سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

زندگی مشترك یا میدان جنگ؟



 

 

زندگی مشترك,همسر

 

دنیای تازه عروس‌ها و تازه دامادها اگرچه یك دنیای عاشقانه و رمانتیك است اما در ماه‌های اول و به خصوص دوران نامزدی، پر است از تنش و بگومگو.

 

 

وارد شدن به یك خانواده تازه با یك فرهنگ تازه، پذیرفتن مسئولیت اداره یك زندگی، كنار آمدن با فردی كه هم دوستش دارند و هم احساس می‌كنند زمین تا آسمان با آن‌ها فرق دارد و... باعث می‌شود این کشمکش ها به اوج برسد. پس این چند توصیه را آویزه گوشتان کنید تا خوشبختی تان یک شبه تمام نشود.

 

 احساساتتان را بگویید

 

از به اشتراك گذاشتن احساسات‌تان نترسید. اگر شما با فروتنی احساسات‌تان را برای همسرتان آشكار كنید، انرژی‌ای كه برای مشاجره‌ها و سوء‌تفاهم‌ها صرف می‌كنید چند برابر كمتر خواهد شد. به اشتراك گذاشتن احساسات، اولین و مهم‌ترین قدمی‌است كه باید برای شناخت یكدیگر بردارید و اگر خودتان در این زمینه كوتاهی كنید، دیگر نمی‌توانید گناه اشتباه تصمیم گرفتن و درك نكردن را به گردن همسرتان بیندازید.

 

اگر ترسیده‌اید،‌ اگر احساس ضعف می‌كنید یا این حس كه دیده نمی‌شوید و احساسات‌تان در نظر گرفته نمی‌شود شما را آزار می‌دهد،‌ در یك گفت‌وگوی دوستانه این موضوعات را با همسرتان درمیان بگذارید. بگویید كه از نظرتان او مقصر نیست و فقط نیاز دارید كه به شما كمك كرده و این حس‌های آزار‌دهنده را از شما دور كند.

 

قرار نیست همه نظرات و رفتار‌های شما شبیه هم باشد. حتی تفاوت دیدگاه شما معنای یك اختلاف آزار دهنده ندارد. تنها كاری كه در مورد اختلافات‌تان می‌توانید بكنید پذیرش آن‌هاست. از آشكار كردن این اختلافات نترسید و در عین حال به خاطر جلب رضایت همسرتان پنهان‌شان نكنید

آتش بس!

 

اگر شما می‌خواهید كه نامزدتان را به هزار و یك دلیل سرزنش كنید و گناه خراب شدن رابطه را به گردن او بیندازید، همین حالا دست نگه دارید. این‌كه حق با چه كسی است دردی از زندگی شما دوا نمی‌كند بلكه شما 2 نفر به یك اندازه برای برگرداندن زندگی‌تان به دوره‌های خوش گذشته مسئولیت دارید و این‌كه حق با شما باشد، ذره‌ای از این مسئولیت كم نمی‌كند. در یك زندگی كاملا مشترك، حتی اگر حق با شما باشد،‌ باز هم باید برای آرام كردن رابطه بجنگید و بدون لجاجت، همسرتان را هم با خود موافق كنید.

 

به یک نقطه مشترک برسید

 

قرار نیست همه نظرات و رفتار‌های شما شبیه هم باشد. حتی تفاوت دیدگاه شما معنای یك اختلاف آزار دهنده ندارد. تنها كاری كه در مورد اختلافات‌تان می‌توانید بكنید پذیرش آن‌هاست. از آشكار كردن این اختلافات نترسید و در عین حال به خاطر جلب رضایت همسرتان پنهان‌شان نكنید.

 

دعواهای‌تان را علنی نكنید

 

صحبت‌های جدی را در خلوت‌تان مطرح كنید. حتی اگر تمام وجود شما خشم است و دوست دارید برای یك موضوع بجنگید، این دعوای زن و شوهری را علنی نكنید. بزرگترها هیچ وقت دعواهای شما را فراموش نمی‌كنند و حتی اگر به خوشبخت‌ترین زمان زندگی‌تان برسید، تصوری كه در گذشته با دعواهای‌تان برای‌شان ساخته بودید هیچ وقت محو نمی‌شود. پس مقابل دیگران از همسرتان یا زندگی مشترك‌تان گلایه نكنید.

 

خودخواهی ممنوع

 

هیچ وقت یك طرفه به قاضی نروید و برای عملی كردن راهی كه به نظر خودتان موثر است پافشاری نكنید. به دنبال راهی بگردید كه برای هردوی شما آرامش‌بخش است. اگر با هم در مورد موضوعی اختلاف نظر دارید، راحت‌ترین راه این است كه قهر یا تهدید كنید و در كمال بی‌میلی همسرتان را مجبور كنید كه كاری را كه شما می‌خواهید انجام دهد.

 

اما این راه آسان آینده زندگی مشترك‌تان را با سختی‌هایی روبه‌رو خواهد كرد؛ پس كمی از مواضع خود كوتاه بیایید و از همسرتان هم بخواهید كه سازگاری داشته باشد. گرفتن تصمیمی كه به نفع هردوی شما باشد آسان نیست اما تنها راهی است كه می‌تواند آینده زندگی شما را به جای جنگ و دعوا به سمت گفت‌و‌گو و همكاری ببرد.

 

تنها كاری كه باید بكنید پرهیز از گفتن این جملات و تمام كردن بحث با استفاده از آن‌هاست: «چون من گفتم»؛ «چون دلم می‌خواهد»؛ «چون من نمی‌خواهم»؛ «همینی كه هست» و ...

 

وقتی عصبانی هستید حرف نزنید

 

عجولانه قضاوت نكنید و در لحظه عصبانیت با نامزدتان یكی به دو نكنید. مطمئن باشید جواب‌های بدون فكری كه در آن لحظه به او می‌دهید به شما آسیب خواهد زد. سعی كنید هیچ ردی از عصبانیت‌تان به جا نگذارید كه بعدا علیه‌تان استفاده شود. اگر نمی‌توانید برای بیشتر فكر كردن چند روز صبر كنید، حداقل چند ساعتی سكوت كنید و روال طبیعی زندگی‌تان را طی كنید تا تصمیم بهتری بگیرید.

 منبع: برترین ها


ویدیو مرتبط :
زندگی حیوانات در میدان جنگ-اسلایدشو+فیلم ویدیو کلیپ

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مهم‌ترین نیاز میدان جنگ نرم



 

مهم‌ترین نیاز میدان جنگ نرم

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین:

تصمیم‌گیری درست و با بصیرت مهم‌ترین نیاز میدان جنگ نرم است


مقاومت امروز فلسطین از خروجی‌های هشت ساله دفاع مقدس است/جنگ نرم تاراج روح، فكر و اندیشه انسان‌هاست/همیشه وجود امكانات پیشرفته دلیل بر برد انسان در میدان عمل نیست/ئیس جمهور آمریكا به تنهایی جرأت حضور در جامعه را ندارد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: همیشه وجود امكانات پیشرفته دلیل بر برد انسان در میدان عمل نیست و با وجودی كه مخالفان اسلام و نظام این همه امكانات دارند، اما جزو منفورترین اشخاص در جهان هستند.
سردار محمدرضا نقدی در یك برنامه تلویزیونی در شبكه استانی كردستان، با بیان اینكه جنگ تحمیلی ایران اسلامی یكی از بی‌نظیرترین جنگ‌ها در طول تاریخ است، اظهار داشت: هشت سال جنگ تحمیلی، تنها جنگ ایران در 200 سال اخیر است كه با وجود طولانی بودن آن حتی یك متر از خاك كشور به تصرف دشمنان درنیامد.
وی با بیان اینكه 8 سال دفاع مقدس داری وی‍‍ژ‌گی‌های منحصر به فردی است كه امروز با گذشت بیش از 20 سال تحلیلگران نظامی غربی در تحلیل آن عاجز و ناتوان هستند، تصریح كرد: ایثار و از خودگذشتگی شهدا و رزمندگان ما در دوران جنگ تحمیلی علاوه بر پاكسازی كشور از وجود دشمنان، موجب بیداری بیش از پیش مسلمان در دفاع از ارزش‌های اسلام‌ شد.
نقدی با تاكید بر اینكه مقاومت امروز فلسطین از خروجی‌های هشت ساله دفاع مقدس است، اذعان داشت: پیروزی ما در جنگ تحمیلی پیروزی اسلام در قرن حاضر در برابر كفر است و بسیاری از معادلات سران ظلم را بی‌اثر كرد.
وی با اشاره به اینكه دنیای اسلام در پرتو دفاع مقدس و ارزشمند ایران به بسیاری از اهداف اسلامی دست یافتند، افزود: انقلاب ما به دنیا صادر شد و اثرات بسیار ارزنده‌ آن همچون فروپاشی بلوك شرق موجب اقتدار بیش از پیش اسلام گشت.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در ادامه اضافه‌ كرد: امام راحل با تكیه بر نیروی ایمان و اتحاد و همدلی ملت ایران در زمانی كه دشمنان اسلام بسیاری از ارزش‌های این دین الهی را به تاراج برده بودند با كار بر روی افكار جوانان و نوجوانان، پایه‌های مقاومت علیه كفر را بنا نهاد و موجب نابودی دشمنان شد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین همچنین جنگ نرم را تاراج روح، جان، فكر و اندیشه انسان‌ها دانست و افزود: در این جنگ دشمن به جای فتح خاك به دنبال فتح روح و افكار و اذهان انسان‌هاست.
نقدی خاطرنشان كرد: دشمن در این میدان بدون هیچ درگیری و تنها با استفاده از امكانات رسانه‌ای و كارهای فرهنگی، روح و فكر و اندیشه را در كنترل می‌گیرد و با از بین بردن افكار عمومی زمینه نابودی جامعه را فراهم می‌سازد. در طول سال‌های اخیر دشمنان اسلام با برنامه‌ریزی‌های علمی و عملی كردن این برنامه‌ها و با استفاده از ابراز گسترده عملیات روانی و تبلیغاتی می‌خواستند به طور كامل بر تمام ملت‌های جهان تسلط پیدا كند.
به گفته رئیس سازمان بسیج مستضعفین در جنگ سخت با وجودی كه سلاح‌های برتر در اختیار دشمنان بود ملت ایران با تكیه بر نیروی ایمان و هدایتگری‌های امام راحل(ره) پیروز میدان شدند و بدون شك در جنگ نرم نیز با داشتن سلاح برنده‌ منطق اسلام پیروزی متعلق به ما است.
نقدی با بیان اینكه حرف اسلام مبتنی بر فطرت است و بر قلب‌ها می‌نشیند و آنها را تسخیر می‌كند، افزود: این فطرت است كه خداوند در انسان قرار داده كه به اختیار عمل كند و قادر به تصمیم گیری درست باشند.
وی تصمیم‌گیری درست و با بصیرت را مهم‌ترین نیاز میدان جنگ نرم عنوان كرد و افزود: اگر ما بتوانیم با افزایش بصیرت دینی و سیاسی خود در چنین میدان غبار‌آلودی به درستی تصمیم‌گیری كنیم، شكی نیست كه هیچ‌گاه دچار لغزش نمی‌شویم.
به گفته رئیس سازمان بسیج مستضعفین همیشه وجود امكانات پیشرفته دلیل بر برد انسان در میدان عمل نیست و با وجودی كه مخالفان اسلام و نظام این همه امكانات دارند، اما جزو منفورترین اشخاص در جهان هستند.
نقدی با اشاره به اینكه برد و موفقیت هر نظامی در برخورد با ملت خود و ملت‌های دیگر به خوبی مشهود است، ادامه داد: امروز رئیس جمهور آمریكا به تنهایی جرأت حضور در جامعه را ندارد. در حالی كه رئیس جمهور ما بدون هیچ واهمه‌ای در اجتماع‌ها حاضر و مورد استقبال گسترده مردم در داخل و خارج كشور قرار می‌گیرد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین مواظبت از جوانان و نوجوانان كه سرمایه‌های عظیم انقلاب و كشور هستند را در میدانی جنگ نرم بسیار ضروری دانست و گفت: باید با روشنگری و پاسخگوی به شبهات جوانان مواظب باشیم در چنین میدان خطرناكی دچار لغزش نشوند.
وی خاطرنشان كرد: باید تلاش كنیم با روشنگری و تبیین حقایق، گرد و غبارهایی را كه دشمنان در راستای خدشه‌دار كردن اذهان مردم به ویژه جوانان ایجاد می‌كنند، بی‌اثر شود.
وی با اشاره به اینكه جهاد در برابر ظلم و ستم ارثیه‌ بزرگ اجداد ماست، اظهار داشت: جوانان كردستانی كه صفات و خصلت‌های بسیار برجسته‌ای همچون ایمان قوی، جهاد، ایثار، مهمان‌نوازی و احترام را از وارثان خود به ارث برده‌اند باید سعی كنند در كنار سایر جوانان این مرز و بوم، جهاد را در هر شرایطی از ارثیه‌های خود خارج نكنند.
وی در ادامه از برنامه‌های بسیار گسترده بسیج همچون راه‌اندازی 200 پایگاه بسیج در استان كردستان خبر داد و گفت: به منظور ارتقا و توسعه بیش از پیش بسیج و با توجه به علاقه مردم به وی‍ژه جوانان، برنامه‌های گسترده‌ای در حوزه‌های فرهنگی، علمی، آموزشی و غیره تدبیر شده كه به زودی در سراسر كشور اجرایی می‌شود...../تحلیل:ایلنا