سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

رفتارهای جنسی پرخطر را بشناسید



رابطه‌ی جنسی,رابطه‌ی جنسی پر خطر,رفتارهای جنسی پرخطر

آمار شیوع بیماری‌های مقاربتی میان هم‌جنس‌گرایان معمولاً بالاست

 

رفتارهای جنسی پرخطر را بشناسید
در هر نوع رابطه‌ی جنسی، خطر انتقال بیماری‌های مقاربتی وجود دارد. اما در چند دسته از آمیزش‌ها خطر انتقال بیماری بالاتر است این روابط عبارتند از:

 

- رابطه‌ی جنسی مقعدی، دهانی و واژنی بدون استفاده از کاندوم
استفاده‌ی صحیح و دائم از کاندوم اولین و مهم‌ترین قدم برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مقاربتی است. آمیزش بدون استفاده از کاندوم حتی اگر دخول صورت نگیرد، پرخطر تلقی می‌شود.

 

- رابطه‌ی جنسی تحت‌تأثیر مواد مخدر
به‌طور کلی نشئگی حاصل از مواد مخدر و بالاخص مواد مخدر توهم‌زا، فرد را وارد فضای مجازی می‌کند. در آن فضا، شخص انتخاب‌هایی می‌کند که خودآگاه نیست. رابطه‌ی جنسی تحت‌تأثیر مواد مخدر همیشه و در هر شرایطی پرخطر تلقی می‌شود.


- رابطه‌ی جنسی با افراد پرخطر
آمیزش با افرادی که روابط جنسی کنترل‌نشده دارند.

 

- رابطه‌ی جنسی میان هم‌جنس‌گرایان و دوجنسیتی‌ها
آمار شیوع بیماری‌های مقاربتی میان هم‌جنس‌گرایان معمولاً بالاست.

 

- رابطه‌ی جنسی برای افراد مبتلا به بیماری‌های مقاربتی
کسانی که یک یا چند بیماری مقاربتی دارند برای ابتلا به سایر بیماری‌های مقاربتی آمادگی بیش‌تری دارند. این افراد نه‌فقط باید مراقب انتقال بیماری خود به شریک جنسی‌شان باشند، بلکه خودشان نیز بیش‌تر در معرض خطر ابتلا به سایر بیماری‌های مقاربتی‌اند.

 

- رابطه‌ی جنسی تحت‌تأثیر الکل
زمانی که میزان الکل در خون بالا می‌رود، فرد هوشیاری کامل ندارد و در این شرایط انتخاب‌هایش ناآگاهانه است. بسیاری از افراد، که در شرایط عادی از رابطه‌ی جنسی پرخطر اجتناب می‌کنند، تحت‌تأثیر الکل انتخاب‌های سهل‌انگارانه دارند.

 

- رابطه‌ی جنسی برای کسانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند
کسانی که سیستم ایمنی‌شان ضعیف است یا خوب کار نمی‌کند بیش‌تر در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های مقاربتی‌اند و در مقابل این بیماری‌ها به مراقبت بیش‌تری احتیاج دارند.

 

رابطه‌ی جنسی پر خطر,رابطه‌ی جنسی,رفتارهای جنسی پرخطر

افراد الکلی معمولا دست به رفتارهای پرخطر جنسی میزنند

 

- رابطه‌ی جنسی با افراد معتاد
از آن‌جا که برخی از معتادان به دلیل استفاده از سرنگ مشترک به بیماری‌های مقاربتی مانند ایدز و هپاتیت مبتلا می‌شوند، رابطه‌ی جنسی با افراد معتاد به‌کلی پرخطر است.


- رابطه‌ی جنسی با کارگران جنسی
خطر ابتلا و انتقال بیماری های مقاربتی در کارگران جنسی، به دلیل رابطه‌ی جنسی با طیف گسترده‌ای از افراد، بسیار زیاد است.


- رابطه‌ی جنسی در دوران عادت ماهیانه
- رابطه‌ی جنسی در دوران بیماری‌های حاد
سیستم ایمنی فردی که در حال جنگیدن با بیماری است معمولاً ضعیف می‌شود و ضعف سیستم ایمنی خطر ابتلا و انتقال عفونت مقاربتی را افزایش می‌دهد.

 

- رابطه‌ی جنسی زیر هجده سال
عوامل مهمی مانند عدم تجربه و آگاهی در مورد روش‌های پیشگیری از بیماری‌های جنسی و سیستم ایمنی ضعیف‌تر در نوجوانان این رابطه را پرخطر می‌کند.

 

- رابطه‌ی جنسی تحت فشار زیاد و کم‌خوابی
هر عامل درونی یا بیرونی که سبب پایین‌آمدن سطح آگاهی می‌شود ممکن است به انتخاب نادرست و ناآگاهانه در رابطه‌ی جنسی منتهی شود. بنابراین رابطه‌ی جنسی در شرایطی که یک یا هر دو شریک جنسی تحت فشارهای روانی، نوسانات روحی و کم‌خوابی شدیدند پرخطر تلقی می‌شود.
 منبع : salamatnews.com


ویدیو مرتبط :
رفتارهای پرخطر نوجوان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

افزایش سرطان دهانه رحم به دلیل رفتارهای پرخطر جنسی



  ،  سرطان دهانه رحم,فتارهای پرخطر جنسی,سرطان سینه ,اخبار

 

رییس کنگره سرطان‌های زنان هشدار داد:

افزایش سرطان دهانه رحم به دلیل رفتارهای پرخطر جنسی

رئیس کنگره سرطانهای زنان گفت: افزایش رفتارهای پرخطر جنسی در نسل جوان کشور و تغییر فرهنگ جامعه، افزایش سرطانه دهانه رحم را در پی خواهد داشت.

به گزارش خبرنگارسینانیوز دکتر اعظم السادات موسوی در نشست خبری چهارمین کنگره سراسری سرطان‌های زنان با اشاره به اینکه شایع ترین سرطان زنان در ایران و جهان سرطان سینه است گفت: دومین سرطان شایع در جهان سرطان آندومتر و در ایران سرطان دهانه رحم است.

وی بیان داشت: سرطان دهان رحم ازجمله سرطانهایی است که در کشورهای دیگر به دلیل رفتارهای پرخطر جنسی روند افزایشی داشته است ولی با اجرای غربالگری موفق به کاهش میزان سرطان دهانه رحم شده‌ایم.

رئیس این کنگره با اشاره به اینکه در نسل جوان کشور به دلیل افزایش رفتارهای جنسی پرخطر و نیز تغییر فرهنگ جامعه احتمال افزایش آمار مبتلایان به سرطان دهانه رحم وجود دارد اظهار کرد: پاپیلوما ویروس عامل ابتلا به سرطان دهانه رحم است که خوشبختانه واکسن این بیماری در ایران موجود است.

وی تصریح کرد: دختران و پسران از سنین ۱۶ تا ۲۶ سالگی می‌توانند این واکسن را تزریق کنند که بهتر است این سرطان قبل از ازدواج تزریق شود.

دکتر موسوی با بیان اینکه بسیاری از مبتلایان به سرطان دهانه رحم شرایط اقتصادی و اجتماعی مطلوبی نداشته و به علت رفتارهای پرخطر همسر خود به این بیماری مبتلا شده‌اند ادامه داد: به دلیل نبود برنامه‌های غربالگری و پیشگیرانه این بیماران در مرحله‌ای مراجعه می‌کنند که هیچ کاری حتی برای تسکین درد هم نمی‌توان انجام داد.

وی گفت: طی سالهای اخیر طبق اعلام وزارت بهداشت سرطان دهانه رحم از رتبه پنجم به رتبه سوم سرطان‌ها رسیده که با هزینه درمان یک بیمار مبتلا به سرطان رحم می‌توان هزار و ۷۰۰ نفر را در مقابل این بیماری واکسینه کرد.

وی با بیان اینکه لازم است زنان پس از یائسگی و طی سالهای اول پس از ازدواج بیشتر به وضعیت سلامت خود اهمیت دهند افزود: با توجه به اینکه یک سوم عمر زنان پس از یائسگی است نیازمند توجه برای برخورداری از کیفیت خوب زندگی است که باید از نظر بیماریهای زنان مورد بررسی قرار بگیرند.

دکتر موسوی اظهار کرد: زنان جوان در سالهای اول ازدواج بیشتر در معرض ابتلا به عفونت‌ها بوده که در سلامت و باروری نیز موثر هستند که در این راستا نیازمند توجه ویژه به سلامت خود هستند.

 

وی ادامه داد: به دلیل اهمیت پیشگیری از سرطان دهانه رحم از وزارت بهداشت درخواست کرده‌ایم که سی‌ُم خرداد را به نام روز ملی سرطان دهانه رحم نامگذاری نماید.

وی در پایان با اشاره به اینکه سرطان تخمدان از دیگر سرطانهایی است که با وجود شیوع نه چندان زیاد ولی مرگ و میر بالایی دارد خاطر نشان کرد: ترشح، خونریزی غیرطبیعی و بزرگی شکم از جمله علامت‌های ابتلا به سرطان تخمدان به شمار می‌رود./سینانیوز