سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

درمان خانگي سوختگي با موادي باور نکردني!!



  درمان خانگي سوختگي با موادي باور نکردني!!


سوختگي بر اثر قرار گرفتن پوست در معرض حرارت بيش از حد و برق گرفتگي، مواد شيميايي و ... رخ مي دهد. طبقه بندي سوختگي بر اساس بافت هاي آسيب ديده متفاوت است.

 

سوختگي مي تواند به عضلات، استخوان، رگ هاي خوني و بافت پوست آسيب برساند. سوختگي را مي توان به 3 درجه طبقه بندي کرد؛ درجه اول که به پوست آسيب مي رساند، درجه2 که به لايه زيرپوست آسيب مي رساند و درجه سوم که تمامي لايه پوست را تحت تاثير قرار مي دهد. سوختگي، علاوه بر آسيب جسمي، روي روان فرد نيز تاثير مي گذارد.

 

 

سوختگي علل متفاوتي دارد از جمله:

* تماس با آتش* سوختگي با گاز، برق و يا مواد شيميايي* آفتاب سوختگي* سوختگي بر اثر جراحي با ليزر و ...* تماس پوست با وسايل داغ مانند فر، ماهي تابه و ... * اشعه * بخار، آب داغ و روغن داغ.

 

علائم سوختگي درجه اول:

* قرمزي پوست

* درد و ورم

 

درمان خانگي سوختگي با موادي باور نکردني!!

 

علائم سوختگي درجه دوم:

* تاول

* ورم

* کنده شدن پوست

* درد شديد

 

علائم سوختگي درجه سوم:

* درد شديد

* سوختگي پوست

* بي حسي

 

علائم شايع سوختگي درجه يک، دو و سه:

*سردرد* تب* ضعف* از حال رفتن* نبض تند * پوست رنگ پريده و مرطوب *لب ها و ناخن هاي آبي رنگ.

 

درمان خانگي سوختگي با موادي باور نکردني!!

 

درمان خانگي:

* براي درمان آني سوختگي سطحي مي توانيد قطعه اي يخ روي قسمت هاي متاثر (به مدت چنددقيقه) قرار دهيد.

* ماليدن عسل و باند پيچي کردن قسمت سوخته نيز براي کاهش درد و بهبود آن مفيد است.

* مقدار زيادي ماست روي سوختگي قرار دهيد و پس از 20 دقيقه بشوييد. ماست علاوه بر خنک کردن درد را تسکين مي دهد.

* براي تسکين درد و درمان سوختگي، قسمت سوخته را به مدت  چند دقيقه در شير پرچرب فرو کنيد.

* سفيده تخم مرغ نيز براي درمان سوختگي موثر است.

* براي سوختگي هاي شديد، روغن استوقدوس روي زخم بماليد.

* برگ هاي تازه آلوئه ورا را روي محل سوختگي بگذاريد.

* پس از خوب شدن، محتويات کپسول ويتامين E را روي قسمت مذکور بريزيد تا از ايجاد لکه جلوگيري کند.
* جالب است بدانيد که با ماليدن کمي مايع ظرف شويي درد سوختگي کاهش مي يابد.


**** لازم به ذکر است که تنها اقدام سريعي که در مورد سوختگي از نظر علمي تاييد شده است استفاده از آب ولرم به مدت 15-10دقيقه در محل سوختگي است و در استفاده از مواد خانگي براي درمان سوختگي موارد زيادي از افزايش آسيب ديدگي بافتي و بروز عفونت در سوختگي ها را شاهد هستيم .

 


ویدیو مرتبط :


خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

برای درمان قوز چه ورزش هایی وجود دارد؟




 

مهره های پشتی به طور طبیعی دارای یک انحنا می باشد و قوز وقتی مطرح می شود که این انحنا بیش از حد طبیعی باشد . علل و بیماریهای مختلفی می تواند زمینه ساز آن باشد .گاه ممکن است بیماریهایی که باعث درگیری مهره ها می شود سبب تغییر درانحنای مهره ها شود . به همین دلیل لازم است معاینات لازم در مورد میزان این انحنا و نیز علل زمینه ای احتمالی توسط متخصص ارتوپدی انجام شود . درمان آن هم بستگی به نتیجه معاینات و بررسی ها خواهد داشت . برای معاینه و ارایه راهکارهای مناسب به متخصص ارتوپدی مراجعه نمایید .

تشخیص این موارد می بایست با معاینه دقیق و عکس برداری های متداول آن انجام گردد.

كمترین فشار با زمانی به ستون مهره ها وارد می شود كه وضعیت نشستن و ایستادن به حالت طبیعی نزدیك باشد.بنابراین بدون اینكه در نشستن فشار خاصی به ستون مهره ها وارد كنید سعی كنید در حالت طبیعی و با استفاده از صندلی مناسب یا مبلمان ستون مهره را در بهترین و راحت ترین حالت قرار دهید. راحتی پشت در این حالت مهم است.در صورت بر طرف نشدن ممكن است دچار انحراف ستون فقرات باشید در این حالت درمانهایی لازم است كه از آن جمله ورزشهای خاص است.در این مورد به یك متخصص ارتوپدی مراجعه كنید.

 

در این موارد بهترین روش، استفاده از ورزشهایی برای تقویت عضلات پشتی است:

دو استخوان كتف خود را از پشت به هم برسانید و 60 ثانیه نگه دارید و سپس رها كنید پس از رها كردن دوباره حركت را تكرار كنید.

این ورزش را روزی حداقل 15 تا 20 دقیقه انجام دهید.تغییر این وضعیت به چند ماه تمرین در انجام این ورزش دارد .

به پشت و بر روی فرش دراز بكشید ،زانو ها را خم كنید بطوری كه كف پا ها روی زمین بماند، ناحیه كمر خود را با قدرت بر روی زمین بفشارید، 30 ثانیه نگه دارید ، 30 تا 60 ثانیه استراحت كنید و دوباره این حركت را انجام دهید.این عمل را هر روز حداقل 15 دقیقه انجام دهید. پس از 1 تا 2 ماه بسته به شدت تمرین ،كاهش قوس محسوس خواهد بود. قوز كمر ناشی از نشستن نامناسب است بنابراین صحیح نشستن وتكیه زدن باید همیشه مد نظرفرد باشد .استفاده از قوز بند هم می تواند تا حدی موثر باشد .برای آشنایی با نرمش هایی برای كنترل قوز كمر با كارشناس تربیت بدنی مشاوره نمایید.