سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

حشیش باعث اسکیزوفرنی می‌شود



حشیش,حشیش چیست,انواع مواد مخدر,اسکیزوفرنی

 

حشیش باعث اسکیزوفرنی می‌شود
تحقیقات علمی جدید برای دومین باز از نقش ماده مخدر حشیش در افزایش درصد ابتلا به بیماری اسکیزوفرنی در بلند مدت پرده برداشت.
 تحقیقات گروهی از محققان دانشگاه برگن نروژ نشان می‌دهد که مصرف ماده مخدر حشیش باعث ضعف کلی عملکردهای ادراکی و ضعف تمرکز و گسیختگی توجه می شود و در نهایت احتمال ابتلا به اسکیزوفرنی را در دراز مدت زیاد می کند.
محققان در جریان تحقیقات خود بیماران مبتلا به اسکیزوفرنی را بررسی کردند و دریافتند: بین بیماران اسکیزوفرنی در زمینه تمرکز، توجه و عملکرد ادراکی تفاوت وجود دارد به گونه‌ای که بیماران اسکیزوفرنی که در گذشته حشیش مصرف می کردند، از تمرکز و توجه بیشتری نسبت به بیماران اسکیزوفرنی که اصلا مواد مخدر مصرف نکرده بودند، برخورد دارند؛ امری که محققان را مطمئن کرد که بین دو گروه از نظر پاتولوژیک بیماری تفاوت وجود دارد اما با این وجود، هر دو در نهایت به این نتیجه واحد منجر شد که حشیش به احتمال زیاد در افزایش ابتلا به این اختلال ذهنی نقش داد.
اسکیزوفرنی نوعی اختلال شدید است که بر کل شخصیت تاثیر می‌گذارد ولی همه نشانه‌های آن‌را می‌توان با درمان کنترل کرد.

برخی مبتلایان به اسکیزوفرنی برای کنترل نشانه‌های بیماری خود باید همیشه دارو مصرف کنند، برخی دیگر برای دوره محدودتری نیاز به دارو دارند و بالاخره عده‌ای که بیماری آنها در پی استرس حاد نظیر بیماری جسمی یا زایمان شروع شده ممکن است طی مدت زمان کوتاهی بهبود بالینی کامل پیدا کنند.
نشانه‌های بیماری در افراد مختلف متفاوت است ولی اغلب شامل تغییر در بهداشت فردی، افسردگی، رفتار عجیب و غریب، تحریک پذیری، خواب زیاد یا عدم توانائی در خوابیدن، گوشه گیری، خصومت بی دلیل، فراموشی، واکنش شدید در بحران ها، عدم توانائی در گریه کردن یا گریه های شدید، درک احساس غیرمعمول، استفاده از الکل و مواد مخدر، تراشیدن موهای سر و بدن و خودکشی است و داروهای ضد جنون بهترین درمان است اما بیماری را قطعی درمان نمی کنند یا تضمینی برای عود مجدد بیماری نیست.
منبع:salamatnews.com

   


ویدیو مرتبط :
اسکیزوفرنی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آدامس جویدن باعث سوزاندن کالری می شود؟




 

 

خواص آدامس

 

كاتلین ملانسون، پروفسور تغذیه در دانشگاه رهود ایسلند وضعیت داوطلبان بزرگسال شركت كننده در پژوهش را در گروهی كه آدامس بدون قند مصرف می‌كردند با گروهی كه آدامس استفاده نمی‌كردند، مقایسه كردند.

 

این افراد برای انجام دو گروه آزمایش استاندارد به آزمایشگاه ملانسون آمده بودند. نتایج آزمایشات نشان داد: وقتی شركت كنندگان مجموعا یك ساعت در هنگام صبح آدامس می‌جویدند در موقع ناهار 67 كالری كمتر مصرف می‌كردند و بعد در طول روز نیز تمایل به مصرف كالری بیشتر نداشتند. هم چنین مردان شركت كننده در آزمایش اظهار كردند كه پس از جویدن آدامس به میزان قابل توجهی احساس گرسنگی در آنها كاهش پیدا می‌كرد.

 

ملانسون هم چنین متوجه شد؛ افرادی كه قبل و بعد از خوردن غذا آدامس می‌جوند، به طور متوسط 5 درصد بیشتر انرژی مصرف می‌كنند. بعلاوه كسانی كه آدامس می‌جویدند اظهار داشتند كه پس از این كار احساس انرژی بیشتری دارند.