سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

سرطان كبد به كمك پروتئین لایمفوتاكسین


یك بررسی جدید نشان می‌دهد افزایش پروتئین لایمفوتاكسین در بدن می‌تواند به ایجاد عفونت و سرطان كبد كمك كند.

به گزارش روزنامه لس‌آنجلس تایمز،دكتر جوهانسن دانشمند استرالیایی دانشگاه گرز پی برد افزایش میزان پروتئین لایمفوتاكسیندر بدن می‌تواند به ایجاد انواع عفونت و سرطان كبد كمك كند.هم از این‌رو مطالعه دقیق رویپروتئین لایمفوتاكسین بتا و آلفا و گیرنده این نوع پروتئین می‌تواند به شناساییویروس هپاتیت ب و ث در بافت كبد بیماران كبد فراوانی كند.
دكتر هانسن گفت: «اگراین پروتئین به دقت شناسایی نشود سبب‌ساز عفونت و سرطانی شدن كبد و متاستاز بهسایر اعضای بدن می‌شود.»این دانشمند كه با تغییر ژنتیكیمقدار زیادی پروتئین و آزمایش روی بافت كبد موش‌ها به این نتیجه رسیده افزود: «باوجود آزمایش‌های فراوان هنوز تاثیر این سلول‌ها بر كبد انسان مبهم است.»

منبع : Salamatiran.com


ویدیو مرتبط :
تشخیص پروتئین:پروتئین در اثر سولفات مس بنفش می شود.

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مصرف پیتزا، شیرینی های پرچرب و پروتئین ها ریسك ابتلا به سرطان پستان را افزایش می دهد



 

مصرف پیتزا، شیرینی های پرچرب و پروتئین ها ریسك ابتلا به سرطان پستان را افزایش می دهد

 

رییس مركز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشكی شیراز با بیان این كه مهم ترین مسئله در سرطان پستان، تشخیص زودرس است، گفت: ماموگرافی سالانه و یا دو بار در سال از سن ۳۵ تا ۴۰ سالگی به بعد برای همه زنان لازم است.

دکتر عبدالرسول طالعی در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا، افزود: مشکل اساسی ما در درمان سرطان پستان این است که سیستم غربالگری در كشور وجود ندارد و معمولا بیماری در مراحل پیشرفته تر شناخته می شود.

وی ضمن تاكید بر این که مسئولان به مقوله غربالگری توجه بیشتری نشان دهند، اظهار كرد: مهم ترین مسئله در سرطان پستان، تشخیص زودرس است.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شیراز ضمن برشمردن برخی عوامل موثر در بروز سرطان پستان عنوان كرد: زایمان در سنین بالا، باردار شدن یا نشدن و سابقه فامیلی در ایجاد سرطان پستان موثر هستند.

طالعی اضافه كرد: ماموگرافی سالانه و یا دوبار در سال بر حسب ریسک فاکتورها از ۳۵ تا ۴۰ سالگی به بعد برای همه زنان لازم است. از ۵۰ سالگی به بعد نیز انجام یك مرتبه ماموگرافی در سال لازم است.

به گفته رییس مركز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشكی شیراز، باید طوری زمینه سازی كرد که حداقل ۷۰ درصد زنان جامعه تحت پوشش آزمایشات تشخیصی چون ماموگرافی قرار بگیرند.

وی درباره نقش تغذیه در ایجاد و یا بهبود این بیماری توضیح داد: با توجه به این که الگوی تغذیه ای ما به تدریج به سمت غذاهای غربی می رود، شکی نیست که عامل تغذیه بتواند باعث شیوع بیشتر بیماری شود.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شیراز، ادامه داد: استفاده از غذاهایی مانند پیتزا، شیرینی های پرچرب و پروتئین ها موجب بالا رفتن ریسک ابتلا به این سرطان می شود. غذاهای سنتی ما در مقایسه با غذاهای غربی سالم تر هستند زیرا میزان چربی شان کمتر است و می توانند برای سلامتی افراد مفیدتر باشند.... /  خبرگزارى ایسنا