سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

همسر او باشید نه مادر او !!!



 

 

 

مشکلات زناشویی, روابط زناشویی, رفتارهای همسر

 

بیشتر مردان نیز در آغاز از اینکه همسرشان برایشان مادری کنند استقبال می کنند، چون مجبور نیستند خیلی از مسئولیت های فردی را بپذیرند.

 

یکی از بزرگترین خطراتی که شکل گیری رابطه شما را تهدید می کند، این است که زنان در جایگاه مادر قرار می گیرند. علاقه زیاد در ابتدای نامزدی و عقد باعث می شود شما مدام در کنار یکدیگر باشید و از یکدیگر حمایت و مراقبت کنید. این مساله با توجه به این که زنان به طور ذاتی مراقبت کننده هستند باعث می شود که گاهی نامزد یا همسرشان را مثل کودک ببینند و در جایگاه مادر او قرار بگیرند.

 

احتمال وقوع چنین رفتاری هنگامی بیشتر می شود که آنها در دوران کودکی خود شاهد چنین رفتاری از سوی مادرشان نسبت به پدرشان باشند. در این حال، دختر فکر می کند برای اینکه علاقه اش را به همسرش نشان دهد، باید کارهایی را که مادرش انجام می داد، تکرار کند.

 

بیشتر مردان نیز در آغاز از اینکه همسرشان برایشان مادری کنند استقبال می کنند، چون مجبور نیستند خیلی از مسئولیت های فردی را بپذیرند. اما به کارگیری این شیوه در بلندمدت، به خصوص وقتی شما زندگی تان را زیر یک سقف شروع کنید، باعث به وجود آمدن مشکلات زناشویی می شود که از مهم ترین آنها می توان به این موارد اشاره کرد.

 

1 - احساس رنجش شوهر از زن به خاطر اهمیت ندادن به استقلال او و طغیان علیه این وضعیت؛

 

2 - پایین آمدن حس ارزشمندی و اعتماد به نفس همسر؛

 

3 - کاهش جذابیت جنسی زن برای شوهر، زیرا رفتارهای همسرش او را به یاد مادرش می اندازد.

 

زمانی برای تغییر

 

اگر برخی از رفتارهای ذکر شده در شما وجود دارد، بهتر است هر چه زودتر دست به کار شوید و با تغییر دادن رفتارتان، خود را از عواقب ناخوشایند آن در امان نگه دارید.

 

1 - تصورتان را از یک زن ایده آل اصلاح کنید.

 

همسر نمونه کسی نیست که تمام مسئولیت های زندگی را به دوش بگیرد، مدام مراقب همسرش باشد، اشتباهات او را اصلاح کند و حتی به جای او فکر کند. همسر ایده آل زنی است مهربان، جذاب، همپا و دوست همسرش باشد و در مواقع لازم از او حمایت کند اما نه آنقدر که همسرش زیر چتر حمایتی او گم شود.

 

2 - در رفتار خود بازنگری کنید.

 

یک هفته خود را زیر نظر بگیرید. اگر تعداد رفتارهای مادرانه تان زیاد است، یک یا دو تا از رفتارهایی را که بیشتر از شما سر می زند، انتخاب کرده و روی تغییر آنها تمرکز کنید.

 

3 - سرزنش نکنید و غر نزنید.

 

اوایل آشنایی و نامزدی زیاد پیش می آید که به خاطر کم تجربگی دچار اشتباه شوید. یادتان باشد همسر شما فردی بالغ است، بهتر است مسئولیت کارهایش را به خودش بسپارید و او را به خاطر خطاهایش سرزنش نکنید. زیادی مراقبش نباشید. یک مرد 25ساله که از هوش متوسط برخوردار است، حتماً می داند که در هوای سرد باید لباس گرم بپوشد و بالعکس. اگر هم همسرتان یک بار لباس مناسب نپوشد، تنها اتفاق بدی که ممکن است رخ دهد. این است که مریض شود، اما در عوض از این به بعد بیشتر به طرز لباس پوشیدنش دقت خواهد کرد.

 

4 - به فعالیت مورد علاقه تان بپردازید.

 

اگر همیشه دوست داشتید که نقاشی را به صورت حرفه ای دنبال کنید و هیچ موقع وقت نداشتید، الان بهترین فرصت است. این کار چند نتیجه دارد. اول، موجب بالا رفتن عزت نفس شما می شود دوم، همسرتان یاد می گیرد. به خواسته های شما اهمیت دهد و احترام بگذارد و سوم، زمان کمتری برای انجام کارهای همسرتان در اختیار دارید.

 

منبع : tebyan.net


ویدیو مرتبط :
هدیه تولد مادر - بهترین کادو برای تولد مادر و همسر

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

همسر هستید یا مادر؟



 

 

همسر هستید یا مادر

 

یکی از اشتباهات رایج تازه عروس ها این است که نمی توانند نقش خود را به عنوان یک همسر برای شوهرشان ایفا کنند.


آنها یا سعی می کنند خود را وابسته تر از آنچه که هستند به همسرشان نشان دهند و در واقع جایگاه فرزندی در مقابل او داشته باشند، یا با تیمار کردن همسرشان و رسیدگی افراطی به او در جایگاه مادر قرار بگیرند و همسرشان را به چشم پسربچه خود ببینند. رفتاری که یک زنگ خطر جدی و بزرگ برای زندگی مشترک به صدا در می آورد. مادری کردن یا فرزندی کردن برای همسر هر دو به یک اندازه خطرناکند اما مادری کردن خیلی زودتر می تواند زندگی را به بن بست برساند.

 

مادری کردن برای همسر شکل های گوناگونی دارد، اما در کل به معنی رفتار کردن با همسر همانند رفتار با پسربچه به جای مردی بالغ است. گاهی همسران کارهایی را برای شوهرانشان انجام می دهند. که در حالت عادی خود آنها باید انجام دهند. برای اینکه بتوانید این عادت نامطلوب را ترک کنید، ابتدا باید نشانه های آن را بشناسید.

 

از مهم ترین نشانه های مادری کردن می توان به رفتارهای زیر اشاره کرد

 

جمع کردن لباس های چرک همسرتان

 

آماده کردن لباس های او هر روز صبح

 

مرتب کردن مکرر کمدهای او

 

یادآوری مکرر درباره قرارها

 

ملاقات پرداخت قبوض، قسط بانک و ...

 

سرزنش کردن و غر زدن به وی به خاطر نپوشیدن لباس گرم یا کثیف کردن آشپزخانه

 

بر عهده گرفتن اکثر مسئولیت ها به دلیل اینکه تصور می کنید همسرتان از پس آنها بر نمی آید.

 

تصحیح اشتباهات همسرتان در جمع، هنگامی که او صحبت می کند.

 

پیدا کردن وسایلی که او اغلب گم می کند.

 

مرور برنامه های روزانه، هر روز صبح

 

عادت همسرتان به اینکه گاهی اوقات شما را«مامان» صدا کند.

 

قشقرق راه انداختن همسرتان، اگر اوضاع بر وفق مرادش نباشد.

 

جر و بحث کردن زیاد همسرتان با فرزندان

 

گله و شکایت زیاد همسرتان

 

ترجیح دادن همیشگی بازی های کامپیوتری به شما توسط همسرتان

 

موضوع را جدی بگیریم!

 

شاید بسیاری از خانم ها که تمایل زیادی دارند تا نقش مادری و همسری را به طور همزمان برای شوهرشان بازی کنند، تصور کنند که اگر صحبت از عوارض این موضوع می شود، اغراقی در کار است این که برخی آقایان خود به استقبال چنین رابطه ای می روند، حرفی نیست اما همیشه نیز سرانجام این داستان خوش نیست. اواسط بهمن امسال مردی به دادگاه خانواده مراجعه کرد و دادخواست طلاق داد.

 

اما داستان از چه قرار بود! در نهایت بعد از چند سال، تصمیم گیری های پی در پی یک زن به جای شوهر و اجرای نقش مادری برای او باعث شد تا کاسه صبر مرد لبریز شده و کار به دادگاه خانواده بکشد. این مرد اعلام کرد از اینکه دائم با او مانند پسر بچه ای بی عرضه رفتار می شود، به تنگ آمده و دیگر تحمل ادامه این زندگی را ندارد. هر چند زن در جلسه دادگاه اصرار داشت که هر کاری کرده فقط به خاطر این بوده که خیر و صلاح همسرش را می خواسته، اما ظاهراً این صحبت ها موثر واقع نشد و مرد بر تصمیم خود مبنی بر اتمام زندگی مشترک پافشاری کرد. قاضی این پرونده صدور حکم دادگاه را به آینده موکول کرده است.

منبع: تبیان