سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

۵ نکـتـه ای که بایـد دربـاره آلـزایـمـر بـدانـیـد



درمان آلزایمر, پیشگیری از آلزایمر

 

نتایج بررسی ها نشان داده اند داشتن چند عادت در زندگی می تواند زمینه بروز آلزایمر را افزایش دهد و در مقابل برخی عادت ها باعث می شود احتمال ابتلا به این بیماری کاهش یابد. بنابراین تاکید بر این ۵ نکته مهم است:...

 

۱. روش زندگی انسان تاثیر بسزایی در سلامت زیستن او دارد. اگر افراد عادت های غلط زندگی (کشیدن سیگار و مصرف مشروبات الکلی) را ترک کنند و به انجام ورزش های هوازی و منظم بپردازند، تا حد زیادی به سطوح بالایی از سلامت دست خواهند یافت. مصرف غذاهای سرخ شده، چرب، کنسروشده و نوشابه های گازدار معمول نیز از عوامل افزایش بروز خطر هستند، بنابراین به جای آنها باید از غذاهای حاوی فیبر، میوه، سبزی های تازه، لبنیات کم چرب و نان های سبوس دار استفاده کرد و میزان سلامت جسم خود را افزایش داد. این عادت ها می توانند ضمن افزایش سلامت جسم و روان تا حد زیادی باعث پیشگیری از بروز ابتلا به آلزایمر شوند.

 

۲. ضربه هایی که باعث از دست دادن هوش و حواس یا ایجاد خونریزی در نواحی ای از داخل جمجمه می شوند، امکان ابتلا به آلزایمر را افزایش می دهند، بنابراین بهتر است از ابتدای کودکی و نوجوانی تا حد امکان با استفاده از کلاه ایمنی هنگام دوچرخه سواری و کمربندایمنی، خود و فرزندتان را از مواجهه با خطر ضربه ها مصون نگه دارید زیرا این گونه ضربه ها می توانند باعث خونریزی در جمجمه شوند یا در اثر از دست دادن هوش و حواس و نرسیدن اکسیژن لازم به سلول های مغز، امکان صدمه به قسمت هایی از مغز و ریسک ابتلا به آلزایمر را در سنین سالمندی افزایش می دهند.

 

۳. براساس پژوهش های انجام شده جهانی، ابتلا به آلزایمر در خانم ها ۵ تا ۶ درصد بیشتر از آقایان است. این امر می تواند دلایل زیادی داشته باشد؛ مانند بالا بودن امید به زندگی در خانم ها، نداشتن فعالیت های اجتماعی، حضور بیشتر خانم ها در منزل و پایین بودن سطح تحصیلات آنها.

 

۴. اصولا شیوع بیماری آلزایمر در کشورهای در حال توسعه با توجه به رشد سریع جمعیت سالمند بیشتر از جوامع دیگر است و در ایران هم با رشد سریع تعداد این قشر در جامعه، احتمال ابتلا به دمانس افزایش بیشتری خواهد داشت.

 

۵. آخرین تخمین های مربوط به هزینه های درمان بیماران مبتلا به دمانس و آلزایمر در جهان، حدود ۶۰۴ میلیارد دلار (یعنی ۱ درصد درآمد سرانه ملی جهان) است که از این مقدار حدود ۸۰ درصد آن در کشورهای پیشرفته مصرف می شود. با توجه به برآورد انجام شده و بنا به گفته مسوولان کشورمان، حدود ۶۰ درصد هزینه بهداشت و درمان کشور ما نیز صرف سالمندان می شود، بنابراین، این بیماری هزینه هنگفتی را به سیستم بهداشتی، جامعه و خانواده تحمیل می کند. البته مسوولان کشور و به خصوص وزارت بهداشت و درمان با قرار دادن طرح ملی دمانس در برنامه های خود می توانند با تشخیص زودهنگام بیماری، علاوه بر ارتقای کیفیت زندگی بیماران، زمینه ای فراهم کنند تا خانواده ها از نظر اقتصادی اجتماعی و بهداشتی وضعیت بهتری داشته باشند.

منبع:salamatnews.com


ویدیو مرتبط :
5 نـکـته مـهم دربـاره Creeper

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

۲۵ نکـتـه برای ایمنی شما و لـپ تاپـتـان



 

 

۲۵ نکـتـه برای ایمنی شما و لـپ تاپـتـان

 


۱) دفترچه راهنمای لپ تاپتان را به دقت مطالعه و موارد آن را رعایت کنید.

 

۲) لپ تاپ را هنگام استفاده روی پای خود قرار ندهید.

 

۳) دستگاه را روی سطوح پرزدار مانند فرش و موکت قرار ندهید و آن را از گرد و غبار و رطوبت دور نگه دارید.

 

۴) دستگاه را روی سطح صاف، خشک و بدون لرزش قرار دهید.

 

۵) از آنجا که دستگاه هنگام کار بسیار گرم می شود بنابراین سطوحی که نسبت به حرارت آسیب پذیر هستند، ممکن است آسیب ببینند.

 

۶) در صورت عدم استفاده از لپ تاپ حتما باید آن را خاموش کنید چرا که این امر از افزایش بی رویه دمای سیستم جلوگیری می کند و موجب استراحت سیستم نیز می شود.

 

۷) قرار دادن لپ تاپ در کیف یا کوله پشتی، بهترین شیوه حمل آسان آن است که به قدر کافی مانع از برخورد مستقیم سیستم با سطوح سفت و مواجه با شوک های فیزیکی می شود. کیف لپ تاپ خود را باید طوری انتخاب کنید که هنگام جابه جایی سیستم اصلا تکان نخورد. بنابراین در انتخاب اندازه کیف یا کوله خود دقت کنید.

 

۸) یادآور می شویم که قبل از قرار دادن لپ تاپ در کیف، تمامی چراغ هایLED دستگاه باید کاملا خاموش شود و دستگاه های جانبی متصل به سیستم از قبیل موس، کابل برق، Key USB و ... را جدا کنید. توصیه می کنیم هنگامی که موس، هاب USB، انتقال دهنده های الکتریکی، کابل ها و... به لپ تاپ وصل اند، آن را جابه جا نکنید.

 

۹) لپ تاپ خود را در صندوق عقب اتومبیل قرار ندهید. تغییرات شدید دما، هوای سرد زمستان و آفتاب داغ تابستان بر سیستم اثر منفی می گذارد. در واقع صندوق عقب اتومبیل بدترین جای نگهداری سیستم به شمار می رود.

 

۱۰) هنگام روشن بودن دستگاه آن را جابجا نکنید.

 

۱۱) میز و صندلی مناسبی انتخاب و ارتفاع آنها را متناسب با حالت خود حین کار تنظیم کنید.

 

۱۲) محیط کار شما باید دارای نور مناسب باشد.

 

۱۳) هنگام نشستن روی صندلی، پشتی صندلی (در صورت وجود) را تنظیم کنید تا راحتی کمر شما تامین شود.

 

۱۴) پاهای خود را به صورت صاف و طبیعی روی زمین بگذارید به گونه ای که زانوها و آرنج هنگام کار موقعیت مناسبی داشته باشند (تقریبا ۹۰ درجه) دست های خود را به صورت طبیعی روی میز قرار دهید تا مچ دستانتان روی میز قرار بگیرد.

 

۱۵) برای داشتن بهترین حالت مشاهده، زاویه LCD را تنظیم کنید.

 

۱۶) از لپ تاپ در جایی که راحت نیستید (مانند تخت) استفاده نکنید.

 

۱۷) در صورت خراب شدن باتری لپ تاپ، تهیه یدکی آن بسیار مشکل است و قیمت بالایی دارد. پس باید در مراقبت از آن بسیار کوشا باشید.

 

۱۸) توصیه می شود که برای بار اول دستگاه را به صورت خاموش بیش از ۱۰ ساعت به برق متصل کنید تا باتری آن کاملا شارژ شود. توجه داشته باشید که در صورت شارژ کامل باتری، عمل شارژ به طور اتوماتیک متوقف خواهد شد.

 

۱۹) پس از شارژ اولیه می توانید هر زمان که خواستید، دستگاه را به برق متصل کنید تا عمل شارژ انجام شود. توجه داشته باشید که هرگز میزان شارژ باتری به زیر ۱۰درصد نرسد و قبل از رسیدن به این مرحله، حتما آن را شارژ کنید.

 

۲۰) ضربه زدن به لپ تاپ می تواند باعث بروز اشکال در دستگاه شود. مراقب باشید که به هیچ عنوان به دو طرف دستگاه و مخصوصا پشت LCD و زیر دستگاه ضربه ای وارد نشود.

 

۲۱) دستگاه به شدت در برابر ریختن مایعات مانند آب، چای، قهوه و... حساس و آسیب پذیر است.

 

۲۲) در درایو، بسیار آسیب پذیر است. توجه داشته باشید که پس از استفاده بلافاصله آن را ببندید.

 

۲۳) در زمان بستن در لپ تاپ دقت داشته باشید که هیچ گونه شیئی بین LCD و صفحه کلید یا روی لپ تاپ قرار نداشته باشد زیرا ممکن است باعث شکسته شدن LCD شود.

 

۲۴) برای تمیز کردن صفحه LCD از دستمال مرطوب با آب یا مایع تمیزکننده استفاده کنید و هرگز به طور مستقیم هیچ گونه مایعی را روی صفحه آن نپاشید.

 

۲۵) هرگز دستگاه را در برابر حرارت مستقیم یا تابش مستقیم نور خورشید قرار ندهید.


روزنامه سلامت