سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

دوستیابی اینترنتی



 

دوست یابی اینترنتی

 

پيچيده تر شدن روابط اجتماعي و افزايش روزافزون وسايل ارتباط جمعي و كاربران اين وسايل از جمله اينترنت موجب خارج شدن روابط افراد خانواده از حالت ساده چهره به چهره يا تلفني و تغيير شكل آن در قالب شكل گيري روابط پيچيده تري به طور غيرمستقیم و از طريق اينترنت و چت طي سال هاي اخير شده است و از آنجا كه در اين گونه رابطه ها طرفين بدرستي نمي توانند هويت يكديگر را شناسايي كنند، همين امر زمينه جرايم و سوءاستفاده هاي اينترنتي مي شود.

 

اين اظهارات بازپرس شعبه اول دادسراي ويژه فرودگاه هاي تهران در گفتگو با «جام جم» است كه با طرح نمونه هايي از چند پرونده متعدد در حوزه جرايم اينترنتي شامل قتل، فرار دختران از خانه و تجاوز به عنف معتقد است: به دليل همين پيچيدگي هايي كه در مخفي بودن هويت كاربران اينترنت و بويژه در فضاي چت روم ها وجود دارد، پرونده هاي موجود بيانگر اين واقعيت است كه آمار جرايم و سوءاستفاده هاي اينترنتي طي سال هاي اخير در حال افزايش است بويژه اين كه زنان و دختران جوان آسيب پذيري بيشتري در اين گونه رابطه ها دارند كه اين امر نگران كننده است.

 

 

فرهنگ سازي به جاي برخورد چكشي

 

بازپرس بهروز مهاجري تاكيد مي كند: برخوردهاي چكشي مانند اين كه به جوانان و نوجوانان اجازه استفاده از اينترنت را ندهيم، يا سايت هاي خاص اينترنتي را پاك كنيم نه تنها مشكلي را حل نمي كند بلكه با اين كارها صرفا صورت مساله را پاك مي كنيم و در مقابل عواقب و پيامدهاي سويي را از اين طريق متوجه جامعه مي كنيم كه ممكن است اثرات جبران ناپذير بيشتري را به جوانان تحميل كند.وي با اشاره به ضرورت فرهنگ سازي در ميان نوجوانان و جوانان براي استفاده صحيح از اينترنت هم از سوي خانواده ها و هم توسط رسانه هاي جمعي و ساير نهادهاي آموزشي در جامعه تصريح مي كند: همان طور كه گفته شد نمي توان استفاده از اينترنت و جستجو در فضاي چت روم ها را براي دختران و پسران جوان و نوجوان محدود يا ممنوع كرد، اما حداقل مي توان به اين گروه از كاربران اينترنتي هشدار داد كه اگر وارد محيط چت مي شوند نسبت به عواقب و سوء استفاده هاي احتمالي دوست هاي اينترنتي هوشيار باشند.

 

دوست یابی اینترنتی

 

زنگ ها براي كه به صدا درمي آيند؟

 

يك پژوهشگر اجتماعي بيشترين كاربران اينترنت و جستجوگران در فضاي چت را جوانان مي داند و معتقد است اين جوانان هم در نحوه استفاده صحيح از فناوري اينترنت و هم در زمينه برقراري ارتباط با جنس مخالف، آشنايي و ازدواج بي تجربه هستند، چرا كه آنها تنها با گفتگوهاي كوتاه چند جلسه اي بسرعت دلبستگي پيدا كرده، عاشق مي شوند و تصور مي كنند طرف مقابل هماني است كه سال ها به دنبالش مي گشته اند.

 

دكتر سيدهادي معتمدي، معتقد است كه اين وضعيت بويژه در دختران جوان بيشتر شيوع دارد، چرا كه آنها به دليل احساسات خاص زنانه و زودباوري كه نسبت به ابراز عشق جنس مخالف دارند در كوتاه ترين زمان احساسات خود را بر منطق غلبه داده و چنان مجذوب طرف مقابل خود در آن سوي چت مي شوند كه حتي تصور اين كه اين ارتباط ممكن است ارتباطي از پيش برنامه ريزي شده براي بهره برداري هاي خاص باشد را به خود راه نمي دهند .

 

وي تصريح مي كند ضروري است نحوه استفاده صحيح از فناوري اينترنت به عنوان واحدهاي درسي در مدارس به نوجوانان و جوانان آموزش داده شود و از سوي ديگر بايد توام با اين قضيه براي نوجوانان و جوانان كاربران اينترنتي آگاه سازي انجام شود كه هم دختران و هم پسران از همان ابتداي آغاز چنين روابطي همواره هوشيار بوده و نسبت به كوچك ترين نشانه هاي احتمال عواقب سوء چنين ارتباطي حساس باشند و با هوشمندي و درايت صحيح در چنين ارتباط هايي سنجيده رفتار كنند.

 

وقايع تلخي كه هر روز بر صفحات حوادث روزنامه ها نقش مي بندد، پرونده هاي متعدد زيردست بازپرسان و كارآگاهان دايره جرايم جنايي، افزايش آمار جرايم اينترنتي در كشور، افزايش آسيب هاي اجتماعي همچون دختران فراري، قتل، تجاوز به عنف و ... هشداري است مبني بر اين كه آمار جرايم و سوءاستفاده هاي اينترنتي در جامعه طي سال هاي اخير با رشد تصاعدي نگران كننده اي در حال افزايش است.

 

هدف از اين گزارش تنها برانگيختن نگراني ها در جامعه نيست بلكه تلنگري است در درجه اول به نوجوانان و جوانان و خانواده هاي آنها كه آگاه باشند و هوشيار و در درجه بعدي به صاحب نظران، مسوولان و متوليان امر در حوزه آسيب هاي اجتماعي تا با درك عميق از اهميت برخي عواقب سوء اين پديده نوظهور، با برنامه ريزي صحيح براي ارتقاي سطح فرهنگ آحاد جامعه در رده هاي سني مختلف بويژه جوانان و نوجوانان گامي هر چند كوچك در راستاي پيشگيري و كنترل افزايش آمار جرايم اينترنتي و آسيب هاي اجتماعي ناشي از آن در جامعه بردارند.


ویدیو مرتبط :
انیمیشن دوستیابی اینترنتی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

طراحی روشی برای كنترل اینترنتی روبات



 

طراحی روشی برای كنترل اینترنتی روبات طراحی

 

 

پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیركبیر روشی را برای كنترل ربات از راه اینترنت در مقیاس آزمایشگاهی با موفقیت طراحی كردند.

 


امیر منعمیان پژوهشگر طرح، با اشاره به گسترش شبكه‌های اینترنتی و روش‌های كنونی استفاده از ربات در جراحی‌ها گفت: هم اكنون بخش فرامین در نزدیكی بیمار قرار گرفته و دستورات پزشك به ربات جراح داده می‌شود.

 


وی افزود: در این طرح امكان استفاده از شبكه‌های اینترنتی برای انتقال فرامین و افزایش فاصله پزشك و بیمار با قرار دادن یك ربات ساده در سمت راهبر و ربات یك درجه آزادی در قسمت اجرا، آزمایش شد.

 


پژوهشگر طرح با موفقیت‌آمیز خواندن نتایج این بررسی گفت: حركت هماهنگ نشانگرهای كار دو ربات نشان داد كه با وارد آوردن فشار و حركت دسته فرامین، ربات دوم هم به درستی این حركت را انجام می‌دهد.

 


وی افزود: در این طرح برای دریافت اطلاعات محیطی لازم، از سمت ربات دوم كه قسمت بیمار خواهد بود. از دوربین تصویربرداری و همچنین حس‌گر فشار استفاده شده است كه به وسیله آن پزشك علاوه بر مشاهده موضع عمل، فشاری را كه بافت به دست وی وارد می‌كند با مقاومت متناظری كه در دسته فرامین ایجاد می‌شود احساس خواهد كرد.

 


بر اساس این گزارش این طرح در مرحله آزمایشگاهی قرار دارد و در مراحل بعد باید در ربات‌های پیشرفته‌تر و با درجه آزادی بیشتر آزمایش شود.

 


این طرح در قالب پایان‌نامه كارشناسی ارشد مهندسی پزشكی در دانشگاه صنعتی امیركبیر و به راهنمایی رضایی انجام شده است.