سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

میوه ای که بدن را قوی می کند!!



 

 

 

میوه ی مقوی


مصرف سبزی‌ها و میوه‌های حاوی فیبر خوراكی محلول موجود در سیب، جو دوسر و مغز خشكبار میزان التهاب ناشی از بیماری‌های مرتبط با چاقی را كاهش داده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌كند.

فیبر خوراكی محلول ، خلق و خو و خصوصیات سلول‌های ایمنی را تغییر می‌دهد و این سلول‌ها از حالت عصبانی و التهابی به حالت آرام و ضدالتهابی مبدل می‌شوند.

به گفته محققان؛ علت این تغییر آن است كه فیبر خوراكی محلول باعث افزایش تولید مقدار یك پروتئین ضدالتهابی موسوم به اینترلوكین 4 می‌شود.

این تحقیق روی موش‌های آزمایشگاهی انجام گرفت كه رژیم غذایی آنها كم چرب بوده و حاوی فیبر محلول یا نامحلول بوده است.

آزمایش‌ها نشان داد: موش‌هایی كه از رژیم‌ غذایی حاوی فیبر محلول استفاده كردند در سیستم ایمنی بدن آنها تغییرات مثبت و تقویت كننده‌ای مشاهده شد.

 


ویدیو مرتبط :
شباهت اعضا بدن با میوه ها

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

سیستم ایمنی بدن زنان قوی‌تر از مردان است



 

 

در حالی كه زنان قرن‌ها در جوامع مختلف دنیا بعنوان جنس ضعیف‌تر معرفی شده‌اند اما نتایج مطالعات جدید متخصصان بلژیكی نشان داده است كه زنان به طور ژنتیكی در برابر عفونت‌ها و سرطان‌ها مقاوم‌تر بوده و سیستم ایمنی قوی‌تری در مقایسه با مردان دارند.

به گزارش ایسنا، متخصصان دانشگاه «گنت» در بلژیك دریافته‌اند كه وقتی پای مقابله با بیماریها و عفونت‌ها به میان كشیده می‌شود زنان قوی‌تر از مردان هستند.

براساس گزارش روزنامه دیلی تلگراف، علت این مقاومت بیشتر وجود micro RNAs دربدن زنان است. micro RNAs، زنجیره‌های كوتاهی از RNA هستند كه روی كروموزوم X كدگذاری می‌شوند. از آنجا كه مردان فقط دارای یك كروموزوم X هستند، لذا در این زمینه متضرر شده‌اند در حالی كه زنان به دلیل جنسیت‌شان دارای دو كروموزوم X هستند و اگر ژن‌های روی یك كروموزوم خاموش شوند، كروموزوم دیگر این كمبود را جبران می‌كند.

آمارها در انسان و نیز در سایر پستانداران نشان می‌دهد كه جنس ماده عمر طولانی‌تری نسبت به جنس نر دارد و برای مقابله با عفونت‌ها و آسیب‌ها تواناتر است.

متخصصان معتقدند كه این تفاوت به دلیل وجود كروموزوم X در جنس ماده است كه در انسان حاوی 10 درصد از كل micro RNAs هایی است كه تاكنون در ژنوم انسان شناسایی شده‌اند.

این مطالعه به طور مفصل در مجله «بایواسیز» منتشر شده است.... / تحلیل : عصر ایران