سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

خداحافظی با چاقی در کم تر از یک ماه


اگر مشکل اضافه‌وزن دارید و از خوردن لیموناد و آب‌کرفس خسته شده‌اید و در جست‌و‌جوی معجونی جادویی برای خداحافظی با چاقی هستید، مارگاریتای کاهو را تجربه کنید.


مجله سیب سبز: اگر مشکل اضافه‌وزن  دارید و از خوردن لیموناد و آب‌کرفس خسته شده‌اید و در جست‌و‌جوی  معجونی جادویی برای خداحافظی با چاقی هستید، مارگاریتای کاهو را تجربه کنید. با این فرمول می‌توانید در کمتر از یک ماه سایزتان را 1 یا 2 شماره کاهش دهید.

مارگاریتای کاهو

مواد لازم برای تهیه مارگاریتای کاهو برای یک لیوان بزرگ یک نفره:

  • کاهوی رسمی: 6 برگ
  • گشنیز: یک دسته کوچک، نصف شده
  • لیموترش: یک عدد
  • آناناس تازه: یک پیمانه، خرد شده

خداحافظی با چاقی در کم تر از یک ماه

> قبل از مصرف کاهو به‌صورت خام یا پخته احتیاط کنید، زیرا کاهو یکی از سبزیجاتی است که بسیار مستعد آفت است بنابراین قبل از مصرف به‌طور کامل آن را با آب سرد بشویید.

> بعد از شستن کاهوها 6 برگ از آن را جدا کنید و سراغ گشنیزها بروید. گشنیزها را مانند کاهوها به‌خوبی شسته و قسمت‌های تازه‌تر آن را جدا کنید. بعد از این مرحله آناناس‌های تازه را خرد کرده (فراموش نکنید آناناس کنسرو شده را جایگزین آناناس تازه نکنید) و تک‌تک مواد نام برده را داخل مخلوط‌کن بریزید، اما قبل از زدن دکمه آن یک لیموی تازه را به آنها اضافه کنید، در آخر دکمه را فشار دهید.

> این معجون بیشتر برای افرادی که دچار مشکل افزایش وزن هستند، می‌تواند بسیار مفید باشد. چون هرکدام از مواد تشکیل دهنده آن نقشی در کاهش وزن دارند و به‌راحتی قابل هضم هستند.

> اگر بازهم نگران کالری این معجون سبزرنگ هستید، بهتر است بدانید که ارزش غذایی برای هر لیوان 100 کالری عبارت است از: پروتئین سه گرم، کربوهیدرات 32 گرم، فیبر یک گرم، شکر 19 گرم، چربی نیم‌گرم و سدیم 19 میلی‌گرم، پس با خیال راحت بنوشید.

آناناس با فیبرش شما را لاغر می‌کند

آناناس خواص بی‌شماری دارد که مهم‌ترین آن بالا بردن افزایش ایمنی بدن است، به‌همین دلیل زمانی که به بیماری‌های عفونی دچار می‌شوید یا عمل جراحی انجام داده‌اید، به شما توصیه می‌شود از آناناس تازه استفاده کنید. اما آناناس با فیبری که دارد باعث پر شدن حجم معده و ایجاد احساس سیری می‌شود همچنین خوردن آن علاوه بر کنترل وزن و بهبود عملکرد دستگاه گوارش، میزان قندخون هم به‌صورت طبیعی کنترل می‌شود. بنابراین افت قندخون به‌ویژه در افرادی که رژیم ‌غذایی دارند، بروز نخواهد کرد.

لاغرکننده و محافظ قلب

کاهو یکی از سبزیجاتی است که منبع غنی انواع مواد معدنی مانند آهن، منیزیم، مس، کلسیم و پتاسیم است که هر کدام از اینها موجب بالا رفتن سوخت‌وساز بدن می‌شوند. اما بهتر است از خواص پتاسیم غافل نشویم چون به داشتن فشارخون تحت‌کنترل کمک کرده و با تنظیم تعادل مایعات بدن موجب سلامت قلب می‌شود.

این چاشنی شما را لاغر می‌کند

همان‌طور که می‌دانید از دیرباز لیموترش به‌عنوان یکی از خوراکی‌های کاهش‌وزن، معرف حضورتان است که خیلی از افراد چاق سعی می‌کنند از تاثیر آن بی‌بهره نمانند. به‌علاوه لیموترش به‌عنوان یک چاشنی در خیلی از خوراکی‌ها و غذاها استفاده می‌شود که این معجون هم از این اصل مستثنی نیست.


ویدیو مرتبط :
کم کم با شکم و پهلو خداحافظی کنید

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

چاقی، کم تحرکی و کاهش مصرف لبنیات عامل افزایش شکستگی استخوان!



 

 

چاقی، کم تحرکی و کاهش مصرف لبنیات عامل افزایش شکستگی استخوان!

 

 

یک فوق تخصص روماتولوژی با اعلام این که ۲۷ تا ۵۱ درصد كودكان در دوران رشد حداقل یك بار دچار شكستگی استخوان می شوند، گفت: این شكستگی ها به دلیل چاقی، كاهش مصرف لبنیات و كم تحركی رو به افزایش است.

دكتر احمد سلیم زاده، در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا منطقه علوم پزشكی تهران، با استناد به مطالعات انجام شده اظهار داشت: ۲۷ تا ۵۱ درصد كودكان در دوره رشد خود حداقل یكبار دچار شكستگی می شوند كه شایعترین این شكستگی ها در ناحیه ساعد، انگشتان، مچ دست و ترقوه است که درصد این شكستگی ها در سنین كودكی و میانسالی رو به افزایش است.

دانشیار مركز تحقیقات روماتولوژی دانشگاه علوم پزشكی تهران در ادامه با اشاره به اینكه بروز این عارضه در دختران ۱۱ تا ۱۲ سال و در پسران در ۱۳ تا ۱۴ سالگی شایع تر است، یادآور شد: در این دوران استخوان ها به خوبی مینرالیزه (معدنی) نشده، عمدتا چند ماه پس از حداكثر رشد معدنی شدن استخوان اتفاق می افتد.

این فوق تخصص روماتولوژی با ابراز تاسف از این كه كاهش مصرف لبنیات، روند رو به افزایش چاقی و كاهش فعالیت های بدنی در كودكان موجب افزایش شكستگی در كودكان شده است، گفت: بر اساس تحقیقات انجام شده در افرادی كه یك بار دچار شكستگی شده اند، ۳ برابر بیشتر از افراد سالم شكستگی جدید اتفاق می افتد.

دکتر سلیم زاده در پایان یادآور شد: در صورتی كه بیماری هایی نظیر سلیاك، كاهش فعالیت غدد جنسی و اختلالات تغذیه ای وجود نداشته باشد می توان طبق نظر پزشك با مصرف كلسیم و ویتامین د در كودكانی كه دچار كمبود این مواد هستند تا حد زیادی از بروز مجدد شكستگی پیشگیری کرد.... /  خبرگزارى ایسنا