سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

ماساژ کدام نواحی بدن برای سلامت مفید است؟



انواع ماساژ, ماساژ دادن

با ماساژ دادن شست پا می توان فشار و استرس را کاهش داد.

 

نقاطی از بدن که ماساژ آن ها در سلامتی تاثیر مثبت دارد
در بدن انسان میلیاردها پایانه عصبی وجود دارد که تحریک آن ها روی وضعیت جسمی، تأثیر مثبتی می گذارد. این کار را می توان با ماساژ دادن یا فشار وارد آوردن روی پایانه عصبی، انجام داد.

 

تحریک نقاط حساس روی کف پا، تأثیر مثبتی روی گردش خون، فشارخون و میزان هورمون می گذارد که برای کاهش میزان استرس و رهایی از بی خوابی مفید است و در رفع دردهای بدن، دفع سنگ کلیه، درمان دیابت و رفع التهاب استخوان و مفصل موثر است.

 

اما ۶ نقطه حساس عبارتند از:
*شست پا: آیا دوست دارید لاغر باشید؟ کافی است هر بار که هوس خوردن ماده غذایی چاق کننده می کنید، شست پای خود را ماساژ دهید.

 

*بندهای انگشت شست پا: با ماساژ دادن انتهایی ترین قسمت شست پا «نزدیک به کف پا »می توان فشار و استرس وارد شده به بدن را کاهش داد. این کار همچنین باعث سلامت غده تیروئید نیز می شود. اگر فرد به صورت مداوم در معرض استرس قرار گیرد، عملکرد غده تیروئید نیز دچار مشکل می شود.

 

ماساژ کف پا, آموزش ماساژ

  ماساژ کف پا در سلامتی تاثیر مثبت دارد.

 

*قسمت وسط کف پا: در این قسمت پایانه عصبی متعددی وجود دارد؛ با ماساژ دادن این قسمت می توان استرس را از بین برد و به بهتر شدن تنفس کمک کرد. ماساژ دادن این قسمت، تأثیر مثبتی روی دیافراگم می گذارد. دیافراگم نوعی عضله گنبدی شکل است که هنگام نفس کشیدن به ریه کمک می کند تا روند پر و خالی شدن آن بهتر انجام شود.

 

*قسمت مرکزی شست پا: ماساژ دادن این قسمت از پا، تأثیر مثبتی روی غده هیپوفیز می گذارد. این ساختار در مغز، عملکرد غدد دیگر بدن را کنترل می کند. راه ساده برای تنظیم میزان هورمون در بدن، فشار دادن یا ماساژ دادن قسمت وسط شست است.

 

*قسمت کنار پاشنه پا: متخصصان می گویند ماساژ دادن این قسمت از پا، در دفع سمومی که در بدن تراکم پیدا کرده، موثر است. با ماساژ دادن این قسمت، سیستم دفع بدن فعال تر می شود. این حرکت را به طور منظم انجام دهید، میوه و سبزی فراوان نیز مصرف کنید تا از بدن سم زدایی شود.

 

*لبه داخلی کف پا: آیا همیشه احساس خستگی و بی حالی می کنید؟ شاید لازم است که غدد آدرنال را تحریک کنید. برای این که بدن انرژی بگیرد، قسمت لبه های داخلی کف پا را ماساژ دهید زیرا اعصاب موجود در این قسمت به غدد آدرنال ارتباط دارد.

منبع:khorasannews.com


ویدیو مرتبط :
‫ماساژ پا ، ماساژ پاها ، ماساژ صورت ، ماساژ ، آموزش ماساژ‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

میو های مفید برای سلامت مو



 

 

میوه های مفید

 

میوه‌ها سرشار از کلسیم،فسفر،سدیم،پتاسیم،منیزیم،آهن و ویتامین های cوA بوده و برای رشد و استحکام پوست و مو بسیار مؤثر و سودمند هستند.

 

مصرف مداوم میو‌ه‌ها در پیشگیری از بیماری‌‌های مختلف خصوصاً بیماری‌های پوست و مو،مانند ریزش موها و حتی درخشندگی،استحکام و رشد و نموشان نقش چشمگیری را ایفا می‌کنند و طراوات و زیبایی را به پوست و مو می‌ بخشند.

 

میوه های مفید

 

دکترمتخصص پوست و مو در این زمینه معتقد است: "اصولاً میوه‌ها و سبزی‌های تازه، انواع و اقسام ویتامین‌ها و مواد معدنی را به بدن می ‌رسانند و وجود این مواد در سلامت پوست و مو مؤثر است.خوردن میوه‌ها به ‌دلیل داشتن خواص آنتی‌اکسیدانی،فرآیندهای تخریبی موجود در پوست و مو را تا حدودی کاهش می ‌دهد.همچنین پوست و مو در اثر عوامل آسیب‌رسان بیرونی مثل آفتاب،داروها،سن و ... آسیب‌پذیر خواهند بود."

 

وی معتقد است: "افراد با خوردن میوه‌های تازه می‌ توانند ویتامین‌های موجود در آنها را جذب کنند و از تخریب و ریزش مو جلوگیری نمایند.این در حالی است که مالیدن عصاره ی آنها روی سر به دلیل عدم جذب شدن،فایده‌ای ندارد.حتی کرم‌های گیاهی نیز می‌ توانند باعث لطافت و مرطوب‌کنندگی پوست و مو شوند،ولی هرگز سلامت پوست و مو را در پی ندارند."

 

میوه های مفید

 

او می‌ گوید: "خوردن میوه‌ها و مالیدن آنها روی موها، تفاوت چندانی در سلامت و رشد آنها ندارند،فقط تا حدودی می ‌توانند پروتئین‌ها را به موها برسانند.به‌ عنوان مثال ماده پروتئینی موجود در سویا سبب درخشندگی موها می ‌شود، ولی باعث استحکام موها نمی ‌شود.همچنین موادی مانند روغن بادام شیرین به‌ عنوان مرطوب‌کننده‌ نقش مفیدی دارد، ولی سلامت موها را سبب نمی‌ شود."

 

شادی الهی،متخصص تغذیه خاطر نشان می کند "میوه‌ها و سبزی‌هابه‌ دلیل داشتن ویتامین‌ها و مواد معدنی، نقش مهمی را در رشد و حفظ موها دارند.همچنین مصرف غذاهایی مانند نان سبوس دارو برنج که منابع سرشار ویتامین های گروه B و مرکبات و میوه هایی مثل کیوی که حاوی ویتامین C هستند،نیز در رشد و نمو موها تأثیر به سزایی دارند.عنصر روی که به وفور در گوشت قرمز و منابع پروتئینی یافت می‌ شود،از جمله عناصری است که استحکام موها را سبب شده و از ریزش آنها جلوگیری می ‌کند.

 

میوه های مفید

 

استفاده از میوه‌ها به ‌طور موضعی،تأثیری بر رشد و نمو موها ندارند،زیرا مدت زمان تماس با این مواد کوتاه است.همچنین تأثیر شامپوهای حاوی مواد پروتئینی نیز روی استحکام و رشد موها به اثبات نرسیده است.برای تقویت موها و جلوگیری از ریزش آنها باید به مقدار قابل توجهی از میوه‌ها،سبزی‌ها،آب‌میوه‌های گوناگون مخصوصاً آب هلو،انگور،زردآلو،توت‌فرنگی و عصاره خرما استفاده کرد.مصرف مغزها مثل بادام، پسته و بادام زمینی به دلیل داشتن پروتئین،ویتامین های B1 و B2 برای درمان شوره سر،ریزش مو و تقویت و درخشندگی موها توصیه می ‌شود.

 

افراد مبتلا به شوره سر و ریزش مو می ‌توانند هفته‌ای یک یا دو مرتبه با روغن زیتون سرشان را ماساژ دهند که علاوه بر استحکام و درخشندگی موها، از سفید شدن آنها هم جلوگیری می‌کند."