سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

دانستن نکته هایی در مواقع سفرهای کاری همسر



سفرهای کاری همسر

برای همسرتان در سفر آرامش از راه دور باشید

 

هر زندگی نیازمند تجربه‌ها و فرازوفرودهایی است که با مدیریت زن و شوهر بر قوام و استحکام روابط خانوادگی می‌افزاید. بی‌شک شما می‌توانید با مدیریت صحیح بر افکار و رفتار خود زندگی‌تان را از بحران‌های زناشویی در امان بدارید.

بودن در کنار همسر ، آرامش‌بخشی قوی است. اما برخی مشاغل ایجاب می‌کنند که مرد خانه برای مدتی از محیط خانه و خانواده‌اش دور باشد. بی‌شک این مردان خودشان به عنوان اولین فرد، دلتنگ همسر و فرزندانشان خواهند شد، اما تلاش می‌کنند تا با این شرایط سخت، زندگی خوبی برای خانواده‌شان رقم بزنند.

اگر همسر شما شغلی دارد که به‌تبع آن باید مدتی دور از شما و حتی دور از شهری که شما در آن زندگی می‌کنید روزگار بگذراند، باید نکاتی را در نظر بگیرید:

برای همسرتان آرامش از راه دور باشید
فرقی نمی‌کند خانم هستید یا آقا؛ در این مدل زندگی هم خانم خانه و هم آقای خانه وظایفی دارند. اگر خانم خانه هستید و شوهرتان به مأموریت رفته، از او بپرسید که چه زمان‌هایی فرصت دارد تا به او تلفن بزنید. وقت‌و‌بی‌وقت گوشی تلفن را برندارید و برای کار همسرتان دردسر ایجاد نکنید. ساعت‌هایی را با هم توافق کنید و به او زنگ بزنید و به او بگویید که جایش در خانه بسیار خالی است و شما بی‌صبرانه منتظرید تا برگردد. غر نزنید و مواظب باشید که کار شوهرتان را دست‌مایه‌ای برای تحقیر نسازید، بلکه از او تشکر کنید که به‌خاطر شما متحمل دوری و سختی سفر شده است.

اگر آقای خانه هستید و خانم‌تان سخت با دوری شما کنار می‌آید، قبل از رفتن به مأموریت وقتی را برای باهم‌بودن اختصاص بدهید. رستوران رفتن، سینما، پیاده‌روی در یک پارک سرسبز و… می‌تواند به شما کمک کند تا به همسرتان بگویید که بدون او به شما هم سخت خواهد گذشت.

 حتی‌المقدور از چند روز قبل، همسرتان را از مأموریت رفتن خود مطلع کنید. سفرهای کاری‌تان را در لحظه آخر به همسرتان نگویید تا موجب شوکه‌شدن و احیاناً دلخوری او نشود. به همسرتان بگویید که سفر بدون او برای شما هیچ لذتی نخواهد داشت و او را متوجه شرایط کاری خود کنید.

نکته هایی در مواقع سفرهای کاری همسر

هنگامی‌که شوهر شما سفر کاری است، سعی کنید به دنبال نکات مثبت زندگی خود باشید

 

غر زدن از کمی‌ها و کاستی‌ها ممنوع
 هنگامی‌که شوهر شما مأموریت است، سعی کنید به دنبال نکات مثبت زندگی خود باشید و آن‌ها را ثبت کنید تا در موقعیت مناسب برای همسرتان تعریف کنید. مثلاً اگر کودک نوپایی دارید که در غیاب همسرتان راه‌رفتن را تجربه‌کرده است، از این خاطره شیرین تصویربرداری کنید تا وقتی همسرتان برگشت او را هم در شادی قدم‌برداشتن کودک خود سهیم کنید.

در مواقع سفرهای کاری همسرتان غرزدن از کاستی‌های زندگی را فاکتور بگیرید. خوشایند نیست که شما همسر دور از خانه‌تان را با حرف‌های ناراحت‌کننده، خسته کنید. اگر فلان فامیل شما را دعوت کرده و در نهایت از نبود همسرتان در میهمانی گله‌کرده است، مسئله مهمی ‌نیست که بخواهد ارتباط شما با همسر دور از خانه‌تان را تحت‌الشعاع قرار دهد.
بدون برنامه‌ریزی به مأموریت نروید. به همسرتان نشان بدهید که حواستان به همه چیز هست و از آن دست مردهای بی‌فکر که زن و زندگی‌شان را به بهانه کار رها می‌کنند، نیستید. به همسرتان بگویید که به دلیل شرایط کاری باید به مأموریت بروید. ازطرفی علاوه‌بر خرجی خانه، مبلغی پول به جهت احتیاط برای خرج‌های غیرمترقبه در خانه بگذارید

قبل از سفر رفتن مایحتاج خانه را تأمین کنید
شاید همسر شما خانم بسیار مدیر و مدبری باشد و بتواند به‌تنهایی در هنگام دوری شما خانه را خوب مدیریت کند، اما این دلیل نمی‌شود که شما قبل از سفر، توجه عمیق خود را به خانه و خانواده خود بیان نکنید.

از خانم‌تان بخواهید لیستی از مایحتاج خانه در مدتی که شما مأموریت هستید، تهیه کنید. در فرصتی مناسب با همسرتان به فروشگاه بروید و با هم هر آن‌چه را که ممکن است در نبود شما لازم شود، تهیه کنید. در خرید خساست به خرج ندهید. با دست‌ودلبازی خرید کنید و هرچه احتمال می‌دهید شاید لازم بشود را هم تهیه کنید. این عملکرد شما در ذهن خانم خانه نقش خواهد بست و او آرامش روحی خوبی در نبود شما خواهد داشت؛ چراکه خیالش راحت است کمبودی در خانه نیست.

کارت اعتباری یا مبلغی پول در خانه بگذارید
بدون برنامه‌ریزی به مأموریت نروید. به همسرتان نشان بدهید که حواستان به همه چیز هست و از آن دست مردهای بی‌فکر که زن و زندگی‌شان را به بهانه کار رها می‌کنند، نیستید. به همسرتان بگویید که به دلیل شرایط کاری باید به مأموریت بروید. ازطرفی علاوه‌بر خرجی خانه، مبلغی پول به جهت احتیاط برای خرج‌های غیرمترقبه در خانه بگذارید. این کار شما آرامش خوبی به همسرتان می‌دهد و باعث می‌شود هنگام بروز مشکلات دست‌پاچه نشود و یک‌باره به شما زنگ نزند.

شوهرتان را با آرامش راهی کنید
 وقتی که قرار است همسرتان به سفر کاری برود، او را با آرامش راهی کنید. گریه و بی‌قراری و احیاناً بهانه‌گیری شما برای همراهی با او، فقط شرایط را برای شما سخت‌تر خواهد کرد. برای یک خانم مقاوم لازم است که به همسرش آرامش بدهد که در نبودش می‌تواند همه امور خانه را به راحتی کنترل کند و مشکلی پیش نخواهد آمد.

همسرتان را با خیال راحت راهی سفر کنید. هرچند که فکر او پیش شما خواهد بود، اما با دیدن روحیه قوی شما خیالش راحت خواهد شد که می‌توانید از عهده همه‌چیز بربیایید. با لبخند او را مشایعت کنید تا در طول سفر از این‌که شما را تنها می‌گذارد، عذاب وجدان نداشته باشد.
منبع: مهرخانه
 


ویدیو مرتبط :
مواقع بی کاری

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

20 توصیه برای سفرهای کاری



 

20 توصیه برای سفرهای کاری

 

برداشتن مسواک و حوله و مدارک شناسایی در هر سفری لازم است اما تنها با این سه قلم وسیله نمی شود به یک سفر کاری رفت. همان طور که پوشیدن لباس رسمی و به همراه بردن یک چمدان بزرگ برای یک سفر ماجراجویانه مثل غار نوردی کار عاقلانه ای نیست، رفتن به سفر کاری هم برای خودش لوازمی دارد. رعایت این نکته ها به شما یاد می دهد که چطور قبل از رفتن به سفر آماده بشوید تا هم در انجام ماموریتتان موفق باشید و هم در نبود شما خانواده و همکارانتان با مشکلی مواجه نشوند:

 

قبل از این‌که عازم شوید

 

1- کارهایتان را در مبدأ سر و سامان دهید؛ قرارهایتان را نهایی کنید، مدارکی را که احتیاج دارید مرتب کنید، از رزرو قطعی محل اقامت‌تان مطمئن باشید؛ اگر لازم است کاری را به کسی بسپارید این کار را بکنید که هم وقفه‌ای در انجام کارها رخ ندهد و هم وقتی به دفتر خودتان برمی‌گردید با کوهی از کارهای انجام‌نشده مواجه نشوید. حتماً یکی از همکاران و یا اعضای فامیل را (که می بایست صد در صد مورد اطمینان شما باشند) در جریان حساب‌های مالی خود قرار دهید.

 

2- با این‌که خانواده شما از موفقیت‌تان خوشحال خواهند شد ولی یادتان باشد آن‌ها دوست دارند شما را در کنارشان داشته باشند. اگر سفرهای کاری شما زیاد است، مطمئن باشید که وقت کافی برای بودن کنار آن‌ها دارید؛ اگر فرزند دارید باید بیشتر به او توجه کنید.

 

3- مدارک مهم کاری را که باید همراه داشته باشید، لازم نیست حتماً چند تا کپی کاغذی بگیرید و کیف دستی‌تان را سنگین کنید؛ می‌توانید همه را روی یکFlash Memory کوچک ذخیره کنید؛ اگر به پرینت کاغذی نیازی بود به هر حال همه‌جا یک دستگاه کپی هست.

 

4- نسبت به تعطیلات کاری مقصد آگاهی داشته باشید. این اطلاعات را می‌توانید از افرادی که با آن‌ها در کشور مقصد کار می‌کنید، بگیرید.

 

5- یک ابزارهایی را خوب است که همراه داشته باشید، مثل Hard Disk برای ذخیره‌ی اسناد و مدارکی که قرار است جابه‌جا کنید؛ Flash Memory هم در حجم کوچک‌تر همان کار هارددیسک‌ها را برایتان انجام می‌دهد؛ شارژر وسایل الکترونیکی؛ باتری اضافه برای موبایل یا وسایل الکترونیکی دیگری که همراه دارید.

 

وقت بسیار زیادی در فرودگاه‌ها صرف منتظر شدن جهت دریافت چمدان از قسمت بار می‌شود. بنابراین اگر سفر کاری زیاد می‌روید در صورت امکان از ساک‌های چرخ‌دار (TROLLEY) با سایز مناسب جهت بردن با خود به داخل هواپیما استفاده کنید. استاندارد سایز این ساک‌ها معمولاً در وبسایت‌ها و دفاتر شرکت هواپیمائی شرح داده شده است.

 

6- به غیر از ابزار الکترونیکی، توی کیف‌تان دستمال کاغذی و چسب زخم حتماً بگذارید. اگر چه وقتی سفر کاری می‌روید، زیاد جنب و جوش ندارید و احتمال این‌که آسیب ببینید تقریباً صفر در صد است ولی به هر حال گاهی کاغذ هم دست را می‌خراشد!

 

7- خوب است یک لیست از برنامه‌هایی که قرار است در کشور مقصد داشته باشید، تهیه کنید. اصطلاحاً به آن چک‌لیست می‌گویند. چک‌لیست به شما کمک می‌کند کارهایتان را به ترتیب دنبال کنید و چیزی هم از قلم نیفتد؛ این باعث می‌شود ذهن آرام‌تری داشته باشید.

 

8- وقتی به قصد کار سفر می‌کنید، استرس بیشتری دارید. قرار نیست بروید چند روزی را خوش بگذرانید و برگردید، ممکن است تمام حرفه و شغل‌تان به این سفر وابسته باشد. سعی کنید با تمرکز ذهنی و مرتب نگه‌داشتن همه چیز، مراقب اعصاب‌تان باشید. هر چه استرس‌تان کم‌تر باشد، راحت‌تر می‌توانید اوضاع را کنترل کنید و اتفاقات را آن‌طور که می‌خواهید پیش ببرید.

 

9- از اختلاف زمانی خودتان با کشور مقصد آگاهی داشته باشید. سعی کنید یکی دو روز قبل از سفر، خواب‌تان را با ساعت مقصد مرتب کنید که خیلی با مشکل کم‌خوابی و خستگی مواجه نشوید. از توی هواپیما ساعت‌تان را به وقت محلی مقصد تنظیم کنید، هر چه زودتر به شرایط محلی مقصد عادت کنید، سفر راحت‌تری خواهید داشت.

 

10- سعی کنید پروازهای مستقیم را انتخاب کنید؛ چون معطل‌شدن توی فرودگاه بعضی وقت‌ها سخت‌تر و خسته‌کننده‌تر از پرواز طولانی‌مدت است. به هر حال که باید این راه را بروید، این‌طوری با پرواز مستقیم پول کم‌تری هم می‌پردازید.

 

پس از رسیدن به مقصد


11- بهتر است ساعت پروازی را انتخاب کنید که مطمئن باشید شب به مقصد نمی‌رسید. در روشنی روز، امکان بیشتری برای دیدن خیابان‌ها و پیداکردن آدرس دارید. گاهی وقت‌ها تاکسی هم در شب سخت‌تر پیدا می‌کنید. به هیچ‌وجه سوار ماشین‌هایی که آرم Taxi ندارند، نشوید. شاید هزینه‌ی کم‌تری پرداخت کنید ولی احتمال این‌که مورد سرقت قرار بگیرید یا هر اتفاق ناگوار دیگری، کم نیست.

 

12- اگر از وضع خیابان‌ها و ترافیک آن شهر اطلاع زیادی ندارید، سعی کنید نزدیک به جاهایی که کار دارید و قرار است بیشتر رفت و آمد کنید، هتل بگیرید. علاوه بر این‌که در هزینه‌ی حمل و نقل‌تان صرفه‌جویی کرده‌اید، استرس دیر رسیدن به قرارهایتان را هم نخواهید داشت.

 

13- اگر سفر کاری زیاد می‌روید، بهتر است عادت بیدار شدن با ساعت زنگ‌دار اتاق خوابتان را فراموش کنید. خودتان را با زنگ ساعت موبایلتان برای بیدارشدن یا هشدار زمان‌های خاص وفق دهید.

 

14- شما قرار است با مردم این کشور کار کنید و داد و ستد داشته باشید، پس باید بیشتر مواظب رعایت قوانین و احترام به شخصیت‌های مهم سرزمین میزبان‌تان باشید.

 

15- ممکن است به خاطر اختلاف زمان و یا فشار زیاد کارهایتان، نتوانید در وقت معینی غذا بخورید؛ بد نیست یکی دو تا شکلات همراهتان باشد. شکلات هم استرس شما را کاهش می‌دهد و هم می‌تواند کمی بیشتر جلوی گرسنه شدنتان را بگیرد.

 

16- اگر رژیم غذایی خاصی دارید، حتماً به انتخاب غذاهایی که می‌خورید دقت کنید. میوه و سبزیجات را فراموش نکنید. ورزش‌کردن کمک می‌کند بدن شما خیلی راحت با شرایط آب‌وهوایی و زمان‌های استراحت متفاوت کنار بیاید؛ با ورزش و غذای مناسب مراقب سلامتی خود باشید. این همه راه را برای انجام کارهای مهم آمده‌اید و بدترین چیز این است که توی این موقعیت مریض شوید.

 

17- وقتی سفر کاری می‌روید، تمام روز را به احتمال زیاد گرفتارید و برای این که کمی هم خوش بگذرانید ممکن است تفریحات شبانه را انتخاب کنید. بهتر است مراقب خواب و سلامت‌تان باشید؛

 

18- با افرادی که کار می‌کنید، رابطه‌ی جدی و حرفه‌ای برقرار کنید؛ برای اعتبار شغلی شما مناسب نیست که از آن‌ها سوال کنید کجا بهتر است غذا بخورید یا کجاها بیشتر بهتان خوش می‌گذرد؛ برای جواب این‌طور سوالات قسمت اطلاعات هتل هم می‌تواند جواب‌های خوبی به شما بدهد.

 

19- احتمالاً زمان زیادی نداشتید که توی بازارها بچرخید و سوغاتی بخرید. این‌جور مواقع بد نیست سری به فروشگاه‌های دور و بر هتل یا داخل فرودگاه بزنید. شاید گزینه‌های زیادی برای انتخاب نداشته باشید ولی بهتر از این است که با دست خالی برگردید؛ سعی کنید نبودنتان را یک‌جوری جبران کنید.

 

20- وقتی برمی‌گردید احتمالاً باز هم با مشکل اختلاف زمان و خستگی راه مواجه هستید، کمی به خودتان زمان بدهید و بعد با انرژی بیشتر و ذهن منظم‌تر به حساب کارها برسید.

 

 

برگرفته از: زورق، همشهری