سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

3 پرسش شایع درباره سقط جنین



,بارداری بعد از سقط جنین,علت سقط جنین در ماههای اول

سقط مکرر به بروز 3 سقط یا بیشتر ، آن هم قبل از نیمه اول بارداری اطلاق میشود

 

 1. آیا یک بار سقط کردن به معنی آن است که باز هم سقط جنین اتفاق می‌افتد؟

خیر. اگرچه طبیعی است که نگران احتمال سقط جنین بعدی باشید اما متخصصان یک بار سقط جنین را نشانه‌ وجود مشکلی در شما یا همسرتان تلقی نمی‌کنند. تنها متخصصان بعد از دو سقط جنین متوالی، دستور آزمایشات ژنتیکی و خونی مخصوص می‌دهند تا بفهمند دلیل مشکل چیست؛ به ویژه اگر بالای 35 سال هستید یا شرایط خاص دارید. در شرایط خاص مثلا وقتی که در سه ماهه‌ دوم سقط  جنین کنید یا به دلیل ضعف گرنه رحم زایمان زودرس در اوایل سه ماهه سوم داشته باشید، احتمالا بعد از یک سقط شما را به متخصص زایمان پرخطر ارجاع می‌دهند تا شرایط حاملگی شما را به دقت بررسی کند.
 
 2. چند وقت بعد از سقط جنین می‌توانید دوباره باردار شوید؟
بهتر است کمی‌ صبر کنید. چه خودبخود سقط جنین کرده باشید و چه بافت را برداشته باشید، طی چهار تا شش هفته دوباره پریود خواهید شد. به گفته برخی متخصصان بعد از این مدت دوباره می‌توانید باردار شوید اما برخی دیگر توصیه می‌کنند که یک دوره قاعدگی دیگر را هم بگذرانید تا زمان بیشتری برای بهبود جسمی‌ و روحی داشته باشید. حتی شاید لازم باشد در این مدت از وسایل جلوگیری از بارداری استفاده کنید چون بلافاصله بعد از دو هفته از سقط شروع به تخمک گذاری خواهید کرد و احتمال بارداری وجود دارد.

 3. مهم‌ترین دلایل سقط مکرر جنین چیست؟
 سقط مکرر به بروز 3 سقط یا بیشتر آن هم قبل از نیمه اول بارداری، اطلاق شده و در هر 300 بارداری یک مورد حادث می‌شود. سقط به خودی خود شایع‌ترین عارضه بارداری است و برای زوجینی که تمایل به داشتن فرزند دارند، استرس‌های روحی‌ روانی فراوانی ایجاد می‌کند. حدود 15 درصد بارداری‌هایی که از نظر تکنیکی تشخیص داده می‌شوند، در نیمه اول بارداری سقط می‌شوند اما در مورد علل سقط مکرر باید گفت که حالت غیرطبیعی کروموزومی‌ والدین تنها علت غیرقابل بحث سقط مکرر است.

 

چنین حالات غیرطبیعی کروموزومی‌ در 5 درصد زوجینی که دچار سقط مکرر می‌شوند، دیده می‌شود. از سایر علل می‌توان به حالات غیرطبیعی شکل رحم که در 12 درصد موارد دیده می‌شود، مشکلات هورمونی (17 درصد)، عفونت‌ها (5 درصد)، فاکتورهای ایمنی (50 درصد)، انعقاد خون و علل متفرقه دیگر (10 درصد) اشاره کرد. البته بعد از ارزیابی واقعی در 60 درصد موارد، سقط مکرر غیرقابل توجیه باقی می‌ماند.

 

منبع:ninisite.com


ویدیو مرتبط :
‫جنین سقط شده 3 ماهه‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مادران کم وزن و سقط جنین



 

 

مادران کم وزن و سقط جنین

 

 

بررسی ها نشان می دهد، همانطور که اضافه زون در دوران بارداری خطراتی به همراه دارد مادران کم وزن نیز بیشتر در معرض سقط جنین هستند.


به گزارش سلامت نیوز به نقل ازمهر، محققان انگلیسی اعلام کرده اند، احتمال سقط جنین در ماه سوم بارداری مادران لاغر ‌٧٢ درصد بیشتر است.

 

برخی از متخصصان دلیل این امر را عدم توانایی مادر در حمل جنین وقتی به وزن گیری رسیده و بزرگ شده است .


محققان ‌٦٠٠ زن دچار سقط جنین و ‌٦٠٠٠ زن که بارداری آنها تا 3 ماه ادامه پیدا کرده بود مورد مطالعه قرار دادند و نتیجه موید خطر بیشتر برای مادران کم وزن بود.

 

گفتنی است افرادی که شاخص توده بدنی (BMI) آنها پائین تر از ‌٥/١٨ است، وزنشان کمتر از وزن طبیعی به حساب می‌آید و نباید بدون مشورت پزشک متخصص اقدام به بارداری نمایند.

 

بررسی ها حاکی از آن ابن است که بسیاری از مادران در سراسر جهان به دلیل کم وزن بودن قادر به ادامه بارداری تا ماه آخر نیستند و زودتر از موعد دچار سقط می شوند.

 

متخصصان به این گونه افراد توصیه می کنند که در دوران بارداری به اندازه کافی از میوه ها و سبزیجات تازه استفاده کنند و مکملهای ویتامین و مواد معدنی لازم را نیز با نظر پزشک مورد استفاده قرار دهند تا احتمال سقط در آنها کاهش یابد.