قول‌هایت عمل نمی‌كنی تنها بگویید: «گفته بودی می آیی اما فراموش کردی، فردا بیا اما سعی کن از دل مادرم درآوری.» مشكل تان را بدون ایجاد تنش‌های اضافه حل كنید تا نامزدتان با دیدن محبت همیشگی و صبوری شما، در رویه اش تغییر ایجاد کند.

 

درست است که بعد از عقد بیشتر دیدارها در خانه پدر و مادر عروس یا داماد انجام می شود اما سعی کنید زمانی را برای با هم تنها بودن اختصاص دهید و در این زمان بیشتر یکدیگر را بشناسید یا درباره خط مشی زندگی آینده تان با هم صحبت کنید. به درد و دل همدیگر گوش كنید و ارتباط عاطفی بهتری پیدا کنید

 

وقت دو نفره داشته باشید

 

حداقل هر هفته یك‌بار با هم بیرون بروید و سعی کنید فرصتی برای گفتگو با هم داشته باشید. درست است که بعد از عقد بیشتر دیدارها در خانه پدر و مادر عروس یا داماد انجام می شود یا به مهمانی های زیادی دعوت خواهید شد اما سعی کنید زمانی را برای با هم تنها بودن اختصاص دهید و در این زمان بیشتر یکدیگر را بشناسید یا درباره خط مشی زندگی آینده تان با هم صحبت کنید. به درد و دل همدیگر گوش كنید و ارتباط عاطفی بهتری پیدا کنید.

 

بخشش عشق می‌آورد

 

زمانی كه نامزدتان انتظار دارد با او برخورد كنید و سرزنشش كنید، ببخشیدش و از كنار خطایش بگذرید. فرض كنید كه ناخواسته اشتباهی كه می‌دانسته آزار‌تان می‌دهد را انجام داده و حالا به دلیل واكنشی كه از شما انتظار دارد مضطرب است. می‌توانید در این لحظه او را غافلگیركنید و هم متانت و بزرگواری‌تان را به رخش بكشید و هم با یك بخشش غیرمنتظره او را هزار برابر عاشق‌تر كنید.

 

منم منم نكنید

 

خیلی از ما برای صحبت‌كردن از احساسات‌مان یا اثبات جدی‌تان مرتب از واژه من استفاده می‌كنیم. از آنجایی كه در اغلب اوقات قصد بدی پشت حرف‌های‌مان نیست و فقط از سر عادت این واژه را به زبان می‌آوریم، ‌خودمان متوجه فاجعه‌ای كه این واژه به بار می‌آورد نمی‌شویم. گفتن جملاتی مثل «من امروز حوصله بیرون آمدن ندارم»، «من از رفت‌وآمد با فلانی راضی نیستم»، «این شرایط من را خسته كرده» و... از نظر همسرتان به هیچ‌وجه بیان ساده احساسات نیست بلكه او گمان می‌كند در تمامی این موارد، شما او را مقصر می‌دانید و بی‌كفایتی اوست كه اوضاع را برای شما سخت كرده است.

 

حرف‌هایش را بشنوید

 

شنیدن، بزرگ‌ترین انتظاری است كه همسر آینده تان از شما دارد. برای صحبت درباره زندگی آینده، برنامه ریزی های کاری و تحصیلی، تعیین خط مشی روابط، مسائل روزمره و خاطرات او وقت بگذارید و او را از همه توجه تان بهره مند کنید.

 

غلط‌گیری ممنوع

 

فكر نكنید بیشتر می‌دانید و می‌توانید اشتباهات دیگران را اصلاح كنید. این‌كه مدام غلط‌های گفتاری نامزدتان را بگیرید، از لباس پوشیدن و جویدن غذای او ایراد بگیرید و احساس دانای كل بودن كنید، می‌تواند رابطه شما را به وضعیت خطرناكی وارد كند. این رفتار باعث خواهد شد همسرتان در مقابل شما احساس ناامنی كرده و اعتماد به نفسش پایین بیاید و زمانی كه در جمع حضور دارد، برای هر كاری كه می‌كند منتظر واكنش شما بماند یا به‌خاطر استرسی كه در او به‌وجود آورده‌اید، بیشتر از قبل اشتباه كند. اگر می‌خواهید اشتباهاتش را اصلاح كنید، سعی كنید با رفتار‌های‌تان شیوه درست رفتار‌كردن را به او یاد بدهید، نه این‌كه مدام در صحبت‌های‌تان غلط‌های او را بگیرید. 

برگرفته از: زندگی ایده آل


ویدیو مرتبط :
پشت صحنه «ازدواج کم دردسر »

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

توصیه هایی برای حفظ ازدواج



 

 

توصیه هایی برای حفظ ازدواج

 

همواره راهی برای سرو سامان دادن به ازدواج وجود دارد. به قول معروف:«خواستن، توانستن است». در واقع باید هر دو طرف مایل به حفظ ازدواج خود باشند. دراین مقاله ها در مورد راههای حفظ یک ازدواج بحث می کنیم. آیا آماده اید؟ پس، شروع می کنیم!

 

به توصیه های زیر توجه کنید:

 

۱) به طرف مقابل احترام بگذارید. همواره به شریک زندگی خود احترام بگذارید و حتی اگر با او موافق نیستید برای عقایداش اهمیت قائل شوید برای این کار گاهی لازم است یکی از طرفین کوتاه بیاید ولی رابطه همین است: سازش و تلاش برای حل مشکلات.

 

۲) گذشت داشته باشید. یادتان باشد که هرکسی ممکن است دچار اشتباه شود و شما نباید از رفتار دیگران به خشم بیایید. درعوض شما باید اشتباهات همسرتان را فراموش کنید و یادتان باشد که هیچ کس کامل و بی نقص نیست. به علاوه شما باید مشکلات جزئی را به دست فراموشی بسپارید و مدام مشکلات گذشته را پیش نکشید.

 

۳) با همسرتان ارتباط برقرار کنید و به نیازهای او توجه داشته باشید.

 

با همسرتان صریح حرف بزنید و چیزی را از او پنهان نکنید.

 

پنهان کاری اعتماد را از بین می برد. در عوض رو راست باشید و با شکیبایی به حرف های همسرتان گوش دهید. این کار نه تنها موجب نزدیکی بیشتر شما می شود بلکه محیطی گرم و دلپذیر را درخانه ایجاد می کند.

 

۴) خوشبین باشید. هیچ کس دوست ندارد با افراد بدبین نشست و برخاست داشته باشد. برای تبدیل شدن به یک فرد خوشبین، از هیچ تلاش مضایقه نکنید، برروی مسائل مثبت تمرکز داشته باشید.

 

فرض کنید همسرتان یادش رفته کالاهایی را بخرد. به جای فریاد کشیدن و هیاهو راه انداختن، به خاطر خرید سایر اقلام از او تشکر کنید.

 

اگر لازم بود برای خرید کالاهایی که همسرتان فراموش کرده خودتان به سوپر مارکت بروید.

 

۵) خود را نسبت به حفظ ازدواج تان متعهد بدانید. برقراری ارتباط کار دشواری است ولی اگر متعهد باشید عملی خواهد بود.

 

برای نشان دادن تعهد خود تا حد امکان زمان بیشتری را با همسرتان بگذرانید. رفتن به تعطیلات رابطه شما را تقویت می کند.

 

۶) یادتان باشد شما می توانید به ازدواج خود سرو سامان بدهید با به کاربستن توصیه های فوق می توانید ازدواجی سالم و سرشار از عشق و صمیمیت داشته باشید. موفق باشید!

 

● آیا ازدواج شما ارزش حفظ کردن را دارد؟

 

اگر در زندگی مشترکتان با مشکل مواجه شده اید باید هرچه زودتر درصدد کشف علت آن برآیید. آیا این مشکلات قابل حل هستند و یا باید از همسرتان جدا شوید؟ چگونه می توانید، دریابید که ازدواج شما ارزش حفظ کردن را دارد یا خیر؟

 

به موارد زیر توجه کنید:

 

۱) به آزارهای جسمانی یا روحی توجه داشته باشید. آزارهای جسمانی به آسانی قابل تشخیص هستند. از خودتان بپرسید:«آیا من از همسرم می ترسم؟» اگر پاسخ تان مثبت باشد زمان پایان دادن به زندگی مشترک تان فرارسیده است.

 

بسیاری از زوجین آزارهای روحی را نادیده می گیرند و یا اصلاً تشخیص نمی دهند. برخی از علائم رایج آزارهای روحی از این قرار است: انتقاد مداوم، سرزنش، توهین، برخورد از موضع بالا و درخواست قطع پیوند با اعضای خانواده و دوستان. هر مسأله ای که باعث شود همواره درمورد خودتان احساس بدی داشته باشید آزار روحی محسوب می شود.

 

اگر به فکر بهبود اوضاع نیفتید باید منتظر بدتر شدن شرایط باشید

 

۲) در مورد احساسات واقعی خود سوالاتی مطرح کنید و با صداقت به آنها پاسخ دهید. آیا هنوز عاشق همسرتان هستید؟ آیا از بودن درکنار او لذت می برید و یا این کار باعث خشم و سرخوردگی شما می شود؟

 

آیا ترجیح می دهید تنها باشید؟ آیا به همسرتان احترام می گذارید و احساس می کنید در ارزش ها و باورها پشتیبان او هستید؟

 

۳) مشکلات تکراری را دست کم نگیرید. مشاجره درمورد مسائل جزئی، اختلاف نظر درباره همه مسائل، کنایه زدن، امتناع از تلاش برای حل مشکلات بزرگ، بی تمایلی به سازش و پیش کشیدن مسائل گذشته، نشان می دهد که ازدواج شما دچار مشکل شده،مشکلی که شاید قابل حل نباشد.

 

۴) عامل صمیمیت را در رابطه خود جدی بگیرید: صمیمیت یعنی پیوند نزدیک، دوستانه و مهر آمیز با یک فرد دیگر.

 

آیا درمورد همسر خود چنین احساسی دارید و یا از تماس با او احتراز می کنید؟

 

۵) مراقب سلامتی خود باشید. چقدر استرس دارید؟ آیا خوب می خوابید؟ آیا خوب غذا می خورید؟ آیا به طور منظم ورزش می کنید؟

 

آیا به بهداشت فردی خود توجه نشان می دهید؟ اگر ازدواج بر بهداشت فردی شما تأثیر منفی گذاشته موضوع را جدی بگیرید.

 

۶) اگر شما و همسرتان به این نتیجه رسیده اید که نمی توانید رابطه خوبی برقرار کنید دراین باره با دیگران مشورت نمایید.

 

گاهی دیگران می توانند درمورد مشکلات به ظاهر لاینحل راه حل های خوبی ارائه دهند.

 

۷) برای مدتی مشخص تمام توان خود را برای بهبود زندگی مشترک خود صرف کنید و در این راه دست از تلاش برندارید.

 

اگر درپایان این دوران همچنان احساس ناتوانی کردید، حداقل به این نتیجه می رسید که در وظیفه خود کوتاهی نکرده اید.

منبع: kayhannews.ir