سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

عاقبت پوشیدن کفش پاشنه بلند!!



 

 

 

پوشیدن کفش پاشنه بلند


وضعیت بدنی پاشنه بلند مرکز جرم بدن را به جلو متمایل می‌کند و لگن و ستون مهره‌ها از هم راستا بودن خارج می کند.

فشار شاید پاشنه بلند باعث بلندتر به نظر رسیدن پاها شود ولی بالا رفتن پاشنه باعث افزایش فشار روی پنجه پا خواهد شد.

ساق عضله ساق پا متناسب با مقدار بالا رفتن پاشنه منقبض می‌شود و این امر در طولانی مدت سبب کوتاه و سفت شدن عضله خواهد شد.

اعصاب مورتون پاشنه بلند و پنجه باریک می‌تواند سبب رشد غیرطبیعی عصبی (نوروما) در بین انگشت‌های سوم و چهارم شود که به نوبه خود باعث درد و بی‌حسی انگشتان خواهد شد.

تاندون آشیل وقتی جلوی پا نسبت به پاشنه پایین می‌آید، تاندون آشیل کشیده به سمت بالا کشیده می‌شود. هرچقدر که طول این تاندون کوتاهتر شود، درد شدیدتر خواهد بود.

بونیون کفش تنگ می‌تواند باعث رشد استخوانی در محل اتصال شست شود. این رشد باعث پیچ خوردن دردناک شست به سمت داخل خواهد شد.

انگشتان چکشی پنجه تنگ باعث فشار انگشتان کوچک و تا شدن آنان از مفصل میانی می‌شود. بعد از مدتی عضلات انگشت‌های دوم، سوم و چهارم توان باز شدن را از دست می‌دهند و حتی در صورت نبودن یک کفش تنگ هم شکل خم شده خود را حفظ می‌کنند.

 

پوشیدن کفش پاشنه بلند

 

زانو وضعیت غیرطبیعی بدن به هنگام راه رفتن با کفش پاشنه بلند، فشار زیادی به قسمت داخلی زانو وارد می‌کند و به همین این ناحیه از بدن یکی از مراکز شایع Osteoarthritis در خانم‌ها است. تحقیقی نشان داده است که پوشیدن کفش پاشنه بلند، احتمال این ضایعه را تا ۲۶٪ افزایش می‌دهد.

Pump Bump بندهای سفت کفش‌های پاشنه بلند می‌توانند موجب ناراحتی پاشنه و در موارد حادتر موجب تغیییر شکل موسوم به هگلاند شوند.

ضایعات قوزک پا پاشنه بلند به تعادل زیان می‌رساند و احتمال زمین خوردن کسی که این کفش را پوشیده بسیار بیشتر می‌شود. این مساله خطر شکستگی یاترک خوردگی قوزک را به همراه دارد.

درد مفاصل گودی پا پاشنه بلند باعث بازتوزیع نامناسب وزن بدن می‌شود. پوشیدن طولانی مدت آن می‌تواند منجر به درد در ناحیه برجستگی کف پا شود

 

 

 

 

 


ویدیو مرتبط :
عاقبت پوشیدن کفش پاشنه بلند

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

پوشیدن کفش پاشنه بلند "قوس کمر" را افزایش می‌دهد



اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

یک فیزیوتراپ: پوشیدن کفش پاشنه بلند "قوس کمر" را افزایش می‌دهد

یک فیزیوتراپ معتقد است، پوشیدن کفش پاشنه بلند و چاقی اطراف شکم، موجب افزایش قوس کمر می‌شود.

مرتضی عزیزیان در گفت وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، گفت: قوس کمر امری طیبیعی است و همه افراد در چهار نقطه از گردن تا لگن خود، دارای قوس کمر هستند.

وی ادامه داد: تحدب قوس در ناحیه گردنی به سمت جلو، ناحیه پشتی به سمت عقب، ناحیه کمر به سمت جلو و در ناحیه لگن و دنبالچه به سمت عقب است.

این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه در برخی افراد قوس کمر افزایش یافته می‌شود، ادامه داد: برای تشخیص میزان تحدب کمر بهترین روش معاینه که هر فرد می‌تواند شخصا انجام دهد این است که کنار دیوار قرار گیرد و ضمن چسبیدن به دیوار کف دست خود را به حالت کمی خمیده و قاشقی از فاصله بین کمر تا دیوار عبور دهد. اگر دست در فاصله کمر و دیوار گیر کرد میزان قوس کمر طبیعی است، اما اگر دست به راحتی عبور کرد شخص دارای قوس کمر افزایش یافته است.

به گفته این فیزیوتراپ، ممکن است افرادی دارای قوس کمر باشند و در ابتدا دردی احساس نکنند، اما در 99 درصد موارد به دلیل اثرات نیروی جاذبه روی مهره های کمر، بعد از چند سال فرد دچار کمر درد خواهد شد.

وی گفت: استفاده از کفش پاشنه بلند خصوصا پاشنه‌های بیشتر از 2.5 سانتی متر از جمله مهمترین علل قوس کمر افزایش یافته است، زیرا بدن برای حفظ تعادل طبیعی و جبران فشار مجبور است از ناحیه کمر به جلو خم شود و علاوه بر درد کمر فرد دچار گردن درد و یا حتی سردرد هم خواهد شد.

عزیزیان شل شدن عضلات جلوی شکم و تجمع چربی در ناحیه قدامی شکم در افراد چاق را از جمله دیگر عوامل بروز قوس کمر یاد کرد و افزود: این امر خصوصا در زنان باردار که تحرک کافی ندارند و ورزش نمی‌کنند بیشتر مشاهده می‌شود.

این فیزیوتراپ تصریح کرد: گاهی برخی بیماری‌های مادرزادی از جمله نرمی استخوان، ساخته نشدن نیمی از مهره کمر، بیماریهای عضلانی و غیره نیز ممکن است موجب بروز قوس کمر افزایش یافته شوند.

وی با تاکید بر اینکه این افراد ممکن است حتی تا سن 30 سالگی هم درد و مشکلی نداشته باشند، ادامه داد: برخی عوامل محیطی هم ممکن است زمینه افزایش قوس کمر را در این افراد تشدید کند که می توان با اقدامات پیشگیرانه تا حدودی این امر را کنترل کرد.

عزیزیان تغذیه نامناسب، به هم خوردن مزاج بدن، کاهش املاح بدن و غیره را از جمله برخی دلایل دانست که می‌توانند در افرادی که زمینه مادرزادی دارند، قوس کمر را تشدید کند.

به گفته این استاد دانشگاه، ورزش یکی از بهترین روش‌های درمانی برای قوس کمر است و می تواند با تقویت عضلات شکم، باسن و عضله کف لگن گودی کمر را بهبود بخشد.

وی افزود: بهترین شیوه ورزش کردن قرار دادن یک پا جلو یک پا عقب تر و کشش عضله جلوی ران است.

به گفته عزیزیان، قبل از عضلات شکم باید عضلات ران و لگن تقویت شوند.

این فیزیوتراپ تاکید کرد: همه افراد باید هنگام نشستن یک پشتی مناسب پشت کمر خود قرار دهند تا گودی کمر پر شود و فشاری که به بدن وارد می‌شود متعادل باشد./ایسنا