سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

نکاتی برای برگزاری عروسی



 

 

عکس عروسی,برگزاری عروسی, مراسم عروسی, شام عروسی, تالارهای عروسی, مجالس عروسی, رسم و رسوم عروسی,

 

مراسم عروسی این روزها جایگزین های زیادی پیدا کرده است. از یک مهمانی خانوادگی کوچک گرفته تا جشنی در باغ، خانه یا سفرهای زیارتی و سیاحتی. اما اگر شما جزو آن دسته از زوج هایی هستید که تصمیم دارید مراسم تان را به شکل سنتی و در تالارهای عروسی برگزار کنید، برایتان چند توصیه داریم که بد نیست به آنها دقت بیشتری داشته باشید.

  

تالارها معمولا راه و چاه برگزاری مراسم را پیش رویتان می گذارند اما همه چیز را نمی توان با اتکا به پیشنهادهای آنها پیش برد. بخشی از خوب برگزار شدن مراسم به دقت نظر و توجه خود شما بر می گردد.

 

• فهرست ذخیره مهمانان

 

تعداد مهمانان‌تان را قبل از سفارش غذا، میز و صندلی و... تعیین كنید. فراموش نكنید همیشه تعدادی مهمان رزروی هم داشته باشید. منظور این است كه همیشه روی تعداد ثابتی مهمان حساب نكنید. این احتمال را بدهید كه تعدادی از دعوت شده‌ها به دلایل مختلفی نتوانند در مراسم شما شركت كنند، به همین دلیل در كنار فهرست اصلی مهمانان، فهرست جایگزینی تهیه كنید تا درصورت بروز هر مشكل برای مهمانان اصلی بتوانید بدون كمترین اتلاف زمانی، مهمانان رزرو را جایگزین كنید.

 

• شورای مزه برگزار كنید

 

اگر مراسم‌تان را در یك سالن برگزار می‌كنید مطمئنا یكی از ملاك‌های انتخاب مكان برگزاری، كیفیت و قیمت سرویس‌هایی است كه به مهمانان‌تان ارائه می‌دهد. توجه داشته باشید این قیمت‌ها شامل ورودی سالن به تعداد مهمانان، پذیرایی بدو ورود، پذیرایی در طول زمان مراسم و شام می‌شود.

 

قبل از این‌كه برای شام عروسی سفارش غذا بدهید منو غذایی موسسه برگزار‌كننده را به دقت مطالعه كنید. بهتر از مطالعه این است كه این غذاها را امتحان كنید. یعنی یك بار بدون آن‌كه مسئولان این موسسه متوجه شوند و به‌صورت كاملا نامحسوس از انواع غذاهایی كه می‌خواهید یك پرس سفارش دهید. با افراد با تجربه و كسانی كه در این امر صاحب‌نظر هستند، شورای مزه برگزار كنید تا خوب و بد هر نوع غذا را بتوانید تشخیص دهید. براساس همین نظر سنجی می‌توانید بهترین‌ها را انتخاب كنید.


•شیرینی با خودتان

 

گاهی وقت ها تالارهای عروسی پیشنهاد می کنند تهیه میوه و شیرینی را بر عهده آنها بگذارید ولی بهتر است زحمت این كار را خودتان بكشید چون شما ذائقه مهمانان‌تان را و سلیقه خوراكی آن‌ها را بهتر می‌دانید. در ضمن با به اندازه تهیه كردن شیرینی و میوه می‌توان در هزینه‌ها كمی تعادل ایجاد كرد. شست‌و‌شوی میوه هم می‌‌تواند با نظارت شما صورت بگیرد.

 

• زیاده روی نکنید

 

موسسات برگزار‌كننده مجالس، خدمات متفرقه زیادی ارائه می‌دهند از بادكنك آرایی گرفته تا اجاره كردن هلی‌كوپتر و كالسكه طلایی و لیموزین. شما اندازه جیب و موجودی حساب بانكی‌تان را می‌دانید نه آن‌ها. پس با حساب و كتاب جلو بروید و اجازه ندهید چشم و هم چشمی یا تبلیغ های وسوسه کننده مسئولان تالار شما را وادار به هزینه های گزاف کند.

 

علاوه بر این، به یاد داشته باشید خدمه و مجریان اصلی مراسم از رسم و رسوم خانوادگی و قومی شما بی‌خبرند. پس اگر رسم ویژه‌ای دارید و می‌خواهید اجرا كنید، بهتر است قبل از برگزاری و طی یك جلسه توجیهی آن‌ها را آگاه كنید.

منبع: زندگی ایده آل



ویدیو مرتبط :
برگزاری عروسی باغ عروسی تشریفات مجالس صدف

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

7 تجربه واقعی از برگزاری عروسی



برگزاری عروسی,تجربیات عروسی

 

استفاده از تجربیات دیگران در برگزاری تشریفات عروسی به شما کمک می کند که از اشتباهات آنها اجتناب کنید. عروس و دامادهای زیادی هستند که از در اختیار گذاشتن تجربیات مفیدشان دریغ نمی کنند. مااز بین تجربیات عروس و دامادهای دیگر، 7تجربه را که به شما کمک می کنند بیشتر از عروسی خود لذت ببرید انتخاب کرده و در اختیار شما می گذاریم.

1 – غرق در برگزاری تشریفات عروسی خود نشوید

بسیاری از عروس و دامادها و همچنین خانواده آنها، هنگام برگزاری و اجرای تشریفات عروسی آنقدر غرق در جزئیات اجرای جشن می شوند که فراموش می کنند این یکی از فرصت های بدون بازگشت زندگی است. شما فقط یکبار عروسی می کنید پس سعی کنید از آن لذت ببرید. این جشن به مناسبت پیوند شما دونفر برگزار می شود پس سعی کنید تا آنجا که می توانید خوش بگذرانید و این فرصت تکرار نشدنی را از دست ندهید.

2 – ولخرجی بیجا و بدون برنامه ممنوع!

خرج کردن بی رویه پول در تشریفات عروسی یکی از آسان ترین کارهاست. شما که نمی خواهید زندگی مشترک خود را با کوهی از بدهی شروع کنید؟ بنابراین یک برنامه ریزی دقیق مالی برای عروسی خود داشته باشید. تصویر دقیقی از آنچه که می خواهید و آنچه که نیاز ندارید ترسیم کنید و به آن پایبند باشید. جدول ها و یادداشت های خود را تهیه کنید و در اجرای آن جدی باشید و این ضرب المثل را فراموش نکنید که: پول علف خرس نیست!!! برای هر هزار تومان آن زحمت کشیده اید پس حتی در عروسی خود نیز بی رویه خرج نکنید.

3 – به نظرات همسرتان توجه کنید

جشن عروسی متعلق به هردوی شماست. حتی اگر حجم زیادی از برنامه ریزی ها، هزینه ها و انرژی عروسی روی دوش شما باشد. شریک زندگیتان را در کارها دخالت بدهید و به اندازه کافی به نظرات او توجه کنید و سعی کنید هر دو در این رویداد بزرگ زندگی سهیم باشید و از آن لذت ببرید.

4 – به اندازه کافی مهمان نواز باشید

به خاطر داشته باشید که اقوام دور و نزدیک در عروسی شما شرکت می کنند و ممکن است برخی از آنها را تا سالها ملاقات نکنید. آنها از راه های دور و نزدیک برای شرکت در شادی شما آمده اند و هیچ کس نمی داند دیدار بعدی با آنها چه زمانی است؟ پس سعی کنید کسی را از خود نرنجانید، به همه احترام بگذارید و با همه گرم و صمیمی برخورد کنید. حتی توصیه می شود در یک فرصت مناسب به سر میز آنها بروید و کمی با آنها خوش و بش کنید.

 5 – کفش راحت بپوشید

یکی از خاطرات بد که بین بیشتر عروس و دامادها مشترک است، پادرد و خستگی مفرط در کف پاست. شما باید ساعت ها سرپا باشید. بنابراین از همان ابتدا و درهنگام انتخاب کفش عروس و داماد دقت کنید و سعی کنید کفش راحت انتخاب کنید. همچنین در مواقعی که داخل اتومبیل هستید و یا فرصت کافی دارید، کفش ها را پا دربیاورید و از صندل های راحت استفاده کنید.

6 – افراد غیر ضروری را دعوت نکنید

تعداد مهمان بیشتر به معنای هزینه بیشتر و همچنین صرف انرژی بیشتر برای برگزاری انرژی است. چه لزومی دارد کسانی را که نمی شناسید و یا فقط یکبار آنها را ملاقات کرده اید به عروسی خود دعوت کنید؟ اقوام دور، دوستان درجه چندم و خلاصه افرادی را که زیاد با آنها سروکار ندارید از لیست مهمانان خود حذف کنید و بیشتر از اینکه نگران حرف دیگران باشید، نگران وقت و هزینه خودتان باشید.

7 – برای کارها مسئول انتخاب کنید

از بین دوستان و نزدیکان خود که تمایل به کمک دارند، افراد باهوش و مسئولیت پذیر را انتخاب کنید و مسئولیت اداره و نظارت بر کارهای جشن عروسی را به آنها واگذار کنید. اموری از قبیل نظارت بر پذیرایی، تعامل با مسئولین تالار پذیرایی، کنترل زمان بندی کارها و ... به این ترتیب حجم زیادی از نگرانی های شما کاسته خواهد شد و می توانید با خیال راحت از جشن عروسی خود لذت ببرید.

منبع: عروس سایت