سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

5 راه حل برای جلوگیری از دعوای کثیف



جلوگیری از دعوای زناشویی

دعوا کردن جزئی از هر رابطه سالم است‎

 

بحث کردن جزئی از هر رابطه سالم است. همیشه قرار نیست شما و همسرتان صددرصد با هم موافق باشید و گاهی پیش می آید که یکی یا هردویتان کاری می کنید با جمله ای می گویید که دیگری را ناراحت می کند. وقتی این اتفاق می افتد و یک دعوای منصفانه می کنید، هر کدامتان مشکلات خودتان را می گویید و طرف مقابل به آن گوش می دهد، صحبت می کنید، مخالفت می کنید، بیشتر صحبت می کنید و در نهایت احساس صمیمیت بیشتری خواهید کرد.

اما خیلی از زن و شوهرها این طوری دعوا نمی کنند. معمولا دعواهای زن و شوهری «کثیف» هستند! بسیاری از متخصصان و مشاوران حوزه خانواده معتقدند کلمات و عبارات مشخصی در دعواها هستند که زوج برای برآشفتن یکدیگر یا بستن دهان هم از آن ها استفاده می کنند.

در ادامه با 5 عبارت رایج و 5 راه برای تلافی آن ها آشنا می شویم:


1- هیچی: معمولا زوج هایی که با هم «کثیف» دعوا می کنند، یا از دعوا کردن می ترسند یا نمی خواهند دعوا به اسمشان تمام شود. به جای اینکه بیایند و بگویند ناراحت یا عصبانی اند، انرژی منفی از خود ساطع می کنند و آرزو دارند از آنها بپرسید: «چی شده؟» اینجاست که همسر شما اولین کلمه جادویی دعوا را به زبان می آورد: «هیچی»!

از آنجا که واضح است اتفاقی افتاده، «هیچی» یعنی خیلی چیزها! «معلوم است که ناراحتم، اما دلم نمی خواهد چیزی بگویم که دعوایمان شود، بنابراین سعی می کنم تو را تحریک کنم تا دعوایی که من می خواهم، راه بیندازی!»

دفعه بعد که همسرتان جواب داد «هیچی»، با این جمله جوابش را بدهید: «این جواب فقط باعث جر و بحث و دعوای ما می شود. هر وقت آمادگی حرف زدن داشتی، من آماده شنیدن هستم.»

2- حالا هر چی: فرض کنید همسرتان اولین کلمه دعوا را به زبان آورده، «هیچی!» و شما به جای آنکه بگویید: «هر وقت  آماده گفتن بودی، من آماده شنیدنم»، می گویید: «می دانم اتفاقی افتاده». اینجاست که همسر شما دومین کلمه دعوا را به زبان می آورد: «حالا هر چی!»

«حالا هر چی» می تواند درست به قلب شما بخورد، این عبارت تحقیرکننده است و احساسات و نگرانی هایتان را بی اهمیت جلوه می دهد.

دفعه بعد که همسرتان گفت: «حالا هر چی»، گول نخورید و آغازگر دعوایی که معمولا خواسته خشم منفع همسرتان است، نباشید. در عوض، خیلی خونسرد به او بگویید: «وقتی همچین حرفی بهم می زنی، احساس می کنم حس من یا چیزی که می خواهم بگویم برایت مهم نیست و این باعث می شود احساس بدی پیدا کنم.»

اگر همسرتان یک عذرخواهی درست و حسابی از شما نکرد، بهتر است راهتان را بکشید و بروید و بگذارید تنهایی حرص بخورد. در غیر این صورت، شما تسلیم دعوایی می شوید که به خواست او شروع شده.

3- همیشه و هیچ وقت:«تو هیچ وقت سروقت نیستی!»، «من همیشه باید پشت سرت راه بروم و تمیزکاری کنم»، «من همیشه در مهمانی های کاری تو شرکت می کنم اما تو هیچ وقت با من نمی آیی.» «همیشه» و «هیچ وقت» به ندرت واقعی هستند. وقتی از عباراتی استفاده می کنید که در آنها «همیشه» یا «هیچ وقت» وجود دارد، درواقع به همسرتان می گویید که او هرگز نمی تواند کاری را درست انجام دهد یا باورتان نمی شود که او بتواند تغییر کند. این موضوع منجر به تسلیم شدن و دست از تلاش برداشتن او می شود.

 

جلوگیری از دعوای زناشویی

وقتی تمیز دعوا کنید رابطه تان را سالم نگه می دارید‎

 

چرا همسرتان نباید در تمیزکاری به شما کمک کند. وقتی با جای اینکه بگویید: «لطفا زباله ها را بیرون ببر» می گویید: «خیلی دوست داشتم تو زباله ها را بیرون می بردی اما می دانم که نمی بری!»؟ نمی توانید از همسرتان انتظار داشته باشید که با حالت «ثابت می کنم اشتباه می کنی» سازگار شود!

«هیچ وقت» و «همیشه» را از دایره لغات زناشویی تان حذف کنید. به جایش بگویید: «گاهی» یا «بعضی وقت ها»، سعی کنید بر زمان حال متمرکز بمانید و دقیق بگویید: «اراحت شدم که امروز دیر کردی.»
اجازه دهید همسرتان بداند ایمان دارید که تغییر می کند.

4- تو هم مثل... بابا/ مامان/ خواهر و... هستی: این حرف هم از همان حرف های است که نشان از خشم منفعل همسرتان دارد و می خواهد شما آغازگر یک جار و جنجال باشید. به جای اینکه همسرتان بگوید: «احساس می کنم که از من بهانه گیری می کنی.» به شما می گوید: «تو هم عین مادرت هستی!»

سعی کنید یک نفس عمیق بکشید و فقط بگویید: «خیلی ناراحت می شوم که من را با مادرم مقایسه می کنی.» دعوا راه نیندازید؛ بگذارید بداند شما را رنجانده.

5- تو خیلی حساسی/ همه چیز رو به خودت می گیری: «تو زیادی حساسی» و «تو همه چیز رو به خودت می گیری» یعنی حساسیت و احساس حقارت خوب نیست. اینها هم عبارات بحث برانگیزی هستند اما ممکن است «فریادی برای کمک خواستن» باشند!

همسر شما شاید می خواهد چیزی بگوید- البته به یک روش بسیار غیرموثر- او نیاز دارد چیزی به شما بگوید که ممکن است ناراحتتان کند و از عکس العمل شما می ترسد.

برخی مشاوران در جلسه های زوج درمانی به مراجعان خود یاد می دهند زمان جر و بحث، در انتخاب کلمه ها و عبارات دقت کنند که ممکن است یک مخالفت ساده و کوچک را به یک دعوای درست و حسابی تبدیل کند چون وقتی تمیز دعوا کنید رابطه تان را سالم نگه می دارید. پس سعی کنید تا حد امکان، شفاف و روشن باشید و بدون برچسب زدن به یکدیگر و به زبان آوردن عبارات آزاردهنده، اصل موضوع را بگویید.

 

منبع:هفته نامه زندگی مثبت

 


ویدیو مرتبط :
پول کثیف و سیاست کثیف دو قطبی کردن فضای جامعه ایران

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

حل دعوای ایران و کره با فرمول خنده علی کفاشیان



دعوای ایران و کره,حل دعوای ایران و کره,حل دعوای ایران و کره توسط کفاشیان

حل دعوای ایران و کره با فرمول خنده علی کفاشیان

بازی های داخل سالن آسیا در اینچون کره زمانی مناسب بود تا علی کفاشیان با رئیس فدراسیون کره آشتی کند و این دعوا و دعوا کشی میان فوتبال دو کشور به پایان برسد.

به گزارش  خبرآنلاین ؛ علی کفاشیان که برای بازی های اینچون به عنوان عضوی از کمیته اجرایی کمیته ملی المپیک به کره رفته بود فرصتی بدست آورد تا رودرروی رئیس جوان فدراسیون کره بنشیند. چانگ موی چوی ، او برادرزاده دکتر چانگ بزرگ است. دکتر چانگ مالک کارخانه هیوندای و مرد بزرگ فوتبال آسیا که سال های سال نایب رئیس این تشکیلات بود اما با پروژه ای عربی او از کار برکنار شد تا پرنس علی جایش را بگیرد.

 

کفاشیان که سال ها با دکتر چانگ رفاقتی دیرین داشت در سفر به کره این مجال را بدست آورد تا فارغ از حساسیت های ایجاد شده در بازی دو تیم به دیدار چانگ کوچک برود و با او تعامل کند. او در این باره به خبرآنلاین می گوید:« نشستیم و حرف زدیم و سوء تفاهم ها برطرف شد. با حرف زدن خیلی از مشکلات حل می شود.

فوتبال دو کشور همیشه تعاملی سازنده داشته و هیچ وقت تا قبل از این ما مشکلی با هم نداشتیم. حساسیت های مسابقه این مسائل را ایجاد کرد اما خدا را شکر که نشستیم و مشکلات را حل کردیم.

 

دیگر نه ما از آنها شکایتی داریم و نه آنها از ما. تازه تفاهمی هم امضا کردیم برای همکاری های مشترک در زمینه بازی های دوستانه.»

کفاشیان که پیشتر چالش به وجود آمده میان ایران و عربستان را هم با دیدار رودررو حل کرده بود می گوید:« وقتی می توان مشکلات را رودررو حل کرد چرا باید کار را به شکایت کشاند. بله من با رئیس فدراسیون عربستان هم حرف زدم و آن مسئله هم ختم به خیر شد.

 

اینجا هم مشکل خاصی نبود. ما نشستیم ، حرف زدیم و از دوستی ها گفتیم. تا قبل از این کی به یاد دارید چنین مشکلاتی ایجاد شده باشد بین فوتبال دو کشور؟ یکسری حساسیت کاذب برای بازی ایجاد شده بود و مشکل به همراه داشت اما حالا که دو کشور به آنچه می خواستند رسیدند پس ما باید به اتفاقات خوب فکر کنیم.»

 

رئیس فدراسیون فوتبال درباره روند آماده سازی تیم ملی هم می گوید:« در روزهای آینده کروش برای تدوین برنامه ها و استارت کار تیم ملی به ایران برمی گردد. او در 3 ماه گذشته روزهای ملتهبی را داشته باید کمی استراحت کند. بعد از بازگشتش ما می نشینیم و برنامه های تیم ملی را نهایی می کنیم.

 

بازی های دوستانه را بر اساس خواست او می چینیم و برای تامین هزینه های تیم ملی هم همان طور که برنامه ریزی شده دنبال کمک های دولتی و جذب اسپانسر هستیم. به هر حال موفقیت در فوتبال یک خواست عمومی است که باید برای آن هزینه کنیم. فدراسیون سهمی از جوایزی که به بازیکنان داده می شود ندارد و همه تلاش ما این است که تنها بتوانیم هزینه های تیم را تامین کنیم.»/خبرآنلاین