سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

دردهای زنانه



 

 

دردهای زنانه

 

یکی از مشکلات شایع در زنان، درد هنگام ارتباط زناشویی است که این مشکل علل متنوعی دارد. واژینیسموس بیماری نادری است که باعث دردهای شدید و غیرقابل تحمل در زنان می شود. این بیماری معمولا ریشه های روانی دارد، اما گاه روان درمانی هم روی آن بی اثر است.

از علل شایع تر ترس هایی است که به دلیل آموزش ها یا تجربیات ناخوشایند دوران کودکی، ایجاد می شود. عدم تمایل به ازدواج نیز می تواند علت این دردها باشد. علل بسیار شایع تر عفونت های واژن و سرویکس است، اما گاه درمان عفونت منجر به درمان قطعی این دردها نمی شود. از علل دیگر زخم های واژن این است که به علت عفونت های خاصی مثل تب خال تناسلی، سیفلیس، زگیل تناسلی و... می تواند به وجود آید، اما بیماری های دیگری که به دلیل مشکلات سیستم ایمنی ایجاد می شوند (مثل بیماری بهجت) نیز به زخم های واژن منجر می شوند. سرطان های واژن و سرویکس هم منجر به زخم های واژن می شوند پس برای تشخیص علت زخم نیاز به معاینه کامل، آزمایش های خاص و نمونه برداری است.

درد حین عادت ماهانه نیز از مشکلات بسیار شایع در خانم هاست که ۵۰ درصد زنان با آن درگیر هستند و بر اساس علت به دو دسته اولیه و ثانویه تقسیم می شوند.

نوع اولیه همان نوع شایع در بانوان جوانی است که معمولا یک تا ۲ سال بعد از شروع عادت ماهانه، اتفاق می افتد و نمی توان به آن نام بیماری گذاشت، بلکه به دلیل وجود بیش از حد برخی مواد در بدن این دردها به وجود می آیند. این مواد به طور طبیعی در آغاز هر دوره عادت ماهانه در بدن ایجاد می شوند و منجر به انقباض در برخی رگ ها شده و ایجاد درد می کنند. درد معمولا چند ساعت قبل یا همزمان با شروع عادت ماهانه آغاز می شود و در بیشتر مواقع دو تا ۳ روز طول می کشد. این درد بیشتر در ناحیه زیر شکم احساس می شود و می تواند با درد ناحیه کمر همراه باشد که به جلوی ران ها تیر بکشد. گاه با تهوع و استفراغ و در موارد نادر با احساس غش کردن نیز همراه است. درد پریود ماهانه مداوم نیست و کم و زیاد یا قطع و وصل می شود و با گرم کردن شکم یا ماساژ دادن یا حرکت کردن کمتر می شود. از آنجا که این دردها می تواند به علل دیگری هم رخ دهند حتما به معاینه و بررسی نیاز دارند.

بهترین دارو برای تسکین این دردها، داروهایی مثل بروفن و مفنامیک اسید است که موجب کاهش موادی می شوند که عامل اصلی این دردها هستند. این داروها باید با دستور پزشک و در بهترین حالت قبل از شروع علایم استفاده شوند تا بهترین اثر را داشته باشند و تا زمانی که درد وجود دارد، ادامه داده شوند(دو یا سه روز). در این صورت عوارض شایع این داروها مثل پوکی استخوان برای مصرف کننده خطرناک نیست. اگر این داروها به مدت لازم (۴ تا ۶ماه) استفاده شوند، اما باعث بهبود نشود می توان با نظر پزشک از داروهای دیگری استفاده کرد.

منبع:جام جم


ویدیو مرتبط :
دردهای ناشی از سرطان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

یومی هوتراپی؛ درمان همه دردهای زنانه



 

 

ماساژدرمانی, دردهای مفصلی

 

یومی هو تراپی یکی از شیوه های موفق درمانی طب جایگزین است که در سرزمین های شرقی برای درمان بسیاری از بیماری های جسم و ذهن مورد استفاده قرار می گیرد. این شیوه امروزه به همت درمانگران شرقی در سراسر جهان، به شیوه ای شناخته شده و کارآمد تبدیل شده است که توانایی درمان بیماری های مختلف از قبیل دیسک، تنگی کانال نخاعی، سردرد، گرفتگی و اسپاسم عضلانی، شب ادراری کودکان و... را دارد.

این شیوه درمانی در حقیقت تلفیقی از چند شیوه درمانی مختلف است که توسط «ماسایوکی» با عنوان «یومی هوتراپی» نامگذاری شده است. شیوه های درمانی کایروپرکتیک، شیاتسو، ماساژدرمانی و بازتاب درمانی از جمله تکنیک هایی است که در این شیوه درمانی مورد استفاده درمانگران قرار می گیرد.

برای آشنایی بیشتر با کاربردهای درمانی این شیوه درمانی با «سید حمید میری آشتیانی» که موفق به اخذ گواهینامه بین المللی یومی هوتراپی از کشور ژاپن و گواهینامه بین المللی رفلکسوتراپی از کشور هندوستان شده، گفت وگویی انجام دادیم تا جزئیات بیشتری درباره کاربرد این شیوه درمانی در درمان شایع ترین بیماری ها در جهان به دست آوریم.

 

● خانم های خانه دار حتما بخوانند

خانم های خانه دار به این دلیل که فعالیت زیادی را در منزل انجام می دهند معمولا دچار انواع گرفتگی ها و کوفتگی های عضلات بدن هستند. این گروه به ویژه به دلیل رعایت نکردن شیوه صحیح جابه جایی اجسام در منزل، یا ایستادن بیش از حد آن هم به صورت نامناسب یا راه رفتن های زیاد حین کار در خانه دچار این کوفتگی ها می شوند. یکی از شایع ترین این گرفتگی ها، گرفتگی کتف در خانم هاست که بخش زیادی از خانم ها به آن مبتلا هستند. یومی هو تراپی با کمک تکنیک ها و ماساژهایی که دارد، می تواند این گرفتگی ها و کوفتگی ها را درمان کند.

به این ترتیب گرفتگی های کتف، دردهای گردن و کوفتگی عضلات ساق پا به دلیل کار زیاد از جمله عوارض ناشی از کار خانه برای خانم های خانه دار است که با کمک تکنیک های یومی هو تراپی قابل درمان است.

 

● بهبود خطوط عمیق صورت با یومی هو تراپی

بسیاری از خانم ها برای از بین رفتن خطوط عمیق صورت شان از قبیل خط عمیق بین ۲ ابرو دست به دامن روش ها و شیوه های مختلفی از قبیل تزریق ژل یا بوتاکس می شوند اما شاید این خانم ها ندانند که با کمک تکنیک های یومی هوتراپی و ارائه ماساژ به عضلات صورت، عضلات پس سری، ماساژ پوست و مو علاوه بر افزایش آرامش بیمار به درمان خطوط عمیق صورت آن ها می شود کمک کرد بدون آن که بیمار خود را به روش های طب مدرن و انواع جراحی ها بسپارد.

 

● عملکرد یومی هوتراپی در بدن چگونه است؟

تکنیک های یومی هو تراپی از جمله تکنیک های شرقی است که برخلاف ماساژهای غربی از روی لباس برای بیمار انجام می شود. درمانگران این شیوه بر این باورند که استفاده از روغن و تماس مستقیم دست با بدن در این شیوه درمانی مانع از ارائه ماساژی عمیق به عضلات و بافت های بدن می شود. در این شیوه درمانگر از ۵ شیوه و تکنیک مانند یومی هو تراپی، کایروپرکتیک، شیاتسو، ماساژدرمانی و انرژی درمانی برای درمان بیمار کمک می گیرد. درمانگر با کمک تکنیک های یومی هوتراپی به گرم کردن بدن می پردازد و با این کار جریان گردش خون در بدن را بهبود بخشیده و آن را تسریع می کند به این ترتیب با کمک این تکنیک ها خونرسانی بهتری به اندام های اصلی و درونی بدن از قبیل مغز، قلب، شش ها و... می رسد. علاوه براین درمانگر ممکن است به کمک تکنیک های کایروپرکتیک برای درمان اسپاسم ها و گرفتگی های عضلانی و بافتی بیمار اقدام کند یا از شیوه درمانی شیاتسو برای بهبود گرفتگی هایی که سطح بافت را سفت می کنند استفاده کند. در شیاتسو درمانگر با تمرکز روی مردین ها و کانال های عصبی به درمان بیمار می پردازد. در کنار این شیوه ها، تکنیک های رفلکسوتراپی نیز که روی نقاط رفلکسی بدن کار می کند مثل نقاطی که در طب سوزنی نیز مورد استفاده قرار می گیرد به بهبود برخی گرفتگی ها و درمان اختلال ها می پردازد.

 

● دفع سنگ کلیه با ماساژ

نرمش ها، کشش ها و به طور کلی تکنیک هایی که در شیوه درمانی یومی هو در ناحیه کلیه ها به بیمار ارائه می شود، می تواند به دفع سنگ های کلیه کمک کند. این تکنیک ها اگر چه روی بدن بیمار در حالت درازکش پیاده می شود اما همان انرژی را از بیمار دریافت می کند که او بعد از بازی تنیس از دست می دهد. به این ترتیب گاهی ممکن است فرد چند ساعت پس از دریافت این ماساژها کمی احساس کوفتگی کند. این مسئله طبیعی است و به زودی برطرف می شود. مهم ترین نکته آن است که این تکنیک ها فرآیندی را در کلیه و مجاری ادراری سبب می شوند که موجب تسریع دفع سنگ در بدن می شود بنابراین افراد مبتلا به سنگ کلیه با مشاوره با متخصص شان می توانند از یومی هو تراپی به عنوان یک درمان کمکی و موثر برای دفع سنگ کلیه کمک بگیرند.

 

● آب درمانی را فراموش نکنید

همواره پس از ارائه تکنیک های درمانی یومی هوتراپی یا ماساژدرمانی به بیماران مان به آن ها پیشنهاد می کنیم که دوش آب گرم بگیرند و درصورتی که شرایطش را دارند به استخر بروند و آب درمانی کنند؛ به این ترتیب که درون آب راه بروند و حرکت های آرام کششی انجام دهند. حرکت در آب موجب می شود عضلاتی که انرژی ایستا دارند این انرژی را به پویایی و حرکت تبدیل کنند و به این ترتیب به حرکت واداشته شوند. ضمن آن که بیمار درون آب فشاری را روی مفاصل و ماهیچه هایش احساس نمی کند و رضایت بیشتری نسبت به تمرینات کششی که بیرون از آب انجام می دهد، دارد.

 

● درمان و تسکین دردهای مفصلی

با شروع فصل پاییز و زمستان و سرد شدن هوا بسیاری از دردهای مفصلی و استخوانی در بدن تشدید می شود. افرادی که مبتلا به بیماری هایی مثل آرتروز، آرتریت روماتوئید و خشکی مفاصل هستند نسبت به فصل های گرم سال احساس خشکی و درد بیشتری دارند. خوشبختانه تکنیک های یومی هو تراپی راه حل مناسبی برای بهبود برخی از دردهای مفصلی و کنترل شدت بیماری در بیماران مبتلا به بیماری های مفصلی استخوانی دارند. دریافت این ماساژ به خونرسانی و غذارسانی بهتر به ناحیه مفصلی اسکلتی بیمار کمک می کند و به این ترتیب به مرور موجب کاهش درد و بهبود در وضعیت بیمار می شود.

 

● تسکین گرفتگی عضلات در ورزشکاران

ورزشکارانی که به دلیل انجام حرکات ورزشی، کششی یا وزنه برداری دچار کوفتگی و گرفتگی در عضلات خود هستند نیز می توانند با کمک تکنیک های یومی هوتراپی برای درمان این گرفتگی ها اقدام کنند. این افراد درصورتی که در ورزش های رزمی کار می کنند یا به ورزش هایی می پردازند که احتمال دریافت ضربه در آن ها وجود دارد می توانند با دریافت تکنیک های یومی هوتراپی، گرفتگی ها و کوفتگی های ناشی از ورزش را در بدن شان درمان کنند و دردهای ناشی از آن را تسکین دهند.

 

● انحراف لگن عامل بروز بیماری ها

از دیدگاه درمانگران یومی هو تراپی، وجود انحراف و جا به جایی در لگن انسان می تواند سرآغازی برای ابتلا به بسیاری از بیماری ها مانند سردرد، میگرن، بی خوابی، کاهش دید، دردهای مفصلی، آرتروز، افسردگی و خیلی دیگر از بیماری های جسمی و روحی شود. جابه جایی لگن یا انحراف لگن امروزه در بسیاری از مردم در سراسر جهان قابل مشاهده است و شاید بتوان گفت، بالغ بر ۹۵درصد مردم جهان انحراف لگن را تجربه کرده اند و به این اختلال مبتلا هستند. یومی هو تراپی با اصلاح این انحراف در بدن طی جلسات یومی هوتراپی قادر است علاوه بر بهبود عملکرد اندام های درونی اختلالات موجود در بدن بیمارش را بهبود بخشیده و بسیاری از آن ها را درمان کند. اصلاح انحراف لگن در افرادی که زیر سن بلوغ قرار دارند معمولا خیلی راحت تر از افراد بزرگسال است. درصورتی که فرد زیر سن بلوغ باشد با ۲جلسه درمانی، جابه جایی لگنش برطرف می شود اما افرادی که بعد از سن بلوغ یا در بزرگسالی برای درمان و اصلاح جا به جایی لگن مراجعه می کنند، غالبا نیاز به ۲ مرحله درمانی دارند و دست کم در ۲۰ جلسه درمانی باید از تکنیک ها و ماساژهای یومی هو تراپی بهره مند شوند.

 

● بهبود تنگی کانال نخاعی با ماساژ

افراد مبتلا به تنگی کانال نخاعی که یک بیماری شایع در ایران است و بیشتر بیماران برای درمان آن دست به دامن جراحی می شوند، با کمک تکنیک های یومی هو تراپی در کنار تکنیک های ماساژدرمانی، تکنیک های کایروپرکتیک و تکنیک های شیاتسو قابل درمان و بهبود است. این بیماری امروزه در سراسر جهان توسط درمانگران یومی هوتراپی درمان می شود بدون آن که بیمار نیازی به عمل جراحی داشته باشد البته گاهی شرایطی در بدن وجود دارد که امکان درمان با یومی هوتراپی برای بیمار میسر نیست. در این حالت بیمار باید حتما به متخصص مربوطه مراجعه کرده و شیوه های دیگر درمان را تجربه کند.

 

● چه افرادی از یومی هو تراپی پرهیز کنند

درمانگران یومی هوتراپی پیش از ارائه خدمات و تکنیک های خود به بیماران هشدار می دهند که افراد مبتلا به سرطان یا بیماران هموفیلی، واریس های شدید یا افرادی که سکته قلبی را تجربه کرده اند در گروه افرادی هستند که نباید از تکنیک های ماساژدرمانی و یومی هوتراپی استفاده کنند زیرا ممکن است ماساژ و تکنیک ها موجب حرکت لخته کوچکی در عروق خونی این افراد شده و عوارض و خطراتی را برای این افراد به وجود آورند یا در بیماران مبتلا به سرطان خون یا توده های سرطانی نیز به همین شکل است. ارائه یک تکنیک یداوی در محلی نامناسب ممکن است، منجر به گرم شدن محل تومور یا توده سرطانی و سرایت آن به دیگر بافت ها یا سلول های بدن شود. به طور کلی بهتر است پیش از دریافت هر نوع تکنیک یداوی یا ماساژ به این نکات توجه شود و سابقه این بیماری ها در بیمار مورد بررسی قرار گیرد تا احتمال بروز خطا به صفر برسد.

 

● بیرون زدگی دیسک را درمان کنید

در برخی از بیماران مبتلا به انحراف یا جا به جایی لگن فشاری که به این واسطه به مهره های ستون فقرات و دیسک وارد می شود موجب بیرون زدگی دیسک از محل اصلی آن می شود و این مسئله درد شدیدی را برای بیمار به وجود می آورد. بسیاری از مردم برای درمان دیسک به متخصصان طب مدرن مراجعه می کنند و اغلب برای درمان دیسک به جراحی تن می دهند. در حالی که در شیوه های طبیعی درمان های متعددی برای دیسک کمر وجود دارد که یکی از آن ها یومی هوتراپی است. در این شیوه، کارشناس یومی هوتراپی با ارائه تکنیک های خاص روی بدن بیمار و دادن نرمش و کشش های خاص به دیسک او کمک می کند تا به محل اولیه خودش بازگردد. به این ترتیب دیسک درعرض چند جلسه به محل اولیه خود بازگشته و درمان می شود.

 

● نکات طلایی درباره یومی هو تراپی

▪ دانستن این نکات به شما کمک می کند تا در شرایط خاص بتوانید با مراجعه به یک درمانگر یا کارشناس یومی هوتراپی اختلالات و بیماری ها را پشت سر بگذارید.

▪ بیش از ۹۵ درصد مردم جهان دچار انحراف یا جا به جایی لگن هستند و این مسئله به دلیل رعایت نکردن شیوه صحیح زندگی از قبیل ایستادن غلط، نشستن غلط، راه رفتن غلط و جا به جا کردن اجسام سنگین یا سبک بدون رعایت اصول اولیه است.

▪ یومی هو تراپی به مادرانی که قادر نیستند به کودک خود شیر دهند کمک می کند تا با دریافت تکنیک های ماساژ درمانی و یومی هوتراپی بر این مشکل غلبه کنند.

▪ خانم هایی که انحراف لگن دارند معمولا زایمان های سختی دارند. یومی هوتراپی با تکنیک های خود به این افراد کمک می کند تا آن ها زایمان بهتری را تجربه کنند.

▪ تکنیک های یومی هوتراپی و دریافت ماساژ عمومی این شیوه درمانی به تقویت بینایی و داشتن دید بهتر کمک می کند.

▪ افرادی که نرمی استخوان داشته یا پاهای اردکی یا پنجه عقابی دارند نیز می توانند با کمک تکنیک های یومی هوتراپی بخشی از این اختلال را درمان کنند و در وضعیت جسمی و حرکتی خود بهبود به وجود آورند.

▪ انحراف یا جابه جایی لگن حتی ممکن است در برخی بیماران موجب بروز سردرد یا تشدید سردردهای میگرنی شود.

منبع:aftabir.com