سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

توصیه‌های ورزشی برای سالمندان و میانسالان



سالمندان و میانسالان,دوران سالمندی

جراح و متخصص استخوان و مفاصل گفت: پله، چهار‌زانو و دو‌زانو نشستن و پیاده‌روی در سربالایی، سرپایینی و مناطق ناهموار از جمله مواردی است که افراد در میانسالی و سالمندی باید از آن بپرهیزند.

هاشم حسینی‌فر اظهار داشت: درد زانو یکی از مشکلات شایع در سنین بالای 45 سال است که همراه با مشکلات آرتروز می‌تواند فرد را از فعالیت‌های روزمره منع کند و تمام زندگی شخصی افراد را درگیر کند.

جراح و متخصص استخوان و مفاصل گفت: مهمترین نکته پیشنهادی به این افراد، تغییر در شیوه زندگی و پرهیز از انجام حرکت‌های شدید، ناگهانی و غیر معمول در ناحیه زانو و مچ پاست.

این متخصص ارتوپدی تصریح کرد: افراد میانسال باید از نشستن در وضعیت‌هایی که نیاز به خم کردن زانو دارد نظیر چهار‌زانو و دو‌زانو نشستن خودداری کنند. توصیه می‌شود حتی‌الامکان روی زانو ننشینند و از مبل و صندلی برای نشستن استفاده کنند؛ همچنین سرویس بهداشتی فرنگی به کار ببرند.

سالمندان و میانسالان,دوران سالمندی

جراح و متخصص استخوان و مفاصل ادامه داد: ورزش و پیاده‌روی از جمله مواردی است که افراد باید مدت زمانی را در فعالیت‌های روزمره خود به آن اختصاص دهند؛ پیاده‌روی باید در سطح صاف انجام گیرد و از پیاده‌روی در سربالایی، سرپایینی و مناطق ناهموار پرهیز شود.

وی گفت: این افراد باید تا حدی پیاده‌روی کنند که به درد در ناحیه زانو و مچ پا دچار نشوند و به طور معمول 20 دقیقه پیاده‌روی روزانه کافی است.

این متخصص ارتوپدی گفت:افراد میانسال و سالمند باید حتی‌الامکان کمتر از پله استفاده کنند و در موارد ابتلا به درد شدید در ناحیه زانو، پشت میز نماز بخوانند.

جراح و متخصص استخوان و مفاصل تصریح کرد: افراد باید کفش‌های مناسب بپوشند چرا که پوشیدن صندل، دمپایی و کفش‌هایی که کف لغزنده دارند می‌تواند خطر‌ساز باشد؛ همچنین کفش‌های سفت و خشک نیز نپوشند و دقت داشته باشند که کفش مورد استفاده‌‌شان مانع حرکت طبیعی مچ پا نشود.

وی آب‌درمانی را به عنوان ورزشی مفید برای این گروه سنی عنوان کرد و گفت:  پیاده‌روی در آب برای افراد میانسال و سالمند مفید است چرا که این افراد بیشتر به مشکلات ستون فقرات و زانو گرفتار هستند.

جراح و متخصص استخوان و مفاصل، انجام بعضی ورزش‌ها را مفید دانست و گفت: افراد می‌توانند با انجام این حرکت‌ها تا حدی به تقویت عضلات خود کمک کنند.

متخصص ارتوپدی تشریح کرد: فرد باید روی زمین به صورت دراز‌کش بخوابد و یک پا را در صورتی که زانو خم نشود کاملاً از زمین بلند کرده و 10 ثانیه نگه‌دارد و این حرکت را برای پای بعدی نیز انجام دهد و این حرکت را روزانه 30 تا 40 بار انجام دهد تا عضلات ران تقویت شود.

وی ادامه داد: حرکت بعدی این است که در همان حالت دراز‌کش، زانو و پا به صورت مستقیم روی زمین قرار گیرد و آن گاه سر انگشتان پا به سمت بدن متمایل ‌ شود و چند ثانیه در این حالت باقی بماند و این حرکت نیز 30 تا 40 بار در روز تکرار شود که این حرکت نیز موجب تقویت عضلات ران می‌شود.

جراح و متخصص استخوان و مفاصل تصریح کرد: افراد باید حرکت‌های ورزشی را به تدریج شروع کرده و کم کم افزایش دهند و از زیاده‌روی در انجام آن بپرهیزند.

متخصص ارتوپدی تأکید کرد: استفاده از عصا می‌تواند 20 تا 30 درصد وزن بدن را از زانو بردارد که این امر می‌تواند در پیشگیری از پیشرفت آرتروز مؤثر باشد.

منبع:سلامت نیوز

 


ویدیو مرتبط :
‫چهار توصیه ورزشی عجیب و موثر‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

۱۰ توصیه به سالمندان کم شنوا



 

 

۱۰ توصیه به سالمندان کم شنوا

 


۱) مشکل خود را به دیگران بگویید و از این موضوع خجالت نکشید چرا که یک موضوع کاملا عادی است.

۲) از دیگران درخواست کنید رو به شما، کندتر و با وضوح بیشتر با شما حرف بزنند اما فریاد نکشند.

۳) به صحبت های بیان شده و حالات صورت و ژست های افراد توجه کنید تا شنیدن کلمات برایتان راحت تر شود.

۴) اجازه دهید تا شخص سخنگو بداند که صحبت هایش را متوجه نشده اید و از او بخواهید که جمله ای که نشنیده اید را دوباره تکرار کند.

۵) توصیه های کلیدی برای مواجهه با سالمندان کم شنوا

۶) در محلی صحبت کنید که نور کافی و سروصدای زمینه ای کمی داشته باشد.

۷) با وضوح صحبت کنید و سرعت مناسبی برای کلام خود در نظر بگیرید. در عین حال، دهان خود را نپوشانید و حین گفت وگو از خوردن و آدامس جویدن بپرهیزید.

۸) از تغییرات حالت صورت برای راهنمایی مفید به شخص استفاده کنید.

۹) جمله خود را در صورت نیاز تغییر دهید و تکرار کنید و حین صحبت کردن با یک سالمند کم شنوا صبور و آرام باشید.

۱۰) سالمند مبتلا به پیرگوشی را در کلیه مباحث شرکت دهید تا احساس انزوا و طردشدگی به او دست ندهد.

منبع:salamat.ir