سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

راه‌های معجزه‌آسای خانگی در درمان تب



 گیاهان دارویی برای تب,گیاهان تب بر

 آب پرتقال برای درمان تب مفید است

 

 تب نشان می دهد بدن شما کوشش می‏ کند که با یک عفونت بجنگد. تب ناراحت‏ کننده و گاهی اوقات دردناک است، اغلب در شب بدتر می‏شود و می‏ تواند خواب شما را به هم بزند.

در هنگام تب گاهی تمام بدن شما درد دارد و احساس مریضی و گرما می‏ کنید.در این مطلب چند داروی مفید گیاهی ذکر شده است که باعث پایین آمدن تب می شود.

با راه‏های زیر به بدنتان کمک کنید تا با تب مبارزه کند.

 

ـ از آب پرتقال برای درمان تب استفاده می شود.


ـ رب انار شیرین و ترش هر دو رفع كننده التهاب افراد تب دار می باشند.


ـ از آنجایی كه انار یا آب آن در رفع تشنگی مفید است، استفاده از آن برای بیماران تب دار بسیار توصیه شده است.
ـ انبه حرارت بدن را كاهش می دهد و تب را پایین می آورد.

ـ شربت لیموترش، مقوی و تب بر بوده و ضد عطش است و تشنگی را از بین می برد.


ـ لیموترش را كاملاً رسیده مصرف كنید و ترجیحاً از مصرف لیموترش نارس پرهیز كنید. زیرا نارس آن برای تب زیان آور است.


ـ آب لیموترش تازه همراه با نصف لیوان آب و كمی عسل نوشابه سیار مفرحی است برای بیماران تب دار.

ـ ۳۰ گرم دم گیلاس تازه یا خشك را در مقداری آب به مدت ۵ دقیقه بجوشانید سپس این جوشانده را تا داغ است روی ۲۵۰ گرم گیلاس یا برش های سیب درختی بریزید تا ۲۰ دقیقه دم بكشد، بعد از صافی بگذرانید و در طول روز آن را كم كم بنوشید. این جوشانده، تب را از بین می برد.


ـ می توانید ۲۰ تا ۳۰ گرم دم گیلاس و هسته گیلاس را با ه مدر یك لیتر آب سرد بریزید و ۵ دقیقه بجوشانید و مدت ۱۵ دقیقه دم كنید و پس از صاف و شیرین كردن به میل خود هر روز بنوشید.

ـ گلابی آرام بخش و تب بر است.

ـ گریپ فروت ضد سرماخوردگی است و تب را پایین می آورد. در هنگام سرماخوردگی و تب آب گریپ فروت بنوشید.


ـ نوشیدن آب خیار اكثر تب های شدید را از بین می برد.

ـ گفته اند اگر در كنار بستر طفلی كه مبتلا به تب می باشد چند عدد خیار تازه بگذارید، تب را از بین می برد.


ـ محققان می گویند كه خوردن خیار چنبر به علت داشتن مواد رادیواكتیو طبیعی، باعث آشكار شدن بیماری های پنهان می شود. حال آنكه عده ای آن را عامل تب نوبه و تب می دانند، در صورتی كه خیار چنبر، دارای انگل تب نوبه نبوده و فقط تب نوبه پنهانی را آشكار می سازد.

 پایین آوردن پایین آوردن تب با داروهای گیاهی

آب لیموشیرین برای رفع عطش و پایین آوردن تب مفید است

 
ـ آب لیموشیرین مزه شیرین و ملایمی دارد و برای رفع عطش و التهاب بیماران تب دار تجویز می شود.

ـ مصرف جوشانده چهل تا هشتاد گرم برگ درخت شاتوت در یك لیتر آب برای درمان تب های متناوب مفید است. باید این دم كرده را به اندازه دو لیوان بزرگ در آغاز شروع تب مصرف كرد.


ـ سیب میوه ای ضدعفونی كننده است (اثر ضدعفونی كنندگی سیب كال از سیب رسیده بیشتر است) از این رو امام صادق (ع) سیب سبز را بهترین درمانگر تب و فرونشاننده حرارت معرفی كرده اند.

ـ جوشانده سیب، تب را تسكین می دهد. برای این منظور باید یك كیلو سیب را با پوست تكه تكه كرده و در یك لیتر آب بپزید. سپس آن را با فشار از پارچه نازكی عبور داده، حدود ۱۰ حبه قند به آن اضافه كنید و دوباره آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا قوام بیاید. روزی سه تا چهار فنجان از این جوشانده میل نمایید.


ـ به اطفالی كه مبتلا به تب هستند دو روز متوالی سیب بخورانید و سپس در دو روز بعد میوه های دیگر.

ـ برای قطع شدن تب، ۳۰ گرم پوست خشك شده نارنج را در یك لیتر آب جوش ریخته، پنج دقیقه بجوشانید، بعد آن را از روی آتش برداشته و ۲۰ دقییقه بگذارید دم بكشد. سپس آن را صاف كرده و با عسل یا شكر شیرین كرده و قبل از هر وعده غذایی یك فنجان از آن بنوشید.
ـ ریشه درخت موز ضد تب است و اگر خرد و له شده و روی زخم گذاشته شود بسیار مفید است.


ـ میوه هندوانه به تنهایی یا با شیرخشت برای بیماران مبتلا به تب و بیماری های عفونی مفید است.


ـ آب هندوانه، برای درمان تب های عفونی تجویز می شود.

ـ زردآلو تصفیه كننده خون بوده و تب بر است.


ـ از پوست درخت زالزالك به عنوان تب بر استفاده می كنند.


ـ خوردن تمشك برای مبتلایان به تب های صفراوی مفید است.

ـ تمر هندی از جمله میوه های ترش است كه خنك كننده بدن بوده و تب و به طور كلی دمای بدن را پایین می آورد.

ـ برگ اسفناج خنك كننده بوده و در كاهش تب مفید است.

ـ در قدیم رومی ها و یونانیان از چغندر قرمز برای تسكین تب استفاده می كردند.


ـ كرفس خنك كننده و تب بر است. 

 پایین آوردن پایین آوردن تب با داروهای گیاهی

آب هویج دمای بدن را پایین می آورد و برای درمات تب مفید است

 
ـ از شیره برگ های كرفس در درمان تب های مالاریایی، هر روز سه بار و هر بار ۲۰۰ گرم مصرف می شود.

ـ خوردن آب هویج در درمان تب موثر است.


ـ تخم كاهو همواره با بیشتر داروهای ضد حرارت به كار برده می شود و تب بر است.

ـ انواع كدو، تب بر می باشند. چنانچه كدو حلوایی را كوبیده و در شیر یا آب بپزند، چون خیلی خنك است برای رفع عطش ناسی از تب بسیار مفید است.


ـ طبیعت كدو حلوایی پخته سرد است. اثر ملین و مدر داشته و در خنك كردن بدن بسیار موثر است.


ـ اگر یك كدو حلوایی را از وسط دو نمی كرده و قسمت تحتانی آن را مثل كلاه روی سر اشخاص تب دار بگذارید التهاب را كم می كند.

ـ روغن تخم كدو حلوایی برای كاهش تب های حاره بسیار مفید است.


ـ اگر شیره تخم كدو حلوایی را گرفته و در شیر یا آب بپزید خنك و مسكن است و در كاهش تب موثر است.


ـ تخم كدو برای رفع تب مفید است.

منبع: روزهای زندگی


ویدیو مرتبط :
‫درمان معجزه آسای گردن درد در خانه‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

راه رفتن در آب كم عمق درمان معجزه‌آسای دردهای سیاتیكی



 

ارتوپدی, قوس كمر, راه رفتن در آب كم عمق

به گفته یك متخصص ارتوپدی، راه رفتن در آب كم عمق در پیشگیری و درمان دردهای سیاتیك بسیار موثر است.
در این روش فرد ابتدا باید آرام آرام طول استخر را راه رفته و به سمت عقب بازگردد زیرا این كار در كشش عضلات و شل كردن آنها بسیار موثر است و تاثیر شگفت‌انگیزی بر بدن بیمار دارد.وی در خصوص علل دردهای سیاتیكی، گفت: تورم، بیرون زدگی یا پارگی دیسك بین مهره‌ها، مهم‌ترین علت دردهای سیاتیكی است كه ممكن است متعاقب یك حركت سنگین مثل بلند كردن جسم سنگین در حالت ایستاده با خم شدن ناگهانی و چرخش كمر به وجود بیاید.

در بعضی از مواقع ضربه محكم به عصب یكی از دلایلی است كه این دردها را به وجود می‌آورد. در این حالت درد از كمر به باسن و ران می‌رود و به پشت زانو، ساق و پشت پا می‌رسد و همه این اعضا را در بر می‌گیرد.وی ادامه داد: این دردها با بالا رفتن فشار داخل شكم، هنگام سرفه و عطسه افزایش پیدا می‌كند.این متخصص ارتوپدی درباره حركات ورزشی و بروز دردهای سیاتیكی، اظهار كرد: انجام حركات ورزشی سنگین به تشدید این دردها می‌انجامد.

پوزیشن‌های بد مانند نشستن به مدت طولانی، بلند كردن جسم سنگین به شكل غلط نیز افراد را دچار مشكل می‌كند كه فرد باید برای پیشگیری از این دردها هنگام بلند كردن جسم سنگین ابتدا زانو زده، به گونه‌ای كه زانوی راست در جلو باشد و زانوی چپ در عقب و سپس آن جسم را با دو دست تا ناف بلند كرده و در حالت خمیده حمل كند و چون در این حالت فشار در همه قسمت‌های كمر، ران، زانو و مچ پا پخش می‌شود، این راه، بهترین روش برای بلند كردن اجسام سنگین است.

نشستن‌های طولانی مدت كه بیشتر در مورد كارمندان مشهود است نیز در اصلاح وضعیت نشستن قابل اصلاح است و تا میزان زیادی از فشار بر عصب سیاتیك می‌كاهد.وی ادامه داد: افراد هنگام نشستن پشت میز نباید خم شوند، بلكه باید كمر خود را راست نگه داشته و به صندلی تكیه بدهند و اگر امكان داشت در پشت صندلی‌شان بالشی قرار داده یا از صندلی‌هایی استفاده كنند كه در قسمت كمر آنها یك برآمدگی به سمت جلو دارد. علاوه بر این باید چهارپایه‌ای را زیر زانو قرار داده تا زانو خم شود به گونه‌ای كه سر زانو كمی بالاتر از كشاله ران قرار بگیرد.

قوس كمر كه به علت چاقی و بیرون زدگی شكم به وجود می‌آید یكی دیگر از عوامل اصلی در بروز دردهای سیاتیكی است.به گفته وی، رانندگی‌های طولانی مدت نیز در این رابطه نقش مهمی دارد كه به این منظور فرد باید نزدیك فرمان اتومبیل نشسته و زانوهایش را به گونه‌ای خم كرده باشد كه در جهت كلاج و ترمز قرار گیرد.وی همچنین به افرادی كه در طول روز زمان زیادی را سرپا می‌ایستند، توصیه كرد: افرادی كه در طول روز زیاد راه می‌روند مانند خانم‌های خانه‌دار، باید زمان ایستادن خود را كوتاه كرده و در وقفه‌های كاری خود هفت تا هشت دقیقه روی زمین خوابیده و پاهایشان را روی مبل یا سطح بلندتر از سطح زمین بگذارند.

دكتر جزایری در رابطه با نحوه درمان دردهای سیاتیكی افزود: درمراحل اولیه درمان برای فرد دو تا سه روز استراحت مطلق تجویز می‌شود اما اگر فرد در حالت حاد قرار گیرد به گونه‌ای كه انگشتانش گزگز كند و با كاهش حس همراه باشد باید حتما به پزشك مراجعه كرده و تحت معالجه جدی قرار گیرد.وی افزود: در حالت استراحت مطلق فرد باید از انجام هر كاری خودداری كرده و در بستر استراحت كند اما این مدت استراحت نباید طولانی شود زیرا عضلات بدن ضعیف شده و باعث درد شدید می‌شود. بنابراین فرد باید پس از 48 ساعت استراحت به تدریج و با ملایمت كارهای روزانه‌اش را از سر بگیرد.وی تاكید كرد: در مواردی كه دیسك بین مهره‌ها پاره شده و به گونه‌ای شدید باشد كه بیمار نتواند راه برود، فرد باید تحت نظر پزشك متخصص قرار گرفته و در صورت لزوم جراحی شود.
منبع:salamatnews.com