سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

‏قبل تصمیم گیری کلیک کنید



تصمیم گیری,تصمیم گیری صحیح ,تصمیمات کوچک

اگر می خواهید تصمیمی بگیرید و در بزرگراه های زندگی ، سردرگم شده اید،بهتراست چراغ قوه های تان را روشن کنید.

برای بار اول است که وارد این جاده شده اید ، راهنمایی هم همراه تان نیست ، می خواهید مسیری را طی کنید که نسبت به آن آگاهی ندارید. هوا تاریک است و تمام جاده با نور ضعیف مهتاب روشن شده است ، چگونه می خواهید راه را طی کنید؟

در چنین شرایطی به طور طبیعی باید نگران این باشید که چه اتفاقی می افتد. اگر به راه تان ادامه دهید و فکری برای وضعیت موجود نکنید ، هر قدمی که بر می دارید ممکن است شما را از هدف تان و مسیری که صحیح است،دور تر کند و حتی ممکن است آسیبی هم به شما برسد.

باید فکری کنید . نوری ،چراغی و یا منتظر بمانید تا صبح شود وبتوانید تصمیم بگیرید از کدام طرف حرکت کنید.

حکایت این جاده و مسافرانش ،حکایت زندگی است و ما آدم ها که از صبح ،وقتی چشم باز می کنیم تا آخر شب که می خوابیم در حال انتخاب هستیم .تصمیم گیری های بزرگ و کوچک در طول روز ،آنقدر زیاد هستند که گاهی فراموش می کنیم همین لحظه و همین جا هم به نوعی در گیر« انتخاب کردن» هستیم.شما تصمیم می گیرید که این مقاله را تا انتها بخوانید ویا ادامه ندهید.من به شما پیشنهاد می کنم که تا اخر مطلب با ما باشید اما این شما هستید که تصمیم می گیرید.

از همین تصمیمات کوچک و ساده ،روش تصمیم گیری مهم است تا زمانی که در دوراهی های مهم زندگی باید یکی را انتخاب کنید و در برخی مواقع کار سخت تر می شود و در بزرگراهی چندین راه متفاوت مقابل روی تان قرار می گیرد و آنوقت است که باید بدانید برای انتخاب مسیر صحیح ،نمی شود شیر یا خط انداخت.تصمیم گیری صحیح برای خود قوانینی دارد. برخی از تصمیم های ما در زندگی می تواند به کلی بر روی اینده ی ما و حتی اطرافیانمان تاثیر می گذارد. وقتی میخواهیم رشته ی تحصیلی و یا شغل آینده مان را انتخاب کنیم ، درگیر یک تصمیم گیری مهم هستیم اما مهم ترین تصمیمی که هر فرد می گیرد و بر تمام جنبه های زندگی اش تاثیر می گذارد ، انتخاب همسر است.
 
1- فضای روشن ،انتخاب صحیح
اولین شرط یک تصمیم گیری درست این است که باید این اتفاق در مسیر شفاف صورت بگیرد.همانطور که اگر در یک جاده باشید و نور کافی وجود نداشته باشد ،نمی توانید راه درست را پیدا کنید ، در انتخاب های زندگی نیز باید فضایی ایجاد کرد که تصمیم گیری در شرایطی بدون ابهام و با در نظر گرفتن کلیه ی جوانب صورت بگیرد.البته هر قدر هم که تصمیم گیری بر پایه ی عقلانیت باشد ، باز هم درصدی خطا را می توان برایش متصور شد اما هر چه جوانب کار بیشتر سنجیده شود ، می توان امیدوار بود که تصمیم صحیح تری و ضریب خطای کمتری ،گرفته شده است.

 2- وقتی فکر ها جمع می شوند
یکی از عادت های خوب انسانهای موفق ، مشورت و همفکری در مسائل زندگی است. هر قدر هم از نظر خودتان تمام جوانب کار را سنجیده باشید اما باز هم مطمئن باشید که چند فکر بهتر از یک فکر عمل خواهد کرد.البته تصمیم گیرنده ی نهایی شما هستید اما وقتی نظر دیگران را هم دریک مورد خاص بشنوید و تحلیل های آن ها را مورد توجه قرار دهید ،ممکن است که قسمت هایی از موضوع که از چشمان شما مخفی مانده است،نمایان شود و در تصمیم نهایی تان تاثیر بگذارد.
 
3- یک پیش نیاز اساسی
یکی از ملزومات یک تصمیم گیری صحیح، تحقیق در آن موضوع است.چیزی که در فرهنگ ما در مورد ازدواج تقریبا به صورت یک رسم در آمده و در اغلب موارد ،دختر و پسر بعد از آشنایی اولیه ،در مورد فرد مورد نظر و خانواده اش ،تحقیق می کنند.تحقیق برای انتخاب و اطمینان از جنبه هایی که در فرصت کوتاه قابل بررسی نیست،یک راهکار مناسب است. حتی زمانی که رشته ی خاصی را برای ادامه ی تحصیل انتخاب می کنید ، پرس و جو از چند نفر که ان رشته را خوانده اند وپرسش هایی از چگونگی درس و بازار کار آن می تواند به شما کمک کند واقع بینانه تر عمل کنید.
 
4 - فرار از مسئولیت
برخی برای آنکه از مسئولیت انتخاب های شان شانه خالی کنند و در صورت اشتباه ،تقصیر را گردن تقدیر و روزگار بیندازند ، به استخاره و فال روی می آورند که انتخاب صحیحی نیست.البته توکل بر خدا در هر کاری لازم و ضروری است اما به شرطی که در هنگام تصمیم گیری بر پایه ی عقل و شواهد موجود ،تمام تلاش تان را برای استفاده از فرصت انتخاب که خداوند به انسان داده است ، بکنید.

زندگی و حرکت در جاده ی آینده نیاز به تحقیق،تعقل و بررسی های شفاف و همفکری دارد.وقتی تمام این جوانب را رعایت کردید ، با توکل بر خدا می توانید در جاده ی زندگی قدم بردارید.
منبع: تبیان

 


ویدیو مرتبط :
تغییر دوبار کلیک به یکبار کلیک در (windows 7

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

دو تصمیم مهم کمیسیون کشاورزی



 

 

 

دو تصمیم مهم کمیسیون کشاورزی درباره نرخ تعرفه

 

 

رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی از اتخاذ دو تصمیم مهم در نشست اخیر کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با حضور وزرای بازرگانی و جهاد کشاورزی درباره نرخ تعرفه و تعیین تکلیف بازار میوه شب عید خبر داد.

 


عباس رجایی دیروز در گفت‌وگو با «ایرنا»، گفت: در این نشست مقرر شد کارگروهی متشکل از پنج نماینده از وزارتخانه‌های بازرگانی و جهاد کشاورزی، رییس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران و نایب‌رییس کمیسیون کشاورزی و نماینده معاونت نظارت راهبردی ریاست‌جمهوری پس از ارزیابی مدل پیشنهادی این کمیسیون برای ساماندهی واردات محصولات کشاورزی آن را برای تصویب نهایی آماده کنند. وی افزود: بر همین اساس مقرر شد نتایج کارشناسی این کارگروه روز چهارشنبه هفته‌جاری و با حضور وزرای بازرگانی و جهاد کشاورزی به تصویب برسد.

 


رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در این نشست موضوع تعرفه واردات میوه در ایام عید نیز مورد گفت‌وگو قرار گرفت و مقرر شد کارگروهی سه نفره در این خصوص با نگاه به تولید و حمایت از مصرف‌کننده موضوع را بررسی کند. رجایی تصریح کرد: این کارگروه باید تعرفه‌های موثر را مشخص و نتیجه را برای ارائه به هیات‌وزیران ارائه کند.

 


وی افزود: با مشخص شدن نتایج کارگروه به طور قطع نیاز به مصوبه جدید هیات‌وزیران خواهد بود و در آن صورت برنامه سالانه وزارت بازرگانی در خصوص تعرفه فصلی در بهمن و اردیبهشت ماه تغییر خواهد کرد. رجایی ابراز امیدواری کرد با توجه به نزدیک شدن به ایام عید به زودی کمیسیون به نتایج موردنظر خود برسد. پیش از این وزارت بازرگانی اعلام کرده بود که تعرفه واردات میوه از ۱۵ بهمن ماه امسال تا ۱۵ اردیبهشت ماه سال آینده به ۴ درصد کاهش خواهد یافت.

 


از سوی دیگر رییس اتاق تهران با اشاره به اینکه تعرفه تنها ابزاری است که دولت برای تنظیم نظام عرضه و تقاضا در دست دارد تا در مواقع لزوم با افزایش یا کاهش آن جلوی رشد قیمت‌ها یا انزوای تولید را بگیرد، خاطرنشان کرد: تعرفه به مثابه مثلثی است که تولید، مصرف و تعامل جهانی سه وجه آن را تشکیل می‌دهد؛ بنابراین برای تعیین تعرفه بهینه باید نقطه اشتراک این سه موضوع را یافت. وی متذکر شد: به این ترتیب برای تدوین تعرفه مناسب، باید هم منافع تولیدکننده هم منافع مصرف‌کننده و هم بحث تعامل با بازار جهانی را مدنظر قرار داد. به اعتقاد آل‌اسحاق، نمی‌توان دروازه‌های کشور را به روی محصولات خارجی بست و انتظار داشت که محصولات صادراتی ما مورد توجه بازار جهانی قرار گیرد. رییس اتاق بازرگانی تهران افزود: تجارت امری دوسویه است که باید هر دو سمت آن مورد توجه قرار گیرد و ما زمانی باید انتظار داشته باشیم کالاهای ما در بازار جهانی خریدار داشته باشد که خریدار کالاهای سایر کشورها باشیم. وی عنوان کرد: افزایش یا کاهش تعرفه‌ها باید با توجه به سه وجه ذکر شده و بر پایه ملاحظات زمانی و مکانی تعریف شود.