سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

مشکل رایج تازه دامادها



 

 

مشکل رایج تازه دامادها

 

 

ازدواج برای هر مرد مجردی یك تصویر قشنگ است؛ یك آرزو كه سال‌ها منتظرش می‌نشیند و در موردش رویابافی می‌كند. اما درست از همان لحظه‌ای كه می‌خواهید با صدای بلند تصمیم‌تان به ازدواج را اعلام كنید، نگرانی‌ها شروع می‌شود؛ نگرانی‌هایی كه پیش از این حتی فكر نمی‌كردید سد راه ازدواج شما شوند.


وقتی روز‌به‌روز به تعداد این دردسرها اضافه شده یا شدت‌شان بیشتر ‌شود، ممكن است ناامید شوید و شما هم مثل خیلی‌های دیگر از ازدواج كردن فراری شوید اما فراموش نكنید، خیلی راحت می‌توانید راه دیگری را در پیش بگیرید و از ازدواج همان رویایی را كه می‌خواستید بسازید؛ یك رویای پر دردسر كه توانایی حل كردن مشكلاتش را دارید.

 

دردسر اول: هماهنگی‌های خانوادگی

 

وارد شدن به یك خانواده جدید، كنار آمدن با آرزوها، آداب و رسوم و انتظارات ساده نیست. شما از همان روزهای اول ممكن است نگرانی‌هایی را تجربه كنید كه در دوره مجردی هیچ‌كدام‌شان را نداشته‌اید. نحوه خواستگاری‌ كردن، نوع جشنی كه می‌خواهید بگیرید و خیلی تصمیم‌گیری‌های سخت‌تر و مهم‌تر همگی می‌توانند برای شما به یك چالش تبدیل شوند.

 

راه‌حل: سعی كنید قبل از مذاكره با خانواده همسرتان باهم سنگ‌های‌تان را وا‌بكنید. خود شما دوست دارید چطور ازدواج كنید و به چه چیزهایی بیشتر اهمیت می‌دهید؟ تصمیمی مشترك با همسر آینده‌تان بگیرید و بعد مفصل در مورد حساسیت‌های خانواده یكدیگر و آداب‌و‌رسوم‌شان گفت‌وگو كنید. حالا سعی كنید تصمیمات‌تان را در قالب خانوادگی‌تان پیاده كنید. اگر در مورد بعضی موارد باید مقاومت كنید یا بجنگید، هرگز همسرتان را به جنگ خانواده‌تان نفرستید بلكه خودتان با آن‌ها مذاكره كنید و تصمیمات مشترك‌تان را به‌عنوان عقاید شخصی خودتان با خانواده در میان بگذارید. وقتی هر دوی شما در جبهه خودتان جنگیدید و كمی از حساسیت‌ها را كم كردید، می‌توانید خانواده‌ها را دور هم جمع كنید و یك تصمیم تعدیل شده و خانوادگی در مورد آینده‌تان بگیرید.

 

دردسر دوم: حساب و كتاب‌های مالی

 

نگرانی در مورد مسائل مالی و خرج و مخارج یك خانواده، یكی از نخستین نگرانی‌هایی است كه قرار است تجربه‌اش كنید. اگر شما یك آدم معمولی باشید و بخواهید روی پای خودتان بایستید این نگرانی می‌تواند به یك استرس تبدیل شود. پرداختن قبض‌ها، خرج خورد و خوراك، پوشاك، اجاره خانه، ‌مهمانی‌ها و مسافرت‌ها حتی در ساده‌ترین شرایط هم می‌تواند كمی بحران‌ساز باشد. به‌خصوص در ماه‌های اول كه هنوز برآورد دقیقی از این هزینه‌ها ندارید.

 

راه‌حل: قبل از این‌كه پایه‌های زندگی‌تان را بسازید، با همسرتان در مورد موضوعات مالی به توافق برسید. این توافق خیلی هم دقیق و غیرقابل تغییر نخواهد بود اما باز هم به شما در كم كردن تنش‌ها كمك خواهد كرد. هرگز روی آخرین قطره مانده در جیب‌تان برنامه‌ریزی نكنید. در مورد سطح اولیه‌ای كه برای زندگی‌تان می‌خواهید بسازید با هم به توافق برسید. محله و ماشینی كه قرار است داشته باشید، مكانی كه برای ماه عسل قرار است بروید و سهمی كه هر كدام از شما در مورد هزینه‌ها قرار است داشته باشید را معین كنید تا بعد از ازدواج با تنش كمتری روبه‌رو شوید.


دردسر سوم: عادت‌های عجیب‌و‌غریب همسرتان

 

هر آدمی را هم كه برای ازدواج انتخاب كنید و هرچه‌قدر هم كه در موردش تحقیق كرده باشید، باز هم نمی‌توانید كاملا بشناسیدش. هر كدام از شما با عادت‌های متفاوتی وارد این خانه مشترك خواهید شد و ماه‌ها زمان لازم دارید كه بتوانید با این عادت‌ها سازگار شوید و قلق یكدیگر دست‌تان بیاید.

 

راه حل: مهم‌ترین كاری كه می‌توانید برای كم‌كردن تنش‌های ماه‌های اول انجام دهید، این است كه قبل از زندگی زیر یك سقف به تمام ویژگی‌های شخصیتی و رفتاری طرف مقابل‌تان حسابی فكر كنید. شاید در اول راه فكر كنید كه چطور می‌توانید با این همه تفاوت‌ها كنار هم زندگی كنید اما به زندگی‌تان زمان بدهید و چند ماه بعد می‌بینید كه این تفاوت‌ها چقدر كوچك و ناچیز است و در زندگی روزانه وجودشان اصلا عجیب‌و‌غریب نیست.

 

دردسر چهارم: انتظارهای متفاوت

 

شما 2 آدم متفاوت هستید، در 2 خانه متفاوت رشد كرده اید‌ و قطعا نگاه شما در مورد وظایفی كه قرار است به‌عهده داشته باشید تفاوت دارد. شاید در آغاز راه زیاد شدن حجم وظایف‌تان و دغدغه‌هایی كه زندگی مشترك به شما تحمیل كند بیشتر از ظرفیت‌تان باشد اما اگر قدرت مدیریت زندگی‌تان را داشته باشید خیلی زود توانایی شما هم به اندازه مسئولیت‌تان رشد خواهد كرد.

 

راه‌حل: انتظارات‌تان را با شرایط‌تان تطبیق دهید. كار خانه و كار بیرون‌تان را هماهنگ كنید و هر كدام‌تان سهمی از آن را بر عهده بگیرید. مهارت شما در انجام برخی كارها، علاقه‌تان به بعضی‌های دیگر و فرصت‌تان برای انجام بعضی كارها می‌تواند دلیل قانع‌كننده‌ای باشد كه بدون بحث و جنجال زحمت‌شان را بر عهده بگیرید و مرز‌بندی‌هایی مثل كارهای زنانه و كارهای مردانه را بدون جانب‌داری كنار بگذارید.


دردسر پنجم: تعقیب و گریز

 

خب... شما قرار نیست مدام روبه‌روی هم باشید و از همه كارها و احساسات دیگری خبر داشته باشید. مدتی كه بگذرد و شناخت‌تان از هم بیشتر شود، راحت‌تر می‌توانید از احساست طرف مقابل با خبر شوید و به او اعتماد كنید اما در ماه‌های اول اگر بخواهید زیاده‌از‌حد سر از كار همسرتان در بیاورید و او را تحت فشار بگذارید همه چیز خیلی زود به هم خواهد ریخت.

 

راه‌حل: به‌خاطر با خبر شدن از كارها و احساسات همسرتان تعقیب و گریز راه نیندازید. بگذارید مثل قبل زندگی‌اش را به شكلی طبیعی ادامه دهد و احساس نكند كه همیشه زیر ذره‌بین قرار دارد. وقتی سر كار است یا مشغولیت دیگری دارد ثانیه‌به‌ثانیه به او زنگ نزنید. شما با این كارها نمی‌توانید جلوی خیانت را بگیرید پس بیهوده آرامش زندگی‌تان را مختل نكنید.

 

دردسر ششم: تفاوت‌ها

 

آدم‌های مختلف عقاید مختلف دارند و موضوعات مهم و حساس ممكن است از نگاه شما با نگاه همسرتان متفاوت باشد. بخشی از این تفاوت‌ها را قبل از ازدواج درك خواهید كرد اما بعد از ازدواج هم روز‌به‌روز به تعداد آن‌ها اضافه خواهد شد.

 

راه‌حل: نخستین و مهم‌ترین كاری كه می‌توانید بكنید انتخاب آدمی است كه حساسیت‌هایش برای شما قابل پذیرش باشد و به‌خاطر عقایدی كه دارد آزرده نشوید، اما باز هم‌چنین انتخابی نمی‌تواند همه مشكلات را حل كند. شما باید سعی كنید كه بعد از زندگی مشترك به ارزش‌ها، ‌عقاید و حساسیت‌های طرف مقابل‌تان احترام بگذارید و نخواهید كه شخصیت او را زیر و رو كنید و از طرف دیگر، نباید بگذارید كه در جریان زندگی به عقاید شما حمله شود یا این‌كه كسی باورهایی كه یك عمر در شما بوده را به چالش بكشد.

منبع: برترین ها


ویدیو مرتبط :
اولین راه حل اشتباه و رایج در برخورد با حادثه و مشکل

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اشتباهات رایج نوعروس ها و تازه دامادها



 

 

 

نوعروس ها و تازه دامادها,اشتباهات نوعروس ها و تازه دامادها

 

کسانی که به تازگی ازدواج کرده اند تا حد زیادی به دانشجویان سال اولی شباهت دارند. آنها نیز انسان هستند و مرتکب اشتباه می شوند اما می توانند اشتباهات خود را به حداقل برسانند، در زیر چند توصیه مفید راجع به اشتباهات رایج نوعروس ها و تازه دامادها می آید:

 

۱ زوجین فراتر از مراسم عروسی را نمی بینند!

 

برخی از زوجین آنچنان غرق در مراسم عروسی می شوند که به مسائل دیگر فکر نمی کنند، درحالی که مراسم عروسی هر چقدر هم که با شکوه باشد یک روز بیشتر طول نمی کشد و پس از آن شما باید زندگی نویی را آغاز کنید.

 

۲ زوجین درصدد تغییر یکدیگر برمی آیند

 

به احتمال قوی شما به این علت با همسرتان ازدواج کرده اید که او را دوست دارید، در این صورت دلیلی برای تغییر دادن او وجود ندارد. راستش را بخواهید بیشتر بزرگسالان تغییر چندانی نمی کنند بنابراین بهتر است شما همسرتان را آن گونه که هست بپذیرید و به علت ویژگی های خاص او دوستش داشته باشید. تلاش برای تغییر دادن همسرتان باعث رنجش او و سست شدن پایه های ازدواج تان می شود.

 

۳ زوجین با خویشاوندان همسر خود رفتار شایسته ای ندارند

 

اگر در ارتباط با خویشاوندان همسر خود دچار مشکل شدید هر چه زودتر به فکر اصلاح آن باشید و در آشتی کردن پیشقدم شوید. زیرا تنها کسی که در این میان آسیب می بیند و خود را تحت فشار احساس می کند همسرتان است.

 

۴ زوجین در مشاجرات احساسات خود را کنترل نمی کنند

 

داشتن روحیه پرخاشگرانه یا فریاد کشیدن کمکی به حل مشکلات نمی کند در صورتی که مذاکرات منطقی و توأم با آرامش نتایج بسیار مثبتی دارد. اگر در زمان بروز مشاجره نتوانید احساسات خود را کنترل کنید زندگی زناشویی شما به خطر می افتد بنابراین هر کاری که از دست تان برمی آید انجام دهید، از قطع مشاجره گرفته تا مشورت با یک متخصص.

 

۵ زوجین از بحث های ضروری اجتناب می کنند

 

هیچ کس دوست ندارد راجع به مسائل ناخوشایند حرف بزند ولی پس از ازدواج چاره ای جز این کار ندارید! یادتان باشد هرگز مشکلات را نادیده نگیرید.

 

۶ زوجین درباره مسائل پیش پا افتاده مشاجره می کنند

 

تمام زوجین گاهی در مورد مسائل پیش پا افتاده جروبحث می کنند، از باز گذاشتن در خمیر دندان گرفته تا قرار دادن لباس ها بر روی مبل. وقت خود را صرف امور مهم تر کنید. درواقع اگر بدترین کاری که همسرتان انجام می دهد این است که جوراب کثیف خود را بر روی کف اتاق می اندازد شما باید خودتان را آدم خوش شانسی بدانید!

 

۷ زوجین گاهی حسادت می کنند

 

یادتان باشد همسرتان شما را به عنوان شریک زندگی خود انتخاب کرده و حسادت، وقت تلف کردن است. با این کار همسرتان به این باور می رسد که به او اعتماد ندارید و رنجیده خاطر می شود.

 

فراموش نکنید حسادت، در زندگی زناشویی حکم سم را دارد!

 

۸ زوجین گاهی مثل افراد مجرد رفتار می کنند

 

پس از ازدواج وقت آن فرا می رسد که بزرگ شوید! شاید شما در زمان تجرد اوقات خود را با دوستان تان می گذراندید ولی پس از ازدواج این کار، قابل قبول نیست. اکنون شما می دانید که چه کاری درست است و چه کاری نادرست. بنابراین کار درست را انجام دهید!

 

۹ زوجین دست از غرور خود برنمی دارند

 

اگر یکی از طرفین تمایلی به عذرخواهی کردن نداشته باشد و علائق همسرش را نادیده بگیرد پایه های ازدواج سست می شود، غرور، مانع از حل مشکلات می شود. درواقع شما باید مسئولیت اقدامات خود را بپذیرید.

 

۱۰ زوجین وقت کمی را در کنار یکدیگر می گذرانند

 

شما باید زندگی مشترک خود را همانند یک گل بدانید همان طور که گل ها بدون آب، آفتاب و مراقبت پژمرده می شوند زندگی زناشویی نیز نیاز به مراقبت دارد. طوری برنامه ریزی کنید که اوقات مفیدی را در کنار همسرتان بگذرانید.

 

۱۱ زوجین برای بچه دار شدن شتاب می کنند

 

برخی از زوجین بلافاصله پس از ازدواج بچه دار می شوند. در صورت امکان مدتی دست نگه دارید زیرا پس از بچه دار شدن دیگر فرصتی برای تنها ماندن با همسرتان پیدا نخواهید کرد هرچه باشد بچه ها در کانون توجه خانواده قرار دارند!

 

۱۲ زوجین زیربار قرض می روند

 

زیربار قرض رفتن در ابتدای ازدواج بسیار مشکل ساز خواهد بود. با برنامه ریزی درست هرچه زودتر قرض های خود را بپردازید تا شب ها راحت تر بخوابید!

 

۱۳ زوجین انتظارات غیرواقع گرایانه از ازدواج دارند.

 

اگر فکر می کنید ازدواج صرفاً قدم زدن در پارک است در اشتباه هستید! زندگی زناشویی فراز و نشیب زیادی دارد و مدتی طول می کشد که پایه های ازدواج شما مستحکم شود. فکر نکنید تمام مشکلات پس از ازدواج حل می شوند. یادتان باشد برخی از مشکلات هرگز حل نمی شوند ولی مسأله مهم نحوه کنار آمدن با آنهاست.

 

۱۴ زوجین اجازه می دهند اوضاع بدتر شود

 

هرگز اجازه ندهید مشکلات پیچیده تر شوند. اگر از مسأله ای ناراحت هستید آن را به زبان آورید. اگر احساس می کنید که بار تمام مسئولیت ها به دوش شماست دست از انجام این کارها بردارید. بدترین کار این است که اجازه دهید رنجش از همسرتان در وجود شما رشد کند. این مسأله نتیجه ای جز از بین رفتن عشق ندارد.

 

۱۵ زوجین نسبت به احساسات همسر خود بی تفاوت هستند

 

انسان ها با یکدیگر تفاوت دارند و در شرایط مختلف واکنش های متفاوتی نشان می دهند. شما پس از مدتی می توانید برخی از واکنش های همسرتان را حدس بزنید ولی هرگز درمورد کارهای او قضاوت نکنید بلکه آنها را بپذیرید و برای آرام کردن همسرتان هر کاری که از دست تان برمی آید انجام دهید.

 

۱۶ زوجین بدون مشورت با همسرشان تصمیم گیری می کنند.

 

شما در زمان تجرد شخصاً درمورد مسائل مختلف تصمیم گیری می کردید، به عنوان مثال درمورد اینکه پس از کار به کجا بروید، تعطیلات خود را چگونه بگذرانید، پول خود را صرف چه کارهایی کنید،...

 

ولی پس از ازدواج همسرتان نیز حق دارد در این تصمیم گیری ها سهیم باشد.

 

۱۷ زوجین نسبت به تفاوت ها یا اشتباهات همسرشان بردباری به خرج نمی دهند.

 

وقتی ازدواج می کنید در واقع همسرتان را با تمام ویژگی های مثبت و منفی پذیرفته اند. پس، انصاف نیست که در برابر مسائل جزئی عصبانی شوید.

 

۱۸ زوجین به حریم خصوصی یکدیگر احترام نمی گذارند

 

هرکسی نیاز دارد زمانی را صرف خودش کند و در فضایی آرام به کار مورد علاقه اش بپردازد. چنین امکانی را برای همسرتان فراهم کنید.

 

۱۹ زوجین قدر همسر خود را نمی دانند

 

به یاد آوردن تمام دلایل علاقه شما به همسرتان و قدردانی از زحمات او نیاز به زمان دارد ولی این کار برای پایه ریزی یک زندگی زناشویی موفق ضروری است. اگر زحمات همسر خود را از یاد ببرید و یا از او توقعات بیش از حد داشته باشید مشکلات آغاز می شود.

 

۲۰ زوجین در برطرف کردن نیازهای عاطفی همسر خود کوتاهی می کنند

 

یکی از وظایف مهم زوجین این است که از نظر عاطفی به همسر خود توجه کنند و زمینه رضایت او را فراهم آورند ولی متأسفانه این مسأله نادیده گرفته می شود.

منبع:روزنامه کیهان