سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

رفع مشکلات باردری با طب سنتی



اروهای گیاهی برای ویار باردای

میوۀ انار به‌علت داشتن ویتامین B6 ضدتهوع بوده و درمان ویار زنان باردار است

 

 یک محقق طب اسلامی راه‌‌های رفع ویار و دیابت بارداری را تشریح کرد.برای رفع ویار زنان حامله و تهوع و استفراغ بعد از غذا راه برود و سپس یک استکان آب سیب رسیدۀ شیرین بخورند, سپس راه برود.


میل به خاک‌خوری، گچ‌خوری و ذغال‌خوری در دوران بارداری را چگونه کنترل کنید؟
آیت الله سید حسن ضیایی, حقق طب اسلامی درباره ویار بارداری اظهار داشت: زنان باردار یا افرادی دیگر که قبل از غذا خوردن یا به‌محض دیدن غذا استفراغ می‌کنند، آبغورۀ طبیعی قبل از غذا مصرف کنند.

به‌گفته وی میوۀ انار به‌علت داشتن ویتامین B6 ضدتهوع بوده و درمان ویار زنان باردار است و همچنین در درمان لک‌های قهوه‌ای و سیاه پوست مفید است و خوردن انار میخوش (انار ملس) برای رفع ویار بسیار مفید است.

ایشان ادامه داد: برای رفع ویار زنان حامله و تهوع و استفراغ بعد از غذا راه برود و سپس یک استکان آب سیب رسیدۀ شیرین بخورند, سپس راه برود.

ضیایی افزود: برای درمان استفراغ خونی می‌توان مخلوط آب تازه سبزی تَره + آبغورۀ طبیعی بخورند، همچنین برای درمان ویار شدید بارداری می‌توان قبل از غذا آبغوره طبیعی، بعد از غذا انار شیرین با پرده نازک روی دانه‌ها بخورد.

وی بیان کرد: برای درمان هوس‌های نامعقول در دوران بارداری مخصوصاً میل به خاک‌خوری، گچ‌خوری، زغال‌خوری و...، باید صبح، ظهر و شب هر دفعه مقداری رب‌انار شیرین یا رب‌انار ترش طبیعی بخورد، همچنین مصرف مخلوط آب‌انار شیرین طبیعی و آب‌انار ترش طبیعی برای رفع ویار زنان باردار بسیار نافع است.

ایشان گفت: برای درمان دیابت حاملگی باید از نوشابه، قندهای شیمیایی و میوۀ موز پرهیز شود. همچنین خورش بامیه, آلوبخارا, آلوچه, تمر هندی بی‌نمک, زغال‌اخته و در ماه آخر حاملگی روزی نیم ساعت راه بروند.

ضیایی خاطرنشان کرد: برای درمان یبوست حاملگی در 24 ساعت، 4 الی 6 لیوان آب سرد عادی بنوشند, شربت انجیر و هر روز 2 تا 3 خوشۀ انگور با هستۀ آن بجوند و بخورند.

 

منبع: seemorgh.com


ویدیو مرتبط :
‫3 راه رفع سرفه‌ با طب سنتی‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

راه‌های رفع کهیر از منظر طب سنتی



گیاهان دارویی برای درمان کهیر,طب سنتی برای رفع کهیر

شربت آبلیموی تازه برای رفع علائم کهیر مفید است

 

کهیر چیست؟

کهیر یک بیماری پوستی است که با خارش شدید همراه می‌ باشد. در بیماری کهیر لکه‌ ها و نقطه‌های قرمز رنگ و برجسته در قسمت‌های مختلف بدن ظاهر می ‌شود. معمولاً ضایعات فوق در عرض کم‌ تر از 24 ساعت فروکش می ‌کنند، ولی ممکن است در سایر قسمت‌ها دوباره بروز نمایند.

 

یک متخصص طب سنتی راه‌های رفع کهیر و خارش از منظر طب سنتی را تشریح کرد.

 شیربیگی متخصص طب سنتی درباره راه‌های رفع کهیر اظهار داشت: کهیر منشاء عصبی دارد چون حالات روحی به طور ناگهانی بدن را گرم می‌کنند که این گرم شدن به بروز کهیر کمک می‌کند.

 بهترین غذا برای رفع کهیر سوپ جو و عدسی هستند
به گفته وی مصرف سوپ جو به عنوان غذای روزانه برای فرد می‌تواند تا حدی به رفع کهیر کمک کند چرا که سوپ جو یک غذای دوایی محسوب می‌شود. این متخصص طب سنتی ادامه داد: ماساژ با روغن بنفشه یا روغن بادام شیرین به رفع علائم کهیر کمک می‌کند به خصوص اگر بعد از استحمام این کار صورت گیرد، همچنین این افراد از شستن بیش از حد با آب داغ باید پرهیز کنند.

 

 شربت آبلیموی تازه برای رفع علائم کهیر مفید است
این متخصص طب سنتی گفت: شربت آبلیموی تازه برای رفع علائم کهیر مفید است چرا که لیموی تازه به رفع خارش مزمن کمک می‌کند البته بهترین نوع لیمو درشت و رسیده آن است. شیربیگی خاطرنشان کرد: شربت آبلیمو برای رفع علائم تب و گرمی کودکان نیز مفید است.


اجابت مزاج به موقع به رفع علائم کهیر کمک می‌کند
شیربیگی عنوان کرد: اجابت مزاج به موقع به رفع علائم کهیر کمک می‌کند مصرف روزانه چندین بار آب گرم در طول روز خود به رفع یبوست کمک می‌کند هرچه قدر اجابت مزاج بهتر صورت پذیرد، کهیر و خارش زودتر رفع می‌شود. وی ادامه داد: باید سعی شود که بیماران را با غذا درمان کنیم، مصرف عدسی و سوپ جو برای این افراد مفید است. بهتر است که در هنگام پخت عدسی کمی سرکه طبیعی به آن اضافه شود.

 منبع : tasnimnews.com