سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

راه و رسم مسکن خوردن


خوردن قرص های مسکن با اسم ها و رنگ های مختلف برای برخی از مردم به عادتی تبدیل شده و متاسفانه برخی اشتباهات رایج در این زمینه به روش های درمانی غلط و تهدید سلامتی منجر می شوند.

هفت صبح: درد، همان چیزی است که بروز آن در بخش های مختلف از بدن، گاه ذهن ما را به سمت مصرف قرص های مسکن سوق می دهد. پزشکان نسبت به این موضوع هشدار داده اند که خوردن قرص های مسکن با اسم ها و رنگ های مختلف برای برخی از مردم به عادتی تبدیل شده و متاسفانه برخی اشتباهات رایج در این زمینه به روش های درمانی غلط و تهدید سلامتی منجر می شوند.



با هم نخورید

مصرف همزمان مسکن با سایر داروها یکی از این مواد است. زیرا تاثیر متقابل داروها باعث می شود عملکرد قرص های مسکن تحت تاثیر برخی داروها یا مکمل های غذایی قرار بگیرد و به طرز خطرناکی اثرات داروها را تشدید کند. بهتر است با پزشک خود درباره همه بیماری های تان و داروهای تجویزشده قبلی صحبت کنید. هنگام خرید قرص مسکن از داروخانه هم این موضوع را با دکتر داروساز درمیان بگذارید. فراموش نکنید بیماری های روحی یا جسمی شما و حتی مصرف داروهای گیاه یا مکمل های غذایی می تواند یک پزشک متخصص را در تجویز داروی مناسب یاری دهد. بد نیست بدانید تاثیر داروها بر هم کم خطر نیست، به عنوان نمونه آسپرین فعالیت برخی داروهای دیابتی و کدئین و نیز عملکرد داروهای ضدافسردگی را تحت تاثیر قرار می دهد.



زیاد نخورید

چند برابر کردن مقدار مناسب مسکن را که پزشک تجویز کرده اشتباه بزرگ دیگری است که برخی افراد مرتکب می شوند. با این کار غلط نه سرعت بهبود افزایش می یابد و نه روند بیماری کند می شود. پزشکان معتقدند مصرف چند قرص مسکن برای تاثیر بیشتر اثرات جانبی داروها را چند برابر و حال شما را بدتر می کند. گاهی هم میزان تاثیرگذاری مسکن به طور قابل توجهی کاهش می یابد. حتی ممکن است کارتان به بخش اورژانس بیمارستان بکشد.



متنوع نخورید

نکته دیگر اینکه نباید چند نوع مسکن مختلف را پشت سر هم بخورید زیرا به بدترشدن اوضاع دامن می زند. اگر مسکن تجویز شده واقعا نمی تواند درد جسمانی شما را تسکین دهد، به پزشک مراجعه و خوددرمانی نکنید. ناگفته پیداست که خواندن بروشور داخل جعبه قرص های مسکن به شما در زمینه مصرف صحیح کمک می کند. می توانید میزان مصرف و اثرات جانبی را از دکتر داروساز داروخانه هم بپرسید. نکته بسیار مهم اینکه به هیچ وجه از نسخه دیگران استفاده نکنید. ممکن است مشاهده برخی از علایم مشترک بیماری بین شما با یکی از فامیل یا دوستان شما را به این کار تشویق کند. اما بدن هر فرد شرایط خاصی دارد و شاید به قرص مسکن که دیگران برایتان تجویز کرده اند حساسیت داشته باشید.



قدیمی ها را هم نخورید

از مسکن های تاریخ مصرف گذشته هم نباید استفاده کنید. انبار کردن مقدار زیادی قرص در خانه به یکی از عادات بد ما ایرانی ها تبدیل شده است. قرار گرفتن در محیط های گرم و مرطوب نیز آنها را غیرقابل مصرف می کند. می توانید ترک این عادت بد را با دور ریختن قرص هایی که تاریخ مصرف شان گذشته شروع کنید. زیرا ممکن است در مواقع درد یادتان برود که به تاریخ انقضای قرص ها نگاهی بیندازید. اشتباه دیگر در این زمینه، شکستن قرص هاست. شیار بخش میانی در برخی قرص ها به این منظور طراحی شده اما گروهی از قرص ها و مسکن ها فاقد این شیار هستند و بعد از شکستن قرص های بدون شیار، بخشی از پوشش آنها نابود می شود. به این ترتیب طعم قرص در دهان شما تغییر می کند و عملکرد آن در بدن با اختلال مواجه می شود.



بعد از مصرف قرص مسکن رانندگی نکنید

ایجاد حالت خواب آلودگی از خصوصیات برخی قرص های مسکن است. با وجود این همانطور که ذکر شد بدن افراد مختلف واکنش های متفاوتی نسبت به داروها دارد و مصرف یک داروی مسکن می تواند حالات مختلفی از بی حالی و خواب آلودگی را در افراد مختلف ایجاد کند. توصیه پزشکان این است که بعد از مصرف قرص مسکن در خانه استراحت کنید و به هیچ وجه پشت فرمان ننشینید زیرا خواب آلودگی هنگام رانندگی ممکن است به قیمت جان شما تمام شود.


ویدیو مرتبط :
صندوق پس نداز مسکن، راهکار دولت برای رونق بخش مسکن

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

یک کارشناس: رکود در رکود مسکن در حال کلید خوردن است



اخبار,اخباراقتصادی, بازارمسکن

دبیر انجمن علمی اقتصاد شهری ایران با بیان این‌که بخش مسکن تحت تاثیر تحریم‌ها قرار نداشته، ادعا کرد: به دلیل سیاست‌های مطالعاتی ضعیف و نداشتن اسناد بالادستی، رکود در رکود بخش مسکن در حال کلید خوردن است.

سیدمحسن طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: بازار مسکن به هیچ عنوان به طور مستقیم تحت تاثیر تحریم‌ها نبوده که لغو تحریم‌ها بتواند موجب تحول در این بازار شود. بلکه این بازار دستخوش بخش عمده‌ای از سیاست‌های داخلی قرار دارد. به طور مثال سیاست‌های مطالعاتی ضعیف درخصوص بسته خروج از رکود باعث شد تا سهم بخش مسکن در این بسته دیده نشود.

وی افزود: هم اکنون رکود در رکود در بخش مسکن دارد کلید می‌خورد و این مساله مسکن را در آستانه جدی ورشکستگی قرار می‌دهد. در این شرایط فاکتورهای حوزه داخلی که در این بخش اثرگذار هستند سیگنال‌های مثبتی نمی‌دهند.

دبیر انجمن علمی اقتصاد شهری ایران، یکی از مجموعه‌های اثرگذار در بخش مسکن را انبوه‌سازان دانست و گفت: انبوه‌سازان، بدون برخورداری از مدیریت جامع و دقیق، به شکل جزیره‌ای عمل می‌کنند؛ در حالی که در غالب کشورهای پیشرفته انبوه‌سازان تحت اتحادیه‌های مشخص حرکت می‌کنند. اما انبوه‌سازان کشور ما حتی رقابت سالم و سازنده‌ای با یکدیگر در جهت توسعه اقتصادی ندارند.

طباطبایی، بی‌توجهی به آسیب‌های جدی طرح مسکن مهر را دلیل دیگری بر رکود مسکن عنوان و خاطرنشان کرد: نظام مدیریت مسکن در بعد ساخت و ساز ضربه خورد. لذا ضرورت وجود اسناد بالادستی در بخش مسکن و تدوین بسته خروج از رکود مسکن به شکل خاص و منطبق با واقعیات موجود یک امر اجتناب‌ناپیر است که در این خصوص کاری نشد. بنابراین پیش‌بینی می‌شود یک ورشکستگی جدی در بخش مسکن پیش بیاید.

این کارشناس مسکن با بیان این‌که مسکن بجز جنبه‌های اقتصادی از جنبه‌های اجتماعی نیز با چالش مواجه است، اظهار کرد: زوج‌های جوانی که تازه ازدواج کرده‌اند برای تامین مسکن با مشکلات اساسی مواجه هستند. لذا بخش مسکن نیاز به یک پیوست اجتماعی توسعه‌ای دارد که وقتی پیوست اجتماعی دچار خدشه باشد قطعا توسعه صورت نمی‌گیرد.

وی تصریح کرد: درخصوص تحریم‌ها باید گفت خدا را شکر غالب مواد خام و ملزومات حوزه مسکن تولید داخل است و نیازی به خارج نداریم. ما یک قدرت در بخش فولاد، در و پنجره، آهن و میلگرد هستیم. لذا تحریم‌ها اثری در این بخش نمی‌گذارد و ممانعت از ورود کالاهای اساسی بخش مسکن، تاثیر داخلی ایجاد نمی‌کند.

وی همچنین به تسهیلات در نظر گرفته شده برای بخش مسکن اشاره و خاطرنشان کرد: سیاست‌هایی که بانک مسکن و بانک مرکزی دارد سیاست‌های واسطه‌ای است که نمی‌تواند به رونق کمک کند. بنابراین در بخش مسکن باید سیاست‌های حمایتی واقعی و عملیاتی در نظر گرفته شود. تسهیلات مسکن از طرق مختلف همچون اوراق، سپرده‌گذاری و صندوق‌ها ارایه می‌شود اما تمام این سیستم مبتنی بر سود است؛ در حالی که فلسفه این صندوق‌ها صرفا سود نیست و توجه ویژه به مسوولیت‌های اجتماعی آن صندوق‌ها در راستای حمایت از تولید باید اولویت جدی آنها باشد که متاسفانه آنها صرفا غربی عمل می‌کنند و فقط به فکر سود هستند.

 اخباراقتصادی  -  ایسنا