سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

خانم های باردار واکس نزنند



 

 

خانم های باردار واکس نزنند

 

واکس کفش، ماده ای است که برای براق کردن و محافظت از چرم کفش روی آن مالیده می شود. این ماده مخلوطی از یک حلال مناسب مانند روغن تربانتین (یا پارافین و نفت) و ترکیبات روغنی مانند استارین، اولئین، لانولین و پاره ای روغن های نباتی و هیدروکربورهایی با قابلیت تبخیر مناسب و اتیلن گلیکول است...
حین واکس زدن، اجزای قابل تبخیر، متصاعد شده و ترکیبات روغنی روی کفش به جا می مانند و ظاهری براق ایجاد می کنند.
وقتی از واکس، زیاد و نادرست استفاده شود؛ بوی متصاعد شده از هیدروکربور های قابل تبخیر آن می تواند از طریق پوست یا دستگاه تنفسی جذب شود و مشکلات مختلف پوستی، چشمی، تنفسی و ناراحتی های کبد و کلیه و دستگاه اعصاب مرکزی را برایتان ایجاد کند؛ مشکلاتی مانند تغییر رنگ پوست و درماتیت، تحریک و سوزش چشم، گیجی و خواب آلودگی و حتی برخی از انواع سرطان ها! بنابراین به همه افراد توصیه می شود که حتما پیش از واکس زدن، دستکش بپوشند و در محیطی با تهویه مناسب کفش هایشان را واکس بزنند و به هیچ عنوان واکس را جلوی دست بچه ها قرار ندهند و به آنها اجازه واکس زدن تحت هیچ شرایطی را ندهند.
بخار هیدروکربور های موجود در واکس می تواند برای خانم های باردار هم ضرر داشته باشد اما اگر آنها هم مانند بقیه افراد از دستکش هنگام واکس زدن استفاده کنند و محیطشان هم تهویه خوبی داشته باشد، اشکالی ندارد که در مواقع ضروری خودشان کفش هایشان را واکس بزنند.

منبع:salamat.ir


ویدیو مرتبط :
عروس خانم گولت نزنند-استاد دانشمند

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اقدامات خانم های باردار علیه آنفولانزای خوکی



 

خانمهای باردار در مورد آنفولانزای خوكی نگران هستند. اما اگر علایم مشابه آنفولانزا مواجه شدند چه کاری باید انجام دهند؟

 

 

بهداشت خانم های باردر

 


ابتلا به آنفولانزای خوكی یاH1N1 در طول بارداری می تواند بالقوه خطرناك باشد.

 


اگر خانم بارداری در تماس نزدیك با بیمار شناخته شده یا مشكوك به آنفولانزای خوكی بوده یا فكر می كند كه احتمالا به آنفولانزای خوكی مبتلا شده است باید فورا با پزشك تماس بگیرد.

 


ممكن است پزشك استفاده از درمان ضد ویروسی كه در مقابل ویروس موثر باشد مانند oseltamivir (Tamiflu) و یا zanamivir (Relenza) را توصیه كند. بهتر است درمان طی 48 ساعت اولیه ی آغاز علائم شروع شود. در صورتی كه فرد باردار تحت نظر پزشك باشد می توان بروز عوارض جدی را تا حدودی كنترل كرد.

 



تاثیرات اختصاصی این نوع آنفولانزا بر بارداری هنوز ناشناخته است اما به نظر می رسد هر كسی كه در معرض عوارض آنفولانزای فصلی بوده در خطر عوارض آنفولانزای خوكی نیز هست كه این مسئله شامل زنان باردار نیز می شود.

 



بارداری به خودی خود به قلب و ریه ها فشار وارد می كند. همچنین بارداری می تواند سیستم ایمنی را تحت تاثیر قرار دهد. این عوامل خطر ابتلا به آنفولانزا و نیز خطر ایجاد عوارض جدی آن مانند پنومونی و مشكلات تنفسی را افزایش می دهد.اگر فرد دچار عوارض جدی آنفولانزا شود ممكن است منجر به سقط ،زایمان زودرس یا سایر مشكلات بارداری شود.

 



علائم آنفولانزای خوكی شبیه به آنفولانزای فصلی است.تب ،سرفه،گلودرد و بدن درد ممكن است وجود داشته باشند.



تحقیقات هنوز ایمن بودن مصرف داروهای ضد ویروسی گفته شده در موارد بارداری را اثبات نکرده است. بنابراین بهتر است درمان ضد ویروسی در افرادی انجام شود كه بیماری جدی و خطرناك و یا عوارض مهمی داشته باشند كه خطر آنها بیشتر از خطر مصرف داروهای ضد ویروسی در بارداری باشد.

 


این نكته اهمیت زیادی دارد كه تا جایی كه می توانید استراحت كنید و مایعات فراوان بنوشید.