سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

دستگاه لیزر خانگی رفع دائمی موهای زائد


لیزر از بین برنده موی تریا 4x، اولین و تنها دستگاه لیزر خانگی برای از بین بردن موهای زاید با تکنولوژی لیزر و تاییدیه FDA، به شما نتایج دائمی را در منزل ارائه خواهد داد.

صبح بخیر: امروزه مسئله حذف موهای زائد یکی از پر رنگ ترین دغدغه ها در بین بانوان و آقایان می باشد. راه های از بین بردن موهای زائد بسیار متنوع است. روش خانگی حذف مو های زائد با دستگاه تریا یکی از این روش هاست. قیمت این دستگاه نسبت به لیزر در کلینیک ها بسیار مناسب تر بوده و بدون نیاز به نظارت پزشک قابل انجام است.

دستگاه تریا با توجه به استفاده از تکنیک لیزر دایود نتیجه دائمی دارد ضمن اینکه تنها دستگاه خانگی لیزر موجود در جهان با تائیدیه FDA امریکا می باشد.

تریایبوتی، در سال ۲۰۰۳ توسط مخترعان لیزر لایت شیر در کالیفرنیای امریکا، با هدف ساخت لیزرهای خانگی کاملا مشابه دستگاه های کلینیکی جهت استفاده شخصی بدون نیاز به پزشک یا نیروی متخصص، بنا نهاده شده و انقلاب بزرگی را در صنعت دستگاه های خانگی پدید آورد، و از ابتدای فعالیت خود تا کنون در صنعت زیبایی و مراقبت های پوستی رتبه اول را به خود اختصاص داده است.

این شرکت ابتدا با اختراع اولین و تنها دستگاه خانگی ازبین برنده موهای زائد با تکنولوژی لیزر دایود در بازار فعالیت خود را شروع نموده، سپس در سال ۲۰۱۰ دستگاه بلولایت رفع جوش و از بین برنده لک پوستی و پس از آن در سال ۲۰۱۲، لیزر خانگی فرکشنال جهت جوانسازی و از بین بردن چروک پوستی را وارد بازار نمود.
 
تمام دستگاه های این شرکت دارای تاییدیه FDA  بوده و از آغاز تا کنون جوایز بسیاری را در امریکا، اروپا، و کانادا از آن خود نموده اند.

لیزر موهای زائد تریا 4X

لیزر موهای زائد تریا 4X

لیزر از بین برنده موی تریا 4x، اولین و تنها دستگاه لیزر خانگی برای از بین بردن موهای زاید با تکنولوژی لیزر و تاییدیه FDA، به شما نتایج دائمی را در منزل ارائه خواهد داد.

برخلاف تراشیدن مو یا استفاده از موم یا دستگاههای IPL که نتایج موقتی میدهند، لیزر تریا 4x با عملکردی کاملا مشابه با دستگاه های لیزر مورد استفاده در کلینیک ها، با همان طول موج لیزرهای کلینیکی عمل کرده، کل فولیکولهای ریشه مو را از بین می برد و پس از یک دوره استفاده از این دستگاه از بین رفتن دائمی موهای زائد را را تجربه خواهید کرد.

تکنولوژی لیزر دایود:

تکنولوژی لیزر دایود از کارآمد ترین منابع نوری در بین لیزرهای حذف موهای زائد، با طول موج ۸۱۰ نانومتر، طول موج بلندتری نسبت به لیزر روبی با طول موج ۶۹۴ نانومتر و لیزر الکساندرایت با طول موج ۷۵۵ نانومتر تحویل می دهد.

این طول موج بلندتر لیزر دایود این قابلیت را ایجاد می کند تا نور بصورت عمیق تری نفوذ کرده و بدون ایجاد آسیب های اپیدرمی، به فولیکول مو نفوذ می کند.

این قابلیت به لیزر دایود این توانایی را می دهد که با ریسک پس از درمان کمتری نسبت به لیزرهای روبی و الکساندرایت، برای پوست های تیره تر مورد استفاده قرار گیرد.

تکنولوژی دایود به علت سرعت شات بالا برای استفاده در مساحت های بزرگ بسیار مناسب بوده و بر خلاف آی.پی.ال نیاز به تعویض قطعه دستگاه وجود ندارد. همچنین برای تیپ های مختلف پوستی بوده و کلیه موهای زائد صرف نظر از اینکه نازک یا ضخیم باشند موثر است.

از طرفی آی.پی.ال که از زیرمجموعه لیزرها نمی باشد، نور متمرکز شده است که به جای تخریب انحصاری فولیکول مو، بافت های اطراف آن را نیز تحت تاثیر قرار میدهد وپوست نواحی اطراف را دچار آسیب میکند. آی پی ال با انرژی حداکثر ۷ ژول بر سانتی متر  مربع قدرت نفوذ به فولیکول مو را نداشته و به همین علت نتایج موقتی را در پی دارد.

دستگاه لیزر خانگی رفع دائمی موهای زائد

نظر متخصصان امریکایی درباره تریا 4x:

 
۹ نفر از هر ۱۰ پزشک، تکنولوژی استفاده شده در لیزر خانگی تریا 4X   را برای از بین بردن موهای زائد به سایر روش ها ترجیح می دهند.
 
دستگاه لیزر خانگی رفع دائمی موهای زائد

"دکتر اریک برنشتاین"

درماتولوژیست، دارای بورد تخصصی پوست و جراحی با لیزر

تریا تنها لیزر مورد تایید سازمان FDA برای مصرف خانگی است. اولین لیزر حرفه‌ای که من تا بحال خریداری کرده‌ام از همان تکنولوژی بهره گرفته که در لیزر موهای زائد تریا به کار رفته است و توسط همان دانشمندانی طراحی شده که تریا را طراحی نموده‌اند. من به شخصه، از چیزی استفاده می‌کنم که به آن اطمینان داشته باشم و بدانم که واقعا کار می‌کند؛ به همین دلیل است که لیزر خانگی از بین برنده موهای زائد تریا را به شما توصیه می‌کنم. هیچ دوره‌ای از تاریخ نمی تواند بدیل این دوره، که عصر علم، کیفیت و تاثیرگذاری است، قرار گیرد.

دستگاه لیزر خانگی رفع دائمی موهای زائد

"دکتر رونالد ویلند"

درماتولوژیست، دارای بورد تخصصی پوست و مو، بورد تخصصی امراض پوستی، سرپرست اسبق آکادمی پوست شناسی امریکا و ASLMS، عضو انجمن پوست شناسی پسیفیک و ASDS

با توجه به این که خود من شخصا بزرگترین مطالعه تحقیقی بیمار-محور روی دستگاه های خانگی از بین برنده موهای زائد را انجام و منتشر نمودم، می‌توانم صادقانه بگویم که لیزر تریا نماینده بهترین، امن ترین، آسان ترین و موثرترین تکنولوژی موجود برای حذف همیشگی موهای زائد بدن می باشد. پشتوانه‌ی علمی این وسیله و شکل راحت و ارگونومیک آن، باعث شده تا بتوان از این دستگاه براحتی استفاده نمود و از آن نتایج دائمی گرفت. تریا تنها دستگاه لیزر از بین برنده موهای زائد برای مصرف خانگی است که مورد تایید FDA قرار گرفته است و واقعا ثمربخش است.

دستگاه لیزر خانگی رفع دائمی موهای زائد

"دکتر برایان زلیکسون"

درماتولوژیست، دارای بورد تخصصی پوست و مو، سرپرست آینده متخصصین پوست، دانشیار انجمن لیزر در پزشکی و جامعه امریکا، دانشگاه مینزوتا، دانشکده پوست شناسی

تریا اولین و تنها دستگاه لیزر خانگی از بین برنده موهای زائد است. ما این فرصت را داشته‌ایم که در طول سال‌های گذشته در کلینیک خود با این لیزر خانگی کار کنیم و به فروش بگذاریم. با اینکه مطالعات منتشر شده ما روی سایر دستگاه‌های خانگی از بین برنده موهای زائد نشان داده که همگی آن ابزارها تنها نتایج بلندمدت کمی بدست می‌دهند، لیزر تریا نتایجی مداوم و دائمی به دست می‌دهد. ما همگی بسیار خوشنودیم که چنین دستگاه از بین برنده موهای زائد بی‌نظیری چنین نتایجی از خود به جای می گذارد. همچنین معتقدیم این دستگاه می‌تواند مکمل خیلی خوبی برای دستگاه‌های لیزر حرفه‌ای ما باشد.

دستگاه لیزر خانگی رفع دائمی موهای زائد

"دکتر زاکیا راهمن"

درماتولوژیست، دارای بورد تخصصی پوست، استادیار امراض پوستی در دانشگاه استنفورد

از بین بردن موهای زائد توسط لیزر، روشی موثر برای درمان موهای ناخواسته است که سابق بر این تنها در مطب پزشکان متخصص امکان‌پذیر بود. لیزر تریا تنها لیزر خانگی از بین برنده دائمی موهای زائد است که مورد تایید سازمان FDA قرار گرفته است. این دستگاه مکمل و یا جایگزین فوق العاده ای برای درمان موهای زائد با لیزرهای کلینیکی است. دوست داشتنی ترین نکته این دستگاه، به نظر من سنسور پوست آن است که با بررسی رنگ پوست کاربر، مقدمات استفاده امن این دستگاه را فراهم می‌کند.


اطلاعات مفید

- با توجه به هزینه های گزاف درمان موهای زاید صورت و بدن توسط لیزرهای کلینیکی، و همینطور هزینه و درد سرهای اپیلاسیون و بند انداختن موها، و تراشیدن مادام العمر، استفاده از لیزر تریا کاملا مقرون به صرفه می باشد.

- فولیکول هایی که توسط لیزر تریا 4X غیرفعال می شوند هرگز رشد نخواهند کرد.

- بر خلاف لیزرهای کلینیکی، برای استفاده از این دستگاه هیچ نیازی به استفاده از عینک مخصوص نیست. زیرا تنها در صورتی که سر لیزر کاملا به درستی روی پوست قرار گیرد اشعه لیزر ساطع می شود، و در غیر این صورت صدای بوق "خطا" را خواهید شنید.

- مزیت دیگر این دستگاه سبک بودن و قابل شارژ بودن آن است. قبل از شروع به استفاده دستگاه را شارژ کنید. سپس از شارژر جدا کرده و به راحتی از آن استفاده نمایید.

- تریا که اولین و تنها دستگاه خانگی حذف موهای زائد با تکنولوزی لیزر می باشد، دارای قطعه مصرفی نبوده و برخلاف دستگاه های آی پی ال خانگی، نیازی به تعویض و جایگزینی قطعه یا کارتریج در تریا وجود ندارد.

- تریا 4X  قابلیت ساطع کردن شات نامحدود برای مصرف شخصی را دارا می باشد.

- سرعت استفاده از تریا 4X  بالا بوده و این دستگاه نسبت به نسخه قبلی لیزر موهای زائد تریا، 4 برابر سرعت بیشتری دارد.

- لیزر مو باعث ریزش موی شما به صورت ناگهانی نمی شود. بعد از اولین جلسه درمان هیچ تغییر قابل رویتی روی مو مشاهده نخواهید کرد.

- برخی کاربران ممکن است هنگام استفاده از دستگاه احساس ناراحتی، گرما، یا حس سوزن سوزن شدن داشته باشند. زمانی که مقدار موها کاهش یابد، حساسیت نیز کاهش خواهد یافت.

- برای کسب بهترین نتیجه، به شما پیشنهاد می کنیم در صورتی که قدرت تحمل داشته باشید بالاترین سطح درمان را به کار برید.

- نتایج استفاده از تریا 4X به صورت ذیل خواهد بود:

1. بعد از اولین استفاده از لیزر: در برخی موارد، برخی کاربران قرمزی ملایمی تجربه می‌کنند که به سرعت در عرض ۲۴ ساعت از بین می‌روند.

2. بعد از ماه اول: تحقیقات کلینیکی تا ۷۰% کاهش رویش مو را تنها پس از دوبار استفاده از لیزر نشان داده‌اند.

3. بعد از دو الی سه ماه: رویش مجدد موها به تدریج کمرنگ تر و کندتر می‌شود. شما کاهش محسوسی در مقدار رشد مجدد موهای زائد بدن خود به ویژه در قسمت‌هایی که رشد موها زیاد است مشاهده خواهید کرد.

4. بعد از سه ماه: دیگر از فولیکول هایی که توسط لیزر از بین برنده موهای زائد 4X تریا غیرفعال شده بودند مو رشد نمی‌کند. کار با لیزر تریا 4X را برای قسمت‌هایی که نیاز به درمان بیشتر دارند ادامه دهید تا زمانی که پوستتان نرم و لطیف شود و برای همیشه از عذاب اصلاح با تیغ و موم و … رهایی یابید.

رنگ های مناسب:

  • قهوه ای روشن
  • قهوه ای مایل به زرد و خاکستری
  • عاجی
  • سفید

رنگ های نامناسب:

  • قهوه ای تیره یا مشکی
  • قهوه ای متوسط

رنگ پوستتان را بررسی کنید

لیزر تریا 4x تنها برای پوستهای با رنگ روشن تا متوسط و موهای با رنگ متوسط تا سیاه در نظر گرفته شده است.

این دستگاه لیزر خانگی بر روی موهای سفید، خاکستری و بلوند روشن تاثیر ندارد. اگر رنگ پوست شما در دسته رنگهای نامناسب که در جدول بالا مشاهده می شود قرار دارد، در اینصورت از دستگاه لیزر خانگی تریا 4x  استفاده نکنید. (قفل دستگاه در این شرایط باز نخواهد شد.)

مناطق قابل استفاده:

تمام اعضای صورت و بدن

دستگاه لیزر خانگی رفع دائمی موهای زائد

لیزر موهای زائد تریا 4X

آمیتیس تجارت ماندگار
نماینده انحصاری تریابیوتی در ایران

  

 

تماس مستقیم
۸۸۰۵۱۳۴۷ - ٠٢١


تلفن: 8-88051347 - 021

اطلاعات بیشتر و سفارش آنلاین:
www.amitisco.com


ویدیو مرتبط :
اچاره دستگاه لیزر دایود رفع موهای زائد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

از تیغ تا لیزر برای رفع موهای زائد ،کدام موقت و دائمی است؟



لیزر, لیزر موهای زائد, لیزر موهای زائد بدن, از بین بردن موهای زائد بدن

 

از تیغ تا لیزر برای رفع موهای زائد ،کدام موقت و دائمی است؟

تیغ زدن موها موجب می شود موی بدن یا صورت در حال استراحت به فاز فعال برود و این همان چیزی است که متخصصان پوست و مو از آن هنگام لیزردرمانی استفاده می کنند، بدین ترتیب خانمی که می خواهد برای درمان موهای زائد صورت از لیزردرمانی استفاده کند باید قبل و حین درمان با لیزر، موهای زائدش را با تیغ اصلاح کند.

لیزر موهای زائد بدن - چه بخواهیم چه نخواهیم موهای زائد بدن همچنان رشد خواهند کرد. البته اگر موی سر ما رشد خوبی داشته باشد بسیار هم خوشحال کننده است و نیاز به درمانی برای جلوگیری از ریزش نداریم اما اگر در نواحی دیگر بدن مخصوصا" خانمها مثل بالای لب ، چانه ، گونه ، پشت ، پاها، انگشتان دست یا پا و غیره باشد که بسیار ناراحت کننده و پر دردسر می باشد.

رشد موهای زائد علل مختلفی دارد ممکن است به دلایل ژنتیکی باشد یا بر اثر مصرف داروهای خاصی مثل هورمون ها یا استروئیدها باشد.البته موهای زیر بغل و ناحیه شرمگاهی و دست و پا جزو موارد بیماری و هورمونی نمی باشد.

گاهی ناهنجاری های پزشکی مثل بالابودن هورمون مردانه ی آندروژن یا وجود تخمدان های پلی کیستیک باعث بروز این اتفاق می شود. در زمان حاملگی موهای ظریفی در پشت لب بالا، چانه و گونه ها رشد می کند که چند ماه پس از زایمان خود به خود از بین می روند. در هنگام یائسگی نیز در برخی خانم ها موهای صورت زیاد می شوند که برای درمان آنها باید با پزشک متخصص زنان مشورت کرد تا در صورت لزوم قرص های استروژنی تجویز نماید.

به هر حال راههای مختلفی برای نجات از دست موهای زئد وجود دارد که بهتر است با آنها آشنا شوید البته هیچکدام از آنها 100 درصد دائمی عمل نمی کنند.

لیزر, لیزر موهای زائد, لیزر موهای زائد بدنتراشیدن موهای زائد با تیغ :

تراشیدن موهای زائد با تیغ - این روش سریع ، ساده و بدون درد است. بسیاری از خانم ها از این روش برای پاها و زیر بغل استفاده می کنند. این روش برای صورت نیز کاربرد دارد ولی خانم ها ترجیح می دهند این راه را برای صورت به کار نگیرند ، زیرا در آنها تداعی مردانه بودن می کند.

توجه :

تصور اضافه شدن رشد موها و ضخیم شدن آنها به دنبال تراشیدن امری واهی و بی اساس است؛ قسمت بالایی مو که از سطح پوست بیرون آمده است هیچگونه ماده ی زنده ای ندارد و تنها از ماده کراتین ماده ساخته شده است و به همین علت بریدن یا تراشیدن نمی تواند سبب زبرتر ، ضخیم تر یا تیره تر شدن آن شود. این اشتباه شاید ناشی از آن باشد که موهای کوتاه بعد از تراشیدن حالت سیخ سیخ دارد ، تا حدودی نسبت به طول خود ضخیم بوده و انتهای آن بریده است. با طویل تر شدن این موها حالت تیغ مانند آن از بین می رود.

تیغ زدن موها موجب می شود موی بدن یا صورت در حال استراحت به فاز فعال برود و این همان چیزی است که متخصصان پوست و مو از آن هنگام لیزردرمانی استفاده می کنند، بدین ترتیب خانمی که می خواهد برای درمان موهای زائد صورت از لیزردرمانی استفاده کند باید قبل و حین درمان با لیزر، موهای زائدش را با تیغ اصلاح کند.

 

لیزر, لیزر موهای زائد, لیزر موهای زائد بدن, از بین بردن موهای زائد بدن

 

لیزر, لیزر موهای زائد, لیزر موهای زائد بدناثرات منفی استفاده از تیغ بر روی پوست :

1 - استفاده از تیغ ممكن است باعث افزایش بیش از حد موها شوند كه از علائم اولیه آن خارش روی سطوح تیغ زده شده نام برد.

2 -شكل تراشیده شده ی مویی كه با تیغ اصلاح شده است به دلیل آنكه تیغ به صورت مخروطی و از ساقه مو ها را جدا می نماید به طور كاملا درشت و بزرگتر از حد معمول دیده می شوند.

3 - تراكم موها در مكان هایی كه تیغ مصرف شده است(مثلا زیر چانه و روی گردن) بیشتر از افرادی است كه كمتر تیغ مصرف كرده اند.

4 - به دلیل قطع و تقویت موهای كركی(موهای بور)ممكن است به نظر برسد كه تیغ باعث شده كه موها زود تر رشد كنند و پس از یک روز ممكن است موها تا دو دهم میلیمتر رشد كنند.

5 -پس از مصرف تیغ روی پوست ، مقداری از پوست را تیغ به همراه خود برده و مویرگها را تحریک می كنند.

6 -پس از مدت زیادی ممكن است صورت چروک به نظر برسند(به دلیل مسئله 5)

7 - زبری بیش از حد موها و ماندگاری کم

 

 

لیزر, لیزر موهای زائد, لیزر موهای زائد بدن, از بین بردن موهای زائد بدن

لیزر, لیزر موهای زائد, لیزر موهای زائد بدنکندن موها یا روش بند انداختن برای موهای صورت :

روش بند انداختن برای موهای صورت - این روش می تواندجزو دردناک ترین روشها باشد، اما اگر تعداد موهای زائد اندک است جزو بهترین روشهای حذف موی زائد است ؛ مثلا" استفاده از موچین برای کندن موهایی که تک و توک در صورت وجود دارند یا برای کندن موهای ابرو روش متداولی است.

توجه داشته باشید که برای نواحی بزرگ و پر مو نباید از این روش استفاده کرد، چرا که باعث رشد مو در محل یا حتی ایجاد زخم در ناحیه می شود. یا کندن به روشی که آرایشگر توسط نخ اقدام به كندن موهای زائد و معمولا صورت می‌كند.کندن مداوم می تواند به ریشه ی مو آسیب هایی وارد سازد اما در اکثر موارد این کار هیچ تأثیر سویی بر ریشه مو ندارد . این مسئله در مورد ابروها صادق نیست و از بین بردن ابروها به هر شکل بخصوص با این روش ها می تواند با رشد بسیار دیر هنگام یا حتی عدم رشد دوباره ابروها همراه باشد. بنابراین باید از کندن غیرضروری و نامناسب ابروها اجتناب شود.

کندن موها اثری بر روی رشد قطر و یا طول مو ندارد. کندن موها روشی است که به مرور زمان می تواند فولیکول مو را ضعیف کند و شاید بتدریج بتواند باعث کاهش مو و از بین رفتن آنها شود. این روش بیشتر در مناطق محدود (مثل ابرو) استفاده می شود. هر چند این روش ساده و راحت است ولی می تواند ایجاد پسوروفولیکولیت، هیپرپیگمانتاسیون وگاهی اسکار شود.

لیزر, لیزر موهای زائد, لیزر موهای زائد بدنمعایب بند انداختن :

معایب بند انداختن - می‌تواند دردناک باشد، سبب خارش و التهاب می‌‌شود، دارای عواض جانبی سرخی و التهاب پوست، عفونت فولیكول مو و تغییر در رنگدانه‌های پوست می‌باشد.

رویش مجدد مو بعد از بند انداختن: سه تا هشت هفته بعد از کنده شدن موها با این روش،دوباره مو رشد کرده و باید این کار تکرار شود.

لیزر, لیزر موهای زائد, لیزر موهای زائد بدنموبر اپی لیدی و عوارض احتمالی آن بر پوست :

عوارض موبر اپی لدی بر پوست - اپیلاتور از یک ردیف موچین تشکیل شده است که معمولا موهای بدن را تقریبا از ریشه خارج می کند. اثر دراز مدت استفاده از اپیلاتور های دوار، میتواند باعث افزایش رشد درون پوستی مو به خصوص در مناطق حساس مانند خط بیکینی شود و در نهایت موجب التهاب و سرخ شدگی و عفونت آن ناحیه گردد و در موارد نادر اسکار (جای زخم) بجا بگذارد. سوزش و تحریک پوست یکی از عوارض جانبی استفاده از اپیلاتور است.

درجه قرمزی پوست،بستگی به حساسیت پوست دارد. شکل نادرست بکارگیری اپی لیدی و یا سایر موبرها میتواند موجب فولیكولیت شود که به التهاب فولیكولهای مو اطلاق می شود که بعضی ها ممکن است بگویند غده زده است. اپی لیدی با گیره ‌هایی موها را گیر می‌ اندازد و آن ها را از ریشه می‌ کنند. شبیه به ‌کاری که در بند انداختن یا اپیلاسیون با موم گرم انجام می ‌شود. 

 

 

لیزر, لیزر موهای زائد, لیزر موهای زائد بدن, از بین بردن موهای زائد بدن

لیزر, لیزر موهای زائد, لیزر موهای زائد بدناپیلاسیون برای رفع موهای زائد :

موم گرم :

اپیلاسیون برای رفع موهای زائد - این کار را می توانید یا در منزل به وسیله یک فرد حرفه ای در سالن های زیبایی انجام دهید. موم گرم ممکن است به طور کلی موها را از میان نبرد و بعضی از آنها را تنها از ساقه قطع کند.یکی از عوارض این روش ، بروز عفونت است که باید به آن توجه کرد تا محل مورد نظر قبل از انجام کار خوب تمیز شده باشد.

استفاده از روش اپیلاسیون برای از بین بردن موهای زائد در افرادی که موهای فر و یا پوست بسیار نرم نداشته باشند مشکلی ایجاد نمی کند اما استفاده از این روش برای افرادی که موهای پیچ خورده دارند موجب ایجاد موهای زیرپوستی در فرد می شود.موم می تواند منطقه وسیعی از پوست را با یک حرکت سریع از موها پاکسازی کرد. این روش دردناک است. مزیت این روش آن است که نسبت به تیغ زدن و اپی لیدی ماندگاری دارد و ۳ هفته طول می کشد تا موها مجددا رشد کنند ولی از عوارض آن پسودوفولیکولیت و هیپرپیگمانتاسیون پس از التهاب است.

در برخی از خانمها به دنبال اپیلاسیون ساق پا و ران و دست به دلیل رشد مو در زیر پوست دچار جوش می شوند و لکه های قهوه ای ایجاد شده در محل آن برای مدت طولانی باقی می ماند و ظاهر ناخوشایندی ایجاد می کند که با داروهای موضعی یا حتی تغییر روش اپیلاسیون بهبود نمی یابد.تنها راه درمان آن از بین بردن تغریبا دائمی موهایی است که زیر پوست می روند و این کار با لیزر امکان پذیر می باشد. لیزر باعث از بین بردن موها می شود در نتیجه مویی رشد نخواهد کرد که زیر پوست برود و ایجاد جوش یا لک کند. 

لیزر, لیزر موهای زائد, لیزر موهای زائد بدنروش كرم‌های موبر یا اسپره ها برای موهای زائد صورت و بدن :

استفاده از کرم های موبر و یا اسپره ها برای رفع موهای زائد - برای برداشتن موها استفاده از كرم موبر هم مفید است. كرم‌های موبر ساده استفاده می شوند و بی درد هستند ولی ممکن است كه پوست را تحریک ‌كنند و موجب خارش و التهاب پوست در بعضی نواحی و یا سوزش در حین مصرف شوند که با توجه به نوع پوست ممکن است این موارد وجود نداشته باشد.اسپره های موبر نیز برای این کار وجود دارد که معمولا" همین حساسیت های پوستی را ممکن است برای بعضی از افراد داشته باشد و کاربرد آسانی دارند و در 10 تا 15 دقیقه می توان مقدار زیادی از موهای بدن را از بین برد.اصلاح موهای زائد با این روش نیز ماندگاری بالایی ندارد.البته بعضی از این کرمها ممکن است باعث کاهش رشد موهای بدن بعد از مدتی شوند.

در حال حاضر با توجه به بالا رفتن هزینه های این کرمها و یا اسپره های موبر و نیاز به مصرف ببیشتربا توجه به نواحی مختلف بدن لذا برای بعضی از افراد امکان پذیر نمی باشد.

***قابل توجه خانمها که استفاده از این روشهای گفته شده ،نیاز به تکرار هفتگی برای حذف موهای زائد و نیز ایجاد عوارض پوستی از جمله حساسیت ،خراشیدگی،زبر شدن پوست،قرمزی،جوش که بر حسب روش مورد استفاده پیش می آید. البته در مواردی استفاده از هر کدام از روشها بر حسب نیاز و هزینه لازم می باشد.***

 

 

لیزر, لیزر موهای زائد, لیزر موهای زائد بدن, از بین بردن موهای زائد بدن

لیزر, لیزر موهای زائد, لیزر موهای زائد بدنروش الكترولیز در رفع موهای زائد :

روش الکترولیز در رفع موهای زائد بدن - الكترولیز روش رفع موهای زائد است ولی فقط 15 تا 50 درصد، احتمال اثربخشی در هر جلسه ی درمان وجود دارد. ضمن اینكه هر از گاهی هم به عوارض ناخوشایندی نظیر زخم‌های زشت و مقاوم به درمان منجر می‌شود. البته در بسیاری از مواقع الكترولیز، برای رفع دائمی موهای زائد موثر است. 

دستگاه‌های الكترولیز خانگی و موچین‌های الكترونیكی كارایی چندانی ندارند و زیاد توصیه نمی‌شوند.این هم یادتان باشد كه انجام الكترولیز در سالن‌های آرایشی، هیچ‌وقت مورد تأیید كارشناسان بهداشت نبوده و نیست. آنها معتقدند كه روش‌های الكترولیز و لیزر، به دلیل تخصصی بودنشان، حتما باید توسط پزشكان مجرب یا لااقل افرادی با مدرک پیراپزشكی كه دوره‌های مربوطه را گذرانده باشند، انجام شود.

در این روش ، مرکز رشد مو به وسیله فرکانس رادیویی با موج کوتاه تخریب می شود به صورتی که یک وسیله بسیار نازک وارد فولیکول مو شده و مرکز رشد مو را از میان می برد و بعد مو با استفاده از موچین و بدون ایجاد درد برداشته می شود. طول انجام کار بین 15 دقیقه تا یک ساعت متغیر است. بعضی معتقدند الکترولیز دردناک است ، در بعضی نواحی حساس ممکن است از بی حسی موضعی استفاده شود.

الکترولیز معایبی نیز دارد که قبل از شروع درمان باید به دقت در نظر گرفته شوند. الکترولیز روشی است کند، کــسل ‌کننده که باید هر مو جداگانه تخریب شود. اگر موهای زاید زیادی دارید، برای رسیدن به نتیجه ی قابل ‌قبول، دو، سه یا چند سال درمان هفتگی یا دوهفته ‌یک بار لازم است. حتی درمان، چند ماه طول می‌ کشد تا نواحی محدوده ی لب بالا و چانه موبرداری شود و به این جهت الکترولیز برای از بین بردن موهای نواحی بزرگ مثل بازو و ساق پا توصیه نمی‌ شود. اکثر موها بیش از یک جلسه درمان لازم دارند تا نتیجه دائمی به دست‌ آید.

امروزه در الکترولیزها، جریان الکتریکی با فرکانس تعدیل شده ی بالا را به کار می‌ گیرند که مو را با الکتروکوآگولاسیون از بین می ‌برد. الکتروکوآگولاسیون این مزیت را دارد که از الکترولیز واقعی کمتر وقت می ‌برد و لذا هر بار موی بیشتری را از بین می ‌برد، اما با الکترولیز واقعی موارد رشد مجدد مو بعد از درمان، احتمالا خیلی پایین ‌تر است.

لیزر, لیزر موهای زائد, لیزر موهای زائد بدنروش لیزر در رفع موهای زائد :

روش لیزر در رفع موهای زائد - حساب لیزر را باید از بقیه روش‌ها جدا كرد، چون جدیدترین و موثرترین روش حذف موهای زائد است. در این روش با استفاده از لیزر، فولیكول موهای زائد تخریب می‌شود و امكان رشد مجدد موهای زائد در آن ناحیه خاص از بین می‌رود، یا خیلی كم می شود.این درمان در چند مرحله و طی چند ماه انجام می‌شود.نتیجه حاصل از این روش در اغلب مواقع، موفقیت‌آمیز و دائمی است.

 امروزه لیزر به عنوان ، بهترین ، موثرترین و سریعترین روش از بین بردن موها ی زائد جای خود را در سراسر دنیا باز کرده است . اشعه لیزر بدون آنکه به سطح پوست آسیبی وارد کند وارد پوست می شود و جذب فولیکولهای مو می گردد . بدین ترتیب به طور همزمان صدها فولیکول مو تخریب می شوند . در روش لیزر از یک نور با یک طول موج مشخص که توسط رنگدانه ملانین داخل مو جذب می شود استفاده می گردد ؛ نور در محل هدف به انرژی گرمایی تبدیل شده و فولیکول و پیاز مو را از بین می برد، بدون اینکه به پوست اطراف صدمه ای برساند٬ صدمه ای که معمولاْ توسط الکترولیز بوجود می آمد.

ازدهه 1990 میلادی تا کنون درمان موهای زائد با لیزر پیشرفتهای چشمگیری کرده است به نحوی که امروز چندین نوع لیزر مختلف برای این امر وجود دارند . انتخاب نوع لیزر به رنگ و نوع پوست و ضخامت مو بستگی دارد .هم اکنون لیزر امکان برطرف کردن موهای اضافه در تمامی نواحی بدن و در هر نوع پوستی را فراهم می کند .در عین حال کاربرد غلط لیزر توسط افراد غیر متخصص می تواند خطراتی هم به دنبال داشته باشد . از این رو لازم است که درمان با لیزر تنها توسط متخصصین و در مراکز درمانی مجهز صورت پذیرد.

طبق تعریف سازمان های معتبر جهانی، لیزر جز درمانهایی است که بطور دائمی موهای زائد را از بین می برد ولی از لحاظ علمی از بین بردن دائمی موهای زائد تعریف خاص خود را دارد بطوری که بعد از کامل کردن جلسات لیزر اگر تا ۱۲ماه، موهای منطقه لیزر شده در نیاید ،درمان دائمی محسوب می شود.

دلیل هم این است که اگر شخصی بعد ازاین مدت مجددا" دچار رشد مجدد موهای زائد شود این رشد مو به علت های دیگری می باشد نه اینکه لیزر موثر نبوده، مثلا اینکه شخص دچار کیست تخمدان است یا شده یا دچار اختلالات هورمونی بوده یا اخیرا شده ٬ لذا درهمان منطقه ای که لیزر شده ریشه مو تخریب شده ولی به علت اختلالات هورمونی موهای زائد بیمار درست درهمان منطقه یا مجاور ناحیه لیزر شده عود کرده است.

 

لیزر, لیزر موهای زائد, لیزر موهای زائد بدن, از بین بردن موهای زائد بدن

 

در صورتی که بعد از ۶ تا ۱۲ ماه بعد از اتمام جلسات لیزر موها رشد نکند احتمال رشد یا بازگشت مجدد موهای زائد بسیار کم خواهد بود مگر کسانی که دچار مشکلات غددی و اختلالات هورمونی باشند که در اینصورت هم با تشخیص دقیق علت٬ و درمان صحیح دارویی احتمال عود موها کمتر خواهد شد و لااقل شدت رشد موهای زائد مشابه قبل از شروع لیزر درمانی نخواهد بود.از سویی تنها راه درمان موهایی که در هنگام رشد و خروج مو از پوست٬ زیر پوست می روند و باعث جوش یا لک مخصوصا در ناحیه گردن آقایان و ساق پای خانمها میشود ٬ لیزر است . لیزر باعث از بین بردن این موها می شود در نتیجه مویی رشد نخواهد کرد که زیر پوست برود و ایجاد جوش یا لک کند.

در ضمن نکته مهم دیگر اینکه هیچ لیزری روی موهای سفید اثر ندارد.احتمالا می دانید که هر چه مو ها تیره تر و کلفت تر باشد تاثیر لیزر بیشتر است لذا اکثر لیزرها روی موهای بور و کم رنگ تاثیر کمتری دارند وحدودا" می توانند ۳۰ تا ۴۰درصد این موها را از بین ببرند. درحین کاربا لیزر در بعضی از مراجعین ٬ خصوصا انهایی که تراکم موهای زائدشان زیاد است و موهای تیره و ضخیمی هم دارند٬ ممکن است احساس درد و سوزش( هنگام کار با لیزر ) بیشتری کنند ٬ در این موارد مراجعه کننده باید کرم بی حسی لیدوکایین ۵ درصد را نیم ساعت قبل از لیزر بصورت یک لایه ضخیم به ناحیه موهای زائد بمالد٬ با این کار دیگر مراجعه کننده درد و سوزشی هنگام لیزر نخواهد داشت.

انجام لیزر موهای زائد حتما باید توسط متخصصان پوست صورت پذیرد که آگاهی کامل نسبت به ساختمان و رشد مو، عوامل طبیعی و غیر طبیعی تاثیر گذار بر موهای نقاط مختلف بدن و آگاهی به فیزیک لیزر و نحوه استفاده و نوع دستگاه لیزر التهاب پارامترهای درمانی مناسب را داشته باشند.

سه متغییر طول موج، مدت پالس و فلوئنس با توجه به نوع پوست انتخاب می شود و بایستی سعی شود که اشعه لیزر بیشترین اثر را روی ملانین ریشه مو و نه ملانین پوست و هموگلوبین خون داشته باشد. افراد با پوست روشن و موهای تیره بهترین نتیجه را می گیرند و هر چه رنگ مو روشن تر و رنگ پوست تیره تر باشد، درمان مشکل تر می شود. و باید با الکترولیز موها را از بین برد٬ ولی در افرادی که دارای مقداری ملانین در مو هستند٬ از روش مخلوط ( لیزر و الکترولیز ) می توان استفاده کرد.

ذکر این نکته لازمست که محل موهای زائد در اثر لیزر و تعداد جلسات ان کاملا موثر  می باشد به عنوان مثال در  صورت معمولا موهای ناحیه چانه نسبت به سایر نقاط صورت به درمان با لیزر مقاوم تر بوده و به تعدادجلسات بیشتری برای درمان نیاز دارد . گاهی موهای زائد دراثر لیزر کرکی ونرم شده و دراین مرحله می توان به جلسات لیزر خاتمه داد واز روشهای موقتی کاهش موهای زائد استفاده نمود ؛ زیرا این نوع موها به لیزر کمتر پاسخگو می باشند.

لیزر, لیزر موهای زائد, لیزر موهای زائد بدنچه کسی کاندید خوب برای درمان با لیزر است؟

درمان با لیزر - چون انرژی نور توسط رنگدانه پوستی بنام ملانین جذب می شود٬ افرادی که دارای موهای تیره و خشن و دارای پوستی روشن هستند بهترین انتخاب برای درمان با لیزر می باشند. افرادی که پوست تیره دارند چون ملانین پوستی در جذب انرژی نور لیزر با ملانین مو رقابت می کند در نتیجه انرژی رسیده به مو کمتر از حد معمول است و اثر لیزر نیز به مراتب کمتر است و در این افراد احتمال صدمه پوستی توسط لیزر بالا است .

تاکنون افرادی که پوست تیره داشتند ٬ جهت لیزر مورد توجه قرار نمی گرفتند ولی با دستگاه لیزر با سیستم خنک کنندگی بسیار عالی و پالس زمانی طولانی جهت خنک شدن پوست ٬ این امکان بوجود آمده که این افراد نیز از درمان با لیزر سود ببرند. 

لیزر, لیزر موهای زائد, لیزر موهای زائد بدنتاثیر لیزر و مراقبتهای بعد از لیزر :

تاثیر لیزر و مراقبتهای بعد از لیزر - اولین اثر لیزر برروی موهای زائد دو هفته بعد از لیزر درمانی است ٬لذا تا دو هفته اول لیزر مراجعه کننده هیچ اثری را نمی بیند ، بعد از دو هفته مو های لیزر شده سست و نازک تر می شود و رشد مو هم کمتر می شود . هر بار که لیزر مو تکرار می شود تراکم موها هم کمتر می شود تا اینکه بالاخره اکثر موههای زائد ( ۸۰ تا ۱۰۰ درصد ) از بین می روند ، در ضمن در فواصل لیزر درمانی ( ۴ تا ۶ هفته یک بار ) به بیمار توصیه می شود که موها را بتراشد ( با تیغ یا ریش تراش ) و توصیه اکید پزشک معالج این است که درفواصل لیزر خصوصا در ۴ ماه اول شروع لیزر از کندن موها از ریشه مثل بند انداختن پرهیز کند. چون کندن مو از ریشه با بند یا موچین یا کرم های موبر باعث می شود ریشه موها خراب شود و تاثیر لیزر درمانی کمترمی شود.

در طول درمان با لیزر پوست توسط یک سیستم خنک کننده محافظت می شود. این نوع لیزر حاوی یک سیستم خنک کننده است که از طریق تماس با سطح پوست٬ آن را خنک کرده و ازصدمات حرارتی لیزر جلو گیری می شود وبنابراین بیمار احساس ناراحتی کمتری می کند.بعد از لیزر هیچ  گونه زخمی روی پوست بیمار ایجاد نمی شود فقط در تعدادی از بیماران قرمزی متوسط ایجاد می شود که  طی ۲ تا ۳ هفته بهبود پیدا می کند. گاهی لکه های حلقوی درمحل لیزر ایجاد می شود.  این خونمردگی ها معمولاً پس از مدت کوتاهی برطرف می شود وجای نگرانی وجود ندارد . قرمزی پس از لیزر نیز با خنک نمودن پوست وهمچنین استفاده از کرمهای حاوی استرویید کاهش یافته ومعمولاً بیش از یک روز باقی نمی مانند .

لیزر, لیزر موهای زائد, لیزر موهای زائد بدنمکانیسم اثر لیزر در رفع مو های زائد :

مکانیسم اثر لیزر در رفع موهای زائد - برداشت مو به وسیله لیزر، بر پایه جذب انتخابی نور به وسیله مواد بیولوژیکی بدن نهاده شده است که در آن انرژی به شیوه ای به فولیکول مو منتقل می شود که آسیب های بافتی در فولیکول مو در حداکثر میزان خود و در بافت های محیطی در حداقل باشد. رنگدانه ملانین در اپیدرم حتی در پوست های تیره بسیار کم و در مقابل به میزان بسیار زیاد در مو تجمع یافته است. بنابراین ملانین بهترین و مهمترین ماده بیولوژیکی هدف برای بکارگیری اصول جذب انتخابی لیزر به منظور رفع موهای زائد می باشد.

ملانین، طول موج های نوری بین ۶۰۰ تا ۱۱۰۰ نانومتر را به خوبی جذب می نماید. این محدوده طول موج را دامنه اپتیکی ملانین گویند. به بیان دیگر، در این طول موج، ملانین بهترین ماده هدف برای جذب لیزر است. از آنجایی که لیزر فقط رنگدانه های تیره موجود در ریشه های مو را هدف قرار می دهد، بنابراین درمان موهای سفید ، روشن و پرزهای صورت و بدن توسط لیزر نتایج قابل توجهی بدنبال نخواهد داشت. همچنین در افرادی که دارای پوست روشن هستند نتیجه درمان موهای ناخواسته بهتر از درمان در افراد دارای پوست برنزه و تیره می باشد.

لیزر سه تا مکانیسم دارد . نور ایجاد گرما میکند و با این گرما ایجاد بهبودی در پوست می کند  این همان لیزری است که در دو تا کار از آن استفاده می کنیم یکی در موی زائد استفاده می کنیم . نور از طریق رنگ مشکی موی زائد وارد می شود و انتهای ریشه مو را تخریب می کند و مو از بین می رود .

مکانیسم اثر لیزر در درمان موهای زائد بدین صورت است که ایجاد حرارت در ریشه ی مو می کند و ما میتوانیم در یک قطر محدودی استفاده بکنیم . در هر پالس آن 2سانتی متر از مجموعه موها را می توان از لیزر استفاده کرد. تششعاتی که از لیزر می آید و وارد می شود و در پوست خرد می شود و به ریشه های مو می رسد و انتهای مو را کاملا درگیر می کند، باعث می شود که آنجا یکسری تاول هایی را ایجاد کند .

این تاول هایی که درعمق پوست یا ریشه ی مو ایجاد می شود باعث می شود که این ریشه های مو از بین بروند . پس ما در یک مرحله نمی توانیم همه ی ریشه ی مو را تحت تاثیر قرار بدهیم . باید درچند مرحله و حداقل چهار مرحله لازم است که با فاصله های 4 تا 6 هفته استفاده بکنیم . برای هر مو حداقل باید چهار جلسه تحت اثر اشعه قرار بگیرد . 

شاید یک نفر یک جلسه لیزر بکند و موهایش هم کامل بریزد ولی بعد از سه ماه همه ی آنها برمی گردند . معمولا اگر چهار جلسه لیزر را انجام بدهید با توجه به تجربه خودمان در ایران 70 درصد پاسخ می دهد ولی در کتابهایی تا 90 درصد هم نوشته اند . 

 

 

لیزر, لیزر موهای زائد, لیزر موهای زائد بدن, از بین بردن موهای زائد بدن

لیزر, لیزر موهای زائد, لیزر موهای زائد بدنچه مناطقی از بدن با لیزر می توان استفاده کرد ؟

به دلیل تنوع دستگاه های لیزر تمام نواحی بدن قابل درمان می باشند. نواحی عمده عبارتند از:

صورت شامل پشت لبها – چانه و گردن – گونه ها – دور ابرو - پیشانی – گوش – سینه – وسط سینه – شکم – پشت – زیر بغل – ساعد – بازو – شانه ها – ساق پا – ران – کشاله ران و ...

لیزر, لیزر موهای زائد, لیزر موهای زائد بدنانواع دستگاههای لیزر برای موهای زائد :

انواع دستگاههای لیزر برای موهای زائد - لیزرهای موجود که مجوز FDA را برای انجام درمان موهای زائد دریافت کرده اند، شامل لیزرهای روبی، الکــساندریت، دیود و پالس لایت فتودرم است. ویژگی های تمامی دستگاه های فوق این است که بیشترین صدمه را به پیاز مو وارد می کنند، بدون این که بافت سالم اطراف دچار تغییرات چندانی شوند.

لیزر, لیزر موهای زائد, لیزر موهای زائد بدندستگاه لیزر Diod :

این لیزر بهترین پاسخ را می دهد ولی چون باید دستگاه لیزر را روی پوست بچسبانیم میزان عوارض آن نسبت به بقیه ی لیزرها بیشتر است . اگر فرد آگاهی و تجربه ی کامل نداشته باشد می تواند پوست فرد را بسوزاند. لیزر دیود با طول موج ۸۰۰ نانومتر می باشد.این دستگاه در نژاد ایرانی مناسب است.

لیزر, لیزر موهای زائد, لیزر موهای زائد بدندستگاه لیزر الکساندریت alex :

یکی از پیشرفته ترین دستگاهای لیزر دنیا برای از بین بردن موهای زائد می باشد . یکی از خصوصیات منحصر بفرد این دستگاه قابل تنظیم بودن طول موج (Pulse Duration) و میزان انرژی برای از بین بردن هر نوع مو و پوست می باشد . لیزرهای الکساندریت با طول موج ۷۵۵ نانومتر می باشند.در حال حاضر این دستگاه كم دردترین،كم خطرترین، سریعترین و موثرترین دستگاه می باشد. در این میان دستگاه های لیزر الکساندریت بیشترین و بهترین تاثیر و کم ترین عارضه را دارد.در نژاد ایرانی اسفاده از این دستگاه مناسب است.این دستگاه مجهز به سیستم خنک کننده مخصوص برای جلوگیری از سوزش می باشد.

لیزر, لیزر موهای زائد, لیزر موهای زائد بدندستگاه لیزر Nd YAG :

. با طول موج ۱۰۵۶ نانومتر در زمره لیزرهایی هستند که قادر به درمان موهای ناخواسته بر اساس مکانیسم یاد شده فوق می باشند که برای کسانی که پوست و موهای تیره دارند خوب است.

لیزر, لیزر موهای زائد, لیزر موهای زائد بدندستگاه IPL :

این دستگاه لیزر نیست بلکه نور تشدید شده‌ای هستند که با عبور از فیلتر، نوری با طول موج معین ایجاد می‌کنند و اثر آن روی مو مانند اثر لیزرها است. هیچ دستگاه لیزری نمی‌تواند به طور 100 درصد موهای بدن را از بین ببرد و هدف از درمان کاهش طولانی مدت تراکم موها، کاهش سرعت رشد وکاهش ضخامت مو تا حدی است که مورد رضایت بیمار باشد. هرچه پوست روشن‌تر و مو تیره‌تر باشد بهتر جواب می‌دهد و تعداد جلسات درمان برای افراد با پوست تیره یا موی روشن ممکن است بیشتر شود چون درصد رفع موهای زائد در هر جلسه برای این افراد کمتر است.در لیزر دیود نتیجه خوبی داریم و در کسانی که پوستشان سبزه است یک مقدار سخت است و در پوستشان ایجاد لک می کند . در ایرانیان بهترین لیزری که تا الان خوب اثر می کند لیزر الکساندرید می باشد.  

میزان از بین رفتن و تأثیر درازمدت لیزر موی زائد بستگی به نوع و طول موج دستگاهی دارد که برای از بین بردن مو به کار می رود. با لیزرهای پیشرفته و اختصاصی برای موهای زاند از قبیل لیزر دیود یا الکساندرایت، شانس موفقیت تا 90% نیز می رسد. برای رسیدن به این هدف می بایست  لیزر را به طور متوسط بین 5 تا 7 جلسه و با فواصل تقریبی هر ماه یک بار به کار برد. البته تعداد جلسات بسته به نیاز فرد گاهی ممکن است کمتر یا زیادترشود.

لیزر, لیزر موهای زائد, لیزر موهای زائد بدنمقایسه سرعت و تعداد پالسهای چند دستگاه لیزر موهای زائد در دو قسمت بدن :

 

لیزر, لیزر موهای زائد, لیزر موهای زائد بدن, از بین بردن موهای زائد بدن

 

لیزر, لیزر موهای زائد, لیزر موهای زائد بدنفواصل لیزر درمانی در افراد چقدر است؟

فواصل لیزر درمانی در افراد - فواصل مراجعه و تعداد جلسات متخصصان برای اپیلاسیون لیزری در منطقة صورت فواصل چهار تا شش‌ هفته‌ای ( یک ماه و کمی بیشتر) و برای مناطق تنه و اندام، فواصل هشت‌ هفته‌ای ( دو ماه و کمی بیشتر) درنظر گرفته‌اند. برای رسیدن به حداقل نتایج مطلوب در اپیلاسیون لیزری، سه جلسه لیزردرمانی با فواصل ذکرشده ضروری است. به‌ طور متوسط انجام هشت جلسه توصیه می‌شود. بعد از انجام دادن هر جلسه لیزر، بخشی از موها ممکن است برای همیشه از بین بروند و بخشی هم روشن، کوتاه، ظریف و نازک شوند و رشدشان کند شود. گروهی هم ممکن است به همان شکل اولیه باقی بمانند. تخمین زده شده است که یک جلسه لیزردرمانی ۱۰ تا ۴۰ درصد موها را کاهش می‌دهد و سه جلسه درمان ۳۰ تا ۷۰ درصد. پس از گذشت یک سال ازانجام کامل اپیلاسیون لیزری، معمولا هر شش‌ ماه یک‌بار (سالی دومرتبه) به تکرار لیزردرمانی در مناطق قبلی نیاز است.

لیزر, لیزر موهای زائد, لیزر موهای زائد بدنآیا انجام لیزر موقع حاملگی اشکالی دارد؟

تحقیقات انجام شده نشان داده که انجام لیزر موقع حاملگی هیچ عارضه ای برای مادر و جنین ندارد حتی اگر لیزر روی شکم خانم باردار انجام شود.

لیزر, لیزر موهای زائد, لیزر موهای زائد بدنچرا انجام لیزر نیاز به دفعات متناوب دارد؟

بطور کلاسیک، رفع موهای زاید برای یک دوره طولانی نیاز به درمان های متعددی دارد.

در هنگام استفاده از لیزر باید توجه داشت که :

مو دارای ۳ فاز رشد میباشد که بیشترین حساسیت موها به پرتوی لیزر در فاز اولیه آناژن است . ذکر این نکته لازم است که فازهای سه گانه رشد مو   در هر یک از نقاط بدن متفاوت است لذا  تعداد دفعات لیزر برای  حذف  موی زائد در بدن  در مناطق مختلف متفاوت می باشد. این موضوع در اشکال ذیل منعکس گردیده است.

در هر جلسه درمانی تنها بخشی از موها در هر منطقه در  فاز آناژن  قرار دارند بدین ترتیب میتوان بصورت نظری این گونه برداشت کرد که افزایش تعداد جلسات درمانی می تواند باعث کاهش بیشتری از  موها گردد -در نهایت اینگونه  یتوان گفت که نتایج مطالعات  نشان داده که بیمارانی که تحت جلسات بیشتری از لیزر درمانی در رفع موهای زاید قرار می گیرند، میزان درصد کاهش مو بیشتر بوده و از طرفی دیگر بروزاثرات جانبی در آنها بیشتر است. بهمین دلیل باید سودمندی استفاده ازلیزر در رفع موهای زاید با توجه اثرات جانبی احتمالی آن مورد سنجش قرار گیرد. 

ایا اثر لیزر در حذف موهای زائد بلافاصله قابل رویت میباشد؟

خیر! اولین آثار  زودتر از دو هفته قابل رویت نمی باشد. پس از طی  دو هفته موهای  مناطق مورد نظر لیزر سست و نازک  میشود و رشد انها کاهش می یابد  با تکرار جلسات  از تراکم موها  نیز کاسته میشود هم کمتر میشود تا اینکه بالاخره در صورت تکمیل  جلسات  اکثر موهای زائد بین ۸۰ تا ۱۰۰ درصد از بین می روند 

لیزر, لیزر موهای زائد, لیزر موهای زائد بدنایا در فواصل بین لیزر می توان از سایر روشهای حذف مو استفاده نمود؟

در فواصل لیزر درمانی که معمولا ۴ تا ۶ هفته یک بار صورت می گیرد  به بیمار توصیه میشود که موها را  کاملا سطحی با تیغ یا ریش تراش شیو نماید .توصیه اکید  می گردد که درفواصل لیزر خصوصا در ۴ ماه اول شروع لیزر از کندن موها از ریشه  به هر شکلی نظیر بند انداختن و یا  استفاده از مومک و… پرهیز گردد چرا که کندن مو از ریشه با بند یا موچین یا کرم های موبرمنجر به کاهش تاثیر لیزر درمانی خواهد شد.

لیزر, لیزر موهای زائد, لیزر موهای زائد بدندر چه صورتی بیمار می تواند به موفقیت لیزر در درمان موی زائد اطمینان یابد؟

پس از پایان  جلسات لیزر درمانی تا ۶ ماه پس از اخرین جلسه  در صورت عود  جهت تکمیل و تکرار  دوره هیچگونه هزینه  ای از بیمار دریافت نمی گردد  بدیهی است این شرط در خصوص بیمارانی می باشد که اولا  بررسی کامل در خصوص علت یابی و اتیولوژی رشد موهای زائد را انجام داده باشند و  فواصل بین جلسات لیزر درمانی را رعایت نموده و آن را مطابق با جدول ارائه شده تکمیل نموده باشند. همچنین لازم است بیمار در صورت تجویز دارو های مورد نظر در اختلالات هورمونال آن را مصرف نماید.