سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

کاهش استرس با رنگ‌ها



 

 

کاهش استرس با رنگ‌ها

 

سال‌ها آثار رنگ‌ها بر روی بدن، روحیات و طرز تفکر انسان توسط دانشمندان مورد مطالعه قرار گرفته  است. دوست داشتن یک رنگ توسط انسان ناشی از احساسی است که آن رنگ به خصوص در او ایجاد می‌کند.

 

رنگ های گوناگون

 

رنگ‌ها می‌توانند تأثیر مثبت یا منفی روی ما داشته باشند. آیا با پوشیدن لباسی با رنگ خاص، یا بودن در یک اتاق با یک رنگ خاص احساس ناراحتی کرده‌اید؟

 

آیا رنگ یا رنگ‌هایی را می‌شناسید که باعث ایجاد حسی مطلوب و خوشایند در شما گردند؟ رنگی که می‌پوشیم یا در محیط اطرافمان انتخاب می‌کنیم، احساس درونی را بیان می‌کند.

 

حال به شما یاد می‌دهیم که چگونه با استفاده از رنگ ها، استرس را از خودتان دور کنید و یک حس خوشایند و مثبت در خودتان ایجاد کنید.

رنگ سفید کوچک‌ترین کثیفی و آلودگی را نشان می‌دهد، در نتیجه باعث می‌شود همیشه لباس یا لوازم خود را تمیز نگه داریم و به همین شکل روی احساساست درونی ما تاثیر می گذارد

 

رنگ صورتی

 

1- از رنگ صورتی استفاده کنید.

 

این رنگ، آرامش دهنده است. شما می‌توانید از رنگ صورتی در حمام، اتاق خواب یا سایر قسمت‌های خانه‌تان استفاده کنید. با پوشیدن لباس صورتی یا استفاده از لوازم صورتی رنگ می‌توانید آرامش درونی‌تان را افزایش دهید و میزان توان و انرژی‌تان را متعادل نمایید.

 

گل زرد

 

2- اگر احساس غمگینی و دلتنگی می‌کنید از زرد استفاده کنید.

 

زرد، رنگ فوق العاده ای برای تقویت روحیه شما و دور کردن افسردگی است.

 

دیوار اتاق با رنگ آبی

 

3- برای ایجاد محیطی آرام و داشتن خواب خوبی در شب از رنگ آبی استفاده کنید.

 

آبی، رنگ مناسبی برای آرامش اعصاب است. این رنگ آرامش خاطر و سر حالی را افزایش می‌دهد. اگر شما دچار بی‌خوابی در شب هستید، سعی کنید از رنگ آبی برای دیوار اتاق یا لوازم موجود در آن استفاده کنید. رنگ تخت خواب خود را آبی انتخاب کنید و لباس خواب آبی بپوشید. هم چنین پوشیدن لباس آبی رنگ، هنگام سخنرانی در یک جمع مناسب است، زیرا ایجاد ارتباطات خوب را افزایش می‌دهد.

 

رنگ سبز

 

4- از رنگ سبز در محیط زندگی و در جالباسی خود استفاده کنید.

 

رنگ سبز خیلی آرامش دهنده است. سبز باعث افزایش تعادل و کاهش اضطراب می‌شود. داخل خانه خود را با لوازم سبز رنگ بیارایید، مثل گیاهان آپارتمانی. اگر احساس خشکی و کم آبی دارید، لباس سبز رنگ بپوشید.

 

دکوراسیون بنفش

 

5- کمی هم از رنگ بنفش در زندگی خود استفاده کنید.

 

بنفش نشان دهنده حکمت و دانایی، صلح و دوستی و قوت و توانایی است. برای ایجاد صفای درونی، لباس بنفش بپوشید. برای افزایش صلح و صفای خانه، از رنگ بنفش در آن استفاده کنید.

 

مبلمان سفید

 

6- رنگ سفید نشان دهنده تمیزی و پاکیزگی است.

 

استفاده از رنگ سفید در دکوراسیون داخل خانه باعث ایجاد حس تمیزی، تازگی و فضای باز اتاق می‌شود. پوشیدن لباس سفید باعث پاکیزگی ذهن و روح می‌شود. مسئله مهم دیگر در رابطه با استفاده از رنگ سفید در داخل خانه این است که سفید با هر چیزی جور است. رنگ سفید کوچک‌ترین کثیفی و آلودگی را نشان می‌دهد، در نتیجه باعث می‌شود همیشه لباس یا لوازم خود را تمیز نگه داریم و به همین شکل روی احساساست درونی ما اثر دارد، یعنی باعث می شود آلودگی های درون را از بین ببریم.

منبع: تبیان


ویدیو مرتبط :
‫راههای کاهش استرس‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

استرس تاثیری روی افزایش و کاهش وزن ندارد



 

 

استرس تاثیری روی افزایش و کاهش وزن ندارد

 

با وجود آن‌که بسیاری اعتقاد دارند استرس می‌تواند منجر به افزایش وزن شود، اما تحقیقات نشان می دهد تاثیر این فاکتور روی وزن انسان‌ها بسیار اندک است.

 

نتایج این مطالعات شگفت‌آور است. در گذشته تصور می‌شد افرادی که دچار استرس هستند بیش‌تر سراغ غذاهای آماده می‌روند و کم‌تر ورزش می‌کنند.

 

زمانی که محققان 32 تحقیق مختلف را که در این زمینه انجام شده بود جمع‌بندی کردند و نتایج آن را در کنار یکدیگر قرار دادند، متوجه شدند ارتباط بین استرس انسان‌ها و افزایش وزنشان در طول چند سال بسیار کم است.

 

به نقل از خبر آنلاین دکتر اندرو استپتو از دانشگاه کالج لندن در انگلستان در این باره به رویترز گفت: بسیاری از مردم فکر می‌کنند در زمان استرس بیش‌تر غذا می‌خورند و سرعت افزایش وزن آن‌ها بیش‌تر می‌شود. اما زمانی که به این نظریه از دیدگاه علمی نگاه کردیم متوجه شدیم این باور چندان درست نیست.

 

البته این بدان معنا نیست که استرس کاملا در این بین بی‌تاثیر است. در برخی انسان‌ها استرس می‌تواند نقش زیادی در افزایش وزن داشته باشد، اما به طور کلی نمی‌توان یک حکم کلی در این بین صادر کرد.

 

برخی انسان‌ها در هنگام مواجهه با استرس غذای خود را افزایش می‌دهند، در حالی که برخی دیگر در این حالت دست از غذا خوردن می‌کشند. علاوه بر آن انواع مختلفی از استرس که ممکن است مرتبط با کار، رویدادهای زندگی یا اختلافات خانوادگی داشته باشند که هر کدام از آن‌ها تاثیر متفاوتی روی وزن انسان‌ها دارند.

 

در مجموع دانشمندان متوجه شدند در 69 درصد موارد هیچ رابطه مستقیمی بین استرس و افزایش وزن وجود ندارد. در 25 درصد موارد استرس بیش‌تر باعث افزایش وزن می‌شود و در 6 درصد نیز استرس منجر به کاهش وزن می‌شود.

salamatnews.com