سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

روان درمانی چیست و چگونه انجام می شود؟



 

 

روان درمانی چیست و چگونه انجام می شود؟

 

روان درمانی به شیوه هایی گفته می شود که در آن مشکلات روانی و عاطفی از طریق بیان مشکلات به یک درمانگر و گفتگو با او درمان می گردد. روان درمانگر به شناخت شما ازخود و بهتر شدن توانایی مقابله تان کمک می کند.

 

 

اهداف روان درمانی عبارتند از:

 

- تغییرالگوهای آسیب زای رفتاری

- بهبود احساس ارزشمندی

- حل و فصل تعارض ها

 

روان درمانی به یاد گرفتن در مورد خودتان کمک می کند. در بعضی از موارد، شما یاد می گیرید که چگونه گذشته را درک کرده و با زمان حال تطبیق دهید. در موارد دیگر شما از آن دسته از پاسخ های تان که مشکلاتی را در زندگی شما ایجاد می کنند، آگاه شده و شیوه های تغییرآنها را یاد می گیرید.

 

 

چگونه یک درمانگر انتخاب کنم؟

 

درمانگرشما باید شخصی باشد که در حضور او احساس آرامش کنید. درمانگر ها شامل افراد زیر هستند:

 

روان پزشکان، روان شناسان، پرستاران و روان پزشکی، مددکاران اجتماعی و مشاوران آموزش دیده. بسیاری از مردم از اشخاصی که عقیده آنها را می پذیرند، اسامی درمانگران را به دست می آورند. این اشخاص عبارتند از:

 

- دوستان

- اعضای خانواده

- پزشکان

 

حتی با وجود کمک گرفتن ازدیگران هم، پیدا کردن یک درمانگر خوب امر بسیار شخصی می باشد. مراقب باشید درمانگران زیادی وجود دارند که صلاحیت کافی برای این کار ندارند. مطمئن باشید شخصی که شما به عنوان یک درمانگر انتخاب می کنید، حتماً دارای مجوزکارباشد و اعتبار کافی برای این امر داشته باشد.

 

ممکن است که شما قبل ازاین که یک درمانگر انتخاب کنید، با درمانگران زیادی صحبت کنید. هنگامی که با اولین درمانگر ملاقات می کنید، درباره مطالب زیر از او بپرسید:

 

- حق الزحمه

- نوع درمانی که او برای شما به کار می برد

- مجوز قانونی کار مخصوص درمانگران

 

به همان اندازه که شما مسائل شخصی خود را برای درمانگر بیان می کنید، انتظار دارید که به همان اندازه هم او در این رابطه با شما صحبت کند. به مسائل زیر با دقت توجه کنید:

 

- چگونه درمانگر با شما ارتباط برقرار می کند؟

- به چه نحوی شنونده سخنان شماست؟

 

 

درجه راحت بودن شما با درمانگر

 

داشتن مقداری احساس تنش و عصبیت در جلسه اول طبیعی است. اگر درمانگر دارای صفاتی می باشد که فکر می کنید آن صفات نخواهد گذاشت احساسات خود را به راحتی بیان کرده یا به درمانگرتان اعتماد کنید، بهترخواهد بود که درمانگر دیگری انتخاب نمایید.

 

دراولین جلسه به احساسات خود اعتماد کنید. ازاحساسات خود به عنوان یک راهنما جهت تصمیم گیری در مورد ادامه کار با آن درمانگر یا تغییراو استفاده کنید.

 

به محض پیدا کردن شخصی که در حضور او احساس آرامش می کنید، ضمن گشودن دریچه های ذهن خود، شرایط را برای اعتماد به درمانگر مهیا کنید. رک و صریح بودن در امر درمان، نکته ای بسیار مهم است.

 

 

ازچه نوع روان درمانی استفاده می شود؟

 

امروزه انواع بسیاری از درمان ها مورد استفاده قرار می گیرد. انواع درمان هایی که متداول تراست، عبارتند از:

 

*رفتاردرمانی شناختی: درمانگر به شناختن نگرش غیر واقعی تان نسبت به خود، دنیا و آینده کمک می کند. این درمان به شما در تشخیص روش های فکری نادرست کمک می کند. شما الگوهای رفتاری و فکری جدیدی پیدا خواهید کرد که شما را به سوی زندگی سالم تر رهنمون می شود.

 

*درمان متمرکز بر درمان جو (روان درمانی بی رهنمود):درمانگر به حرف های شما گوش می دهد و به شما در فهمیدن بهتراحساسات کمک می کند.

 

*روانکاوی: درمانگر با هدف کشف تجارب و احساسات نیمه آگاه و عمیق مربوط به دوران کودکی به شما گوش می دهد. شما معمولاً درمانگرتان را هر هفته چهار بار یا بیشتربرای چندین بار ملاقات کنید.

 

*روان درمانی پویشی: در این روش درمانگر بدون استفاده از روانکاوی رسمی، احساسات ناخود آگاه شما را به آگاهی آورده و آن را تعبیر و تفسیر می کند. این نوع درمان، اغلب متضمن این است که هر چه به ذهن تان می آید، بگویید. (تداعی آزاد)

 

 

پسیکودرام (نقش گذاری روانی):

 

از این نوع درمان برای بیان احساسات پنهان استفاده می شود. از شما خواسته می شود در نقش مردم مختلفی که در زندگی تان وجود دارند، بازی کنید و خود رابه جای آنان قراردهید. این روش هم می تواند به صورت گروهی انجام شود و هم به صورت دو نفره.

 

 

مشاوره زناشویی:

 

درمانگر زن و شوهر را به بهبودی روابط شان تشویق می کند و به آنها در فائق آمدن بر مشکلات زندگی شان کمک می کند. هر دو نفر (زن و شوهر) برای یاد گرفتن الگوهای رفتاری جدید تلاش می کنند. گاهی اوقات زوج، پیمان یا توافق نامه ای مبنی بر چگونگی تغییر رفتارشان می نویسند.

 

 

روان درمانی خانواده:

 

این شکل روان درمانی به جای توجه به تک تک اعضا، خانواده را به عنوان یک کل مورد توجه قرار می دهد. این روش بر این عقیده استواراست که شخص مشکل دار را جدای از محیط خانوادگی اش نمی توان شناخت. درمانگر بیان آزاد احساسات را بین افراد خانواده تشویق می کند. روان درمانی خانواده اغلب برای خانواده هایی که دارای بچه هایی با مشکلات رفتاری هستند و نیز برای خانواده هایی که با سوء استفاده جنسی، بیماری های خطرناک و سایرحوادث آسیب زا مواجهند، مناسب می باشد.

 

 

گروه درمانی (روان درمانی گروهی):

 

یک گروه حدوداً از هشت نفر که مشکلات یکسانی دارند و به طورمنظم با درمانگر ملاقات می کنند، تشکیل می شود. آنان در مورد مشکلات شان با یکدیگر و با درمانگر مذاکره می کنند. گروه درمانی بیشتر برای مسائل رفتاری مانند مشکلات شخصیتی، استفاده از الکل و مواد مخدر، اختلالات در خوردن و انواع مشخصی از افسردگی کاربرد دارد.

 

 

روان درمانی چه مدت وقت می گیرد؟

 

ممکن است روان درمانی جلسات محدودی وقت بگیرد و یا سالیان زیادی طول بکشد. این مساله بستگی به وسعت مشکلات شما و اهدافی که درمعالجه لحظه به لحظه پیشرفت تان را تشخیص می دهید. شما باید به طورجدی در مورد این که چه مدت تحت درمان باشید، تصمیم بگیرید. شما (نه درمانگر) تصمیماتی که می گیرید، روی زندگی تان تأثیر مهمی دارد.

منبع: نشریه کوچه ما، شماره12.


ویدیو مرتبط :
‫روان‌درمانی‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

معروفترین بازیگران هالیوودی که نیاز به روان درمانی دارند! + تصاویر



معروفترین بازیگران هالیوودی که نیاز به روان درمانی دارند! + تصاویر

در فهرست زیر به معرفی چهره های مطرحی پرداخته شده که باید سری به مشاوران روانشناسی بزنند!

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ، داشتن اختلالات عصبی و روانی در میان ستارگان معروف، هزینه سنگینی دارد و  موجب کاهش محبوبیت آنها می شود. در فهرست زیر به معرفی چهره های مطرحی پرداخته شده که کمتر قادر به کنترل رفتار و خشم خودهستند و باید سری به مشاوران روانشناسی بزنند. این فهرست هالیوودی ها خشمگین را به نقل از سینما خبر از دست ندهید.

 

اخبار,اخبار داغ,اخبار جدید

«نائومی کمپل» بازیگر و مدل انگلیسی

«کمپل» به حدی عصبی و بداخلاق است که تاکنون 2 بار به پلیس توهین کرده و در آستانه زندانی شدن قرار گرفته است. او همچنین چندین بار با پلیس فرودگاه و خدمه هواپیما مشاجره داشته و مشاجره او با حرکات کوچک تهاجمی همراه بوده است. البته اخلاق بد او با اعضای خانواده و مستخدم هایش باعث شده به یک بازیگر نامحبوب تبدیل شود. مشاوران روانشناس 200 ساعت مشاوره را برای ترک اخلاق بد او پیشنهاد می کنند.

 

اخبار,اخبار داغ,اخبار جدید

«آنجلینا جولی» بازیگر آمریکایی

«آنجلینا جولی» برخلاف ظاهر آرام، آتشفشانی از خودرایی و لجاجت است. براد پیت هر از گاهی از رفتارهایی که حتی موجب احتمال ارتکاب به خودکشی در آنجلینا می شود، شکایت کرد. خشونت کاذب آنجلینا تا حدی است که سرگرمی اصلی او پرتاب چاقو و خنجر است.

به گفته یکی از محافظان او، جولی در عین عصبانیت اقدام به پرتاب چاقو به سوی «پیت» می کند و فریاد می کشد. مشاوران در کنار مشاوره روانی به احتمال زیاد بستری شدن در بیمارستان روانی را نیز پیشنهاد می کنند. «پیت» نیز برای ثبات زندگی خانوادگی اش به مشاوران روانی آنلاین روی آوردهاست. «جولی» در نوجوانی به بیماری افسردگی مبتلا بوده است.

 

اخبار,اخبار داغ,اخبار جدید

«مل گیبسون» بازیگر، کارگردان و تهیه کننده آمریکایی

چه کسی چهره آرام مل گیبسون را ندیده است؟ او همواره در عکس هایش آرام و مهربان به نظر می رسد ولی او یکی از بددهن ترین چهره های هالیوود است که به سرعت عصبانی می شود و لب به سخنان ناخوشایند می گشاید. در کنار مشاجره لفظی با پلیس، او تجربه درگیری در صحنه فیلم را نیز دارد. به گفته مشاوران این رفتار نوعی افسردگی تهاجمی است.

 

اخبار,اخبار داغ,اخبار جدید

«راسل کرو» بازیگر آمریکایی

چهره «راسل کرو» معمولا عبوس و گرفته است. واکنش خشم او زمانی موجب پرتاب تلفن به سوی مسئول پذیرش شد که عذرخواهی عمومی او را به دنبال داشت. او همچنین برای رفتار خود مجبور به تحمل زندان و پرداخت جریمه شده است. مشاوران افسردگی و آستانه تحمل کوتاه را علت خشم او عنوان کرده اند.

 

اخبار,اخبار داغ,اخبار جدید

«کریس براون» خواننده آمریکایی

«براون» برای حمله به «ریحانا» (نامزدش) و کتک زدن او تا حد مرگ راهی زندان شد. او در کنار ضرب و شتم به بقیه خود را نیز مورد آسیب قرار می دهد. تکرار رفتار خشن او در یک برنامه زنده تلویزیونی او را به دفتر مشاوران روانی فرستاد.

 

اخبار,اخبار داغ,اخبار جدید

«نیکلاس کیج» بازیگر آمریکایی

ویدئو مشاجره و دعوای کیج با یک شهروند در رومانی موجود است. او همچنین به خاطر رفتار پرخاشگر با همسرش در شهر نیواورلئان به جرم ایجاد ناامنی دستگیر شد.

 

اخبار,اخبار داغ,اخبار جدید

«کریستین بیل» بازیگر آمریکایی

ستاره فیلم «بتمن» زمانی در صحنه فیلم «ترمیناتور» با عکاس درگیر شد. علت درگیری تنظیم نور توسط عکاس عنوان شده که گویی به مذاق «بیل» خوش نیامده. البته بیل چند روز بعد به دلیل شکایت مادر و خواهرش از رفتار پرخاشجویانه در تیتر رسانه ها قرار گرفت./باشگاه خبرنگاران