سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

میزان محبوبیت شما



بـراى آن کـه بـدانـیـد مـیـزان مـحـبـوبیت شما بین دوستان و خانواده چقدر است به سئوالات زیر پـاسـخ دهـیـد. سپس جواب خود را (بله ـ خیر) با پاسخ ‌هاى صحیح تست که به توسط یکى از اساتید روانشناس دانشگاه ارائه شده تطبیق نمایید.

 

بـراى هـر پـاسـخ صحیح یک امتیاز منظور کنید، هر قدر پاسخ ‌هاى شما بیشتر منطبق با پاسخ ‌هاى صحیح ذیل باشد، بیشتر مورد قبول دیگران هستند. از امتیاز ۱۷ به بالا خوب و کمتر از آن نامطلوب است؛ که باید در این صورت در رفتار خود با دیگران تجدید نظر نمایید.

 

 

۱ـ آیا ایده و یا عقیده خود را در هر مورد آزادانه و بدون اندیشه، بیان مى کنید؟

 

۲ـ آیا نسبت به سه دوست بسیار نزدیک خود، احساس برترى نمى کنید؟

 

۳ـ آیا دوست دارید به تنهایى غذا بخورید؟

 

۴ـ آیا به این قبیل تست علاقه مند هستید؟

 

۵ـ آیا مایلید همیشه درباره آرزوها ـ ناکام ها و گرفتاریهاى خود صحبت کنید؟

 

 

۶ـ آیا داستان ها و وقایع مربوط به قتل و جنایت روزنامه ها را پیش از بقیه مطالعه مى کنید؟

 

۷ـ آیا اغلب وام (قرض ) مى گیرید؟

 

۸ـ آیا از جمله افرادى هستید که دوست دارند در هر معامله اى دانگ (سهم ) خود رابپردازند؟

 

۹ـ آیا وقتى از اتفاق و پیشامدى صحبت مى کنید جزئیات واقعه را شرح مى دهید؟

 

۱۰ـ آیـا از سـر گـرمـى و یـا بـرنـامـه هـاى شـادى کـه در آن هـا مـجـبـور هـسـتـیـد پول بپردازید خوشتان مى آید؟

 

 

۱۱ـ آیا به رُک گویى و یا روراستى خود مى بالید؟

 

۱۲ـ آیا وقتى با کسى وعده ملاقات دارید، او را منتظر مى گذارید؟

 

۱۳ـ آیا واقعا به غیر از کودکان خود، بچه هاى دیگران را نیز دوست دارید؟

 

۱۴ـ آیا از تمسخر دیگران خوشتان مى آید؟

 

۱۵ـ آیا عشق آدم هاى میان سال، را مسخره مى دانید؟

 

 

۱۶ـ آیا تعداد کسانى که از آن ها متنفرید، بیش از هفت نفر هستند؟

 

۱۷ـ آیا کینه دیگران را به دل مى گیرید؟

 

۱۸ـ آیا در گفت و گوهایتان از کلماتى نظیر ((بى اندازه )) ((بسیار بد)) و ((به طور وحشتناک )) استفاده مى کنید؟

 

۱۹ـ آیـا کـسـانـى را کـه در امـر کـتـاب خـوانـى ورزش یـا بـعـضـى مسائل دینى با شما هم عقیده نیستند احمق و نادان مى پندارید؟

 

۲۰ـ آیا به همان اندازه که قولتان را نادیده مى گیرید به قولتان پاى بندید؟(در این مورد خاص دو بار فکر کنید.)

 

 

۲۱ـ آیا از افراد خانواده دوستان و همکاران، رو در رو انتقاد مى کنید؟

 

۲۲ـ آیا موقعى که کارها بر وفق مراد نیست، افسرده شده و روحیه خود را از دست مى دهید؟

 

۲۳ـ آیـا بـه طور کلى از موفقیت دوستان خود البته موقعى که شما در آن موفقیت سهمى ندارید خوشحال مى شوید؟

 

۲۴ـ آیا شما نیز به شایعات جالب ، دامن مى زنید؟

 

 

******************

 

پاسخ ‌ها:

 

 

۱ـ خیر

۲ـ خیر

۳- خیر

۴ـ بله

۵- خیر

 

 

۶ـ خیر

۷ـ خیر

۸ـ بله

۹ـ خیر

۱۰- بله

 

 

۱۱ـ خیر

۱۲ـ خیر

۱۳ـ بله

۱۴ـ خیر

۱۵ـ خیر

 

 

۱۶ـ خیر

۱۷- خیر

۱۸ـ بله

۱۹ـ خیر

۲۰ـ خیر

 

۲۱ـ خیر

۲۲ـ خیر

۲۳ـ بله

۲۴ـ بله


ویدیو مرتبط :
میزان محبوبیت احمدی نژاد در نظرسنجی آیپز - اسفند 93

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مشکل اصولگرایان با آقای خاتمی، میزان محبوبیت وحشتناک او در جامعه است



اخبار,اخبارسیاسی,سید محمد خاتمی

سرانجام با دستور قوه قضائیه، سید محمد خاتمی رییس جمهوری دولت اصلاحات ممنوع التصویر شد.

به گزارش انتخاب خبر، ماجرای ممنوع التصویر شدن سید محمد خاتمی که به سیدِ خندان، شهره است بر می گردد به تیرماه امسال که خبرگزاری ایسنا خبری با این مضمون درج کرد: جواد کریمی‌قدوسی، نصرالله پژمان‌فر، علی کائیدی، محمداسماعیل کوثری، رضا آشتیانی عراقی، سیدمرتضی حسینی، فاطمه آلیا، سیدمهدی موسوی‌نژاد، روح‌الله حسینیان که از اعضای جبهه پایداری محسوب می شدند به وزیر دادگستری اهتمام جدی در اجرای حکم ممنوع‌التصویر، ممنوع‌الخروج و ممنوع‌البیان بودن سید محمد خاتمی توسط قوه قضائیه را متذکر شدند.

پس از درخواست 10 نماینده مجلس، حرف و حدیث های زیادی در صحنه سیاست به راه افتاد و مخالفان و موافقان، نظرهایشان را اعلام کردند.

جواد کریمی قدوسی، نماینده مردم شهر مشهد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تذکر کتبی‌اش به وزیر دادگستری مبنی بر اهتمام جدی در اجرای حکم ممنوع‌التصویر، ممنوع‌الخروج و ممنوع‌البیان بودن خاتمی که به امضای 10 نفر از وکلای ملت رسیده بود، گفته بود: «بنده به وزیر دادگستری تذکر دادم که مصوبه شورای عالی امنیت که ریاست آن بر عهده رئیس‌جمهور است، اجرا شود. برخی رسانه‌های زنجیره‌ای و رسانه‌های ضد نظام این تذکر را به گونه‌ای وانمود کردند که نمایندگان درخواست کردند تا خاتمی ممنوع‌التصویر، ممنوع‌الخروج و ممنوع‌البیان شود، در حالی که این تصمیم، مصوبه شورای عالی امنیت ملی است و باید اجرا شود.».

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، خاتمی را از عناصر کلیدی فتنه دانسته و گفته بود: «ممنوع‌الخروجی خاتمی به علت ارتباطات قبلی که با بیگانگان بر قرار کرده بود، وضع شده و ممنوع‌البیان و ممنوع‌التصویری وی نیز به علت کارهای تبلیغاتی است که اخیرا نیز مشاهده‌ می‌کنیم پررنگ شده است. نمایندگان اعتراض داشتند که چرا این حکم، اجرا نمی‌شود و چرا مدعی‌العموم پیگیری نمی‌کند؟ نظر ما اجرای همان حکم و دستور شورای عالی امنیت ملی است.».

اما این تذکر نمایندگان، مخالفانی هم داشت. علی مطهری، دیگر نماینده مجلس هم با نامعقول خواندن این تذكر، گفت: بهتر بود این تذكردهندگان محترم حكم ممنوع الحیاتی ایشان را هم ذكر می كردند تا خیال خودشان را راحت كرده باشند.

وی افزود: بر اساس كدام حكم قضایی، آقای خاتمی ممنوع التصویر و ممنوع الخروج و ممنوع البیان شده است؟ ایشان در كدام دادگاه از خود دفاع كرده است كه بعد محكوم به این احكام شده باشد؟

مطهری با اشاره به برخی اظهارات درباره اینكه مبنای چنین تذكری، مصوبه شورای عالی امنیت ملی است، یادآور شد: ممكن است منظورشان مصوبات شورای عالی امنیت ملی باشد؛ در این صورت دو نكته قابل ذكر است: اول اینكه این شورا فقط در شرایط بحران و اضطرار می تواند چنین احكامی آن هم به طور موقت داشته باشد و احكام دایمی نیازمند حكم قضایی است. به همین دلیل من معتقدم حكم حصر خانگی آقایان موسوی و كروبی نیز فقط برای همان دوره بحران، نافذ بوده و بعد از آن نیاز به حكم قضایی داشته است.

این عضو هیات نظارت بر مطبوعات ادامه داد: نكته دوم اینكه، شورای عالی امنیت ملی مصوبه ای مبنی بر ممنوع التصویری آقای خاتمی نداشته است. این موضوع چند بار در هیات نظارت بر مطبوعات مورد بحث قرار گرفت و نتیجه این بود كه مصوبه ای از طرف شورای عالی امنیت ملی در این خصوص وجود ندارد و فقط در همان ایام، دبیرخانه این شورا نامه ای در این موضوع ارسال كرده است كه مصوبه تلقی نمی شود.

وی با بیان اینكه «از حكم ممنوع الخروجی ایشان(سیدمحمد خاتمی) هم اطلاعی ندارم»، تصریح كرد: اگر حكم قضایی وجود دارد، یك بی تدبیری بوده است؛ چون آقای خاتمی می تواند با سفر به برخی كشورها به ویژه كشورهای غربی در بهبود سیاست خارجی كشور، موثر باشد.

نماینده مردم تهران در مجلس، اضافه كرد: حكم ممنوع البیانی آقای خاتمی نیز اولین باری است كه به گوش من می خورد. بهتر بود این تذكردهندگان محترم حكم ممنوع الحیاتی ایشان را هم ذكر می كردند تا خیال خودشان را راحت كرده باشند.

مطهری در پایان با انتقاد از تذكردهندگان، تاكید كرد: به هرحال من این تندروی ها را نمی پسندم. اگر آنها از روشن شدن حقایق حوادث سال 88  نمی ترسند، مقدمات محاكمه علنی این گونه افراد را فراهم كنند تا بعد از این فقط بر اساس حكم دادگاه صالح درباره این افراد سخن بگویند.

با این حال حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی اعلام کرد: «وزارت دادگستری، طرف حساب این موضوع نیست و برای کسی حکم ممنوع الخروجی صادر نمی کند، و اعلام چنین مواردی در قالب تذکر به وزرا، تنها برای اعلام نظر شخصی آنان است.».

اما سرانجام پس از گذشت چندین ماه از تذکر کتبی نمایندگان مجلس، سخنگوی قوه‌قضاییه گفت: رسانه‌ها اجازه ندارند تصویر یا مطلبی از رئیس دولت اصلاحات منتشر کنند.

حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای، سخنگوی قوه‌قضاییه در هفتاد و پنجمین نشست خبری با حضور خبرنگاران رسانه‌های مختلف در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه دادستانی تهران اخیرا در جلسه‌ای با مسئولان رسانه‌ها اعلام کرده رسانه ها حق ندارند، نامی از رئیس‌جمهور سابق ببرند و دلیل این اقدام چه بوده است، گفت: دستگاه قضایی می‌تواند به عنوان یک اتهام  در مورد کسانی که با تصمیم شورای امنیت ملی و یا قوه قضائیه سران فتنه محسوب می‌شوند به رسانه‌ها دستور بدهد. در مورد این فرد نیز دادستانی تهران دستور داده رسانه‌ها حق ندارند تصویر یا مطلبی از وی منتقل کنند و این دستور هنوز باقی است و براساس صحبتی که با دادستان تهران داشتم این دستور هنوز باقی است و اگر احیانا رسانه‌ای تصویر یا مطلبی از این فرد منتشر کند برخورد می‌شود.

با انتشار این خبر، سید محمد خاتمی رئیس دولت اصلاحات رسما ممنوع التصویر و ممنوع البیان شد و حالا باید منتظر روزی بود که این دستور، لغو شود. اما چرا این اتفاق رخ داد، سوالی است که صادق زیباکلام، پژوهشگر سیاسی و استاد علوم سیاسی دانشگاه  تهران به آن پاسخ داد.

صادق زیباکلاموی در گفت و گو با خبرنگار انتخاب خبر گفت: من فکر می کنم مشکل اساسی اصولگرایان با آقای خاتمی، میزان محبوبیت وحشتناک وی در بین جوانان، دانشجویان و اقشار تحصیل کرده جامعه است. شما در هر دانشگاهی وارد شوید دانشجویان نام آقای خاتمی را بشنوند به وجد می آیند. به طور مثال چند روز قبل در  یکی از دانشگاه های شیراز همایشی برگزار شد که در این مراسم فیلمی 10 دقیقه ای از انقلاب به نمایش درآمد. در این فیلم، تصاویر بسیاری از چهره های انقلابی نشان داده شد و زمانی که تصویر آقای خاتمی در حال انداختن شال سبز رنگ به گردن میرحسین موسوی بود، ناگهان سالن یکپارچه به صدا در آمد.

زیباکلام در ادامه گفت: نکته قابل توجه در این میان، این است که سید محمد خاتمی پس از پایان دوران ریاست جمهوری اش هیچ کار خاصی انجام نداده و حتی مصاحبه ای هم در صدا و سیما و یا روزنامه ها و خبرگزاری ها نداشته است؛ به طور ساده اگر بخواهیم به ماجرا نگاه کنیم، متوجه می شویم فردی که سالها فعالیت چشم گیری نداشته و هیچ مصاحبه ای نیز نداشته است و همچنان محبوبیت دارد، پس تبدیل به یک پدیده شده است.

  اخبار سیاسی  - انتخاب  خبر