سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

قارچ توهم زا



قارچ پسیلوسیبین,عوارض مصرف قارچ پسیلوسیبین

 قارچ توهم زا     
مواد مخدر توهم زا علاوه بر اثرات ناشی از اعتیاد (وابستگی جسمی ـ روانی، عوارض جسمی و هزینه مالی) به دلیل اثرات توهمی باعث آسیب به فرد یا اطرافیان می شوند. طیف مواد توهم زا بسیار وسیع بوده و به طریق شیمیایی یا از گیاهان و قارچ ها استخراج می شوند.

یکی از قارچ هایی که ایجاد مسمومیت می کند قارچی به نام پسیلوسیبین است. این قارچ به نام قارچ سحرآمیز شناخته می شود. قارچ به صورت خوراکی استفاده شده و بخوبی از راه دستگاه گوارش جذب می شود. این قارچ را حتی اگر خشک کنند یا بپزند، قدرت سمی خود را از دست نخواهد داد.
▪ دوز معمول: چون اندازه قارچ و غلظت مواد موثر در آن متغیر است ارتباط اندکی بین تعداد قارچ مصرفی و اثرات توهم زایی آن وجود دارد. مصرف ۵ تا ۱۰۰ قارچ می تواند موجب اثرات توهم زایی شود.
▪ اثرات بالینی: تقریبا ۳۰ دقیقه پس از مصرف قارچ، علائم شروع می شود و مدت اثرات توهم زایی آن تقریبا ۴ تا ۶ ساعت است.
مواد فعال قارچ باعث تحریک سیستم عصبی سمپاتیک در بدن می شود. سیستم سمپاتیک در مقابله با هر نوع استرس و هیجانی فعال می شود تا بدن توانایی تقابل با شرایط را داشته باشد. ضربان قلب و فشار خون افزایش می یابد، مردمک چشم گشاد شده و گُرگرفتگی در صورت قابل مشاهده است. موهای روی تن فرد سیخ، عضلات سفت و دمای بدن افزایش می یابد.

اثرات توهم زایی قارچ ممکن است به صورت لذت بخش یا عذاب آور باشد که این حالات به خلق غالب و انتظارات استفاده کننده و عوامل محیطی و بیرونی بستگی دارد. اثرات توهم زایی آن گرچه مشابه ال اس دی بوده، ولی از شدت کمتری برخوردار است.
▪ عوارض: اثرات جانبی جدی قارچ توهم زا بندرت اتفاق می افتد، اما تشنج و افزایش دمای بدن ممکن است بروز کند.
▪ تشخیص: تست های دارویی عادی نمی توانند پسیلوسیبین را تشخیص دهند و تشخیص فقط بر اساس مشاهده قارچ و بررسی در آزمایشگاه تخصصی قارچ انجام می شود.
▪ اقدامات درمانی: مهم ترین اصل در برخورد با مسمومیت انواع قارچ ها رساندن بیمار به مراکز مسمومیت است. به یاد داشته باشید که شباهت میان قارچ ها زیاد بوده و ممکن است به جای هم اشتباه گرفته شوند.

نداشتن علائم در مسمومیت با قارچ ها دلیل بر غیر سمی بودن آنها نبوده و باید بیمار در مراکز مخصوص تحت بررسی و آزمایش قرار گیرد. کنترل علائم مبتلایان با درمان علامتی صورت می گیرد. این درمان شامل تجویز آرامبخش ها می شود. در مورد قارچ های توهم زا لازم است تا زمان پایداری علائم تحت نظر باشند.
منبع:jamejamonline.ir


ویدیو مرتبط :
مخدر صوتی توهم زا 740 هرتز ، توهم زا و استرس زا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مسکالین ، نوعی ماده توهم زا است



 

 

 

ماده مخدر مساکین, مسکالین,علایم مصرف مسکالین,مواد توهم زا


مسکالین NESCALINE

نامهای متداول: peyote, big chief, cactus buttons

نام خیابانی

Mescalin Peyote   مسکالین

دوز مصرفی

Mes 500-200 میلی گرم

طریقه مصرف شکل

خوراکی کریستال طبیعی

گروه دارویی: توهم‌زا

مسکالین یا همان کاکتوس مسکال یک کاکتوس کوچک و بدون خار با نام علمی Lophophora williumsii است که ترکیب اصلی آن مسکالین و از مواد توهم زا است.

در گذشته های دور، کاکتوس مسکال به عنوان بخشی از آیین های مذهبی توسط بومیان شمال مکزیک و جنوب غرب آمریکا مصرف می شد.

مسکالین  ماده اصلى و فعال کاکتوس است (معمولا این کاکتوسها به نام پیوت معروفند) که قرنهاست به عنوان دارویى سحرآمیز براى درمان دردها مصرف می ‏شود. نحوه تهیه آن به این صورت است که تکه‏ هایى از قسمت فوقانى این گیاه را بریده و پس از خرد کردن می ‏جوند و یا با ساییدن آن را به صورت پودر درآورده و با ریختن به داخل کپسول، مورد استفاده قرار می‏دهند.

بخش فوقانی این کاکتوس که بالای سطح زمین قرار می گیرد و به آن تاج کاکتوس می گویند از قسمت های دکمه مانند نامتقارنی تشکیل شده که آنها را از ریشه جدا کرده و سپس خشک می کنند، معمولا این دکمه ها جویده یا در آب خیسانده می شوند که مایع حاصل از آن سکرآور است.

دوز توهم زایی مسکالین ۵/۰ – ۳/۰ گرم بوده که اثر آن تا ۱۲ ساعت باقی می ماند.

کاکتوس مسکال با ایجاد توهمات بصری شدید برای فرقه های بومی حایز اهمیت بود که اثرات آن همانند علایم بیماری روانی ناشی از مصرف مواد شیمایی مشابه به نظر می رسد.

کاکتوس Sanpedro با نام علمی Trichocereus/pechanoi بومی ارتفاعات آند در پرو و آمریکای جنوبی است.

 

کاکتوس سن پدرو چیست .

کاکتوس سن پدرو که به نام تریکوسروس پاچانوا نیز نامیده می شود یک کاکتوس خود رو در نواحی کوه های اند کشور پرو است .

این کاکتوس بسیار مقاوم و سریع رشد است .هر سال حدود ۳۰ سانتی متر رشد می کند و می تواند به ارتقاع ۶ متر هم برسد .

دارای ۶ تا ۸ پره در اطراف خودش است .قدمت مصرف ان به ۳۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح می رسد .

دشمن ها و جادوگران پرو از ۲۲۰۰ سال قبل از میلاد مسیح از ان در مراسم های مذهبی استفاده می کردند .نقاشی های درون غار در پرو نشان که مربوط به ۱۳۰۰ سال قبل از میلاد  مسیح است مصرف انرا در بین اقوام پرو نشان می دهد .

نام سن پدرو بعد از ورود اروپاییان به امریکا و مسیحی شدن انها بر روی این کاکتوس گذاشته شد .زیرا سنت پیتر مقدس که اقوام پرو و امریکایی جنوبی را مسیحی کرد ابراز داشته بود که او نگه دارنده کلید (اسمان )بهشت است و چون مردم اند با استفاده از این کاکتوس خود را در بهشت(اسمان ) می دیده اند نام این کاکتوس را کلید(اسمان ) بهشت به نام سنت پیتر  .به لحجه خودشان سن پدرو نامیده اند .

کشت این کاکتوس در امریکا .استرالیا .سوئد .المان .نیوزلند .نروژ.قانونی است .

بیشترین ماده مخدر کاکتوس سن پدرو مسکالین و فعال کنند های گیرنده سروتونین است .

همانند کاکتوس مسکال ترکیب فعال و اصلی آن مسکال (نوعی آلکالوئید سمی) است.

این کاکتوس را تقریبا از همه جا و حتی از طریق اینترنت هم می توان خریداری کرد.

این ماده ی توهم زا هرچند مصرف قابل توجه ی در ایران نداشته است اما جدیدا توسط مسافران  از خارج از کشور وارد ایران شده است .

که ازکاکتوس کوچک هویجی شکل بدست می آید . در بیابان مکزیک و آ مریکا یافت می شود و به صورت قانونی در برخی از مناطق ایالات متحده به عنوان قسمتی از جشنهای مذهبی به وسیله اعضای مسیحی بومی آمریکائی ممصرف می شود .

به طور معمول کاکتوس را قطعه قطعه کرده خشک می کنند و برای مصرف آنرا جویده و سر انجام می بلعند . بعد از خوردن آن تهوع شایع است . مسکالین باعث توهم های بینائی می گردد . مسکالین به صورت مصنوعی به شکل کریستال های نمک تولید می شود .

مسکالین از روده جذب خون می شود . نیمه عمر آن حدود ۲ ساعت و مدت اثر آن ۸ تا ۹ ساعت است . مقدار مرگ آور آن حدود ۱۰ تا ۳۰ برابر مقدار آن است و خطر مسمومیت آن از سایر توهم زاها بیشتر است .

از آنجا که تهیه مسکامین به روش صنعتی هم امکان پذیر است، غالبا در کپسول هایی که به عنوان اکستازی به فروش می روند، یافت می شود.

همچنین عوارضی عمومی آن شامل: خیال بافی با درجه های مختلف، توهم، سردرگمی، ناهماهنگی و گیجی است.

مسکالین نیز همانند LSP و اکستازی موج افزایش ضربان قلب، افزایش فشار خون و افزایش درجه حرارت بدن می شود.

 


● نحوه مصرف:

از راه دهان به صورت کپسول یا به شکل جوانه‌های کاکتوس است که تازه یا خشک شده آن را می‌خورند یا به صورت چای می‌نوشند یا همراه با ماری جوانا دود می‌کنند. نحوه مصرف دیگر  از راه دهان به صورت کپسول یا به شکل جوانه‌های کاکتوس است . و لی بهترین راه به صورت مایع است .

 

●  قدرت اعتیادآوری:

مسکالین قدرت اعتیادآوری  دارد.

موجب وابستگی فیزیکی نمی‌شود و معمولاً وابستگی  رواحی و روانی  دارد . بعد از چند روز مصرف مسکالین، شخص مصرف کننده نسبت به مقدار بیشتر آن مقاوم میشود و بدین ترتیب برای استعمال منظم و روزانه آن بی‌میل میشود. و به دلیل بروز ناراحتی گوارشی شخص از مصرف مداوم ان خود داری می کند و نوعی تنفر از ان پیدا می شود .

 

● استفاده‌های مجاز:

سرخپوستان مکزیکی بیش از ۲۰۰۰ سال پیش جوانه‌های کاکتوس را مصرف می‌کرده‌اند. مصرف این ماده یک نوع رسم مذهبی بود ودارویی برای شفای بسیاری از زخم‌ها و برونشیت گرفته تا ضعف دید به شمار می‌آمد.

 

● تأثیرات موقت:

مسکالین ادراک بینایی و شنوایی را تغییر می‌دهد اگر چه توهمات واقعی بندرت ایجاد می‌شوند. اشتها براثر این دارو کاهش می‌یابد. اثرات ذهنی ناخوشایند بویژه در افراد نگران یا

افسرده ممکن است بوجود آید.

کاکتوس می‌تواند اثرات دیگری نیز داشته باشد که از چند ماده فعال موجود (بجز مسکالین) در آن بوجود می‌آید. مواد شیمیایی شبه استریکنین می‌تواند موجب تهوع، استفراغ و گاهی لرز و تعریق شوند.

 

● تأثیرات طولانی مدت و خطرات آن:

اثرات طولانی مسکالین به درستی مورد تحقیق قرار نگرفته‌اند. این دارو می‌تواند خطر اختلالات ذهنی را بویژه در کسانی که دچار مشکلات روانی هستند افزایش دهد. مطالعات نشان داده‌اند که بعد از مصرف، مسکالین بیشتر در کبد تجمع می‌یابد (غلظت آن در کبد بالا می‌رود) تا در مغز و بنابراین ممکن است برای کسانی که ناراحتی کبد دارند خطرناک باشد.

 

● علایم مصرف مسکالین عبارتند از:

گشادی مردمک چشم، تعریق زیاد، یاوه گویی و سردرگمی.

 

● نشانه‌های سوء مصرف:

نشانه‌های سوء مصرف مسکالین یا کاکتوس ممکن است آشکار نباشند. گاهی اوقات انزوا، عدم تعیین جهت و پریشان حواسی می‌تواند در فرد ظاهر شود.

 

● تداخل دارویی:

ترکیب کاکتوس و الکل خطرناک است و اختلالات ذهنی را بدنبال دارد که می‌تواند منجر به عدم تشخیص جهت، رفتارهای خشونت بار ترس و گاهی استفراغ شود

منبع:pezeshk.us