سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

روش موثر برای بزرگ شدن پستان ها



روش موثر برای بزرگ شدن پستان ها

 

روش موثر برای بزرگ شدن پستان ها

روشی که اکنون بررسی می کنیم یکی از روشهای ساده و مطمئن و اثبات شده برای بزرگ کردن پستان است.

این روش برای خانمهایی مناسب است که رشد پستانهایشان به حداکثر خود رسیده باشد. معمولاْ بسیاری از دختران پس از اتمام رشد پستانها در پایان دوران بلوغ، پستانهایی کوچک نسبت به جثه خود دارند که این می تواند موجب افسردگی و ناراحتی آنها شود چرا که اکثر دختران مایلند پستانهای بزرگ، خوش ترکیب، متناسب و رو به جلو داشته باشند و نه کوچک و آویزان.

 

1-ماساژ سینه  در حالت خوابیده

یکی از روشهای موثر که به بزرگ شدن پستان ها کمک می کند ماساژ آنها است.برای بزرگ شدن پستان در این روش شما باید سوتین خود را باز کرده و پستانهایتان را آزاد کنید و کاملاْ به حالت افقی قرار بگیرید، (بهترین حالت وقتی است که شب می خواهید بخوابید) سپس کف دستان خود را یعنی کف دست راست را روی پستان راست و کف دست چپ خود را روی پستان چپ بگذارید و به آرامی شروع به مالیدن پستانها کنید به طوریکه دو پستان را در جهت مخالف با یکدیگر و خیلی آهسته و آرام حرکت دهید و بمالید. می توانید هر شب ۱۰ الی ۱۵ دقیقه این عمل را انجام دهید و در مدت تقریباْ کوتاهی مثل ۶ ماه نتیجه مطلوب آنرا مشاهده کنید که روشی خوب و موثر در عین حال بی خرج و زحمت است. البته روش های علمی و پیشرفته جدید مانند استفاده از دستگاه وکیوم تاثیر بالایی داشته و زودتر نتیجه می دهد.

 

2-تمرینات صورت

یکی دیگر از راههای موثر برای بزرگ کردن سینه ها تمرینات ورزشی است. سعی کنید روزی بیست بار با انقباض ماهیچه های گردن ماهیچه پکتورالیس بزرگ (ماهیچه واقع در زیر پستانها) را نرمش دهید. تمرین دیگر تلفظ حرف «ایکس»، آنهم با باز کردن هر چه بیشتر دهان است. انجام این تمرین روزی ۲۰-۱۰ بار  توصیه می شود.

 

بزرگ شدن سینه ها,روش بزرگ کردن سینه ها,بزرگ کردن پستان ها

 

3-از گرما خودداری نمایید

حرارت حاصل از تابش آفتاب و یا آبتنی با آب داغ موجب منبسط شدن رگها و کند شدن جریان خون در رگهای پستان می شود؛ از طرفی قبلاً نیز اشاره شد که قرارگیری در معرض نور شدید آفتاب باعث پیری پیش از موعد پوست، زایل شدن رشته های الاستیک و در نتیجه چروکیده شدن آن می شود.

 

از این رو توصیه می شود سینه های خود را از حرارت شدید بدور نگه دارید و سعی کنید با آب خنک پستانها را مالش داده و با تحریک جریان خون در رگها، بافت آنها را تقویت کنید. یک دوش دو دقیقه ای آب سرد برای پستان های کوچک و سه دقیقه ای برای سایز بزرگ توصیه می شود. دوش آب سرد گردش خون در رگها را سرعت بخشیده و به دفع توکسین ها (مواد سمی) کمک می کند.

توجه: در انجام این تمرینات از یک دوش استفاده کنید و سینه ها را با یک حرکت چرخشی مالش دهید. در صورت عدم دسترسی به دوش می توانید با یک لیف ابری بزرگ آب سرد را کم کم روی سینه بریزید و آن را بمالید.

 

4-انقباض سیــنه ها (روش اول)

هر دو دست رو از منطقه آرنج به هم قفل کنید،یعنی با دست راست آرنج دست چپ و با دست چپ آرنج دست راست را بگیرید.

بعد دستها را به سمت هم محکم فشار بدهید و تا ۶۰ شماره بشمارید و رها کنید و چند دقیقه بعد دوباره اینکار را تکرار کنید. درطول روز اگر تا ۱۵ یا حتی ۲۰ بار اینکار را تکرار کنید و عضلات زیر بغل و سیــنه را کاملا منقبض کنید و نگه بدارید بعد از گذشت دو هفته میبینید چقدرپستان های خوش فرم و سفت شده ای دارید.

 

5-انقباض سینه ها (روش دوم)

این روش هم مثل روش بالایی فقط نحوه گرفتن دست فرق میکند.

هر دو دست را مشت کرده و مقابل هم مشتها را به سمت هم فشار بدهید.

یعنی مشت دست راست و دست چپ به سمت هم فشار داده شود وعضلات زیر بغل و سیــنه ها را منقبض کنیدتا ۶۰ بشمارید و رها کنید.این روش را هم مثل روش بالایی روزی ۱۵ تا ۲۰ بار تمرین کنید.

 

6-استفاده از ماساژ روزانه

ماساژ روزانه پستان ها به فرم دادن و بزرگ کردن پستان ها کمک می کند ، سینه ها را آزاد کرده و  روی تخت صاف یا زمین دراز بکشید با دست راست سیــنه چپ را در دست بگیرید و با نوازش از طرفین به سمت نوک سیــنه انرا خیلی آرام ماساژ دهید.

با نوک انگشتان به صورت دورانی از نوک سیــنه تا طرفین حرکت کنید.

بعد همین حرکات را کمی محکم تر انجام بدید طوری که فشار را احساس کنید.

یادتان باشه کاری با نوک سیــنه نداشته باشید و فقط روی عضلات سیــنه تمرکز کنید.

سیــنه را با دست محکم فشار بدید انگار که دارید آب لیمو میگیرید و رها کنید. این کار رو تا ۱۰ بار انجام بدید.

ولی یادتون باشه هرگز فشار را زیاد نکنید که درد ایجا شود.

ماساژ پستان باید برای شما لذت بخش و آرام کننده باشد.

حالا همین کارها را با دست چپ برای پستان راست انجام بدید.

هنگام ماساژ پستان ها میتونید از روغن خراطین استفاده کنید.

 

7-استفاده از کرمهای حجم دهنده روز و شب که مخصوص اینکار تهیه شدند

من مصرفشان را  به شما توصیه نمیکنم چون اثر چندانی ندارند وحتی ممکن است نوع تقلب آنها عوارض بعدی ایجاد کند.

 

8-استفاده از قرص های ضد بارداری ( ال دی.اچ دی. ژاسمین و ...)

البته اگر به مدت ۶ ماه ( ۶ دوره ۲۱ روزه ) از هر کدام از این قرصها ( مخصوصا ژاسمین ) استفاده کنید یک تا ۳ سایز رشد سیــنه خواهید داشت ولی عوارض این داروها را از یاد نبرید. ( افسردگی، دلدرد، سر درد، سر گیجه، تنبلی تخمدان و... )

 

9-مصرف ویتامین E

( روزی یک عدد به مدت ۱۵ روز ) بعد ۱۵ روز استراحت بدهید دوباره شروع به خوردن کنید اینو میگم چون ممکنه ویتامین E زیادی هم براتون ضرر داشته باشد و باعث پرخوری و چاقی بشود.( مشورت با پزشک )

 

10-انجام ورزش باتر فلای

یکی دیگر از روشهای موثر در بزرگ کردن پستان ها و فرم دادن آنها انجام ورزش باتر فلای است.( باز و بسته کردن دستها به طرفین سیــنه با سرعت و قدرت ) به بزرگ کردن و فرم دادن پستان ها کمک می کند درباشگاههای بدن سازی دستگاه باتر فلای موجود است اگر باشگاه نمیروید ، میتوانید در منزل دستها رو به طرفین سیــنه باز و بسته کنید.

 

11-شنا

شنا یکی از ورزشهای مناسب برای پستان هاست، بخصوص شنای قورباغه، آنهم بدلیل این که ماهیچه های پشت و سینه را وادار به مقاومت در مقابل فشار آب می کند. در واقع فشار آب خود نوعی ماساژ فوق العاده برای سینه ها حساب می شود. برای تمرین بیشتر می توانید پاها را در کف استخر بگذارید تا جایی که آب شانه هایتان را بپوشاند. دستها را بالا برده و آهسته در جلوی خود پایین آورید. ۱۰ بار این عمل را تکرار کنید. این عمل تاثیر بالایی در سفت شدن و فرم پستان خواهد داشت.

 

12-استفاده از کرمها و روغنهای مخصوص سینه

استفاده از کرم و روغن های مخصوص به فرم دادن و بزرگ کردن پستان کمک می کند،استفاده از کرمهای مخصوص علی رغم تبلیغات گاه اغراق آمیزشان شاید معجزه ای در پستانها ایجاد نکنند.استفاده از عصاره های گیاهی و روغنهای طبیعی و یا بیولوژیکی روی سینه ها علاوه بر اینکه ما را به ماساژ پستان ها وادار می سازند، نقش بسزایی در حفظ رشته های کشسان پستان دارد.

توجه : هنگام قرار گرفتن در نور آفتاب نیز سعی کنید برای حفظ پوست از مضرات اشعه ماورای بنفش از کرمهای ضد آفتاب استفاده نمایید. پس از هر بار دوش گرفتن بدن خود را با لوشن های مخصوص نرم و مرطوب کنید تا پوست رطوبت از دست داده خود را باز یابد.

 

دستورات لازم برای حفظ زیبایی پستانها

۱-تغذیه و پرورش اندام به طور علمی ۲-هیدروتراپی سرد ( ماساژ با آب سرد) ۳-ماساژ با وغنهای ویژه

۴-انتخاب صحیح سوتین(متناسب با اندازه پستان به نحوی که سینه ها تحت فشار نباشند )

 

بزرگ شدن سینه ها,بزرگ کردن پستان ها,روش بزرگ کردن سینه ها

 

منبع:rabtejensi.mihanblog


ویدیو مرتبط :
سرطان پستان - قسمت بیست و سوم - حفظ بافت پستان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

10 روش موثر برای مراقبت از «کلیه»‌ها



 

 

کلیه

 

 

 

به نظر می‌رسد که اکثر افراد وقتی صحبت از خطر بیماری کلیوی می‌شود، انکار می‌کنند، اما خوشبختانه چند اقدام پیشگیرنده برای جلوگیری از بروز آن وجود دارد. با راهبردهای زیر شما می‌توانید سلامت کلیه هایتان را بهتر کنترل کنید:

1) یک برنامه کاهش وزن تنظیم کنید: بخاطر داشته باشید که اضافه وزن بسیار زیاد باعث پایین آوردن عملکرد کلیه‌ها می‌شود. شاخص توده بدنتان (BMI) را اندازه بگیرید و آن را با وزن سالم‌تان مقایسه کنید. مراقب رژیم غذایی‌تان باشید و منظم ورزش کنید. باید کاری کنید که ورزش جزئی از برنامه زندگی‌تان درآید. منظور از ورزش فقط پیاده‌روی، دویدن یا تمرین با وزنه نیست، حتی باغبانی، کاری‌های خانه‌داری، بالا و پایین رفتن از پله‌ها یا بازی کردن با بچه‌ها هم نوعی فعالیت فیزیکی به حساب می‌آید.

2) مراقب کلسترول‌تان باشید: کلسترول بالا همیشه با بیماری قلبی، سکته و بیماری‌های کلیوی همراه است. به همین دلیل است که کنترل سطح کلسترول خون‌تان برای سلامت شما ضروری است. سعی کنید یک رژیم غذایی سالم، ورزش منظم و مصرف داروهایی که پزشک برایتان تجویز می‌کند را رعایت کنید.

3) سیگار را ترک کنید: سیگار کشیدن یا استفاده از سایر دخانیات یکی از عوامل مهم در بیماری‌های کلیوی مزمن می‌باشد. پس همین امروز سیگارتان را ترک کنید تا خطر ابتلا به نارسایی‌های کلیوی را در خودتان پایین بیاورید. علاوه بر این سیگار ضربان قلب و فشارِخون‌تان را هم بالا می‌برد. درست است که ترک کردن سیگار کار سختی است اما اگر می‌خواهید از سلامتی‌تان مراقبت کنید، هیچ انتخاب دیگری ندارید.

4) آب بدنتان را تامین کنید: خیلی افراد دچار کم آبی مزمن هستند. نوشیدن مقدار کافی آب اهمیت بسیار زیادی دارد مخصوصا در گرمای تابستان. کسانی‌که دچار «سنگ کلیه» هستند یا در گذشته «سنگ کلیه» داشته‌اند، باید برای تامین آب بدنشان برنامه درستی داشته باشند. البته باید مراقب باشید بیش از اندازه هم آب مصرف نکنید. در صورت نیاز با پزشک خود مشورت کنید.

5) یک رژیم غذایی متوازن داشته باشید: یک رژیم غذایی «پرکربوهیدرات» کنترل دیابت را سخت‌تر می‌کند. موادغذایی «پر کربوهیدرات» عبارتند از؛ نان، پاستا، حبوبات، سیب‌زمینی و برنج. مصرف زیاد نمک هم با فشارِخون ارتباط مستقیم دارد. بسیاری از افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی به مصرف زیاد نمک حساس هستند، بدنشان ورم کرده و فشارِخون‌شان هم بالا می‌رود. علاوه بر این، همیشه بخاطر داشته باشید که رژیم‌های غذایی پرچربی نیز می‌تواند موجب تصلب‌ِ شریان شود که یکی از بزرگترین عوامل بیماری‌های کلیوی است.

6) از مصرف برخی داروهای خاص و مواد مضر خودداری کنید: مصرف مواد ممنوعه عملکرد کلیه‌ها را ضعیف می‌کند، پس مراقب باشید.

 حتی برخی داروهای متداول موجود در داروخانه‌ها مثل داروهای ضدالتهاب غیراستیروئیدی (مثل ایبوپروفن یا ناپروکسن سدیم) می‌تواند موجب ناراحتی‌های کلیوی جدی شود. گاهی اوقات برخی داروها (مثل آنتی‌بیوتیک‌ها) برای افرادیکه ناراحتی کلیوی دارند باید با دوز متفاوتی تجویز شود.

حتی برخی گیاهان و مکمل‌ها می‌تواند به کلیه‌ها ضرر برساند.

7) برای کنترل دیابت خود اقدام کنید: دیابت یکی از متداول‌ترین عوامل بیماری کلیه‌ای مرحله آخر (ESRD) می‌باشد که از مرحله1شروع شده و تا مرحله 5پیش می‌رود. اینجاست که عملکرد کلیه‌ها تا جایی پیش می‌رود که نیاز به درمان جایگزین کردن کلیه می‌شود. این درمان شامل «دیالیز» یا «پیوند» می‌شود. اگر به دقت قندِخون‌تان را تحت کنترل داشته باشید بهتر می‌توانید از بروز بیماری شریان‌های کوچک خون که بیماری «شریانی میکرو» نامیده می‌شود جلوگیری کنید. این اختلال معمولا همراه با کمبودِ پروتئین در ادرار همراه است و در آخر منجر به آسیبِ کلیوی دیابتی می‌شود.

8) فشارِخون‌تان را کنترل کنید: فشارِخون دومین عامل متداول بیماری‌های کلیوی است. خیلی اوقات فشارِخون بالا موجب حمله‌های قلبی، نارسایی قلبی، سکته یا بیماری کلیوی هم می‌شود. برای جلوگیری از ضعیف شدن عملکرد کلیه‌ها و مراقبت از مغز و قلب‌تان باید بطور مداوم فشارِخون‌تان را تحت کنترل داشته باشید.

9) از چکاپ‌های منظم سر باز نزنید: اهمیت ویزیت منظم پزشک‌تان کاملا آشکار است و نیاز به توضیح ندارد. برای کنترل وضعیت سلامتی خود باید مرتب نزد پزشک بروید و آزمایش‌های مربوطه را انجام دهید.

10) پیگیری مستمر دستورات متخصصان کلیه‌: تحقیقات نشان می‌دهد که افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی در صورت دنبال کردن دستورات پزشک متخصص خود وضعیت بهتری پیدا می‌کنند. علاوه بر این، مراحل پایانی نارسایی کلیه معمولا مشکلات دیگری مثل؛ کم‌خونی، متابولیسم موادمعدنی استخوان و آماده‌سازی برای درمان جایگزین کلیه را همراه دارد. به همین دلیل است که ویزیت پزشک متخصص‌تان باعث می‌شود از یکی از مهمترین اندام‌های بدنتان که «کلیه» است، مراقبت کنید.

حرف‌های نهایی

بیماری کلیوی رو به رشد است. خوشبختانه این بیماری‌ها قابل پیشگیری هستند. مطمئناً تشخیص زودهنگام می‌تواند عملکرد کلیه هایتان را طولانی تر کند. حفظ یک سبک زندگی سالم کار خیلی سختی نیست. به همین دلیل است که باید این توصیه‌ها را جدی بگیرید تا بتوانید از یک زندگی سالم لذت ببرید.

10 روش موثر برای مراقبت از «کلیه»‌ها

خیلی اوقات فشارِخون بالا موجب حمله‌های قلبی، نارسایی قلبی، سکته یا بیماری کلیوی هم می‌شود. برای جلوگیری از ضعیف شدن عملکرد کلیه‌ها و مراقبت از مغز و قلب‌تان باید بطور مداوم فشارِخون‌تان را تحت کنترل داشته باشید.

به نظر می‌رسد که اکثر افراد وقتی صحبت از خطر بیماری کلیوی می‌شود، انکار می‌کنند، اما خوشبختانه چند اقدام پیشگیرنده برای جلوگیری از بروز آن وجود دارد. با راهبردهای زیر شما می‌توانید سلامت کلیه هایتان را بهتر کنترل کنید:

1) یک برنامه کاهش وزن تنظیم کنید: بخاطر داشته باشید که اضافه وزن بسیار زیاد باعث پایین آوردن عملکرد کلیه‌ها می‌شود. شاخص توده بدنتان (BMI) را اندازه بگیرید و آن را با وزن سالم‌تان مقایسه کنید. مراقب رژیم غذایی‌تان باشید و منظم ورزش کنید. باید کاری کنید که ورزش جزئی از برنامه زندگی‌تان درآید. منظور از ورزش فقط پیاده‌روی، دویدن یا تمرین با وزنه نیست، حتی باغبانی، کاری‌های خانه‌داری، بالا و پایین رفتن از پله‌ها یا بازی کردن با بچه‌ها هم نوعی فعالیت فیزیکی به حساب می‌آید.

2) مراقب کلسترول‌تان باشید: کلسترول بالا همیشه با بیماری قلبی، سکته و بیماری‌های کلیوی همراه است. به همین دلیل است که کنترل سطح کلسترول خون‌تان برای سلامت شما ضروری است. سعی کنید یک رژیم غذایی سالم، ورزش منظم و مصرف داروهایی که پزشک برایتان تجویز می‌کند را رعایت کنید.

3) سیگار را ترک کنید: سیگار کشیدن یا استفاده از سایر دخانیات یکی از عوامل مهم در بیماری‌های کلیوی مزمن می‌باشد. پس همین امروز سیگارتان را ترک کنید تا خطر ابتلا به نارسایی‌های کلیوی را در خودتان پایین بیاورید. علاوه بر این سیگار ضربان قلب و فشارِخون‌تان را هم بالا می‌برد. درست است که ترک کردن سیگار کار سختی است اما اگر می‌خواهید از سلامتی‌تان مراقبت کنید، هیچ انتخاب دیگری ندارید.

4) آب بدنتان را تامین کنید: خیلی افراد دچار کم آبی مزمن هستند. نوشیدن مقدار کافی آب اهمیت بسیار زیادی دارد مخصوصا در گرمای تابستان. کسانی‌که دچار «سنگ کلیه» هستند یا در گذشته «سنگ کلیه» داشته‌اند، باید برای تامین آب بدنشان برنامه درستی داشته باشند. البته باید مراقب باشید بیش از اندازه هم آب مصرف نکنید. در صورت نیاز با پزشک خود مشورت کنید.

5) یک رژیم غذایی متوازن داشته باشید: یک رژیم غذایی «پرکربوهیدرات» کنترل دیابت را سخت‌تر می‌کند. موادغذایی «پر کربوهیدرات» عبارتند از؛ نان، پاستا، حبوبات، سیب‌زمینی و برنج. مصرف زیاد نمک هم با فشارِخون ارتباط مستقیم دارد. بسیاری از افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی به مصرف زیاد نمک حساس هستند، بدنشان ورم کرده و فشارِخون‌شان هم بالا می‌رود. علاوه بر این، همیشه بخاطر داشته باشید که رژیم‌های غذایی پرچربی نیز می‌تواند موجب تصلب‌ِ شریان شود که یکی از بزرگترین عوامل بیماری‌های کلیوی است.

6) از مصرف برخی داروهای خاص و مواد مضر خودداری کنید: مصرف مواد ممنوعه عملکرد کلیه‌ها را ضعیف می‌کند، پس مراقب باشید.

 حتی برخی داروهای متداول موجود در داروخانه‌ها مثل داروهای ضدالتهاب غیراستیروئیدی (مثل ایبوپروفن یا ناپروکسن سدیم) می‌تواند موجب ناراحتی‌های کلیوی جدی شود. گاهی اوقات برخی داروها (مثل آنتی‌بیوتیک‌ها) برای افرادیکه ناراحتی کلیوی دارند باید با دوز متفاوتی تجویز شود.

حتی برخی گیاهان و مکمل‌ها می‌تواند به کلیه‌ها ضرر برساند.

7) برای کنترل دیابت خود اقدام کنید: دیابت یکی از متداول‌ترین عوامل بیماری کلیه‌ای مرحله آخر (ESRD) می‌باشد که از مرحله1شروع شده و تا مرحله 5پیش می‌رود. اینجاست که عملکرد کلیه‌ها تا جایی پیش می‌رود که نیاز به درمان جایگزین کردن کلیه می‌شود. این درمان شامل «دیالیز» یا «پیوند» می‌شود. اگر به دقت قندِخون‌تان را تحت کنترل داشته باشید بهتر می‌توانید از بروز بیماری شریان‌های کوچک خون که بیماری «شریانی میکرو» نامیده می‌شود جلوگیری کنید. این اختلال معمولا همراه با کمبودِ پروتئین در ادرار همراه است و در آخر منجر به آسیبِ کلیوی دیابتی می‌شود.

8) فشارِخون‌تان را کنترل کنید: فشارِخون دومین عامل متداول بیماری‌های کلیوی است. خیلی اوقات فشارِخون بالا موجب حمله‌های قلبی، نارسایی قلبی، سکته یا بیماری کلیوی هم می‌شود. برای جلوگیری از ضعیف شدن عملکرد کلیه‌ها و مراقبت از مغز و قلب‌تان باید بطور مداوم فشارِخون‌تان را تحت کنترل داشته باشید.

9) از چکاپ‌های منظم سر باز نزنید: اهمیت ویزیت منظم پزشک‌تان کاملا آشکار است و نیاز به توضیح ندارد. برای کنترل وضعیت سلامتی خود باید مرتب نزد پزشک بروید و آزمایش‌های مربوطه را انجام دهید.

10) پیگیری مستمر دستورات متخصصان کلیه‌: تحقیقات نشان می‌دهد که افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی در صورت دنبال کردن دستورات پزشک متخصص خود وضعیت بهتری پیدا می‌کنند. علاوه بر این، مراحل پایانی نارسایی کلیه معمولا مشکلات دیگری مثل؛ کم‌خونی، متابولیسم موادمعدنی استخوان و آماده‌سازی برای درمان جایگزین کلیه را همراه دارد. به همین دلیل است که ویزیت پزشک متخصص‌تان باعث می‌شود از یکی از مهمترین اندام‌های بدنتان که «کلیه» است، مراقبت کنید.

حرف‌های نهایی

بیماری کلیوی رو به رشد است. خوشبختانه این بیماری‌ها قابل پیشگیری هستند. مطمئناً تشخیص زودهنگام می‌تواند عملکرد کلیه هایتان را طولانی تر کند. حفظ یک سبک زندگی سالم کار خیلی سختی نیست. به همین دلیل است که باید این توصیه‌ها را جدی بگیرید تا بتوانید از یک زندگی سالم لذت ببرید..../تحلیل:عصرایران