سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

لیزر لیپولیز


لیپولیز به معنای تجزیه چربی است، اما به طور شایع به مفهوم تخریب بافت چربی یا کاهش بافت چربی به کار می رود.


ویدیو مرتبط :
لیزر لیپولیز

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

لیزر لیپولیز چیست و چگونه عمل می كند؟



تخریب سلولهای چربی, روش های لیپولیز

افرادی که افتادگی خفیف پوست دارند، می توانند جزو کاندیداهای عمل لیپولیز باشند

 

لیزر لیپولیز یک روش جراحی کم تهاجمی است که باعث تخریب سلول های چربی شده و از طریق ایجاد گرما باعث تحریک اثر سفت کننده روی پوست می شود.

این سیستم لیزر كه در 31 اكتبر 2006 در سازمان دارو و غذای آمریكا (FDA) به تایید رسیده است، روشی است كه طی آن از یك فیبر نوری لیزر داخل بافتی جهت رفع چاقی استفاده میشود. در اثر تابش اشعه لیزر، چربی ها به صورت نیم مایع در می آید كه  میتوانند به راحتی توسط بدن جذب شوند یا از بدن خارج شوند. لیزر لیپولیز تحت بی حسی موضعی انجام می شود و یك جلسه آن به مدت 1 تا 3 ساعت طول می كشد.

 

بواسطه استفاده از لیزر لیپولیز ، لایه سطحی و زیر پوست به هیچ وجه نیاز به لیپوساكشن ندارد و در نتیجه سطح پوست بر خلاف لیپوساكشن ناهمواری پیدا نمی كند در نتیجه صاف و یكدست است و علاوه برآن بر خلاف لیپوساكشن پوست سفت شده و جمع می شود.
این روش در چاقی های خفیف و متوسط كاملا كافی می باشد و دیگر نیازی به لیپوساكشن نمی باشد ولی در چاقی های شدیدتر در حالیكه در لایه سطحی فقط از لیزر استفاده میشود، در لایه عمیقی علاوه بر لیزر نیاز به تخلیه چربی ها هم می باشد.

 

معیارهای انتخاب بیمار مناسب برای لیزر لیپولیز:
- حجم چربی: حجم چربی در هر فردی متغیر است، اما افرادی که ضخامت چربی زیر پوستشان بین یک تا شش سانتیمتر است، می توانند جزو کاندیداهای عمل لیزر لیپولیز قرار بگیرند و افرادی که ضخامت چربیشان بیشتر یا کمتر از میزان نام برده است، برای انجام عمل لیپولیز مناسب نیستند.


- وضعیت پوست بیمار: افرادی که افتادگی خفیف تا متوسط پوست دارند، می توانند جزو کاندیداهای عمل لیپولیز باشند، اما افرادی که افتادگی وسیع و شدید پوست دارند، لیپولیز به تنهایی نمی تواند باعث جمع شدگی یا کشیدگی پوست این بیماران شود، به همین دلیل اگر عمل لیپولیز به تنهایی در این افراد انجام شود، نتیجه عمل، پوستی شل و افتاده تر از قبل خواهد بود که ممکن است برای بیمار این نتیجه ناخوشایند باشد، اما امروزه می توان با عمل لیپوابدومینوپلاستی (به معنای حذف پوست اضافه پس از عمل لیپولیز) این افراد هم جزو کاندیداهای عمل لیپولیز قرار بگیرند.


- وضعیت قوام جداره شکم: افرادی که جداره شکمشان شل است (مانند کسانی که بارداری‌های متعددی داشته اند) انجام عمل لیپولیز باز هم به تنهایی پاسخگو نیست و بهتر است از روش ابدومینوپلاستی (باعث تقویت جداره شکم می شود) استفاده کنند.


- داشتن خواسته معقول: بیمارانی که توقع منطقی از کاهش وزن خود دارند جزو کاندیداهای مناسب هستند، اما افرادی که انتظار بیشتر از نتیجه معقول دارند، بهتر است عمللیزر لیپولیز را انجام ندهند.

 

 مزایای لیزر لیپولیز , روش های لیپولیز

لیزر لیپولیز یک روش جراحی است که باعث تخریب سلول های چربی می شود.

 

روش های لیپولیز:
لیپولیز به دو روش: به كمك امواج صوتی که به آن اولتراسونیك گفته می شود و به كمك تزریق مواد داخل بافت چربی که به آن مزوتراپی گفته می شود انجام پذیر می باشد.


عملکرد لیپولیز :
در ابتدا پزشک محلول توموسنت که یک محلول بی حس کننده می باشد را به ناحیه های مورد نظر تزریق می نماید و سپس با بی حسی موضعی سوراخی کوچک در پوست ایجاد می کند و از سوراخ ایجاد شده یک میکروکانولا که دارای قطر تقریبی ۱ تا ۲ میلی متر می باشد و حاوی فیبر نوری است را داخل پوست می کند. انرژی مشخصی از لیز به چربی ها تابیده می شود كه باعث تخریب سلولهای چربی می شود و تخلیه آنها توسط فرآیندهای متابولیسمی طبیعی بدن صورت می گیرد. انرژی لیزر بر روی لایه دوم پوست اثر می کند و باعث سفت شدن و جمع شدن پوست می شود و از افتادگی پوست جلوگیری می کند .

 

مزایای لیزر لیپولیز نسبت به لیپوساکشن:
لیزر لیپولیز بسیار ظریف و با دستکاری بسیار کمتر و درد و تورم کمتری نسبت به لیپوساکشن همراه است. به علت ظرافت کار با لیزر نتایج نهایی بسیار ایده ال بوده و آثار ناهمواری برخلاف لیپوساکشن های معمولی وجود ندارد.
تابش لیزر در زیر پوست باعث تحریک و ساخته شدن کلاژن و سفت شدن همزمان پوست می شود.
تاباندن لیزر در لایه سطحی باعث رفع سلولیت می شود.
از نظر میزان و مقدار حذف چربیها در بیمارانی که کاندید مناسبی برای عمل باشند هیچ فرقی با لیپوساکشن ندارد ولی نتایج کیفی و زیبایی بسیار بهتر بوده و عوارض آن ناچیز است.
از مزایای دیگر لیزر لیپولیز افزایش کلاژن سازی، سفت شدن و جمع شدن پوست بلافاصله پس از عمل می باشد.
میزان تورم نسبت به لیپوساکشن کمتر بوده و سرعت بهبودی بسیار بیشتر می باشد.

 

عوارض احتمالی لیپولیز :
عوارض بعد از عمل لیپولیز بسیار نادر و نا شایع می باشد. اما می توان به موارد زیر اشاره کرد:

نداشتن تقارن و منظم نبودن در منطقه های درمان شده که به خاطر تورم زیادتر با گذشت زمان در یک قسمت بدن به وجود می آید.که با انجام مجدد لیپولیز در آن منطقه اصلاح می شود.

 

عفونت محل ورود کانولا که با خوردن آنتی بیوتیک ها می توان از آن پیشگیری کرد و بسیار نادر می باشد.

 

شلی پوست در موردهایی که حجم چربی های منطقه ی درمان شده بسیار می باشد که نیاز به جراحی و سپس لیپولیز دارند.

 

اسکار از آنجایی که محل ورود فیبر لیزر بسیار کوچک می باشد، ناشایع است.

 

سوختگی پوست در صورتی که پزشک تجربه کافی در زمینه لیپولیز داشته باشد این مشکل پیش نمی آید و این حالت ناشایع می باشد.

 

روش های لیپولیز, مزایای لیزر لیپولیز نسبت به لیپوساکشن

عمل لیزر لیپولیز یکی از راههای کاهش وزن می باشد.

 

محل های مناسب جهت لیپولیز کدامند:
منطقه ای از بدن که چربی به صورت موضعی رسوب کرده باشد، جهت لیپولیز مناسب است. از جمله: غبغب، سینه در آقایان، شکم، پهلو، خارج و داخل ران، از نقاط شایع . مناسب جهت عمل لیپولیز است.

 

قبل و بعد از عمل لیپولیز باید چه نکاتی رعایت شود؟
قبل از انجام عمل لیپولیز باید یک جلسه مشاوره برای بیمار گذاشته شود تا در مورد نحوه عمل، فواید و عوارض آن (عوارض عمل لیپولیز بسیار ناچیز است اما بهتر است به فرد اطلاع داده شود) توضیحات لازم ذکر شود.

 

همچنین بعد از عمل فرد باید تحت نظر پزشک باشد و در جلسات تعیین شده مورد معاینه قرار گیرد. زیرا مراقبتهای بعد از عمل لیپولیز قسمتی از عمل است که باعث بهتر شدن نتیجه نهایی می شود. همچنین نکاتی که بعد از عمل باید فرد به آن توجه کند، پوشیدن گنهای مناسب است که از تجمع مایعات و شلی پوست جلوگیری می کند.
گردآوری:بخش سلامت صبح بخیر
منابع:hidoctor.ir

mahtabclinic.com

drmohajer.com